Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

محمد عبده‌زاده، رئیس هیئت مدیره سندیکا صاحبان صنایع داروسازی، درباره چالش‌های اقتصاد دارو در سال 1403 به «انتخاب» گفت:ما در حوزه دارو  بزرگترین چالش اقتصادی‌مان چالش نقدینگی است. طلب شرکت‌های دارویی از مراکز دولتی به شدت بالا رفته است و بودجه‌هایی که برای طرح دارویار در سال 1402 و 1403 درنظر گرفته شده نیاز به ترمیم دارد و اصلاً کافی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این طرف بانک مرکزی هم برای چالش‌های تحریمی و رشد ترازنامه بانک‌ها، خط اعتباری شرکت‌ها را افزایش نمی‌دهد. از یک طرف مطالبات را از دولت نمی‌توانیم نقد کنیم، از طرفی دیگر وام نمی‌توانیم بگیریم. وقتی در این شرایط قرار می‌گیریم برای دریافت ارز هم دچار مشکل می‌شویم. این مسأله اگر به فوریت تصمیم‌گیری نشود شرکت‌ها دچار مشکل بیشتر می‌شود و کمبود‌های دارویی بیشتر می‌شود.

وی در رابطه با تأثیر تورم بر وضعیت دارو بیان کرد: در حوزه کلان بزرگترین مشکل ما تحریم و تورم و ارز چند نرخی است. این سه موضوع در تمامی بنگاه‌های اقتصادی مشکل ایجاد کرده است. مشکل بعدی حقوق نیروی کار است که با افزایش‌ها نیز چندان منجر به بهبود شرایط نمی‌شود. به نظر من دولت مهم‌ترین کاری که باید انجام دهد کنترل تورم در سال آینده است. اگر موفق شوند حال بنگاه‌ها بهتر می‌شود اما با تداوم تورم همه زیان می‌بینند.

عبده‌زاده درباره کمبود دارو در سال آینده گفت: پیش‌بینی من این است که با توجه به کمبود نقدینگی در ماه‌ها اخیر در سه ماه اول سال آینده کمبود‌های دارویی ما بیشتر خواهد شد. ما نقدینگی نداشتیم که ارز بگیریم تا مواد اولیه تهیه کنیم، در نتیجه دارویی وجود ندارد. چالش‌های اقتصاد دارو همواره وجود داشته است و بحث نقدینگی و واقعی ندیدن بودجه دارو جز آن‌ها بوده‌اند. تأمین ارز به موقع توسط بانک مرکزی و قیمت‌گذاری هم برای ما ایجاد چالش کرده‌اند. اگر اصلاح قیمت دارو متناسب با تورم نباشد موجب کمبود دارو می‌شود.

منبع: سایت انتخاب

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کمبود دارو سال آینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۹۹۸۳۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش کمبود معلم در استان مرکزی کاهش می‌یابد

ایسنا/مرکزی مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: ۱۷ هزار معلم در بیش از دو هزار مدرسه تدریس می‌کنند و با توجه به تدابیر اتخاذ شده چالش این حوزه در سال تحصیلی آینده کاهش خواهد داشت.

حسین مولوی ۶ اردیبهشت در نشست با اصحاب رسانه به مناسبت هفته معلم با اشاره به اینکه معلم همچنان مورد اعتمادترین قشر در نظرسنجی ها اعلام شده است اظهار کرد: در سه سال اخیر در کشور و استان مرکزی مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش آموز حذف شده و امسال قرار است مدارس کانکسی با دانش آموزان کمتر از ۱۰ نفر نیز جمع آوری شوند.

وی در خصوص برنامه های هفته مقام معلم با اشاره به اینکه ۱۷ هزار معلم در سطح استان مرکزی تدریس می کنند، افزود: در هفته معلم بزرگداشت مقام معلم در تماس مدارس از سوی دانش آموزان برگزار خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به هفته مقام معلم تصریح کرد: در این هفته در هر منطقه آموزشی یک برنامه ویژه بزرگداشت مقام معلم و تقدیر از معلمان بازنشسته برگزار می شود.

وی با اشاره به برگزاری یک ویژه برنامه تحت عنوان "معرفی معلم ماندگار" بیان کرد: در این برنامه معلمانی که ویژگی شاخص و بارزی دارند معرفی خواهند شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی افزود: همچنین در این هفته جشنواره عکس مدرسه صمصامی بیات به عنوان‌ یک حرکت نمادین در سطح کشور برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد: از جمله برنامه های شاخص این هفته در استان می توان به تقدیر از ۴۵ معلم نمونه منطقه ای و سه معلم استانی، دیدار معلمان نمونه با رییس جمهور، نواختن زنگ سپاس معلم، برگزاری شورای آموزش و پرورش ویژه این هفته، دیدار با نماینده ولی فقیه و... اشاره کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۱۷ هزار معلم در بیش از دو هزار مدرسه تدریس می کنند، به نظر می رسد با توجه به تدابیر اتخاذ شده در  ابتدای سال تحصیلی آینده، مشکل چندانی در حوزه کمبود معلم نداشته باشیم‌ و چالش این حوزه کاهش خواهد داشت چراکه تقویم کاری به جلو حرکت کرده و استخدام های ویژه انجام شده و تا پایان خرداد ماه به آموزش و پرورش معرفی می شوند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • غیر قانونی بودن سبدفروشی دارو توسط شرکت‌های پخش
  • چرا شرکت‌ها مشکل تامین مالی دارند؟
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران
  • کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند
  • چالش کمبود معلم در استان مرکزی کاهش می‌یابد
  • درآمدهای نفتی باعث ایجاد تورم می‌شود؟
  • نشانه‌های کمبود ویتامین K
  • متفورمین و سرماخوردگی بزرگسالان پرمصرف‌ترین داروهای کشور