Web Analytics Made Easy - Statcounter

 جان هندریکسون در آتلانتیک نوشت: آیا رابرت اف کندی جونیور نباید تا الان از دور رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری آمریکا حذف می‌شد؟ روز سه شنبه در یک تجمع انتخاباتی در اوکلند کالیفرنیا، کندی که یک دموکرات سابق و کاندیدای مستقل لاحق محسوب می‌شود، معاون خود برای کارزار انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴ را معرفی کرد و او کسی نبود جز نیکول شاناهان، یکی از کارآفرینان سیلیکون ولی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش انتخاب ، در ادامه این مطلب آمده است: شاناهان به هیچ وجه یک نام شناخته شده در عرصه سیاسی آمریکا نیست. او از ۳ جهت جایگاه کندی به عنوان یک کاندیدای خارج از ساختار دو حزبی آمریکا را تقویت خواهد کرد. خانم شاناهان تنها ۳۸ سال دارد و می‌تواند به کندی در جلب آرای جوانان کمک کند. بر اساس قوانین چند ایالت، کاندیدا‌ها باید حتما نام معاون خود را برای چاپ نامشان در برگه‌های رای اعلام کنند، بنابراین صرف انتخاب او می‌تواند به حضور کندی در عرصه رقابت در ایالت‌های مختلف کمک نماید؛ و البته اینکه او پول دارد. کمک‌های خیریه شاناهان نشان می‌دهد که این زن ده‌ها یا شاید صد‌ها میلیون دلار برای ستاد انتخاباتی کندی ارزش دارد. شاناهان در تجمع انتخاباتی این هفته حامیان کندی گفت: «هدف از کسب ثروت کمک به افراد نیازمند است... و من می‌خواهم این موضوع را به عرصه سیاست برگردانم.»

حزب تازه تاسیس "ما مردم" کندی همچنان شانس خیلی کمی برای پیروزی در انتخابات ماه نوامبر دارد. وی تاکنون تنها توانسته در ایالت یوتا نام خود را روی برگه‌های رای گیری ثبت کند. با این حال پتانسیل حضور وی برای "خراب کردن انتخابات" همچنان بالاست. کندی هم به خوبی از این موضوع مطلع است. اما او این ادعا را که به احتمال زیاد آرای یک کاندیدای مشخص را کاهش خواهد داد رد می‌کند. وی خود را یک تهدید بالقوه برای کاندیدا‌های هر دو حزب مطرح آمریکا می‌داند. کندی در جمع حامیانش گفت: «فعالیت انتخاباتی ما یک اقدام تخریب کننده است.» وی تصریح کرد که هدفش بزرگتر و گسترده‌تر از یک انتخابات است. «حضور مستقل ما در انتخابات ریاست جمهوری قرار است در نهایت انحصار قدرت را از دست دموکرات‌ها و جمهوری خواهان خارج کند.»

از زمان ورود به عرصه انتخابات در آوریل سال گذشته، کندی عمدتا توانسته ۱۰ تا ۲۰ درصد آرا را در نظرسنجی‌ها به خود اختصاص دهد. نظرسنجی انجام شده در هفته اخیر در ایالت‌های سرنوشت ساز نشان داد که حضور وی سبب شده تا فاصله ترامپ با بایدن یک درصد بیشتر شود. ترامپ در شبکه اجتماعی خود در واکنش به حضور کندی نوشت: «او رقیب سیاسی جو بایدن قلابی است نه من. خیلی دوست دارم که او هم در انتخابات حضور دارد.»

فعالیت انتخاباتی وی ممکن است همچنان برای برخی مانند یک جوک به نظر برسد، اما تاثیر آن در انتخابات ماه نوامبر ملموس و واقعی خواهد بود. کندی برای اثر گذاری بر انتخابات نیاز به پیروزی در هیچ ایالتی ندارد، او تنها باید در برخی مناطق آرای کافی را به سبد خود واریز کند.

در سال ۲۰۱۶، موسسات نظرسنجی، اصحاب رسانه، فعالان سیاسی و اعضای ستاد انتخاباتی هیلاری کلینتون تعداد شهروندان آمریکایی‌ای که از حزب ثالث حمایت می‌کردند یا آن‌هایی که تمایلی به اعلام نظر واقعی خود در نظرسنجی‌ها نداشتند و در نهایت به ترامپ رای دادند را دست کم گرفتند. این اتفاق ممکن است یک بار دیگر در مورد کندی رخ دهد.

پاییز سال گذشته، چرخش کندی از حزب دموکرات به سمت مواضع مستقل او را از مباحث انتخاباتی در سطح ملی کنار نگذاشت. در حقیقت این اقدام تاثیری عکس داشت. تونی لیونز، مسئول جذب کمک‌های مالی ستاد کندی به من گفت که تغییر موضع کندی در ماه اکتبر جلب کمک‌های مالی را بسیار آسان‌تر کرده است. لیونز از جمله شخصیت‌های کنجکاو در میان اطرافیان کندی است. وی فعال سیاسی نیست. او رئیس انتشارات اسکای هورس است که برخی از کتاب‌های کندی از جمله کتاب پرفروش "آنتونیو فائوچی واقعی" را منتشر کرده است. 

لیونز به من گفت که "کاملا قانع" شده که نام کندی در ۵۰ ایالت و منطقه کلمبیا بر روی برگه‌های رای چاپ خواهد شد. هرچند این موضوع بعید به نظر می‌رسد، اما لیونز و همکارانش ادعا می‌کنند که توانسته اند امضا‌های کافی برای حضور کندی در رقابت انتخاباتی در ۴ ایالت جورجیا، آریزونا، میشیگان و کارولینای جنوبی را جمع کنند. کندی یکی از مطرح‌ترین چهره‌های مروج تئوری‌های توطئه در آمریکا به شمار می‌رود. بر اساس ادعای لیونز، دموکرات‌ها "گروهی از افراد نیرنگ باز کثیف" را گرد هم جمع کرده اند تا از هر نکته فنی ممکن برای سلب حق رای مردم آمریکا استفاده کنند.

تا کنون ستاد انتخاباتی بایدن کاندیدا‌های مستقلی نظیر جیل استین و کورنل وست را زیر نظر داشته، اما بیشترین توجه این ستاد معطوف کندی بوده است. سخنگوی ستاد بایدن در بیانیه‌ای اعلام کرده: «ستاد ما حتی از یک رای نیز به سادگی نمی‌گذرد. ما در حال انجام یک سرمایه گذاری تاریخی هستیم تا اطمینان یابیم که شهروندان آمریکایی می‌دانند در این انتخابات پای چه چیز‌هایی در میان است... مردم آمریکا در نوامبر امسال با یک انتخاب دشوار بین دو کاندیدا برای رسیدن به ۲۷۰ رای الکترال مواجه هستند.»

اظهارات لیونز درباره بکارگیری گروهی از نیرنگ بازان کثیف ظاهرا به استخدام کارشناسانی نظیر لیز اسمیت و مت کوریدونی توسط حزب دموکرات اشاره دارد که وظیفه آن‌ها مقابله با کاندیدا‌های احزاب ثالث است. در گفتگو‌های اخیر اعضای حزب دموکرات سخنان ضد کندی بیش از هر زمان دیگری به گوش می‌رسد. برای مثال با هر کسی که مرتبط با کمیته ملی دموکرات است صحت می‌کنید این نکته را مطرح می‌کند که بزرگترین تامین کننده مالی کندی، فردی به نام تیموتی ملون است که سابقه کمک مالی به ستاد ترامپ را نیز در کارنامه دارد.

ستاد انتخاباتی ترامپ به درخواست‌های من درباره اظهارنظر در خصوص این موضوع پاسخ نداده است. حتی الان هم، بسیاری از شهروندان آمریکایی اطلاع چندانی درباره موضع کندی درباره اسرائیل یا بدبینی و مخالفت وی نسبت به تزریق واکسن ندارند. آن‌ها صرفا اسم فامیلی او را می‌شناسند و یا مطالب مبهمی درباره رفتار‌های آنارشی طلبانه دهه ۶۰ او شنیده اند. اما مسئله تنها موضع وی نیست. دموکرات‌های سنتی همچنین از جذابیت نسبی کندی برای رای دهندگان غافل اند. هرچند او اکنون ۷۰ سال سن دارد، اما حداقل در مقایسه با بایدن و ترامپ جوان به نظر می‌رسد.

سالخوردگی بایدن مشخصا یک عامل منفی به شمار می‌رود و در ماه نوامبر نیز یک فاکتور ملموس خواهد بود. اما من احساس می‌کنم که اطرافیان بایدن معتقد و امیدوارند رای دهندگان دموکرات پس از اطلاع از مواضع کندی و به محض اینکه تابستان تمام شود و اهمیت و حساسیت انتخابات امسال مشخص شود، در نهایت به نامزد اصلی حزب روی خواهند آورد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: با ترامپ چه کنیم؟ / مذاکرات موازی قبل از انتخابات آمریکا انتخابات آمریکا؛ فشردگی حداکثری در سایه عدم قطعیت!

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کندی انتخابات آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۰۰۲۷۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از زلزله دانشگاه کلمبیا تا بمب‌ساعتی در دفتر دموکرات‌ها

ابعاد جنبش «همبستگی با مردم غزه» که از سوی دانشجویان دانشگاه کلمبیای نیویورک آغاز شد و به دیگر دانشگاه‌های برجسته آمریکا نیز گسترش یافت، در رسانه‌های روس بازتاب یافته است.

به گزارش مشرق، پایگاه اینترنتی روزنامه ایزوستیا روز یکشنبه در این باره نوشت: تظاهرات ضد اسرائیلی در محوطه ۲۳ دانشگاه و دانشکده مهم آمریکا ادامه دارد. چند هفته پیش اوضاع تحت کنترل به نظر می رسید، اما اکنون در برخی از دانشکده ها تجمعات با درگیری همراه است و استادان طرفدار اسرائیل از دسترسی به دانشگاه‌ها محروم هستند.

در ادامه این گزارش آمده است: برای ایالات متحده آمریکا که در آن، حمایت از دولت یهود بخشی جدایی ناپذیر از چشم انداز سیاست خارجی برای دهه ها بوده است، این یک پدیده اجتماعی کاملاً جدید است که مقیاس آن، همانطور که نظرسنجی ها نشان می دهد، گسترش خواهد یافت.

ایزوستیا در ادامه نوشت: تشدید بحران فلسطین و اسرائیل و عملیات نظامی (رژیم صهیونیستی) در نوار غزه شکاف دیگری را در جامعه آمریکا ایجاد کرد، جایی که شاید کمترین انتظار از آن وجود داشت.

این رسانه روس افزود: دانشجویان چادرهایی در محوطه دانشگاه‌های مهم آمریکا برپا و راهپیمایی‌ها و سخنرانی‌هایی برگزار می‌کنند که در آن از رهبری دانشگاه‌ها می‌خواهند تا هرگونه همکاری با اسرائیل را متوقف کنند. این تظاهرات‌ها اغلب به درگیری با دانشجویان طرفدار اسرائیل و مداخله پلیس ختم می شود.

ایزوستیا در ادامه با اشاره به موج بازداشت دانشجویان شرکت کننده در تظاهرات ضداسرائیلی افزود: دستگیری ها اما به هیچ وجه بر اوضاع تاثیری نداشت. در مقابل، سازمان دانشجویان برای عدالت در فلسطین، چند صد دانشجو را از دانشگاه‌های برکلی و هاروارد به «تظاهرات همبستگی» آورد.

این رسانه روس در ادامه نوشت: در کانون این تقابل و رویارویی، ریاست دانشکده‌ها قرار دارند که تلاش می‌کنند تا یک کار غیرممکن را انجام دهند. آنها از یک سو، برای تحت کنترل نگه داشتن اعتراضات رو به رشد دانشجویی و به طور همزمان جلوگیری از جلوه‌های اجتناب‌ناپذیر یهودی‌ستیزی تلاش می‌کنند و همچنین برای جلوگیری از خروج حامیان مالی دانشکده‌ها که اکثریت قریب به اتفاق آنها حامیان سیاسی (رژیم) اسرائیل هستند.

بازداشت بیش از ۷۰۰ نفر در دانشگاه‌های آمریکا

روزنامه راسیسکایا گازتا نیز در گزارشی نوشت:‌ از ۱۸ آوریل، زمانی که دانشگاه کلمبیا از پلیس نیویورک خواست تا اردوگاه فعالان حامی فلسطین را پاکسازی کند، بیش از ۷۰۰ نفر در دانشگاه های ایالات متحده دستگیر شده اند.

این روزنامه به نقل از ان بی سی نیوز نوشت:‌ دانشجویان شرکت کننده در تظاهرات خواسته‌هایی همچون ممنوعیت فروش دارایی ها به شرکت هایی که می توانند از جنگ غزه سود ببرند، مطرح کرده‌اند.

در پی این فشارها، آن کاد رئیس دانشگاه ایالتی پورتلند اعلام کرد: این دانشگاه دریافت "هدایا یا کمک های مالی بیشتر" از شرکت بوئینگ را متوقف می کند. دانشجویان عضو جنبش همبستگی برای حقوق برابر فلسطینی ها شرکت بوئینگ را به "همدستی در اشغال و نسل کشی در فلسطین" متهم کردند.

رسوایی دانشگاه‌های آمریکا به دنبال سرکوب اعتراضات

روزنامه کامرسانت دیگر روزنامه چاپ مسکو نیز نوشت: دانشگاه های آمریکایی در کانون رسوایی به خاطر سرکوب اعتراضات دانشجویان طرفدار فلسطین در محوطه دانشگاه قرار دارند.

به نوشته این روزنامه، بهره‌گیری دانشگاه کلمبیا از پلیس برای متفرق کردن چادرهای حامیان فلسطین و تعلیق موقت دانشجویان عضو جنبش همبستگی با مردم غزه، تنها باعث التهاب بیشتر و تظاهرات‌ها با قدرتی تازه آغاز شد. برخی اساتید نیز به تظاهرات پیوستند و از آزادی تجمعات حمایت و اقدامات رئیس دانشگاه را محکوم کردند.

بر اساس این گزارش، شاهدان عینی گفتند که برخی از تظاهرکنندگان شعار می‌دادند: ما خواستار آن هستیم که تل‌آویو به آتش کشیده شود.

در ادامه این مطلب آمده است: مرکز تظاهرات حامی فلسطین، دانشگاه کلمبیا در نیویورک بود، جایی که سابقه فعالیت‌هایی همچون مخالفت با جنگ ویتنام و نیز اعتراض به رژیم آپارتاید در آفریقای جنوبی را در کارنامه دارند.

کامرسانت در ادامه نوشت:‌ اردوگاه‌های خیمه‌ای در ده‌ها محوطه دانشکده‌های آمریکا از آن آربور تا بوستون ایجاد شده است. در دانشگاه ییل در ۲۲ آوریل، پلیس ۴۷ نفر را به دلیل شعارهای طرفدار فلسطین که در ایالات متحده تندروانه و ضدیهود تلقی می شوند، بازداشت کرد. به عنوان مثال، شعار «از رودخانه تا دریا» که اساساً فراخوانی برای نابودی کشور اسرائیل است، از جمله آنهاست.

دانشگاه پیشرو آمریکا به کانون ضداسرائیل تبدیل شد

پایگاه خبری لنتا نیز در گزارشی نوشت: دانشگاه کلمبیا به عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشرو آمریکا به کانون تجمعات ضداسرائیلی تبدیل شده است.

این رسانه روس افزود:‌ ۱۸ آوریل تظاهرات در محوطه دانشگاه کلمبیا آغاز شد که منجر به دستگیری بیش از ۱۰۰ نفر شد. معترضان خواستار آتش بس در نوار غزه و توقف حمایت از اسرائیل توسط دانشگاه کلمبیا هستند. تعدادی از معترضان در محوطه دانشگاه چادر برپا کردند.

زلزله در دانشگاه‌های آمریکا

پایگاه خبری بلتا روسیه نیز نوشت: همزمان با گسترش اعتراضات دانشگاهی علیه جنگ غزه، ایالات متحده دستگیری های گسترده ای را در دستور کار قرار داده است.

این رسانه روس نوشت: مسئولان آمریکا در تلاش هستند تا اوضاع را آرام کنند. جنبش اعتراضی دانشجویی هفته گذشته پس از ورود پلیس نیویورک به محوطه دانشگاه کلمبیا و دستگیری بیش از ۱۰۰ دانشجو در کانون توجه قرار گرفت. جنبش دانشجویان دانشگاه کلمبیا برای عدالت در فلسطین بیانیه ای را در ۲۱ آوریل منتشر کرد که در آن آمده بود که آنها به شدت هر شکلی از نفرت یا تعصب را رد می کنند.

در ادامه گزارش بلتا آمده است:‌ پس از وقایع اخیر در فلسطین، تظاهرات و بحث های داغ در مورد درگیری اسرائیل و غزه و آزادی بیان، دانشگاه های آمریکا را تکان داده است. علاوه بر این، اعتراضات گسترده تری در ایالات متحده در رابطه با رویدادهای خاورمیانه صورت گرفت. فعالان طرفدار فلسطین راه ها را مسدود کردند و دسترسی به فرودگاه ها از جمله فرودگاه بین المللی اوهار در شیکاگو و فرودگاه بین المللی سیاتل-تاکوما و همچنین پل گلدن گیت در سانفرانسیسکو و پل بروکلین در نیویورک را محدود کردند.

بایدن گیج شده است

پایگاه خبری شبکه تلویزیونی ان تی وی روسیه نیز با اشاره به گسترش یافتن اعتراضات دانشجویان در دانشگاه‌های سراسر آمریکا نوشت:‌ معترضان، دولت بایدن را به حمایت از اسرائیل متهم می‌کنند.

این رسانه روس در ادامه نوشت:‌ هم اینک پرچم های فلسطین در همه دانشگاه‌های برجسته آمریکا به اهتزاز درآمده و شعارهای ضد اسرائیلی به گوشی می‌رسد. در این میان،‌پلیس از گاز اشک آور و گلوله‌های پلاستیکی برای متفرق کردن معترضان استفاده و ده ها نفر از جمله رئیس دانشکده فلسفه و استاد اقتصاد دانشگاه آتلانتا را بازداشت کرد.

در ادامه گزارش شبکه تلویزیونی ان‌تی‌وی آمده است:‌به نظر می‌رسد کاخ سفید اصلاً نمی‌داند که چگونه به این همه واکنش نشان دهد. این کشور از یک سو با ارسال تسلیحات به اسرائیل کمک می کند و از سوی دیگر دانشگاه های آن به پایگاه احساسات ضد اسرائیلی تبدیل شده است. بایدن گیج شده است.

ان‌تی‌وی در ادامه اظهارات جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا را بازتاب داده که گفته است: من اعتراضات ضد یهود را محکوم می کنم، به همین دلیل برنامه ای برای مقابله با آن ایجاد کردم. من همچنین کسانی را که نمی دانند چه بر سر فلسطینی ها می آید، محکوم می کنم.

بمب ساعتی در دفتر حزب دموکرات

این رسانه روس در ادامه نوشت:‌ اما آیا رئیس جمهور آمریکا می تواند همزمان این دو ادعا را مطرح کند؟ جناح راست بر این باور است که دموکرات ها با چشم پوشی از جنبش حامیان فلسطین، بمب ساعتی را در دفتر حزب خود کار گذاشته اند. معترضان طرفدار فلسطین، جو بایدن را چیزی جز "جو نسل کشی" نمی نامند و در انتخابات آتی ریاست‌جمهوری آمریکا، به او رای نمی دهند.

موج اعتراضات طرفداران فلسطین

خبرگزاری آر ب کا نیز در گزارشی نوشت: موجی از اعتراضات طرفدار فلسطین پس از متفرق کردن یک اردوگاه چادری در محوطه دانشگاه کلمبیا توسط پلیس در ۱۹ آوریل، ایالات متحده را فرا گرفته است.

این رسانه روس افزود: بر اساس آخرین اطلاعات وزارت بهداشت فلسطین و نیز کمیسر آژانس امدادرسانی و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا)، تعداد کودکان کشته شده در نوار غزه در ۶ ماه گذشته از تعداد کودکان کشته شده در درگیری ها در سراسر جهان در چهار سال گذشته بیشتر شده است.

در ادامه گزارش آر ب کا آمده است:‌ جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا که مدت ها از نتانیاهو حمایت می کند، در اوایل آوریل از اقدامات ارتش اسرائیل در نوار غزه به شدت انتقاد کرد و رویکرد کنونی نخست وزیر اسرائیل در قبال درگیری را اشتباه خواند.

دیگر خبرها

  • ضبط مناظره‌های انتخاباتی در صدا و سیمای اصفهان
  • از زلزله دانشگاه کلمبیا تا بمب‌ساعتی در دفتر دموکرات‌ها
  • زمان برگزاری انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزشی مشخص شد
  • زمان اعلام لیست انتخاباتی شانا برای دور دوم انتخابات مجلس
  • توصیه های انتخاباتی استاندار/تنور انتخابات را گرم نگه داریم
  • افشاگری روح الامینی درباره اشتباه انتخاباتی شانا در انتخابات ۱۱ اسفند /شهادت می دهم یزدی خواه به لیست ائتلاف تعهد داده بود
  • توضیحات معتمدی درباره جلسه با ورزشکاران شانس المپیکی
  • استقرار شعب ویژه برای رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • آغاز ضبط مناظره‌های تبلیغاتی ۴ نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • ضبط مناظرات انتخاباتی نامزد‌های راه یافته به دور دوم انتخابات در شهرستان کرمانشاه