Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان شمالی مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: در سال زراعی جاری هیچ مزرعه کشاورزی رها شده‌ای وجود ندارد.

وحید صباغ در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در چند سال گذشته به علت بروز خشکسالی‌های شدید برخی از مزارع کشاورزی که کشت در آن‌ها انجام می‌شد به علت کاهش شدید بارندگی کشاورزان رسیدگی به آن‌ها را رها می‌کردند و آن‌ها از بین می‌رفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: علاوه بر این، این مزارع برای سایر مزارع کشاورزی چالش آفرین بود، بطوریکه این مزارع تبدیل به کانون‌هایی برای انتقال بیماری و آفت می‌شدند.

صباغ تصریح کرد: اما خوشبختانه میزان بارش باران در سال زراعی جاری بسیار خوب بوده و تاکنون هیچ مرزعه کشت شده‌ای توسط کشاورزان رها نشده است.

وی بیان کرد: اما در حال حاضر شرایط برای شیوع بیماری زنگ زرد گندم مهیا شده است و باید کشاورزان کود پاشی و اقدامات مبارزه‌ای را انجام دهند.

این مقام مسئول تصریح کرد: مبارزه با علف‌های هرز از دیگر اقدامات بسیار مهمی است که کشاورزان باید آن در دستور کار خود قرار دهند.

به گفته وی در سال زراعی جاری ۹۰۰ هزار هکتار کلزا، ۴۶ هزار هکتار گندم آبی، ۹۶ هزار هکتار گندم دیم، ۲۲ هزار هکتار جوی آبی و ۳۰ هزار هکتار جوی دیم کشت شده است.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی تاکید کرد: در سال زراعی جاری در سطح ۳۷۰۰ هکتار نیز دانه روغنی کاملینا کشت شده است که سطح زیر کشت این محصول در چهار سال گذشته چهار هکتار بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی خراسان شمالي مزارع گندم و جو استانی اجتماعی استانی سیاسی استانی اقتصادی استانی شهرستانها سال زراعی جاری خراسان شمالی هزار هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۰۰۵۷۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود

 سیدمحمدرضا سیدحسینی  در نشست تخصصی پنبه استان سیستان و بلوچستان گفت: براساس این تفاهمنامه، کشاورزان با حمایت سازمان جهاد کشاورزی و شرکت گسترش صنایع بلوچ، مزارع خود را به کشت پنبه اختصاص داده و کارخانه بافت بلوچ، محصول وش پنبه تولیدی را با نرخ تضمینی در مزرعه خریداری می کند.
وی تصریح کرد: کشت پنبه از اوایل فروردین ماه سالجاری در سیستان‌وبلوچستان آغاز و تا مرداد ماه با همکاری کشاورزان شهرستان های دلگان، بمپور، ایرانشهر، خاش و تفتان ادامه خواهد داشت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان افزود: تاکنون ۱۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی زیرکشت پنبه رفته است.
حسینی تاکید کرد: با انجام کشت های قراردادی دغدغه کشاورزان برای فروش محصول رفع و زمینه توسعه کشت این محصول در سیستان وبلوچستان فراهم خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: به منظور ارتقاء دانش بهره برداران استان برای کشت پنبه، سفرهای آموزش و ترویجی به استان های پیشرو در کشت پنبه انجام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • کشاورزی حفاظتی در گرمسار به هزار هکتار افزایش می‌یابد
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • روز مزرعه دانه های روغنی در لرستان
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید