Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-07@06:16:03 GMT

پایان بلاتکلیفی پساب شهری سمنان و مهدی شهر

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۴۰۳ | کد خبر: ۴۰۱۰۸۵۰۲

پایان بلاتکلیفی پساب شهری سمنان و مهدی شهر

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ، در سال های اخیر یکی از مشکلات و معضلات شهر سمنان بلاتکلیفی پساب سمنان بود و چند بار قراردادهایی بین شرکت آب و فاضلاب و شهرداری سمنان منعقد و به دلیل عدم اجرای به تعهدات خلع ید صورت گرفت تا اینکه با ورود مدیریت شرکت شهرک های صنعتی سمنان این معضل ختم به خیر شد و قرارداد طرح انتقال بخشی از پساب شهری به شهرک صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی سمنان به طول هشت کیلومتر همزمان با انعقاد ۱۴ قرارداد سرمایه‌گذاری تکمیل و توسعه تأسیسات فاضلاب کشور به امضای مدیران عامل شرکت شهرک‌های صنعتی و آب و فاضلاب استان سمنان رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان در این آیین گفت: ین پروژه شامل ٢۹ کیلومتر خط انتقال، دو ایستگاه پمپاژ، مخازن ذخیره آب و تصفیه خانه تکمیلی می باشد که ٨ کیلومتر از مسیر و یک منبع ذخیره ١٠ هزار متر مکعبی تا کنون ایجاد شده است.

محمدرضا باقری افزود: این شرکت از سال ۱۳۶۴ آغاز به کار کرد و تا پایان سال ۱۴۰۰ حدود ۴۲۰ لیتر بر ثانیه سهمیه آب در بخش صنعت داشت. با همت بخش‌های مختلف طی ۲ سال گذشته و در دولت سیزدهم ۴۸۰ لیتر بر ثانیه به منابع آبی شرکت شهرک‌های صنعتی استان اضافه شد که با انتقال این آب به صنایع، سهمیه آب صنعت استان سمنان به ۹۰۰ لیتر بر ثانیه می‌رسد.

وی افزود: افزایش سهمیه آب صنایع با چهار طرح آبی با تامین ۴۱۰ لیتر بر ثانیه دنبال می‌شود و برای تامین آب شهرک صنعتی گرمسار و ایوانکی طرح انتقال آب از حبله رود در دست پیگیری است.

وی اظهار کرد: تخصیص پساب به عنوان راهکار تامین آب پایدار برای صنایع در شهرهای سمنان، شاهرود و دامغان با عقد قرارداد در دست پیگیری و اجرا است.

به گفته این مسوول، قرارداد اولیه تخصیص سهمیه پساب منعقد شد و امسال عملیات اجرایی آغاز و پیش‌بینی می‌شود تحقق افزایش ۲ برابری آب صنایع در استان سمنان به عنوان دستاورد ارزشمند دولت سیزدهم تا قبل از پایان کار این دولت تکمیل شود.

وی ادامه داد: برای تامین مالی اجرای طرح‌ها با همراهی بخش‌های مختلف تلاش می‌شود و البته تخصیص اعتبار از محل مصوبات سفر رییس جمهور نیز مورد توجه است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان با اشاره به اولویت دولت سیزدهم در تکمیل طرح‌های نیمه تمام، بیان کرد: پل شهرک صنعتی سمنان بعد از بیش از ۱۵ سال وقفه در تکمیل طرح با همراهی شرکت شهرک‌های صنعتی استان تکمیل شد.

باقری گفت: همکاری و مساعدت بانک‌های عامل استان برای تحقق شعار سال در بخش صنعت ضروری است.

وی افزود: واحدهای صنعتی که از شبکه بانکی استان سمنان تسهیلات دریافت کرده‌اند، حساب‌های بانکی خود را به استان انتقال دهند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان با بیان اینکه ۲ هزار طرح صنعتی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان در حال اجراست، تاکید کرد: تامین مالی و پرداخت تسهیلات برای این طرح‌های صنعتی هدفمند باشد.

در این آیین منصور کشاورزیان مدیرعامل آب و فاضلاب استان سمنان نیز حضور داشت.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1894056

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان سمنان فاضلاب سرمایه گذاری صنعتی شرکت شهرک های صنعتی استان لیتر بر ثانیه استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۰۱۰۸۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار دولت برای پایان بلاتکلیفی ۳۲ ساله مالکان هفت‌آسیاب

معاون امور عمرانی استاندار کردستان گفت: زمین‌‌های هفت‌آسیاب سنندج جزو فضای عمومی و اوقافی بوده و اجازه واگذاری و ساخت و ساز به اعضای تعاونی نمی‌دهیم. - اخبار استانها -

کیومرث حبیبی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج در پاسخ به این سؤال با توجه به اینکه مالکان زمین‌های هفت‌آسیاب این شهر مدعی شده که بیش از 1280 نفر دارای سند مالکیت و از 32 سال گذشته بلاتکلیف و زمینی به آنان اختصاص نیافته و اکنون سندهای اراضی آنان باطل شده است، علت چه بوده و برنامه دولت برای حل این مشکل چیست؟ اظهار داشت: تعداد افراد دارای سند مالکیت زمین‌های هفت‌آسیاب 1049 نفر و از تعاونی‌های مختلف هستند.

وی در تشریح این ماجرا گفت: 32 سال قبل مدیران وقت، این اراضی در دامنه آبیدر سنندج را به اعضای تعاونی جهاد کشاورزی و منابع‌طبیعی جهت «کشت گیاهان دارویی و کشاورزی و طرح‌های گردشگری» واگذار کرده‌اند که به مرور زمان امتیازات این اراضی دست به دست به فروش رفته و تعدادی نیز همچنان از اعضای قدیمی هستند و سند مالکیت نیز دارند.

معاون امور عمرانی استاندار کردستان افزود: این افراد در 32 سال اخیر تقاضا داشته که این محدوده زمین در دامنه هفت‌آسیاب و آبیدر سنندج که از نظر ما فضای عمومی شهر است، به فضای داخل شهر منتقل شود، در حالی‌که در طول این سالیان سال چنین درخواستی محقق نشده و 7 استاندار گذشته نتوانسته‌اند چنین مشکلی را حل کنند، چراکه این اراضی جزو ثروت عمومی این شهر است و خود مردم نیز چنین درخواستی را قبول نمی‌کنند.

وی مدعی شد: این مالکان هفت‌آسیاب سنندج انتظار دارند که ما این مشکل را حل و فصل کنیم، یعنی اجازه ساخت و ساخت به آنان بدهیم در حالی‌که چنین درخواستی امکانپذیر است کما اینکه از اول نیز واگذاری این اراضی اشتباه بوده است.

حبیبی تصریح کرد: زمین‌های هفت آسیاب سنندج اوقافی معتمدوزیری بوده و ارزشش با زمین شهری بسیار متفاوت است، در این دولت بنا این است که با همکاری خود اعضا این مشکل را حل کنیم؛ البته میزان سطح مسکونی که به این افراد اختصاص می‌یابد، از 43 هکتار باید کم شود به طوری‌که بر اساس ماده 101، 43 درصد آن مربوط به شهرداری، بخشی قبرستان، دکل، تأسیسات و شیب‌های غیرقابل ساخت و ساز و بخشی نیز رودخانه هفت آسیاب بوده که حریم و بستر دارد.

وی اذعان داشت: حال با این احتساب و براساس بررسی‌های صورت گرفته، از کل زمین موجود 8 تا 10 هکتار زمین اوقافی باقی می‌ماند، در نتیجه مقرر شده که طبق پیشنهاد ریاست جمهوری و بازرسی وزارت راه و شهرسازی زمین‌های به این افراد اختصاص یابد.

معاون امور عمرانی استاندار کردستان اضافه کرد: در همین راستا مجوزهایی از هیئت دولت اخذ شده که 5.8 هکتار خالص زمین مسکونی با ارزش با سند تک برگ  نزدیک 130 هکتار در شهرک وحدت سنندج به این افراد تعاونی هفت آسیاب اختصاص یابد، یعنی هر 4 یا 5 نفر یک زمین جهت ساخت و ساز تحویل بگیرند.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم که این افراد چنین تصمیمی را قبول نمی‌کنند، آنوقت تکلیف چیست؟ اظهار کرد: این افراد عنوان کرده که این اراضی در نظر گرفته شده نامرغوب است در حالی‌که طبق نظر کارشناسان مربوطه و معامله‌سنجی، این زمین‌ نیز هم ارزش زمین قبلی است؛ در غیر اینصورت دولت گزینه دیگری ندارد و باید طرح گردشگری اجرا کنند.

معاون امور عمرانی استاندار کردستان گفت: زمین 5.8 هکتاری در نظر گرفته شده 900 تا هزار نفر از این اعضا را پوشش خواهد داد، در این صورت آبیدر نیز برای نسل‌های بعدی حفظ خواهد ماند؛ تا زمانی‌که بنده در این مسئولیت باشم اجازه چنین کاری نخواهم داد.

حبیبی با انتقاد از اینکه این واگذاری از ابتدا اشتباه و چنین مشکلاتی نتیجه تصمیمات غیرقابل کارشناسی در دولت‌های مختلف بوده است، از خبرنگار تسنیم سؤال کرد که آیا خود خبرنگاران و روزنامه‌نگاران اجازه خواهند داد آبیدر جهت ساخت و ساز در اختیار مردم قرار گیرد؟ کما اینکه همه مسئولان استانی و سازمان‌های مردم نهاد نیز ناراضی هستند.

خبرنگار تسنم بدون جانبداری هر گونه تصمیم‌گیری جدید در رابطه با زمین‌های هفت آسیاب را منعکس و در اختیار مخاطبان قرار می‌دهد.

 

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • سرقت در شهرک صنعتی سمنان/ سارق نگهبان سابق همان شرکت بود
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگترین پروژه شهرداری می‌گذرد؛ برج‌های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگ ترین پروژه شهرداری می گذرد برج های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • راهکار دولت برای پایان بلاتکلیفی ۳۲ ساله مالکان هفت‌آسیاب
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند
  • پایان رقابت طرح‌ها در ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری اصفهان