Web Analytics Made Easy - Statcounter

جوین- امام جمعه جوین عملکرد امام سجاد(ع) و حضرت زینب(س) را بعنوان تکمیل کننده قیام امام حسین(ع) عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، حجت الاسلام دلیری پور در جمع مردم عزادار شهرستان جوین گفت: عملکرد امام سجاد(ع) و حضرت زینب(س) مکمل قیام سیدالشهدا(ع) بود و یکی از مهمترین برنامه های سیاسی امام سجاد (ع) در مبارزه با بنی امیه گریه مداوم بر مظلومیت واقعه کربلا بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
دلیری پوربا اشاره به اینکه امام سجاد (ع) در مناسبت های مختلف بر مصیبت های واقعه کربلا گریه می کرد گفت: یکی از روش های سیاسی امام سجاد (ع) در مبارزه با بنی امیه گریه بر مظلومیت واقعه کربلا بود. حجت الاسلام محمد تقی دلیری پور با بیان اینکه یکی از روش های سیاسی امام سجاد (ع) در مبارزه با بنی امیه گریه بر مظلومیت واقعه کربلا بود اظهار داشت: :امام سجاد (ع) در مناسبت های مختلف بر مصیبت های واقعه کربلا گریه می کرد و پیروان خود را به گریه بر امام حسین(ع) تشویق می کرد. وی با اشاره به اینکه بعد از واقعه کربلا امام سجاد(ع) و برخی از اهل بیت حتی از رفتن به زیر سایه پرهیز داشتند بیان داشت: نه تنها امام سجاد(ع) برمصیبت پدرش بسیار گریه می کرد بلکه همه بازماندگان واقعه کربلا هم برای مظلومیت امام حسین (ع) گریه می کردند به طوری که مادر ابوالفضل العباس که مادر چهار شهید در دشت کربلا بود هیچگاه برای شهدای خود گریه نکرد بلکه همواره بر مصیبت حضرت ابا عبد الله(ع) می گریست. امام جمعه جوین تصریح کرد: در فضای خفقان بعد از واقعه کربلا مادر حضرت عباس نیز مثل بقیه با روش های سیاسی عزاداری اقدام به افشای ظلم بنی امیه می کرد به طوری که در محل قبرستان بقیع چهار صورت قبر درست می کرد و صبح و شب بر روی آن قبر ها گریه و تضرع می کرد و وقتی به این مادر خطاب می شد چرا برای بچه های خود گریه نمی کنی در جواب می گفت: من برای شهیدی گریه می کنم که مادرنداشت. حجت الاسلام دلیری در ادامه با اشاره به اینکه حضرت زینب نیز به عنوان «فاطمه» ثانی لقب گرفته است اظهار داشت: وقتی حضرت زینب در قنداق بود و مانند حسن و حسین آوردند تا رسول خدا نامگذاری کند زمانی که حضرت نام زینب را برای وی انتخاب کرد قنداقه را در دست گرفت و بسیار گریست و فرمود: هر کس در مصیبت این دختر گریه و ناله کند ثوابش مثل آن است که بر امام حسن و حسین گریه کرده باشد. وی در خصوص مقام و فضیلت علمی حضرت زینب سلام الله گفت: ابن عباس از قول امام سجاد در مورد حضرت زینب (س) در جریان مجلس ابن زیاد در کوفه می گوید: حضرت زینب عالمه غیر معلمه است و نیز وقتی کودکان و سایر فرزندان اهل بیت عبادت حضرت را می دیدند وی را با لقب عابده آل محمد صدا می زدند. وی اذعان داشت: وقتی امام سجاد در یک شبی دید که حضرت زینب نمازو نافله شبش را نشسته می خواند از وی دلیل این کار را می پرسد حضرت زینب (س) هم پاسخ داد من سهم طعام خود را بین بچه ها تقسیم کردم و توان ایستادن را ندارم که نماز خود را ایستاده به جای آورم . حجت الاسلام دلیری پور در پایان به نقش حضرت زینب در انتقال پیام کربلا به نسل های بعدی گفت: این بانوی خاندان عصمت و طهارت اسوه صبر و استقامت بود و در مقابل شنیع ترین افراد هم چون ابن زیاد از ولایت دفاع می کرد.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۲۲۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌همسر شهید ‌مصطفی خمینی در قم تشییع شد

مراسم تشییع همسر شهید آیت الله سید مصطفی خمینی در قم برگزار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، پیکر مرحومه معصومه حائری همسر شهید آیت الله سید مصطفی خمینی فرزند امام راحل(ره) امروز از مسجد نو واقع در خیابان آستانه به سمت حرم مطهر حضرت معصومه (س) تشییع و پس از اقامه نماز میّت توسط آیت الله سبحانی در حرم حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها به خاک سپرده شد.

این مراسم با حضور بیت حضرت امام (ره)، استاندار قم، مدیرکل بنیاد شهید وامور ایثارگران برگزار شد.

مراسم ختم همسر شهید آیت الله سید مصطفی خمینی امروز شنبه 8 اردیبهشت ماه 1403 بعد از نماز مغرب و عشا در حسینیه شهدا (خیابان صفاییه) برگزار خواهد شد.

به گزارش تسنیم، مرحومه معصومه حائری عروس امام خمینی(ره) و همسر شهید آیت الله سیدمصطفی خمینی صبح روز پنجشنبه 6 اردیبهشت‌ماه 1403 پس از یک دوره بیماری دار فانی را وداع گفت.

معصومه حائری فرزند مرحوم آیت‌الله شیخ مرتضی حائری و از خاندان آیت الله العظمی شیخ عبدالکریم حائری بنیان گذار حوزه علمیه قم بود.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • پشتیبانی ۲۱ میلیارد تومانی از طرح دیمزارها در سال ۱۴۰۳
  • تصاویری از یک واقعه محیرالعقول در بیابان‌های عربستان؛ ابر سقوط کرد؟
  • ‌همسر شهید ‌مصطفی خمینی در قم تشییع شد
  • از مشهد تا کربلا با پای دل در طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت مسیح
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت عیسی
  • مراسم ویژه خدام حسینی در حرم مطهر امام حسین(ع) عصر جمعه
  • فضیلت زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
  • دفاع مقدس برگرفته از تاسوعا و عاشورای حسینی است/ عملیات وعده صادق نتیجه خون شهداست
  • چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟