Web Analytics Made Easy - Statcounter

خمین- رئیس نهضت سوادآموزی شهرستان خمین گفت: کاهش آمار بی سوادی در خمین نیازمند اطلاع رسانی و فرهنگ سازی است، چرا که بسیاری از این افراد در میانه مسیر سوادآموزی از تصمیم خود منصرف می شوند.

رضا ملکی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: سهمیه سواد آموزی این نهضت در خمین طی سال جاری ۱۳۷ نفر است که در شش ماهه نخست سال ۱۹ نفر تحت پوشش قرار گرفتند و پیش بینی می شود این تعداد تا پایان سال به ۱۳۰ نفر برسد

وی افزود: از این تعداد، ۷۳ نفر بی سواد مطلق، ۲۴ نفر در دوره انتقال و ۴۰ نفر در دوره تحکیم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منظور از دوره انتقال و تحکیم، تکمیل سواد آموزی نهضت است و مدرک دوره انتقال معادل پایان دوره ابتدایی است.

ملکی بیان کرد: جامعه هدف سواد آموزی افراد ۱۰ تا ۴۹ سال است که توسط آموزش دهنده و خود آموز دوره های سواد آموزی را طی می کنند، در سال گذشته سهمیه سواد آموزی این شهرستان ۲۸۵ نفر بود و ۲۵ نفر آموزش دهنده ۹۳ نفر را تحت پوشش قرار دادند.

رئیس نهضت سوادآموزی شهرستان خمین با اشاره به اینکه بسیاری از افراد بی سواد تمایل دارند به صورت خود آموز تحت پوشش نهضت قرار گیرند، ادامه داد: در سال گذشته ۱۷۲ نفر در خمین به صورت خود آموز تحت پوشش قرار گرفتند.

وی عمده عامل بی میلی و عدم تمایل به سواد آموزی در شهرستان خمین را پراکندگی افراد بی سواد در روستاها و مهاجرت عشایر دانست و بیان کرد: حمایت از این افراد اگر به شکل خودآموزی انجام پذیرد شرایط بهتر و موفق تری در عرصه سواد آموزی خواهند داشت و مشکلاتی که به دلیل پراکندگی افراد بی سواد وجود دارد با این روش رفع خواهد شد.

ملکی به نداشتن انگیزه برای حضور در کلاس ها نیز اشاره کرد و گفت: بسیاری از متقاضیانی که به نهضت مراجعه می کنند مدتی بعد از ثبت نام به دلیل نداشتن انگیزه از حضور در کلاس ها منصرف می شوند و ادامه تحصیل را رها می کنند.

رئیس نهضت سواد آموزی خمین تصریح کرد: در راستای فرهنگ سازی برای سوادآموزی والدین بی سواد دانش آموزان، بسته های تشویقی به والدینی که ثبت نام می کنند درنظر گرفته شده است.

وی افزود: افرادی که راغب هستند به صورت خود آموز باسواد شوند مبلغ هفت میلیون ریال به آنها تعلق می گیرد و افرادی که توسط آموزش دهنده باسواد می شوند یک میلیون ریال دریافت می کنند.

ملکی بسته های حمایتی دیگر را تهیه بروشور و اطلاع رسانی، آگاه سازی مردم از سوی ائمه جماعات و... برشمرد و بیان کرد: اطلاع رسانی و فرهنگ سازی انگیزه والدین را برای با سواد شدن تقویت می کند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۳۳۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلمب بیمارستان محب مهر به دلیل کشف حجاب؟

مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اعلام کرد: پلمب بیمارستان محب مهر به دلیل کشف حجاب تکذیب می‌شود.

به گزارش مشرق، مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اعلام کرد: در پی انتشار فیلم پلمب بیمارستان محب مهر به علت کشف حجاب، به آگاهی می‌رساند؛ پس از تماس عوامل درمانی با مرکز فوریت‌های ۱۱۰ و حضور مأمور پلیس در بیمارستان، محرز شد درب مشترک دو بیمارستان محب مهر و هاشمی نژاد به دلیل اختلافات حقوقی و مِلکی توسط بیمارستان‌های مذکور نرده گذاری و پلمب شده است؛ البته هر بیمارستان درب ورودی مجزا برای تردد مراجعین دارد.

پلیس هر گونه خبری مبنی بر پلمب مرکز درمانی به دلیل کشف حجاب را صحیح نمی‌داند.

دیگر خبرها

  • مهارت آموزی ۲ هزار و ۱۹۸ نفر در فروردین امسال
  • آیت‌الله اعرافی: فرهنگ‌سازی در تغییر آمار تصادفات مؤثر است
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • بیمارستان محب مهر پلمب نشده است
  • پلمب بیمارستان محب مهر به دلیل کشف حجاب؟
  • پویایی در جامعه نیازمند جهادی عمل کردن و تعالی فرهنگ ایثار است
  • پاداش قبولی سوادآموزان سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۴۰۱ کردستان واریز شد
  • ترویج اهدای عضو نیازمند فرهنگ سازی بیشتر است
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی نیازمند اقدامات فرهنگی است