Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان‌ها > اردبیل - کمیته امداد استان اردبیل هفت میلیارد تومان وام اشتغالزایی را برای توانمندسازی و خودکفایی 542 مددجوی تحت حمایت در شش ماهه نخست سال‌جاری پرداخت کرده است.

به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از اردبیل؛ جهانبخش نژادجواد، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به اینکه هفت میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌ در نیمه نخست امسال برای اجرای طرح‌های خودکفایی به مددجویان تحت حمایت پرداخت شده است، گفت: قبل از پرداخت تسهیلات اشتغال به مددجویان، خدمات مشاوره‌ای به آنها ارائه می‌شود تا بتوانند بر اساس توانایی و استعدادهای خود شغل مورد نظرشان را ایجاد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعلام اینکه 542 طرح اشتغال در سال‌جاری توسط مددجویان تحت حمایت اجرا شده است، بیان کرد: طرح‌های اشتغال در زمینه‌های دامپروری، کشاورزی، صنایع دستی و خدماتی توسط مددجویان تحت حمایت اجرا شده است تا آنها با تکیه بر توانایی‌های خود بتوانند به استقلال اقتصادی دست یابند.

نژادجواد با بیان اینکه حدود 55 درصد از طرح‌های اشتغال در مناطق محروم، روستایی و مرزنشین استان ایجاد شده است، افزود: کمیته امداد در تمامی فعالیت‌های خود رسیدگی به مناطق محروم را در اولویت برنامه‌ها قرار داده که بر این اساس اقدامات و خدمات حمایتی قابل توجهی به مددجویان ساکن در مناطق کمتر توسعه یافته ارائه می‌شود.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان با اشاره به اینکه 244 طرح اشتغال‌زایی در زمینه دامپروری اجرا شده است، گفت: اجرای طرح دامپروری در مناطق روستایی که ضریب محرومیت بالایی دارند یکی از برنامه‌های مهم حوزه اشتغال کمیته امداد است که تا کنون دارای نتایج بسیار مطلوبی بوده است.

وی با بیان اینکه ماهیت اجرای طرح‌های دامپروری زمینه اشتغال اکثر اعضای خانواده را فراهم می‌کند، اعلام کرد: پایدارسازی طرح‌های اشتغال در مناطق روستایی در کنار تحکیم بنیان خانواده‌، موجب می‌شود نیروهای جوان در روستاهای خود مستقر بوده و در همانجا مشغول به کار و کسب درآمد شوند.

نژادجواد با اشاره به اینکه با توسعه مناطق محروم و مرزنشین مهاجرت روستاییان به شهرها به حداقل می‌رسد، بیان کرد: کمیته امداد برای پیشرفت و آبادانی مناطق محروم گام‌های موثری را برداشته که امید است با همکاری هر چه بیشتر دستگاه‌های اجرایی، بتوانیم شاهد پیشرفت همه جانبه این مناطق باشیم.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان با بیان اینکه 17 هزار مورد بازدید در شش ماهه نخست سال‌جاری از طرح‌های تحت نظارت این نهاد به عمل آمده است، گفت: یکی از مهم‌ترین عوامل اجرای موفق طرح‌های اشتغال‌زایی توسط کمیته امداد نظارت‌های مستمر کارشناسان و ناظران فنی در مراحل قبل، حین و پس از اجرای طرح‌ها است.

وی با اشاره به اینکه نظارت بر طرح‌های اشتغال راهکار اساسی کمیته امداد در پایدارسازی مشاغل ایجاد شده است، افزود: با توجه به انجام بازدیدهای مستمر و ارائه مشاوره و راهنمایی‌های لازم توسط ناظرن فنی به مجریان، آنها با همت بیشتری در جهت ارتقاء سطح کیفی و کمی تولیدات خود تلاش می‌کنند.

46

کلید واژه‌ها : استان اردبیل -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۳۶۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند

حجت‌الاسلام علی جعفری؛ معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور اظهار کرد: بیش از ۷ سال از دوره چهارم فعالیت سازمان روانشناسی به همت وزرا و نمایندگان بهداشت و علوم  می گذرد که ما  سعی کرده ایم تا بتوانیم کم و کاستی ها را جبران کنیم. به همین دلیل کلینیکی را برای به وجود آوردن نور امید و نشان دادن  مسیر درست زندگی افتتاح کردیم تا بتوانیم در راه فرهنگی قدم بر داریم. در کوتاه‌ترین زمان به کمک مسئولان ذی‌ربط می‌توانیم این کلینیک مشاوره‌ای را برای مددجویان کمیته‌امداد در ۳۱ استان ایجادکنیم.

وی افزود:در کلینیک تمام موارد زیر نظر خواهند بود، زیرا از فضای کاربری می‌خواهیم بیرون بیاییم و بتوانیم رصد دقیق داشته باشیم و متناسب با نیازهای خانوده مدد جویان زیرساخت‌های مشاوره‌ای در مناطق دورافتاده و محروم ایجاد کنیم. ما یک نهاد حمایتی هستیم که بتوانیم به تقویت و بالا بردن اعتماد به نفس مددجویان در زندگی و ایجاد اشتغال کمک کنیم. البته ناگفته نماند این خلاء وجود داشته که مجموعه مشاوره‌ای ما نیازمند  زیرساخت روانشناختی با سطح بالاتر  و تخصصی داشت. اما حالا  مراکزی با سطح بالاتر و تخصصی در سراسر کشور یعنی تمام  استان‌ها  ایجاد کرده‌ایم و بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموخته کارشناسی ارشد و دکترای روانشناسی یا مشاوره در ادارات مشغول ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی به مددجویان کمیته امداد هستند.

جعفری تصریح کرد: براساس تحقیقات انجام شده؛ حدود ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی و نیازمند دریافت خدمات روانشناسی هستند، اما به این معنا نیست که آن‌ها اختلالات روانی دارند، چون مسائل روانشناختی همه حوزه‌های روان را پوشش می‌دهند.

او گفت: جامعه هدفی که ما داریم در کمیته امداد افرادی هستند که بی چون و چرا در راستای کمک به مردم می کوشند در گذشته خدمات کمیته امداد بیشتر در حوزه معیشتی بود ولی یکی از خدمات ارزشمند که در سال های اخیر شاهد تحول جدی در این حوزه هستیم، همین خدمات فرهنگی است. ما به کمک روان درمانی حتی توانستیم بسیاری از زندانیانی که حقیقت را بازگو نمی کردند تا کمکشان کنیم مسیر را هموار کردیم. می توان گفت حضور مشاوران متخصص در سراسر کشور می‌تواند کلید طلایی برای حل مشکلات اجتماعی و فرهنگی مردم باشد.  

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • ۲ هزار مددجوی کمیته امداد از خدمات پزشکی بهره مند شدند
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • مسئول کمیته نیروهای مسلح ستاد بزرگداشت امام خمینی(س): دشمنان امام را نقدهای غیرمنصفانه می‌کنند/ توصیه ما این است که به مناطق محروم بیشتر توجه شود
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود