Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-03@04:01:39 GMT

اولویت بندی رشته‌های دارای ظرفیت اشتغال

تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۴۴۵۴۲

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار، از پیاده سازی سیاست «اشتغال انتخابی» در تخصیص منابع مالی برای توسعه سیاست‌های بازار کار خبر داد.

خبرگزاری مهر: معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار، از پیاده سازی سیاست «اشتغال انتخابی» در تخصیص منابع مالی برای توسعه سیاست‌های بازار کار خبر داد.

عیسی منصوری در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اولویت بندی رشته‌های دارای ظرفیت اشتغال گفت: معمولا طی سنوات گذشته، سیاست‌های اشتغالزایی و تخصیص یارانه اشتغال، بدون توجه به رشته و نوع مشاغل اولویت دار اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون وزیر کار افزود: غالب منابع اشتغالزایی هم، بدون ارائه توجیه فنی و اقتصادی تخصیص پیدا می‌کرد؛ در حالی که ممکن است طرح مذکور توجیه اقتصادی و اشتغالزایی نداشته باشد.

منصوری با تاکید بر تغییر رویکرد جهت دهی تسهیلات اشتغال گفت: امروز سیاست‌های سنتی پرداخت تسهیلات برای اشتغالزایی، دیگر پاسخگو نیست؛ بلکه این سیاست اشتغال انتخابی است که مشخص می‌کند چه منابعی در چه صنایعی باید هزینه شود تا بتواند کالا‌های تولیدی را به بازار‌های جهانی متصل کرده و کالا‌های داخلی را فراتر از مرز‌ها عرضه کند.

وی ادامه داد: اگر تسهیلات و منابع مالی، متناسب با ظرفیت صنایع با تمرکز بر میزان اشتغالزایی تخصیص یابد؛ می‌توان به پاسخگویی سیاست‌های اشتغالزایی امیدوار بود.

معاون توسع کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: بنابراین تمرکز ویژه در تخصیص منابع بر روی صنایع اشتغالزا خواهد بود؛ به طوریکه با اولویت‌بندی رشته‌های دارای ظرفیت اشتغال با معیار‌های مشخص، سیاست اشتغال انتخابی را پیاده سازی می‌کنیم تا منابع در صنایع منتخب و اشتغالزا هزینه شوند.

منصوری با بیان اینکه رَسته‌های دارای ظرفیت اشتغال در قالب برنامه جامع اشتغال فراگیر پیش بینی شده است، گفت: از جمله مشاغل دارای ظرفیت که متناسب با موقعیت جغرافیایی استان‌ها مد نظر است، مشاغلی، چون پوشاک، کفش، فناوری اطلاعات و گردشگری است.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۴۴۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه بندی داروخانه‌ها بر اساس شاخص شفافیت

دکتر مینا آژوغ اظهار کرد: رتبه بندی داروخانه‌ها از سال گذشته در اداره کل دارو کلید خورد و در مرحله اول انتخاب شده و فهرست داروخانه‌های خاطی که تحویل دارو‌های دارای برنامه توزیع به آنان ممنوع بود احصا شد.

وی افزود: این پروژه با پایش درمورد داروی انسولین آغاز و فهرست داروخانه‌های خاطی که تحویل دارو‌های دارای برنامه توزیع به آنان ممنوع بود، احصا شد، همچنین در ادامه برای سایر دارو‌های دارای برنامه توزیع نیز اجرایی خواهد شد.

منبع: ایفدانا

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • وام اشتغال‌زایی، به نام فقرا به کام اغنیا
  • اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد
  • هنرآموزی که برای هنرجویانش اشتغالزایی کرد
  • توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی در اولویت قرار بگیرد
  • داروخانه‌ها هم رتبه‌بندی می‌شوند
  • داروخانه‌های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند
  • رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟
  • رتبه بندی داروخانه‌ها براساس شاخص شفافیت
  • اولویت تامین انرژی با صنایعی دارای حداکثر بهره‌وری در روند مصرف است
  • رتبه بندی داروخانه‌ها بر اساس شاخص شفافیت