Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، محمود حجتی امروز، 24 اسفندماه در حاشیه مراسم آغاز نهالکاری در سطح 4 هزار هکتار از کانون‌های فوق بحرانی ریزگرد در اهواز، اظهار کرد: به دلیل مشکلاتی که پس از گردوخاک‌ها برای استان خوزستان بوجود آمد، این مشکل تبدیل به فرصتی برای استان شد تا به بهانه‌های مختلف مسئولان کشوری از این استان حمایت و پشتیبانی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در بحث تامین آب، انتقال آب و احداث کانال، کار طراحی به پایان رسیده است و اکنون این عملیات در حال انجام است تا بتوانیم سریعتر آب را به منطقه برسانیم. مساله دوم بحث نهالکاری است که باید در فرصت محدود تا پیش از شروع فصل گرم اقداماتی انجام گیرد.

حجتی تصریح کرد: حدود پنج میلیون نهال از گوشه کنار کشور در حال ورود به استان است و اکنون همه بخش‌ها و مسئولان حضور پیدا کرده‌اند تا برای حل مشکلات استان در بحث ریزگردها اقدام کنند.

وی با اشاره به فاز اول طرح مقابله با ریزگردها که شامل 42 هزار هکتار می شود، گفت: در بخش اول این فاز، 4000 هکتار توسط بسیج نهالکاری می شود. علاوه بر این، 16 اکیپ دیگر در مناطق مختلف در حال کشت نهال هستند و امیدواریم بتوانیم تا پیش از شروع فصل گرم، مقدار قابل توجهی از اراضی را نهالکاری کنیم و با آوردن آب، هم نهال‌ها آبیاری شوند و هم اراضی که خشک هستند مرطوب شوند تا منطقه به حالت طبیعی باز گردد.

حجتی در خصوص صحبت‌های انجام گرفته در خصوص این‌که زمین‌هایی که در آن‌ها نهال کشت می‌شود، مقداری شور هستند، عنوان کرد: ممکن است در گوشه کنار بحث‌هایی مطرح شود اما مبنای کار اینگونه بود که از روز اول یک شاخه مطالعاتی از موسسات تحقیقاتی، پژوهشکده‌ها و دانشکده‌ها، زمین‌ها و سازوکارها را بررسی کرده‌اند و آنچه انجام می‌گیرد بر اساس نسخه‌هایی است که این تیم‌های تحقیقاتی ارایه کرده‌اند.

وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: این تیم‌های مطالعاتی در زمان کشت نهال‌ها، مطالعات و کارهای نظارتی خود را انجام می‌دهند تا اگر قرار باشد تغیر جهتی انجام گیرد آن را توصیه کنند. همچنین دست‌اندرکاران طرح نیز با کمک نسخه‌های این تیم‌های مطالعاتی اقدامات خود را انجام خواهند داد.

در حاشیه کاشت نهال توسط وزیر کشاورزی، جمعی از روستاییان در جنوب اهواز نسبت به کشت نهال در اراضی کشاورزی شخصی خود اعتراض واعلام کردند که این اراضی دارای حق آبه هستند و جهاد کشاورزی مجاز به کاشت نهال در این اراضی نیست.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۶۴۰۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درویشیان: گشت ارشاد مدیران با جدیت و بدون اغماض در دولت مردمی اجرا شده است


به گزارش  تابناک به نقل از برنا، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن درویشیان در نشست شورای اداری استان تهران، با اشاره به ابلاغ اصول ۱۲گانه رئیس جمهور در پیشگیری و مبارزه با فساد، به تشریح "گشت ارشاد مدیران" پرداخت و اظهار داشت؛ شفافیت، جلوگیری از تعارض منافع، شایسته گزینی، تسهیل در انجام امور، شناسایی بسترها و گلوگاه های فساد و مبارزه قاطع با فساد مورد تاکید دولت مردمی است و برای اجرای آن با کسی تعارف نداریم.  

در این جلسه که با حضور وزیر کشور و استاندار تهران در محل تالار آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران برگزار شد، حجت‌الاسلام درویشیان به تشریح اهمیت سهولت در فرآیندهای اداری دستگاه‌ها پرداخت و گفت: برای جذب و تقویت مشارکت مردمی که مورد تاکید معظم رهبری در شعار امسال نیز قرار گرفته است، نیازمند تسهیل در مسیر سرمایه‌گذاری و راه اندازی کسب و کار بخش خصوصی هستیم. به طور مثال اقدام وزارت اقتصاد در حذف امضاهای طلایی در این دولت می‌تواند نمونه برجسته‌ای از این اقدام باشد و همه دستگاه‌های اجرایی هم در این مسیر هستند.

رئیس دفتر بازرسی ویژه رییس‌جمهور در ادامه ضرورت نظارت در کشور را مورد تاکید قرار داد و افزود: اگر بهترین قانون را داشته باشیم و بهترین برنامه را هم تدوین کنیم اما به نظارت آن‌طور که باید توجه نکنیم، قطعا با مشکل مواجه خواهیم بود. نظارت به معنی عدم اعتماد به مدیران نیست و معتقدم مدیران اجرایی کشور، سرمایه معنوی و پشتوانه نظام هستند. مهمترین راه صیانت از مدیر ، نظارت و نگهداری اوست. بسیاری از مدیرانی که پرونده‌ای برای آنها در محاکم تشکیل شده، به دلیل عدم نظارت بر زیرمجموعه یا عدم اطلاع کافی از قوانین و آئین نامه ها دچار مشکل شده اند.

وی گفت: در اصول ۱۲گانه ضدفساد آیت‌الله رییسی، هیچ خط قرمزی نداریم. رئیس جمهور فرمودند نباید هیچ حدود و ملاحضه ای در برخورد با فساد باشد، پس بازرسی و نظارت در همه سطوح و همه زمان ها جاری است. البته رد نمی‌کنم که گاهی ممکن است مدیری تحت فشار سیاسی یا غیرسیاسی باشد اما موظف است از مسیر حق و قانون خارج نشود و از توصیه‌ها تاثیر نپذیرد. 

درویشیان با ذکر تعبیر رهبری از مبارزه با فساد در دستگاه اجرایی تصریح کرد: ایستادگی در برابر اژدهای هفت سر به فرموده حضرت آقا ، ممکن است باعث تبعاتی شود ولی باید مقاومت کرد. ما هم پشتیبان چنین مدیرانی هستیم، به طور مثال مدیر منابع طبیعی یکی از شهرستان های شمالی به دلیل اجرای قانون با فشارهای افراد سیاسی و دستور مدیر استانی عزل شده بود، ولی به این نوع برکناری ورود کردیم و مدیر شجاع مذکور را به جایگاه قبلی در همان شهر بازگرداندیم. حتی اصرار مدیرکل استان مبنی بر ارتقای او را رد کردیم و گفتیم باید به همان اداره شهرستان برگردد تا همگان، جدیت دولت در حمایت از مبارزان با فساد را ببینند و درس عبرت شود.

نماینده ویژه رییس جمهور در امر مبارزه با فساد خطاب به مدیران اجرایی استان تهران، توجه آنها را به نامه امیرالمؤمنین به مالک اشتر معطوف کرد و اظهار داشت: حضرت که به رئوفیت و گذشت زبانزد بودند، فرمودند " مفسدان را نقره داغ و خادمان را حمایت و تشویق کن" این رویه نصب العین دولت خدمتگزار سیزدهم است.

حجت الاسلام درویشیان در بخش بعدی سخنرانی خود به مسایل اصلی و محوری استان تهران پرداخت و اظهار داشت: اجرای قانون هوای پاک در تهران حیاتی است و دستور ویژه رییس‌جمهور برای پیگیری هوای پاک، دغدغه ملی است و فقط استانداری مسوول آن نیست و همه دستگاه ها باید پای کار باشند.

"حاشیه نشینی در کنار تقاضای فراوان برای سکونت موقت در مناطق خوش آب و هوای اطراف تهران و استان های همجوار شمالی و تفرج‌گاه‌های خصوصی باعث افزایش قیمت زمین و وقوع بزه‌های مختلف از جمله کلاهبرداری در معاملات و تغییر کاربری باغات و مزارع کشاورزی شده است"، درویشیان با طرح این موارد گفت: عدم توجه به حریم جاده و بستر رودخانه‌ها و تصرفات غیرقانونی باید متوقف و با جزای سنگین مواجه شود. اصلاح مرز تقسیمات کشوری و تعیین مرز شهرستان های تهران، ایمنی بازار تهران با قدمت تاریخی و اهمیت اقتصادی، و توجه به مقوله آموزش در ارتقا سلامت نظام اداری هم از دیگر سرفصل های مهم استان است که باید به آن اهتمام ورزید.

دیگر خبرها

  • درویشیان: گشت ارشاد مدیران با جدیت و بدون اغماض در دولت مردمی اجرا شده است
  • کارهای زیربنایی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران اجرا شود
  • گوترش: تحقیقاتی مستقل درباره گورهای جمعی غزه انجام شود
  • آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی
  • قلیان اکسیژن؛ یک پک عمیق به سمت ناکجا؟!
  • «قلیان اکسیژن» عوارض نامشخصی دارد
  • عوارض نامشخص قلیان اکسیژن
  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذی‌ربط امکان‌پذیر است
  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذیربط امکان‌پذیر است
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۳۰۰ هکتار در چهارباغ