Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه گفت:در صورتی که تولید در کشور در حوزه های مختلف از جمله صنعت، کشاورزی و خدمات به شکل صحیح عملیاتی شود به طور طبیعی شاخصه های اقتصادی ما به تدریج رو به مثبت شدن پیش خواهد رفت و هم رشد اقتصاد مثبت می شود و جوانان صاحب کار می شوند و هم تورم کاهش پیدا می کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا«محمدمهدی مفتح» در گفت و گو با خبرنگار رودآور، با اشاره به شعار سال مبنی بر اقتصاد مقاومتی، تولید ـ اشتغال، گفت: امسال هم مقام معظم رهبری همچون سال های اخیر نام سال را که نشانگر آن است که باید تمرکز فعالیت ها همه دستگاه ها در تمامی در حوزه بر روی آن باشد با عنوان اقتصاد نامگذاری کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: یکی از مهمترین ویژگی هایی نامگذاری عناوین هر سال از سوی رهبری آن است که تمام فعالیت ها و تلاش های مسئولان در هر سه قوه و دیگر دستگاه ها در حول آن بچرخد تا با همسویی و هم افزایی برنامه ریزی های خود را جلو ببرند.

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه با اشاره به عناوین سال های اخیر در حوزه اقتصاد، افزود: رهبر انقلاب در سال های گذشته زمینه را برای عملیاتی شدن طرح های اقتصادی فراهم کردند و در سال های اخیر بر موضوع اقتصاد مقاومتی تأکید دارند، چرا که در حقیقت ایناقتصاد مقاومتی است که مدل توسعه اقتصادی متناسب با شرایط ایرانمحسوب می شود.

مقتح تصریح کرد: برای اینکه ایران اسلامی در رابطه با اقتصاد بتواند توسعه پیدا کند رهبر انقلاب سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی را در سال های گذشته بیان کردند و اکنون که از نظر تئوری و برنامه ریزی جامعه پذیرای عملی شدن آن است، موضوع اقدام و عمل را در سال 95 و ویژه تر تولید و اشتغال را در سال 96 مطرح کردند تا مسئولان حوزه اجرایی بر عملیاتی کردن سیاست های اقتصاد مقاومتی همت بگمارند.

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه گفت: از آن جا که امروز بزرگترین مشکل اقصادی ما مشکل رکود و به دنبال آن بیکاری به صورت گسترده در سراسر کشور است، شاهد بیکاری عمده جوانان و به ویژه جوانان تحصیل کرده هستیم، موضوعی که رهبر انقلاب را به شدت ناراحت کرده است تا جایی که مسئله شرمساری را با مشاهده بیکاری جوانان مطرح می کنند.

مفتح با بیان اینکه رهبر انقلاب تأکید دارند که مسئولان برای حل شکل بیکاری جوانان و رکود اقتصادی چاره سازی کنند، گفت: در صورتی که تولید در کشور در حوزه های مختلف از جمله صنعت، کشاورزی و خدمات به شکل صحیح عملیاتی شود به طور طبیعی شاخصه های اقتصادی ما به تدریج رو به مثبت شدن پیش خواهد رفت و هم رشد اقتصاد مثبت می شود و جوانان صاحب کار می شوند و هم تورم کاهش پیدا می کند.

وی با بیان اینکه مشکل بیکاری، مشکل بسیار عمده خانواده های و جوانان کشور ما است، عنوان کرد: باید همه از مردم گرفته تا مسئولان و تولیدکنندگان دست به دست هم داده و به فکر ریشه کنی این مشکل باشند و هر دستگاهی هم متناسب با حوزه کاری خودش در این زمینه تلاش و فعالیت داشته باشد.

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه تصریح کرد: به طور مثال بانک ها و نظام بانکی باید در خدمت تولید قرار گیرند و آن جا که نیاز به وضع قوانین باشد کارشناسان دولت بررسی کنند و ضروریات را مطرح کنند و مجلس با بررسی موشکافانه به تصویب قوانین مورد نیاز به ویژه در حوزه بانکداری که شنیده می شود نواقصی دارد بپردازد تا تمامی فعالیت ها بر روی تولید و اشتغال متمرکز شود.

مفتح درباره قوانین موجود درخصوص تعرفه های وارداتی هم گفت: در حال حاضر کمبود قانون به شکل عمومی وجود ندارد اما نیاز است میزان تعیین تعرفه ها به گونه ای بر واردات تعیین شود تا تولیدکنندگان ما متضرر نشوند و اما جایی هم که نیاز به تصویب قانون خاصی باشد مجلس آمادگی لازم برای مصوب کردن قوانین مورد نیاز را دارد.

زنگنه

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۰۲۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل گری برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی از وظایف مناطق آزاد است

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد اروند، احمد وحیدی ضمن اشاره به نقش مناطق آزاد در جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی، اظهار داشت: برای پویا شدن اقتصاد باید ظرفیت های بالقوه بالفعل شوند.

وی تصریح کرد: مناطق آزاد و ویژه اقتصادی می توانند تعیین کننده و پیشران بزرگ در اقتصاد کشور، باشند.

وحیدی اذعان داشت: حرکت ها و اقدامات بسیار خوب و مهمی جهت رشد اقتصادی در مناطق آزاد انجام شده که باید به صورت مستمر پیگیری شوند.

احمد وحیدی یکی از وظایف مناطق آزاد را جذب سرمایه گذاران ایرانی مقیم خارج از کشور عنوان کرد و افزود: مناطق آزاد برای اینکه بتوانند در توسعه اقتصاد اثر گذار باشند، باید موضوع محور گام بردارند.

وزیر کشور در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: در راستای مسئولیت های فرهنگی، ساخت شهرک های اربعین جهت سهولت زائرین اباعبداله الحسین(ع) باید در دستور کار مناطق آزاد قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم
  • تسهیل گری برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی از وظایف مناطق آزاد است
  • تجارت ایران با کشور‌های آفریقایی دوبرابر می‌شود/ فردا ۸ اردیبهشت زمان افتتاح بزرگترین نمایشگاه دستاورد‌های ایران
  • معضل بیکاری به سراغ اقتصاد آلمان آمد
  • استقبال مقامات آفریقایی از توسعه روابط اقتصادی با ایران