Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-26@23:55:20 GMT

نقش پیشگیرانه گرده گل در بیماری های قلبی و عروقی

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۳۶۳۹۵

نقش پیشگیرانه گرده گل در بیماری های قلبی و عروقی

پول‌نیوز - آنتی اکسیدان ها در گرده به مقادیر قابل ملاحظه ای وجود دارند که اثر پیش گیرندۀ آنها تقریباً قطعی است.

برای نمونه شخصی که سیگار می کشد کلسترول خونش بالاست و میزان آنتی اکسیدان های بدن او قطعاً از دست رفته است، به ویژه سطح ویتامین E پایین آمده است. مطالعه ای که توسط «فردگی» در دانشگاه برن به عمل آمد نشان داد در حالی که سطح بالای کلسترول خطری به شمار می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این خطر به دلیل ناکافی بودن سطوح ویتامین E سه برابر می گردد. تنها یک قاشق غذاخوری گرده گل تقریباَ ۴۵ درصد میزان توصیه شدۀ روزانه به ویتامین E را به شکل طبیعی برای بدن فراهم می نماید، این میزان به تنهایی کافی است تا اثری پیشگیرانه پدید آورد.

پزشکان بسیاری که به درمان افرادی می پردازند که میزان کلسترول خون شان بالاست کاهش سطوح کلسترول L.D.L در حد ۱۰ درصد را در نتیجۀ مصرف بین ۴۰ تا ۵۰ گرم گرده در روز گزارش داده اند.

این میزان کاهش یعنی کاهش ۵۰ درصدی خطر بیماریهای قلبی و عروقی دوزهای چهل و پنجاه گرم همچنین میزان چشمگیری فیبر (حدود یک سوم میزان توصیه شده روزانه) را برای بدن فراهم می کند گرده به ویژه منبع خوبی از پلی فنول هاست،
و حاوی تعداد پلی فنول همسان تعدادی که در چای سبز یافت می شود، می باشد که اثر حفاظتی آن به خوبی مشخص گردیده است.

امتیاز گرده این است که به راحتی می توان ۱۵ تا ۳۰ گرم آن را خورد (یک تا دو قاشق غذاخوری) در حالی که باید هفت تا چهارده فنجان چای سبز نوشید (دو و نیم تا پنج لیتر) تا هم وزن همان مقدار پلی فنول جذب بدن گردد. بیوفلاونوئید، روتین، کامفرول و ایزورامنتین از مهمترین ترکیبات اثربخش هستند.

بر اساس پژوهش هایی که تاکنون انجام گرفته، مقادیر یافت شده در گرده دو تا سه برابر بهتر از مقدار مادۀ موجود در چای سبز، همسان سازی و جذب می شود. گلوکوزیدهای کرستین، میریستین، روتینوزیدها، ساپونوزیدهای کرستین و کامفرول همگی انواعی از فلاونوئیدها هستند که به آسانی به وسیلۀ بدن جذب می گردند.

صبحانه ای همراه با میوۀ تازه و گرده به طور خاص برای افراد در معرض خطر بیماری های قلبی- عروقی سودمند است و اثر گرده افزایش خواهد یافت. کره، مارگارین و قند را باید از منوی صبحانه حذف کرد.

برای افراد در معرض خطر توصیه می گردد که گرده در تمام طول سال مصرف شود.

مواد فعالی چون پلی فنولها، ویتامین های C,A,E مواد معدنی کم نیاز مانند روی و سلنیوم برای درازمدت در بدن قابل ذخیره نیستند، هر چند قطع مصرف یک یا دو هفته ای دو یا سه بار در سال این مواد مشکلی پیش نمی آورد. سطح خوبی از حفاظت یا مصرف روزانۀ ۱۵ تا ۳۰ گرم گرده همراه با میوۀ تازه در طول سال امکان پذیر می گردد.

گرده غالباً اثر بهبود خلق دارد، افرادی که مصرف می کنند احساسات مختلفی از انرژی زایی تا «سرخوشی ملایم» را گزارش می دهند. این احساس سلامت بی گمان به کاهش استرس کمک می کند، که عامل مهمی در سکته های قلبی و مغزی محسوب می گردد.

گرده می تواند مادۀ افزودنی ارزشمندی برای رژیمی باشد که هدف از آن کاستن خطر بیماری های قلبی- عروقی است. تعدادی از ریز مغذی های موجود در گرده در مقادیری موجود است که می تواند اثری مفید بر دستگاه قلبی- عروقی داشته باشد.

همچنین احتمال می رود که نوعی هم افزایی بین این مواد مغذی موجود باشد، که آنها را نسبت به زمانی که به شکل منفرد مصرف می شود، کارآمدتر می سازد.

به عنوان امتیازی اضافی، احساس سرحالی و سلامت به مبارزه با استرس و کاهش سکته ها یاری می رساند .

از آنجا که گرده غذایی طبیعی است مصرف آن هیچ خطری برای ناسازگاری با داروهایی که برای بیماری های قلبی- عروقی تجویز می شود، ندارد.



منبع:سلامتی

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۶۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت سلامتی صدیقه وسمقی/ همسر و وکیل صدیقه وسمقی: بینایی او قبل از زندان از دست رفته بود/ وسمقی در زندان دچار بیماری قلبی شده است

به گزارش جماران؛ رویداد24 نوشت: محمد ابراهیم‌زاده، همسر صدیقه وسمقی، در گفتگو با رویداد٢۴ درباره سلامتی این اسلام‌پژوه و محقق که به اتهام تبلیغ علیه نظام به حبس محکوم شده، توضیح داده است.

 

به گفته ابراهیم زاده خانم وسمقی در اثر یک بیماری ژنتیک بینایی خود را اخیرا به طور کامل از دست داده و این موضوع در آزمایش‌هایی که ۲۷ فروردین ماه در انتقال ایشان از زندان به بیمارستان فارابی انجام شده، مورد تایید پزشک قرار گرفته است.

همسر صدیقه وسمقی می‌گوید: روند از دست رفتن بینایی در خانم وسمقی در اثر یک بیماری ژنتیکی است. اینطور نبوده که ایشان به خاطر زندان بینایی را از دست داده باشد. او گفته نام این بیماری RP است، ژنتیکی است و خیلی از افراد در ایران به آن مبتلا هستند. در این بیماری روند کم‌بینایی به مرور افزایش پیدا می‌کند.

ابراهیم‌زاده گفته اواخر فروردین‌ماه خانم وسمقی از زندان به بیمارستان فارابی منتقل شد. در این بیمارستان تخصصی چشم، در بخش‌های مختلف اعم از شبکیه، قرنیه، خشکی چشم و پلک مورد آزمایش قرار گرفت. این آزمایش‌ها حدود ۳ ساعت طول کشید و من هم حضور داشتم. نتایج آزمایش‌ها و معاینات هم در پرونده پزشکی ایشان در زندان نوشته شد و به بهداری زندان اوین تحویل داده شد. قرار بود نتیجه به پزشکی قانونی هم داده شود. تا دو سه روز پیش اما هنوز این نتایج به پزشکی قانونی داده نشده است.

ابراهیم‌زاده علت انتقال خانم وسمقی به بیمارستان را توضیح داده و گفت در زندان متوجه شدند ایشان نمی‌تواند راه برود و زمین می‌خورد. ایشان می‌گوید من فقط مزاحم دوستان بند هستم. نمی‌توانم غذای خودم را بیاورم یا ظرف‌هایم را بشورم. حتی برای سرویس بهداشتی هم به یک نفر احتیاج دارم.

همسر صدیقه وسمقی می‌گوید: ماموران زندان بعد از مشاهده این وضعیت ترتیب معاینات چشم را دادند.

آقای ابراهیم‌زاده می‌گوید در نتایج معاینات بیمارستان فارابی قید شده که ایشان تحمل حبس ندارد. این نتایج باید از طرف بهداری زندان به پزشکی قانونی ارسال می‌شد اما هنوز ارسال نشده است.

او گفته یک آزمایش در بیمارستان فارابی مانده بود که انجام بدهند و آن مربوط بود به میدان دید. پزشک ایشان گفته بود احتیاجی به اندازه‌گیری میدان دید ندارد، چون اصلاً دید ندارد.

ابراهیم‌زاده می‌گوید خانم وسمقی قبل از بازداشت، میدان دید داشت و این دید مرکزی در طول این مدت از دست رفته است، هرچند زندان در از دست رفتن این دید تاثیر نداشته است.

خانم وسمقی دچار بیماری قلبی شده است

آقای ابراهیم‌زاده تاکید می‌کند آنچه در زندان برای خانم وسمقی حادث شده، بیماری قلبی است. او گفته هفته نخست فروردین‌ماه خانم وسمقی به دلیل مشکل قلبی و سوزش قفسه سینه از بهداری زندان به بیمارستان طالقانی در ولنجک منتقل شده و در‌ آنجا با توصیه پزشک به مدت یک شب در بخش مراقبت‌های ویژه نگهداری شده است اما در نهایت گفتند مشکل قلبی و فشار خون خانم وسمقی با دارو قابل کنترل است.

همسر صدیقه وسمقی می‌گوید بهداری زندان مدت‌ها با داروهای دم‌دستی سعی می‌کردند مشکل قلبی ایشان را رفع کنند اما در نهایت متقاعد شدند که مشکل جدیست و در نهایت ایشان به بیمارستان طالقانی منتقل شده.

او تاکید می‌کند ایشان قبل از حبس هیچ‌گونه مشکل قلبی نداشته است. امیدوارم این بیماری نباشد و‌ تنها ناشی از فشار زندان باشد.

علیزاده طباطبایی: برای ایشان درخواست عدم‌تحمل حبس داده‌ایم

محمود علیزاده طباطبایی، وکیل صدیقه وسمقی، هم به رویداد۲۴ می‌گوید به دلیل از دست‌رفتن بینایی، درخواست عدم تحمل حبس برای ایشان کردیم. این درخواست با پزشک قانونی هم مطرح شده و گزارش مثبت داده‌اند و در حال حاضر این درخواست برای دادستان ارسال شده و اگر موافقت کند، ایشان به خاطر عدم تحمل حبس آزاد خواهند شد.

به گفته وکیل صدیقه وسمقی، حال او در زندان مناسب نیست. خانم صدیقه وسمقی علاوه بر از دست‌دادن بینایی با مشکل تپش قلب و فشار خون بسیار بالا مواجه است و در زندان هم امکان پرستاری از ایشان نیست چرا که درخواست پرستار هم کرده بودند ولی این درخواست اجرایی نشد.

علیزاده طباطبایی می‌گوید: صدیقه وسمقی به فعالیت تبلیغی علیه نظام احضار شد اما گفت تا دلیل این اتهام را نگویید، نمی‌آیم. برای بازداشت او ریختند در خانه‌اش؛ اقدامی که برای اتهام فعالیت علیه نظام بسیار غیرمنطقی بود.

وکیل وسمقی می‌گوید: او به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام به چهار ماه حبس و به دلیل عدم رعایت حجاب شرعی به یک میلیون جزای نقدی محکوم شد. همان زمان ما تسلیم به رای زدیم و میزان حبس شد ٩۶ روز. الان به دلیل مشکل عدم تحمل حبس، درخواست آزادی مشروط دادیم.

علیزاده طباطبایی می‌گوید هفته آینده ایشان یا به دلیل آزادی مشروط یا به دلیل عدم تحمل حبس باید آزاد شوند. نگاه‌داری ایشان در زندان با این حال دیگر درست نیست.

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت سلامتی صدیقه وسمقی/ همسر و وکیل صدیقه وسمقی: بینایی او قبل از زندان از دست رفته بود/ وسمقی در زندان دچار بیماری قلبی شده است
  • مراقب باشید/ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • درد قفسه سینه نشانه چه بیماری است؟
  • پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی با داشتن سبک زندگی سالم
  • بیماری‌های قلبی و عروقی از شایع‌ترین علل مرگ‌ومیر در دنیا
  • بیماری‌های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام‌های بهداشتی دنیا
  • بیماری های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام های بهداشتی دنیا
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی مستلزم رعایت سبک زندگی سالم است
  • پیشگیری از بیماری های قلبی با سبک زندگی سالم
  • خواص دارچین شگفت‌انگیز است؛ پیشگیری از خونریزی تا کاهش فشار خون