Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-28@00:23:05 GMT

از وداع علی جنتی تا انتصاب وزیر ارشاد جدید

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۳۷۸۹۲

از وداع علی جنتی تا انتصاب وزیر ارشاد جدید

به گزارش خبرنگار حوزه ادبیاتگروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛مهمترین رویدادهای ادبی هشتمین ماه سال 95را در اینجا مرور کنید.
در اولین روز آبان ماه، جواد محقق با حکمی از سوی مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به عنوان دبیر هجدهمین جشنواره کتاب کودک و نوجوان منصوب شد.
روز سوم آبان علی جنتی وزیر ارشاد سابق در این وزارتخانه حاضر شد و با کارمندان این وزارتخانه خداحافظی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جهارمین روز آبان همزمان با دومین روز نمایشگاه بین المللی کتاب بلگراد، مراسم روز ایران در این نمایشگاه برگزار شد.
چهارمین کنگره «واژه‌های تشنه» با محوریت «داستان عاشورایی» در روز پنجم آبان در فرهنگستان اشراق قم به کار خود پایان داد.
6 آبان ماه اثر سه زبانه محمدرضا اسدزاده با عنوان «رنج و رنگ»، که با مقدمه پروفسور سیدحسین نصر در ایران منتشر شد، در موزه گوته در آلمان به ثبت رسید.در سالروز درگذشت قیصر امین‌پور، شنبه 8 آبان آیین بزرگداشتی با عنوان«شب قیصر» در فرهنگسرای نیاوران برگزار شد.
9 آبان ماه شعارهای روزهای هفته کتاب انتخاب شد. شعار هفته کتاب «ایران می‌خواند»، عنوان شد.
خانه کتاب در دهمین روز از آبان ماه خبر داد که مبلغ پایه برای کتابفروشانی که در «طرح پاییزه کتاب» ثبت‌نام کرده‌اند، با حضور در اولین نمایشگاه تخصصی پخش و فروش کتاب، ۲۵ درصد افزایش پیدا می‌کند.
روز یازدهم آبان، سیدرضا صالحی امیری با کسب ۱۸۰ رای موافق از بین ۲۷۵ رای نمایندگان مجلس شورای اسلامی ایران دوازدهمین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شد.‎توران میرهادی نویسنده و پیشکسوت ادبیات کودک و نوجوان روز 18 آبان درگذشت.
22 آبان همزمان با آغاز هفته کتاب، بیست‌و چهارمین دوره هفته کتاب‌ با حضور معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در نیشابور پایتخت کتاب ایران کارش را آغاز کرد.
در همین روز مسئولان، کارکنان و کتابداران نهاد کتابخانه های عمومی با آرمان‌های معمار کبیر انقلاب تجدید میثاق کردند.
همچنین نمایشگاه تخصصی کتاب‌های هنری در هفته کتاب و از 23 تا ۲۷ آبان‌ماه، در فرهنگستان هنر برگزار شد.
در همین روز و درست یک روز پیش از پایان گرفتن نمایشگاه کتاب وین، مراسم روز ایرانی در این نمایشگاه برگزار شد.
مراسم اختتامیه دومین جایزه فرهنگی-هنری سیلک روز 27 آبان‌ماه برگزار شد.
اولین نمایشگاه تخصصی پخش و فروش کتاب، همزمان با هفته کتاب از 24 تا 28 آبان ماه در شبستان مصلای امام خمینی(ره) تهران برگزارشد.
نشریه ادبی الکترونیکی «الف‌یا» در روزهای پایانی این ماه، به عنوان اولین نشریه الکترونیکی در این حوزه با حضور سیدعباس صالحی، مرتضی سرهنگی و علی‌محمد مودب رونمایی شد.
27 آبان ماه سیدرضا صالحی امیری به مناسبت هفته کتاب در کتابفروشی‌های شهر به کتابگردی پرداخت.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۷۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام مقاومت مردم یمن را در نمایشگاه کتاب تهران به دنیا مخابره می‌کنیم

مدیر دانشجویان در انجمن همبستگی یمن در ایران با بیان اینکه پیام مقاومت مردم یمن را در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به جهانیان مخابره می‌کنیم، گفت: فرهنگ جهاد و مقاومت مردم یمن را به خوبی در نمایشگاه کتاب تهران معرفی می‌کنیم، هنوز برخی از ناشران یمن فعالیت خود را حفظ کرده‌اند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، اسامه هزاع، مدیر دانشجویان در انجمن همبستگی یمن در ایران گفت: انتخاب یمن به عنوان مهمان ویژه نمایشگاه کتاب تهران اتفاق خوبی است، هر چند که وضعیت نشر و کتاب در یمن به دلیل جنگ به‌سامان نیست و برخی از ناشران مجبور شدند که کار نشر را تعطیل کنند. جنگ و درگیری موجب شد تا کتاب و نشر بسیار به عقب برگردد.

وی ادامه داد: با وجود شرایط سخت حاکم بر یمن، همچنان برخی از ناشران فعال مانده‌اند و ما در نمایشگاه کتاب در تهران می‌توانیم پیام مقاومت مردم مظلوم یمن را به جهانیان مخابره کنیم. تلاش می‌کنیم تا فرهنگ مجاهدت و مقاومت مردم یمن به خوبی در نمایشگاه کتاب تهران معرفی شود.

هزاع که مدیر دانشجویان در انجمن همبستگی یمن در ایران است، عنوان کرد: دغدغه‌های فرهنگی یمن در نمایشگاه کتاب به خوبی قابل طرح و پیگیری است و دو کشور ایران و یمن نقاط مشترک زیادی دارند، کتاب‌های اسلامی و دینی و حتی آثاری که به دوران پیش از اسلام و پس از اسلام مربوط است میان دو کشور ارتباطات قابل توجهی را نشان می‌دهد.

وی در مورد «وعده صادق» و واکنش مردم یمن به آن گفت: در آخرین عملیات ایران علیه رژیم صهیونیستی اقدام کرد و این نه تنها موجب واکنش خوب مردم یمن شد، بلکه در کل منطقه تحسین برانگیز بود. موشک‌هایی که از مسجد القصی گذشت موجب شد تا مردم یمن تظاهرات حمایتی از این حملات داشته باشند و خوشحالی خود را بروز دادند.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • کرج کاندیدای انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • پیام مقاومت یمن را در نمایشگاه کتاب تهران مخابره می‌کنیم
  • یمن جایگزین مهمان ویژه نمایشگاه کتاب شد
  • پیام مقاومت مردم یمن را در نمایشگاه کتاب تهران به دنیا مخابره می‌کنیم
  • «یمن» به جای «هند» مهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • معرفی یمن به عنوان مهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • یمن مهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • یمن مهمان ویژه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خواهد بود
  • هندی‌ها به نمایشگاه کتاب تهران نمی‌آیند؟
  • نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم دینی رضوان آبان ماه برگزار می‌شود