Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا نعمت زاده وزیر صنعت در گفتگو باخبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزیگروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص برنامه های این وزارت خانه در سال اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال اظهار داشت: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری باید تلاش ها برای ایجاد بستر مناسب جهت بالارفتن میزان تولیدات و اشتغال زایی افزایش یابد و برنامه ریزی ها در این زمینه به انجام رسیده اما اغلب این بسترها در اختیار وزارت صنعت نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: زمینه های لازم برای افزایش تولید و اشتغال وابستگی زیادی به تأمین منابع از سوی بانک ها و صندوق توسعه ملی داشته و می تواند در جهت بهبود گردش چرخه اقتصاد کشور مؤثر باشد.

وزیر صنعت،معدن و تجارت با بیان اینکه فضا برای سرمایه گذاری آماده و امیدوارکننده است تصریح کرد: باید موانع سر راه سرمایه گذاری مرتفع شود چون تولید رابطه مستقیمی با سرمایه گذاری دارد.

نعمت زاده با اشاره به جلسه هیأت دولت برای ارائه پیشنهادات و راهکارهای موثر برای افزایش تولید و اشتغال زایی گفت: قرار است در دولت برنامه ها و راهکارها بیان شود و امیدواریم تا هفته های آتی با همکاری سایر دستگاه ها برنامه جامع و نقشه راهبردی تولید و اشتغال تکمیل شود.

وی تصریح کرد: آن چه به وزارت صنعت مربوط است اعطای تسهیلات و رفع موانع تولید است که در تلاشیم تا هرچه سریعتر اقدامات لازم صورت گیرد و پیشنهاداتی در همین راستا به دولت و مجلس ارائه خواهیم داد.

وزیر صنعت افزایش تولید را منوط به تامین منابع مالی و امنیت سرمایه گذاری دانست و تاکید کرد: باید همه بسیج شوند تا فضا برای سرمایه گذاری بیش از پیش فراهم شده و رونق اقتصادی به همراه تولید و اشتغال حاصل شود.

نعمت زاده با بیان اینکه در دوره های گذشته بیشتر منابع مالی به سمت املاک و مستغلات و ساختمان سازی هدایت شده و سرمایه گذاری در بخش صنعت و معدن مناسب نبوده، اظهار داشت: در یکی دوسال اخیر این روند در حال تغییر است و ما شاهد رشد در بخش های صنعت و معدن بوده ایم.

وی در پایان گفت: باید تلاش کنیم تا خواسته مقام معظم رهبری و مردم جهت اشتغال جوانان فراهم شود گرچه این کار،کار یه روز و دور روز و یکسال نیست اما باید یه تحرک جدی ایجاد شود و در این زمینه برنامه جهشی تدوین خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۸۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان در این باره به ایسنا، گفت: وجود رودخانه، سد و محصولات و فراورده‌های کشاورزی، لبنی و دامی از جمله ظرفیت‌هایی است که برای گردشگری در آن منطقه وجود دارد.

محمدحسین ارسطوزاده با اشاره به این‌که دزپارت یکی از ورودی‌های استان محسوب می‌شود، بیان کرد: با هدف تقویت گردشگری و بهسازی فضا‌ها و محوطه‌های گردشگری شهرستان، چندین طرح در حوزه روستایی، پشتیبانی و اعطای تسهیلات به سرمایه‌گذاران محلی در حوزه گردشگری صنایع‌دستی تعریف کرده‌ایم.

او با تاکید بر استمرار کار در حوزه آموزش افزود: اگرچه در سال گذشته بیش از ۵۰ دوره آموزشی با رویکرد تقویت جامعه روستایی و گردشگری در روستا‌های سطح استان برگزار شد که بخش قابل توجهی از آنها در حوزه شهرستان دزپارت بود، اما این موضوع باید تداوم داشته باشد که به صورت جدی آن رادنبال خواهیم کرد.

ارسطوزاده بیان کرد: برای این‌که جامعه محلی و روستایی برای در دست گرفتن مدیریت و تدبیر گردشگری در ابعاد محلی آماده شود، مستلزم این است که مدیران شهرستانی و ترجیحا بخشداران و دهیاران و نیز شورا‌های روستا‌ها در حوزه گردشگری وارد عمل شوند.

او با اشاره به این‌که بعد از آموزش جامعه محلی، روستا‌هایی که قابلیت گردشگری دارند باید در این زمینه ورود کنند افزود: برای این که اختیار و تدبیر مدیریت امور گردشگری به دهیاران و شورا‌ها واگذار شود، سازوکاری با اداره‌کل امور روستایی تدوین شده است. ضمن این‌که بخش زیرساخت‌ها نیز از راه طرح‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای دولت پیش می‌رود.

دیگر خبرها

  • تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان
  • افزایش انگیزه سرمایه انسانی، اولویت وزارت نفت
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • دلیل اعتراض طلافروشان چیست؟
  • رئیس جمهور هفته آینده به قم سفر می‌کند
  • افتتاح مرکز خدمات سرمایه گذاری قم هفته آینده با حضور رئیس جمهور
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • رئیسی هفته آینده به قم سفر می‌کند
  • افتتاح مرکز خدمات سرمایه گذاری قم هفته آینده با حضور رییس جمهور