Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشایسکانیوز، این دیدار روز سه شنبه در چارچوب برنامه های سفر دو روزه روحانی بنا به دعوت رسمی رئیس جمهوری روسیه به مسکو با حضور شماری از اعضای هیات بلندپایه و مهدی سنایی سفیر ایران و پس از ادای گارد احترام به رئیس جمهوری ایران همراه با استقبال پوتین آغاز شد.

رئیسان جمهوری ایران و روسیه در این دیدار همچنین بیانیه مشترک 15 صفحه ای پیش بسوی همکاری های جامع راهبردی را که در برگیرنده فراگیری اهمیت، سطح و اهداف تعیین شده روابط دو کشور است، را صادر و منتشر می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در جریان دیدار سران، 15 سند همکاری در بخش های مختلف از جمله کنسولی، گردشگری، اقتصادی، ارتباطات، حقوقی و قضایی در کاخ کرملین امضا می شود.

روحانی که در صدر هیاتی بلندپایه عصر دیروز دوشنبه بنا به دعوت پوتین وارد مسکو شد، در نخستین برنامه با دیمیتری مدویف نخست وزیر روسیه دیدار و در باره همکاری های دو کشور مذاکره کرد.

تاکید بر گسترش فراگیر روابط دوجانبه به ویژه اقتصادی و ارتقای تعامل بین المللی-منطقه ای از تاکیدهای دو مقام بلندپایه ایران و روسیه در این دیدار بود.

روحانی امروز نیز با حضور پای آرامگاه سرباز گمنام در باغ الکساندورف نزدیک کاخ کرملین، به مقام مدافعان وطن روسیه تاج گل نثار کرد.

رئیس جمهوری اسلامی همچنین امروز با حضور در دانشگاه دولتی مسکو پس از دریافت دکترای افتخاری در باره مسائل منطقه ای و بین المللی برای مسئولان، استادان و دانشجویان این دانشگاه سخنرانی کرد.

نشست با ایرانیان و بررسی مسائل با هدف طرح دیدگاهها و مشکلات نیز در برنامه حضور دو روزه رئیس جمهوری اسلامی در مسکو قرار دارد و امشب نیز سفر هیات ایرانی به روسیه پایان می یابد.

هیات ریاست جمهوری شامل شماری از مقام های بلندپایه از جمله وزیران امور خارجه، صنعت، معدن و تجارت، ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس کل بانک مرکزی است و همچنین نمایندگان و فعالان بخش خصوصی و اقتصادی روحانی را همراهی می کنند که در حاشیه آن مذاکرات بین طرفین انجام شده است.

با توجه به جایگاه ویژه منطقه ای و بین المللی ایران و روسیه، توسعه همکاری های دو کشور در سطوح دو جانبه و نیز تعامل هدفمند و ثبات بخش قدرت های اصلی منطقه برای ارتقای ثبات و امنیت‌، همکاری های چندجانبه و بین المللی، مقابله با تروریسم و سایر تهدیدها در خاورمیانه و مناطق پیرامونی از اصلی ترین محورهای همکاری های تهران و مسکو است.

رئیسان جمهوری ایران و روسیه در سال های فعالیت دولت تدبیر و امید، هشت ملاقات به صورت دو جانبه یا در حاشیه نشست های بین المللی داشته اند و همچنین تبادل هیات های بلندپایه، ویژگی های راهبردی به مناسبات دو کشور داده است.

خبرنگار:علی درخشان/تایید:بشیری

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۱۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته است که شرکت هواپیماسازی بوئینگ به دلیل فقدان یکی از قطعات اصلی هواپیمای پهن‌پیکر «۷۸۷ دریم‌لاینر» که با همکاری مشترک یک شرکت آمریکا و یک شرکت روسی ساخته می‌شود، قادر به تولید این مدل هواپیما نیست و به دردسر افتاده است.

وال‌استریت‌ژورنال نوشت: مبدل حرارتی که در سیسم کنترل محیطی هواپیما استفاده شده و دمای قطعات الکترونیکی آن را تنظیم می‌کند، پیش‌تر با همکاری مشترک شرکت آمریکایی «کالینز اروسپیس» و شرکت «اچ‌اس-نائوکا» مستقر در مسکو ساخته می‌شود.

با این حال، این همکاری مشترک مارس ۲۰۲۲ و اندکی پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، به عنوان بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه، متوقف و خط تولید قطعات تنظیم دما به کارخانه جدید «کالینز اروسپیس» واقع در آمریکا و انگلیس منتقل شد. آنها در ابتدا موفق به تامین تقاضای بوئینگ بودند اما حالا با کمبود این قطعه روبه‌رو شده‌اند زیرا بوئینگ تصمیم به افزایش تولید «دریم‌لاینر» گرفته است.

دِیو کالهون، مدیر اجرایی ارشد بوئینگ در ماه آوریل گفته بود: «وقتی حمله اتفاق افتاد، خط تولید منتقل شده اما ظرفیت تولید با تقاضای ما همخوانی ندارد.

بوئینگ هفته گذشته به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که به دلیل فقدان مبدل حرارتی و همچنین صندلی کابین، قادر به تولید کافی دریم‌لاینز نیست. تولید ماهانه بوئینگ ۷۳۷ مکس نیز به دلیل مشکلات این شرکت در رفع نواقص فنی(جدا شدن دریچه روی بال یک فروند هواپیمای خطوط هوایی آلاسکا در ماه ژانویه) تک‌رقمی شده است. این مدل سابقه طولانی در حادثه‌آفرینی دارد به طوری‌که حوادث رخ‌داده برای این مدل ناشی از نقص فنی، در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به مرگ بیش از ۳۴۰ نفر منجر شد.

کد خبر 6097169

دیگر خبرها

  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • دیدار دیپلمات‌های ایران و روسیه در وین در آستانه سفر گروسی به تهران
  • دیدار نمایندگان ایران و روسیه در آستانه سفر گروسی به تهران
  • رایزنی نمایندگان ایران و روسیه در وین
  • تماس تلفنی پوتین و امامعلی رحمان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری والیبال ایران و عمان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون‌های والیبال ایران و عمان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون والیبال ایران و عمان