Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رئيس سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري در حاشيه بازديد از ستاد اجرايي خدمات‌سفر استان کرمانشاه ميثاق‌نامه کمپين ملي «نه به تصادفات جاده‌اي» را امضا کرد.

به‌گزارش پايگاه اطلاع رساني دولت به نقل از مركز روابط عمومي و اطلاع رساني سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري زهرا احمدي‌پور معاون رئيس‌جمهوري و رئيس سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري، که امروز هشتم فروردين 96 به استان کرمانشاه سفر کرده است، از ستاد اجرايي خدمات‌سفر اين استان بازديد کرد و از نزديک از نحوه عرضه خدمات به گردشگران و مسافران نوروزي آگاه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون رئيس‌جمهوري در بازديد از اين ستاد از غرفه‌هاي هلال‌احمر، اورژانس، پليس، شهرداري، ستاد اسکان فرهنگيان، راهنمايان گردشگري و جز آن بازديد به‌عمل آورد.
احمدي‌پور در پايان اين بازديد ميثاق‌نامه کمپين ملي «نه به تصادفات جاده‌اي» را امضا کرد و در بنر مربوط به اين ميثاق‌نامه نوشت: «سفرهاي بي‌خطر و امن براي همه مسافران را از خداوند خواهانم.»
او همچنين دفتر يادبود جمعيت هلال‌احمر استان کرمانشاه را امضا کرد و ضمن تشکر از تلاش‌هاي جمعيت هلال‌احمر، در اين دفتر نوشت: «ارج مي‌نهم تلاشتان را براي امن ساختن سفرهاي نوروزي.»
معاون رئيس‌جمهوري همچنين در جريان سفر يک‌روزه به استان کرمانشاه از دهکده عشايري واقع در منطقه حفاظت‌شده تنگه بزازخانه بازديد به‌عمل آورد.
رئيس سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري در اين بازديد، ضمن ديدار و گفت‌وگو با تعدادي از عشاير اين منطقه، با حضور در يکي از سياه‌چادرهاي عشايري به‌همراه اسدالله رازاني استاندار، جليل بالايي مديرکل ميراث‌فرهنگي کرمانشاه و جمعي از مسئولان اين استان، مسائل مرتبط با توسعه گردشگري در اين منطقه را موردبررسي قرار داد.
مديرکل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري کرمانشاه، در اين بازديد، توضيحاتي درخصوص تنگه بزازخانه داد و گفت: «تنگه بزازخانه يکي از مناطق بکر طبيعي در استان کرمانشاه است که در فاصله 15کيلومتري کرمانشاه قرار دارد و با هماهنگي محيط‌زيست امکان بازديد گردشگران و حضور اقشار مختلف مردم در اين منطقه فراهم شده است.»
او گفت: «بعد از اين هماهنگي شاهد حضور مردم و گردشگران در اين منطقه بکر طبيعي هستيم و مسافران نوروزي با حضور در اين منطقه ضمن بازديد از دهکده عشايري، محصولات و توليدات عشايري را خريداري مي‌کنند.»
بالايي با اشاره به زيبايي‌هاي اين منطقه افزود: «تنگه بزازخانه درحقيقت ظرفيتي پنهان است که به‌تازگي کشفش کرده‌ايم.»
مجتبي نيک‌کردار، معاون عمراني استاندار کرمانشاه، نيز در حاشيه اين بازديد از برنامه‌ريزي براي برگزاري تورهايي به‌مقصد اين منطقه بکر طبيعي در استان کرمانشاه خبر داد.
زهرا احمدي‌پور معاون رئيس‌جمهوري نيز در اين بازديد، با اشاره به ظرفيت‌هاي مهم حوزه گردشگري در کارآفريني و اشتغال‌زايي، گفت: «توجه به مناطق بکر طبيعي، روستايي و عشايري مي‌تواند نقش مهمي در توسعه گردشگري و درنتيجه اشتغال‌زايي در مناطق مختلف کشور داشته باشد.»
رئيس سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري افزود: «در اين ميان توسعه بوم‌گردي مي‌تواند موردتوجه فعالان و دست‌اندرکاران قرار گيرد که در اين خصوص صندوق کارآفريني مهر اميد نيز تسهيلات ارزاني را براي ايجاد و توسعه اقامتگاه‌هاي بوم‌گردي اختصاص مي‌دهد.»
احمدي‌پور همچنين به‌همراه اسدالله رازاني استاندار کرمانشاه و جمعي از مسئولان اين استان از محوطه ميراث‌جهاني بيستون بازديد کرد.



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۱۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: در حال حاضر قریب به ۹۰ پروژه در حوزه گردشگری استان اردبیل در حال اجرا است که سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ همتی در این پروژه‌ها انجام می‌شود و نشان‌دهنده حرکت رو به جلوی گردشگری استان اردبیل است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسن محمدی ادیب در دیدار با مسئولان بانک گردشگری اظهار کرد: در حال حاضر قریب به ۹۰ پروژه در حوزه گردشگری استان اردبیل در حال اجرا است که سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ همتی در این پروژه‌ها انجام می‌شود و نشان‌دهنده حرکت رو به جلوی گردشگری استان اردبیل است.

وی افزود: ما از بانک گردشگری به‌عنوان یک بانک تخصصی و متولی در حوزه گردشگری انتظار داریم که در حوزه گردشگری اردبیل با توجه به پتانسیل‌های موجود فعالیت ویژه‌ای داشته باشد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل تاکید کرد: اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل حمایت ویژه‌ای از سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری انجام می‌دهد و موافقت اصولی بی‌نام برای مناطق و پروژه‌های مستعد در استان صادر شده است که بانک گردشگری می‌تواند در این راستا با مشارکت سرمایه‌گذاران در این موارد فعالیت کند.

محمدی ادیب ادامه داد: همچنین مطابق توافقات اولیه به‌دست آمده تشکل‌های حرفه‌ای گردشگری استان با بانک گردشگری در راستای همکاری‌های بیشتر و تعریف ساز و کارهای حمایتی تفاهمنامه امضا می‌کنند تا بتوانیم از ظرفیت مجموعه‌های گردشگری استان و منابع بانک گردشگری برای رونق و توسعه این صنعت در استان استفاده کنیم.

کد خبر 748853

دیگر خبرها

  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • کوتاهی در معرفی استان کرمان قابل قبول نیست
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • قدردانی استاندار و مدیرکل میراث فرهنگی کردستان از سوخت‌رسانی نوروزی
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله | مقاومت محیط‌ بانی در برابر اقدام غیر قانونی میراث فرهنگی | توضیحات فرمانده یگان محافت محیط زیست
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود