Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@05:25:40 GMT

حرف دل گردشگران نوروزی مازندران‌

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۴۱۷۹۴

حرف دل گردشگران نوروزی مازندران‌

گردشگران نوروزی در سفر به مازندران امسال حضوری پرشورتر از سال گذشته داشته که این عده خواستار تقویت توریست خارجی در استان گردشگرپذیر ایران را داشتند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، مازندران استان بکر گردشگری کشور و یکی از مقاصد گردشگری بهار و تابستان قالب ایرانیان قلمداد شده است. این استان برخوردار از مواهب عظیم گردشگری و طبیعت گردی در ایام نوروز هر سال میزبان حدود 15 میلیون گردشگر بوده که این عده اقامت یک تا سه روز در نقاط مختلف استان داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از جاذبه‌های بکر طبیعت‌گردی در استان طبیعی ایران، حضور گردشگران و اطراق آنان در روستاهای هدف گردشگری بوده که امسال با کمک دهیاران رنگ و بوی خاصی به خود گرفته است.

خبرنگار تسنیم با حضور میدانی در مناطق مختلف استان با افراد و اقشار خاصی از اقصی نقاط ایران گفت‌وگو کرده و دلیل سفر نخست یا چندمین بار خود به مازندران را ابزار داشتند.

این عده به خبرنگار تسنیم گفتند: مازندران با قدمت دیرینه با برخورداری از مردمان میهمان‌نواز باید بیشتر برای مردم معرفی شود.

معرفی فرهنگ اصیل مازنی به گردشگران خارجی

همت الله شکری، مدیرکل روابط‌ عمومی و اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران به خبرنگار تسنیم گفت: ترویج سنت‌های محلی، غداهای سنتی، فرهنگ مهرورزی عاملی برای احیا فرهنگ‌ اصیل مازندران بوده و احیا فرهنگ جذابیت‌های گردشگری است.

وی افزود: استفاده از ظرفیت‌های سنتی مناطق توریستی در هر کشوری، یکی از با اهمیت‌ترین خصیصه جذب گردشگر بوده و استان سرسبز مازندران به دلیل برخورداری از مواهب طبیعی و خدادادی، ارجح‌ترین گزینه برای جذب توریسم داخلی و خارجی است.

وی افزود: این استان به ویژه در بین سایر استان‌های ساحلی کشور، به‌طور متداول در ایام نوروز، بالاترین تعدد جذب مسافران را در پرونده کاری خود دارد که آمار و مستندات سازمان میراث فرهنگی کشور، این موضوع مهم را تایید می‌کند.

مدیرکل روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران در پاسخ به این پرسش که اقدامات سازمان میراث فرهنگی و گردشگری مازندران، در مسیر جاده را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ گفت: سازمان میراث فرهنگی و گردشگری مازندران اقدامات مثبت فرهنگی به ویژه فرهنگ‌سازی، و شناسایی فرهنگ و هنر طبری، رعایت تکریم مسافران و وجود ایستگاه‌های مختلف در مسیر تردد و فضای داخل شهر؛ حرکت رو به جلویی داشته که روند جذب آمار مسافران به ویژه در این چندسال اخیر؛ ادله روشن آن است.

ترویج سنت‌های محلی مازندران در نوروز

شکری تصریح‌کرد: ترویج سنت‌های محلی، غداهای سنتی، فرهنگ مهرورزی و از این قبیل برنامه‌های سنتی و قدیمی مازندران که در ایام نوروز در شهرهای مازندران نظاره می‌کنیم، و پشت این فعالیت‌های تبلیغاتی و اطلاع‌رسانی فلسفه‌ای از دانش و علم و تجربیات متجلی است که این اقدام را به فال نیک می‌گیریم.

مازندران مقصد مطلوب گردشگری خلبان تهرانی

حسین روزبهانی خلبان ساکن تهران نیز به خبرنگار تسنیم گفت: مازندران مقصد مطلوب گردشگری من است. وی افزود: عمیقا اهل سفر و گردش و زیبای‌های جاده چالوس دل مرا مسحور می‌کند.

روزبهانی تصریح کرد: بنده سالانه 2 بار به مازندران سفر می‌کنم و همواره به دوستان خارجی ام توصیه برای دیدن یکی از مناظر زیبایی‌های دنیا به جاده چالوس سفرکنند‌.

روزبهانی با بیان اینکه هرچند بنده امسال نوروز موفق به سفر به مازندران نشدم، افزود: از ابتدای سال در برنامه‌ریزی کاری‌ام 2 بار سفر برای مازندران را تنظیم کرده‌ام.

این خلبان با بیان اینکه مازندران بالاترین درجه استاندارد حمایتی از گردشگر و نظارتی را رعایت می‌کند، خاطرنشان کرد، بنده چندین بار وجود بازرسان به‌صورت مشهود و غیرمشهود را مشاهده و احساس تعادل در قیمت را باور دارم.

اجرای طرح بیمارستان گردشگر در استان

نصرالدین قاضی‌زاده، مسئول بسیج جامعه پزشکی وسلامت مازندران نیز به تسنیم گفت: امسال برای بیماران گردشگر، نظام ارجاع به بیمارستان اجرایی شد.

وی افزود: برای نخستین بار با نظام ارجاع، بیماران گردشگر به بیمارستان با قید فوریت به بیمارستان ارجاع می‌شوند واکثریت بیماران و خانواده‌های آنان با ابراز رضایت از نحوه پذیرش و درمان خدمات پزشکی بخش اورژانس و بیمارستان به سفرشان ادامه می‌دهند.

قاضی زاده تصریح کرد: تنها بیمارانی که مبتلا به بیماران قلبی وعروقی و یا اسهال و استفراغ هستند؛ به بیمارستان‌ها ارجاع می‌شوند.

سید باقرسخایی، کارشناس ارشد مدیریت وحقوق، ساکن تهران علت و انگیزه سفرنوروزی به مازندران را بومی بودن و دیدار اقوام دانست و گفت ؛ جاذبه‌های توریستی، آب وهوای معتدل، زیبایی دریا، گنجینه مهربانی، میهمان‌نوازی مردم و فرهنگ خطه سرسبز مازندران، مزید علت برای هربومی و غیر بومی جهت سفر به این استان است.

تقویت اشتغال در بخش گردشگری

نخبه مدیریتی مشاهیر و مفاخر مازندران با اشاره به غنای فرهنگی استان ، تصریح کرد: اقدامات فرهنگی نوروزی که در این سال‌ها انجام شده ، نظیر نوروزخوانی، برپایی ایستگاه‌های نوروزی باهدف شاد وفرح‌بخش کردن فضای شهرها اقدامی پسندیده است و زیبایی و طراوت مازندران را بیشتر متجلی می‌سازد.

وی اضافه کرد: برای تقویت صنعت توریسم و رقابت با استان‌های ساحلی دیگر‌؛ سیاست‌های کنونی مناسب است و برخی کارها نظیر پاکیزه‌تر نگهه نداشتن شهرهاو سواحل دریا، ایجاد سرویس‌های بهداشتی بین‌راهی نیاز چندانی هم به بودجه کلان ندارد ولی می‌تواند اشتغالزا و درآمدآور برای استان باشد.

سخایی اضافه کرد: نگرش مردم برای تأثیرات مثبت توریسم وگردشگری باید تقویت و این استان بدلیل همجواری با تهران و بهره‌مندی ازالطاف الهی و وجودخاک زرخیز، جنگل وکوه دریا، در رقابت با استان‌های ساحلی می تواند پیشگام همیشگی باشد.

گزارش و مصاحبه از خانم زمانی

انتهای پیام/

R41358/P1377/S6,74/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۱۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است

ایسنا/فارس معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اهمیت تحقق شعار سال گفت: صنایع دستی و گردشگری، مردم‌ ترین سهم ما در اقتصاد است که همه اقشار می‌توانند ‌در آن نقش‌آفرینی کنند.

مریم جلالی امروز، ۶ اردیبهشت‌ماه در جشنواره مردمی  شکوفه‌های بادام در شهر دژکرد شهرستان  اقلید با اشاره به نام‌گذار ی امسال به نام «جهش تولید با مشارکت مردم»، گفت: این مهم سرلوحه کار ما قرار دارد، چرا که معتقدیم صنایع دستی و گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است که همه اقشار می‌توانند ‌در آن نقش‌آفرینی کنند.

وی گفت: هنر زنان و خانواده‌های ایرانی این بوده که زندگی را نگه‌دارند و تولید عشق و عاطفه با محبت، تولید اخلاق و امنیت با تربیت، تولید مثل برای جوانی جمعیت، تربیت سربازان امام زمان(عج) و خلق ثروت کنند.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی افزود: هر منظره‌ای که مشاهده می‌شود، هر شکوفه‌ای که بر درخت می‌نشیند، هر نخی که بر تاری  و هر کیسه‌ای که بافته می‌شود و هر هنری که خانواده ایرانی از مواد اولیه در دسترس آن استفاده به هنر تبدیل کرده و رنگ آفریده، در واقع حکمت ایرانی اسلامی و سبک زندگی را رقم زده است.

جلالی با تصریح اینکه این خانواده ایرانی است که همیشه سربلند، عزت‌آفرین و عزت‌ساز بوده است، گفت: قدردان شور و شعور اهالی شهر دژکرد هستم، دژی که هم طبیعت و هم زیبایی و فرهنگ با شاهنامه‌خوانی دارد و هم موسیقی، قصه، رنگ و طعم دارد و یک رویکرد کامل برای فرهنگ ما محسوب می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه فرهنگ ما مثابه یک گنج است و ما باید بتوانیم از این فرهنگ استفاده کنیم، گفت: برای حفظ این فرهنگ باید رنج ببریم اما پشت هر رنجی، گنجی است.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: اگه نوای شاهنامه خوانان، اگر پینه دست زنان در حاجیم و فرش و کیسه و اگر عرق و پینه دست مردان در باغداری وجود داشته، همه برای حفظ ایران بزرگ و برای سربلندی فرزندانی است که در آینده بگویند ما در ایران اسلامی زندگی کردیم.

وی با تاکید بر اینکه ایرانی با فرهنگ، غیرت، ایمان و آموزه‌های دینی خود نشان داده که همیشه وجود دارد، با مثبت ارزیابی کردن برگزاری جشنواره مردمی شکوفه های بادام اشاره  و ابراز امیدواری کرد که به سرسختی دنا و به سختی بادام و طراوات و سرسبزی شکوفه‌های بادام این جشنواره همیشه برقرار باشد و بتوانیم لبخند را بر لب خانواده ایرانی بیاوریم ومعیشت عزت آفرین با دست‌ها، زمین و درختان بیافرینم.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در بخش پایانی سخنانش افزود: ایرانی همیشه خوش سلیقه بوده و از هر بهانه‌ای برای حفظ فرهنگ استفاده کرده است. 

جلالی بیان کرد: رویدادهایی اینچنینی که پیوند دهنده طبیعت، فرهنگ و اقتصاد است کمک می‌کند تا اهالی یک روستا و شهر یک هویت منسجم پیدا کنند و این نشان دهنده خوش سلیقگی فرهنگ ایرانی است که با هنر، غذا، طبیعت و موسیقی سعی در انسجام ملی دارد.

وی یادآور شد: جشن شکوفه‌های بادام بهانه زیبا برای عرض اردات انسان به طبیعت و پاسداری از فرهنگ غنی  است  که درشهر  دژکرد وجود دارد و با رونق گردشگری این شهر، اقتصاد هویت بنیان ایجاد می‌شود.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی در پایان گفت: این رویدادها  به پیوند نسلی و آشنایی کودکان و نوجوان با فرهنگ ایرانی و اسلامی ما کمک می‌کند و از طرفی رویکرد اقتصادی و اجتماعی هم دارد و حتی می‌تواند اقتدار ایران را تضمین کند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری
  • طغیان ساکنان جزایر قناری/ درخواست محدود شدن تعداد گردشگران
  • نجات گردشگران گم‌شده در جنگل‌های خلیل‌شهر بهشهر
  • گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است
  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبرةالشعرای تبریز
  • اجرای طرح توجیهی مسیر گردشگری فرهنگ و هنر
  • برگزاری جشنواره سماق درآینده نزدیک باحضور گردشگران داخلی وخارجی
  • سراب هنام الشتر؛ چشمه‌ای در دل یک خانه تاریخی
  • لزوم همکاری بیشتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی با تشکل‌های دانشجویی