Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-09@00:22:56 GMT

حرف دل گردشگران نوروزی مازندران‌

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۴۱۷۹۴

حرف دل گردشگران نوروزی مازندران‌

گردشگران نوروزی در سفر به مازندران امسال حضوری پرشورتر از سال گذشته داشته که این عده خواستار تقویت توریست خارجی در استان گردشگرپذیر ایران را داشتند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، مازندران استان بکر گردشگری کشور و یکی از مقاصد گردشگری بهار و تابستان قالب ایرانیان قلمداد شده است. این استان برخوردار از مواهب عظیم گردشگری و طبیعت گردی در ایام نوروز هر سال میزبان حدود 15 میلیون گردشگر بوده که این عده اقامت یک تا سه روز در نقاط مختلف استان داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از جاذبه‌های بکر طبیعت‌گردی در استان طبیعی ایران، حضور گردشگران و اطراق آنان در روستاهای هدف گردشگری بوده که امسال با کمک دهیاران رنگ و بوی خاصی به خود گرفته است.

خبرنگار تسنیم با حضور میدانی در مناطق مختلف استان با افراد و اقشار خاصی از اقصی نقاط ایران گفت‌وگو کرده و دلیل سفر نخست یا چندمین بار خود به مازندران را ابزار داشتند.

این عده به خبرنگار تسنیم گفتند: مازندران با قدمت دیرینه با برخورداری از مردمان میهمان‌نواز باید بیشتر برای مردم معرفی شود.

معرفی فرهنگ اصیل مازنی به گردشگران خارجی

همت الله شکری، مدیرکل روابط‌ عمومی و اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران به خبرنگار تسنیم گفت: ترویج سنت‌های محلی، غداهای سنتی، فرهنگ مهرورزی عاملی برای احیا فرهنگ‌ اصیل مازندران بوده و احیا فرهنگ جذابیت‌های گردشگری است.

وی افزود: استفاده از ظرفیت‌های سنتی مناطق توریستی در هر کشوری، یکی از با اهمیت‌ترین خصیصه جذب گردشگر بوده و استان سرسبز مازندران به دلیل برخورداری از مواهب طبیعی و خدادادی، ارجح‌ترین گزینه برای جذب توریسم داخلی و خارجی است.

وی افزود: این استان به ویژه در بین سایر استان‌های ساحلی کشور، به‌طور متداول در ایام نوروز، بالاترین تعدد جذب مسافران را در پرونده کاری خود دارد که آمار و مستندات سازمان میراث فرهنگی کشور، این موضوع مهم را تایید می‌کند.

مدیرکل روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران در پاسخ به این پرسش که اقدامات سازمان میراث فرهنگی و گردشگری مازندران، در مسیر جاده را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ گفت: سازمان میراث فرهنگی و گردشگری مازندران اقدامات مثبت فرهنگی به ویژه فرهنگ‌سازی، و شناسایی فرهنگ و هنر طبری، رعایت تکریم مسافران و وجود ایستگاه‌های مختلف در مسیر تردد و فضای داخل شهر؛ حرکت رو به جلویی داشته که روند جذب آمار مسافران به ویژه در این چندسال اخیر؛ ادله روشن آن است.

ترویج سنت‌های محلی مازندران در نوروز

شکری تصریح‌کرد: ترویج سنت‌های محلی، غداهای سنتی، فرهنگ مهرورزی و از این قبیل برنامه‌های سنتی و قدیمی مازندران که در ایام نوروز در شهرهای مازندران نظاره می‌کنیم، و پشت این فعالیت‌های تبلیغاتی و اطلاع‌رسانی فلسفه‌ای از دانش و علم و تجربیات متجلی است که این اقدام را به فال نیک می‌گیریم.

مازندران مقصد مطلوب گردشگری خلبان تهرانی

حسین روزبهانی خلبان ساکن تهران نیز به خبرنگار تسنیم گفت: مازندران مقصد مطلوب گردشگری من است. وی افزود: عمیقا اهل سفر و گردش و زیبای‌های جاده چالوس دل مرا مسحور می‌کند.

روزبهانی تصریح کرد: بنده سالانه 2 بار به مازندران سفر می‌کنم و همواره به دوستان خارجی ام توصیه برای دیدن یکی از مناظر زیبایی‌های دنیا به جاده چالوس سفرکنند‌.

روزبهانی با بیان اینکه هرچند بنده امسال نوروز موفق به سفر به مازندران نشدم، افزود: از ابتدای سال در برنامه‌ریزی کاری‌ام 2 بار سفر برای مازندران را تنظیم کرده‌ام.

این خلبان با بیان اینکه مازندران بالاترین درجه استاندارد حمایتی از گردشگر و نظارتی را رعایت می‌کند، خاطرنشان کرد، بنده چندین بار وجود بازرسان به‌صورت مشهود و غیرمشهود را مشاهده و احساس تعادل در قیمت را باور دارم.

اجرای طرح بیمارستان گردشگر در استان

نصرالدین قاضی‌زاده، مسئول بسیج جامعه پزشکی وسلامت مازندران نیز به تسنیم گفت: امسال برای بیماران گردشگر، نظام ارجاع به بیمارستان اجرایی شد.

وی افزود: برای نخستین بار با نظام ارجاع، بیماران گردشگر به بیمارستان با قید فوریت به بیمارستان ارجاع می‌شوند واکثریت بیماران و خانواده‌های آنان با ابراز رضایت از نحوه پذیرش و درمان خدمات پزشکی بخش اورژانس و بیمارستان به سفرشان ادامه می‌دهند.

قاضی زاده تصریح کرد: تنها بیمارانی که مبتلا به بیماران قلبی وعروقی و یا اسهال و استفراغ هستند؛ به بیمارستان‌ها ارجاع می‌شوند.

سید باقرسخایی، کارشناس ارشد مدیریت وحقوق، ساکن تهران علت و انگیزه سفرنوروزی به مازندران را بومی بودن و دیدار اقوام دانست و گفت ؛ جاذبه‌های توریستی، آب وهوای معتدل، زیبایی دریا، گنجینه مهربانی، میهمان‌نوازی مردم و فرهنگ خطه سرسبز مازندران، مزید علت برای هربومی و غیر بومی جهت سفر به این استان است.

تقویت اشتغال در بخش گردشگری

نخبه مدیریتی مشاهیر و مفاخر مازندران با اشاره به غنای فرهنگی استان ، تصریح کرد: اقدامات فرهنگی نوروزی که در این سال‌ها انجام شده ، نظیر نوروزخوانی، برپایی ایستگاه‌های نوروزی باهدف شاد وفرح‌بخش کردن فضای شهرها اقدامی پسندیده است و زیبایی و طراوت مازندران را بیشتر متجلی می‌سازد.

وی اضافه کرد: برای تقویت صنعت توریسم و رقابت با استان‌های ساحلی دیگر‌؛ سیاست‌های کنونی مناسب است و برخی کارها نظیر پاکیزه‌تر نگهه نداشتن شهرهاو سواحل دریا، ایجاد سرویس‌های بهداشتی بین‌راهی نیاز چندانی هم به بودجه کلان ندارد ولی می‌تواند اشتغالزا و درآمدآور برای استان باشد.

سخایی اضافه کرد: نگرش مردم برای تأثیرات مثبت توریسم وگردشگری باید تقویت و این استان بدلیل همجواری با تهران و بهره‌مندی ازالطاف الهی و وجودخاک زرخیز، جنگل وکوه دریا، در رقابت با استان‌های ساحلی می تواند پیشگام همیشگی باشد.

گزارش و مصاحبه از خانم زمانی

انتهای پیام/

R41358/P1377/S6,74/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۱۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۷ درصدی سهم حمل ونقل هوایی از سفرهای نوروزی!

تین نیوز

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری در پاسخ به یک گزارش واکنش نشان داد و درباره چگونگی رشد ۷ درصدی سهم حمل ونقل هوایی از سفرهای نوروزی امسال توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، جعفر یازرلو در پاسخ به مطالب مطرح شده مبنی بر اینکه بعد از ورود ۱۶ هواپیمای برجامی، اضافه شدن ۵۰ یا ۶۰ هواپیما در دو سال گذشته قابل حس کردن نیست؛ این گونه پاسخ داد: اینکه "تعداد هواپیماهای قابل اتکای ایران ۷ یا ۸ فروند است" این سوال مطرح می شود که افزایش ۷ درصدی سهم حمل ونقل هوایی در سفرهای نوروزی امسال چگونه حاصل شده است؟

وی در ادامه اظهار کرد: وضعیت ناوگان هوایی کشور در دولت قبل با وجود تخصیص چند صد میلیون دلار برای هواپیماهای خریداری شده برجامی به دلیل عدم انتخاب صحیح نوع هواپیما و عدم تعهد شرکت سازنده در تأمین قطعات به گونه ای بود که در پایان دولت بیشتر این هواپیماها در طول کمتر از ۲سال زمین گیر شدند.

یازرلو تصریح کرد: عملکرد دولت قبل به طوری بوده که در تابستان ۱۴۰۰ در اواخر دولت دوازدهم تعداد هواپیماهای فعال و در حال ارائه خدمات کمتر از ۱۰۰ فروند بود و اگر آن رویه ادامه پیدا می کرد از صنعت هوانوردی غیرنظامی کشور اثری باقی نمانده بود. اما در دولت سیزدهم با راه اندازی نهضت تامین قطعه به منظور جلوگیری از زمین گیری هواپیماها با وجود پیچیده تر شدن تحریم ها اقدامات اساسی در خصوص ارائه خدمات ایمن هوایی صورت گرفت.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری افزود: دولت سیزدهم با اتخاذ چهار راهبرد تاب آوری، توسعه، واردات هواپیما و ساخت و تولید هواپیماهای بومی و همچنین استفاده از توان شرکت های دانش بنیان و بدون هیچ گونه تزریق مالی از سوی دولت بیش از ۹۰ فروند ناوگان هوایی وارد کشور شد که پس از فرایند چک، تعمیر و نگهداری ۵۰ فروند هواپیما تاکنون عملیاتی شده و مابقی به مرور زمان به ناوگان اضافه خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: صنعت هوانوردی کشور روزانه هزاران پرواز ایمن به اقصی نقاط دنیا و سراسر کشور دارد که این تعداد پرواز با بالاترین استاندارد روز دنیا و با رعایت ایمنی کامل در حال خدمت رسانی به مردم است و در بازه های زمانی متعدد رشد قابل توجهی هم در جابه جایی مسافر و هم تعداد نشست و برخاست شاهد هستیم.

یازرلو همچنین اظهار کرد: در نوروز ۱۴۰۲ حدود ۲میلیون و ۹۰۰ هزار مسافر جابه جا شدند که در نوروز ۱۴۰۳ این رقم به بیش از ۳میلیون و ۵۰۰ هزار مسافر با ۲۷هزار و ۵۰۰ پرواز رسید که این امر حکایت از این دارد که واردات هواپیما در دولت سیزدهم جان تازه ای به صنعت هوانوردی کشور بخشیده است.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری در پایان مجدد تاکید کرد: تعداد پروازهای روزانه در مسیرهای داخلی و خارجی و افزایش مسافران بخش هوایی در بازه های زمانی مختلف به وضوح نشان می دهد که چه تعداد هواپیما در حال سرویس دهی هستند و آیا واقعاً تردد این تعداد مسافر و این حجم سفر با ادعای این روزنامه که گفته شده صرفاً ۷یا ۸ هواپیمای سالم در ناوگان وجود دارد شدنی است؟

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • سراب سفره کوه سلسله
  • اسماعیلی: نمایشگاه کتاب محل وفاق و گردشگری فرهنگی است
  • برگزاری جلسه کارگروه مشارکت و میراث فرهنگی در شهرستان اشنویه    
  • رشد ۷ درصدی سهم حمل ونقل هوایی از سفرهای نوروزی!
  • آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۲ میزبان گردشگران خارجی ۶۳ کشور بوده است
  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • حضور ۴ نونهال فارس در اردوی تیم ملی بوکس