Web Analytics Made Easy - Statcounter

در سال گذشته میلادی فجایع طبیعی و بلایای ناشی از دخالت عامل انسانی در جهان 175 میلیارد دلار خسارت اقتصادی به بار آورد.

به گزارش سرویس بین المللخبرگزاری صدا و سیمابه نقل از خبرگزاری فرانسه، شرکت بیمه اتکایی سوئیس (Swiss Re) اعلام کرد در سال گذشته میلادی فجایع طبیعی و بلایای ناشی از دخالت عامل انسانی در جهان 175 میلیارد دلار خسارت اقتصادی به بار آورد که حدود دو برابر میزان خسارات ثبت شده در سال 2015 است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا بر اعلام این شرکت، از کل این مبلغ، بیمه حدود 54 میلیارد دلار را بر عهده گرفته است که در مقایسه با سال 2015 حدود 42 درصد افزایش داشته است.با این حال، مرگ و میر ناشی از این فجایع در مقایسه با سال 2015 کمتر بود. در سال گذشته 11 هزار نفر بر اثر این فجایع جان خود را از دست دادند، در حالی که در سال 2015 بیش از 26 هزار نفر جان باختند.شرکت بیمه اتکایی سوئیس اواسط دسامبر 2016 خسارات ناشی از فجایع طبیعی و بلایای ناشی از اقدامات انسانی در جهان را 158 میلیارد دلار برآورد کرده بود، اما رقم قطعی که امروز منتشر شد، خیلی بیشتر از این برآورد است.این شرکت با بیان اینکه از سال 2012 تا کنون بیشترین میزان خسارات ثبت شده متعلق به سال 2016 بود، افزود مهمترین رویدادهای فاجعه بار سال گذشته زمین لرزه، طوفان، سیل و آتش سوزی جنگل‌ها بوده است.بنا بر اعلام این شرکت، در سال گذشته میلادی 327 مورد فاجعه به ثبت رسید که 191 مورد آن طبیعی و 136 مورد نیز اقدام انسانی در آن دخیل بوده است. بیشترین فجایع در منطقه آسیا (با 128 حادثه) ثبت شده است. زمین لرزه در جزیره کیوشوی ژاپن در آوریل 2016 بیشترین میزان خسارت را بر جای گذاشت که بین 25 تا 30 میلیارد دلار برآورد می شود.طوفان «متیو» نیز مرگبارترین بلای طبیعی بود که 700 کشته، بیشتر در هائیتی بر جا گذاشت. این طوفان که اکتبر 2016 روی داد 12 میلیارد دلار خسارت به بار آورد که از این مبلغ حدود چهار میلیارد دلار تحت پوشش بیمه قرار گرفت.به گفته کورت کارل (Kurt Karl) کارشناس اقتصادی شرکت بیمه اتکایی سوئیس، برخی مناطق به لطف پوشش خوب بیمه ای از این بحران به خوبی خارج شدند.نیمی از هزینه هایی که در سال گذشته میلادی تحت پوشش بیمه قرار گرفت در آمریکای شمالی بود. طوفان شدید، این منطقه را که خانه ها در آنجا معمولا بیمه هستند، درنوردید. طوفان و بارش شدید تگرگ در ایالت تگزاس که ماه آوریل روی داد بیشترین هزینه را برای شرکت‌های بیمه به دنبال داشت. شرکت‌های بیمه مجبور به پرداخت حدود 86 درصد از این خسارت‌ها یعنی سه میلیارد دلار از مجموع سه و نیم میلیارد دلار خسارت شدند.همچنین شرکت‌های بیمه بخش قابل توجهی از خسارات ناشی از آتش سوزی در جنگل‌های کانادا را که ماههای مه و ژوئن 2016 روی داد (حدود دو میلیارد و هشتصد میلیون دلار از مجموع چهار میلیارد دلار) را پرداخت کردند.همچنین از مجموع چهار میلیارد دلار خسارت ناشی از سیل در اروپا که ماههای مه و ژوئن روی داد، دو میلیارد و 900 میلیون دلار تحت پوشش شرکت‌های بیمه قرار گرفت.اما تنها حدود 20 درصد از خسارت ناشی از زمین لرزه ژاپن تحت پوشش قرار گرفت.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۲۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون

یکی از مهمترین چالش های ذهنی مشتریان محصولات و خدمات هر سازمان، خدمات پس از فروش است، اما سازمان باید پیشتر به پاسخ این سوال فکر کند که «اگر مشتری با مشکلی مواجه شد، باید چه کند؟»

به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون؛ پاسخگویی به سوالات، نیازها، مشکلات و خواسته‌های مشتریان، از الزامات هر سازمانی است و ساده سازی این فرایند پاسخگویی، باید به هر شکل و روشی در دستور کار باشد.

راه اندازی مرکز تماس، از ساده‌ترین ابزار‌های برای تعامل با مشتری است، ولی در عین حال با افزایش تعداد مشتریان، تنوع بخشی به کانال‌های ارتباطی به منظور افزایش سرعت و کیفیت پاسخگویی به آن‌ها هم الزامی است.

شرکت بیمه تعاون با شناخت درست این مساله، ابزار‌های متعددی را به منظور پاسخ به سوالات و راهنمایی مشتریان در نظر گرفته است. اطلاعات موجود نیز نشان می‌دهد این ابزار‌ها نه تنها کانال ارتباطی خوبی با مشتریان ایجاد کرده، بلکه استقبال مشتریان از این کانال‌های متنوع نیز قابل توجه است.

اطلاعات دریافتی نشان می‌دهد، همان طور که حق بیمه تولیدی شرکت بیمه تعاون در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن ۵۰ درصد افزایش یافته است، تعداد کل تماس‌های تلفنی وارد شده به مرکز ارتباط به مشتریان این شرکت نیز ۵۰ درصد بیشتر شده است. پاسخگویی به ۹۷ درصد از ۱۱۴ هزار تماس وارده در سال گذشته، از تمرکز جدید این مرکز بر لزوم پایایی ارتباط میان شرکت و مشتریان حکایت دارد.

برقراری سرویس Voice Mail به منظور دریافت نظرات مشتریان و پاسخگویی به آن‌ها و ایجاد کانال‌های ارتباطی در فضای مجازی از طریق پلتفرم‌های واتساپ، تلگرام، بله، سروش و ایتا که امکان پاسخگویی همزمان را ایجاد کرده اند نیز، سطح این خدمت در بیمه تعاون را ارتقا داده است.

پاسخگویی آنلاین از طریق «رایچت» نیز که یک سیستم تعاملی توسعه یافته است، تجربه مطلوبی برای هر ارتباط مشتری با این شرکت است. به عبارت دیگر، اکنون مشتریان بیمه تعاون، از همه ابزار‌های موجود از قبیل، تلفن، سایت اطلاع رسانی و شبکه‌های اجتماعی، می‌توانند به سادگی با این شرکت ارتباط برقرار کرده و خواسته‌های خود را مطرح کنند.

ویژگی هایی، چون سرعت پاسخگویی، مستندسازی موارد مطرح شده، عدم وابستگی به زمان و مکان و امکان ارسال مستندات را می‌توان از جمله مزایای این کانال‌های ارتباطی دانست.

دیگر خبرها

  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان
  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • راه‌های مواصلاتی قربانی سیلاب‌های اخیر در خراسان جنوبی/ خسارت‌ها برآورد می‌شود
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • افزایش ۲۶ درصدی بارش در اردستان نسبت به سال آبی جاری
  • وعده صادق قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی را به نمایش گذاشت
  • آبخیزداری در مناطق سیل زده آخر فروردین ۱۴۰۳
  • سیلاب هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال به آزادشهر و رامیان خسارت زد