Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا معصومه ابتکار سه شنبه در نشست شورای اداری خراسان شمالی در بجنورد با بیان اینکه جمع آوری و پاک سازی زباله باید به فرهنگ تبدیل شود افزود: در این راستا پویشی راه اندازی کرده ایم که از مسئولان هم می خواهیم به این پویش بپیوندند.
وی بر آموزش و فرهنگ سازی جمع آوری زباله از طبیعت توسط سازمان ها و تشکل ها تاکید کرد و افزود: مردم باید از ریختن هرگونه زباله به طبیعت جلوگیری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه هم اکنون در هر منطقه زیبا و دشت کیسه های زباله پراکنده هستند افزود: باید در راستای مدیریت پسماند تلاش کنیم زیرا که هم اکنون در دنیا این امر مدیریت شده است.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه اظهار کرد: هم اکنون نخاله های ساختمانی بلای طبیعت شده اند و باید مدیریت لازم در این زمینه داشته باشیم.
ابتکار گفت: نخاله ها خاک و مناظر زیبای طبیعت را از بین می برند و هم اکنون به چالشی تبدیل شده اند، به طوریکه در هر روستا یا منطقه زیبا شاهد دپوی نخاله ها هستیم.
وی با بیان اینکه هم اکنون در دنیا نخاله های ساختمانی را بازیافت می کنند اظهار کرد: از نخاله ها می توان استفاده کرد اما در کشورمان در طبیعت رها می شوند و چهره طبیعت را زشت می کنند.

* ضرورت مدیریت پسماند در کشور
ابتکار گفت: مدیریت پسماند زمینه اشتغال را نیز فراهم می کند و اعضای اتحادیه اروپا در این راستا هدف گذاری خوبی کرده است که باید از تجارب دیگر کشورها استفاده کنیم.
معاون رئیس جمهوری اظهار کرد: اتحادیه اروپا هدف گذاری کرده است تا 25 درصد رشد اقتصادی را از محل بازیافت زباله به دست آورد که ما نیز باید در این کشور از این ظرفیت استفاده کنیم.
ابتکار گفت: امسال به نام اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نامگذاری شده است باید از این ظرفیت در راستای رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه برنامه ریزی کرده ایم تا نوروز امسال زباله در طبیعت نداشته باشیم افزود: هم اکنون مردم برای جمع آوری زباله خود پیش قدم شده اند و جوانان، تشکل های زیست محیطی در این راستا فعالیت دارند .
معاون رئیس جمهور مشکلات زیست محیطی را یک چالش عنوان کرد و گفت: هم اکنون دنیا با این چالش مواجه شده و آینده جهان هم مورد تهدید قرار گرفته است و اگر رویکرد، روند و نگاه به محیط زیست تغییر نکند و همچنین اگر رویکرد محیط زیستی در برنامه های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سایر حوزه ها تغییر نکند، چالش های زیادی در دنیا خواهیم داشت.
ابتکار رویکرد اصلی دولت تدبیر و امید را توجه به محیط زیست دانست و گفت: رهبر معظم انقلاب بارها در سخنرانی های خود بر اهمیت این موضوع تاکید داشته اند که این امر نیز پشتوانه ای برای دولت شد.

* در توسعه پایدار باید حفظ محیط زیست حرف اول را بزند
وی در بخش دیگری از سخنانش بر توسعه پایدار تاکید کرد و گفت: تمامی بخش ها در ماموریت های خود باید به محیط زیست توجه کنند.
ابتکار به اقتصاد سبز نیز اشاره ای کرد و گفت: باید در توسعه صنعت صنایع سازگار با طبیعت را ملاک قرار بدهیم و رهبری نیز بارها به این امر تاکید داشته اند.
وی اظهار کرد: رشد اقتصادی نباید به قیمت آلودگی آب، هوا و سایر حوزه ها شود ، ارزیابی زیست محیطی باید در تمامی پروژه ها داشته باشیم اما متاسفانه در دولت های گذشته به این امر توجه نمی شد و هم اکنون مشکلاتی برای محیط زیست ایجاد شده است.
معاون رئیس جمهوری گفت: خراسان شمالی ظرفیت، پتانسیل برای طبیعت گردی دارد و زمینه سرمایه گذاری در مناق حفاظت شده و بخصوص در زمینه حیات وحش نیز فراهم شده است.
ابتکار افزود: استان خراسان شمالی به عنوان پایلوت روستاهای سبز انتخاب شده است.
وی همچنین به تنوع حیات وحش و یوز پلنگ اشاره ای کرد و گفت: جاذبه های زیادی در این استان وجود دارد که باید از این ظرفیت استفاده شود.
3007/ 6042 خبرنگار: ربابه صانعی ** انتشار دهند: سیدحسین قدسی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۲۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: در کنار برنامه‌های زودگذر و کوتاه مدت برنامه بلندمدت و اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است و امیدواریم با این روند شاهد کاهش فرایند زباله‌سوزی در کشور باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، علی سلاجقه در پنجاهمین جلسه کارگروه ملی مدیریت پسماند که با حضور نمایندگان دستگاه‌های عضو در این کارگروه برگزار شد، اظهار کرد: آیندگان از ما در خصوص آتش زدن سرمایه‌ها خرده خواهند گرفت و باید با تفکیک زباله از مبدا به سمت کاهش زباله سوزی حرکت کنیم.

وی افزود: لازم است همه ما مکلف باشیم در کنار برنامه‌های زودگذر و کوتاه مدت برنامه بلندمدت اصلی ما تفکیک زباله از مبدا باشد که در صورت فرهنگ‌سازی اثر ماندگاری هم برای کشور دارد، گزارش‌های ارائه شده از سوی استان‌های ایلام و گیلان امیدوار کننده است و این استان‌ها می‌توانند الگوی مطلوبی برای کشور باشند، همچنین سایر استان‌ها هم باید از ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی استفاده لازم را ببرند تا مردم با روحیه‌ای شاد توانایی مشارکت در تمام زیرساخت‌ها را داشته باشند.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: گزارش‌ها نشان‌دهنده این است که دولت به صورت اصولی و میدانی به این حوزه ورود پیدا کرده و در حوزه اقتصاد و محیط زیست یکی از میثاق‌های ملی دولت کنترل تراز آلاینده محیط زیستی و حرکت آن به سمت شیب منفی است.

سلاجقه در خصوص لزوم استفاده از فناوری‌های نوین در بحث مدیریت پسماند، گفت: ما در حوزه فنی، اقتصادی، محیط‌زیستی و پیوست‌های فرهنگی از ظرفیت‌های دانش بنیان کشور در تمام سطوح حمایت و استفاده می‌کنیم و از آنجا که ظرفیت و توانایی جوان‌ها در تمام زمینه‌ها نمایانگر است انتظار می‌رود وارد میدان شده و در صورت نبود یک فناوری به تعقیب، بررسی و ایجاد آن بپردازند.

وی با اشاره به معذوریت و محدودیت‌های موجود در کشور یادآور شد: لازم است با تدبیر در خصوص مؤلفه‌های موجود در حوزه محیط زیست و اقتصاد با انتخاب بهترین گزینه به انجام کار پرداخته شود تا با انجام تکلیف برای کشور پاسخگوی مردم باشیم.

کد خبر 750043

دیگر خبرها

  • رهاسازی ۵ پرنده در طبیعت تالاب بیشه دالان بروجرد
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی
  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: 50 درصد تالاب هامون آبگیری شده است
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • حدود ۵۰ درصد تالاب هامون آب‌گیری شد
  • طالبان حق‌آبه هیرمند را رهاسازی کرد | ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری شد
  • سلاجقه: حدود ۶۰میلیون مترمکعب از حقابه هیرمند رهاسازی شد
  • سلاجقه: حدود ۶۰ میلیون متر مکعب از حقابه هیرمند رهاسازی شد