Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون میراث فرهنگی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری جذب مشارکت مردم را مهم‌ترین سیاست دولت در حفاظت از بناهای تاریخی دانست و گفت: امید است بتوانیم در سال ۹۶ تعداد ۹۰۰ بنای تاریخی را با مشارکت مردمی مرمت و احیا کنیم. به گزارشگروه اقتصاد خبرگزاری میزان به نقل از روابط عمومی ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر، محمدحسن طالبیان با بیان اینکه مرمت آثار تاریخی صرفاً در حوزه اختیارات یک نهاد مشخص نیست افزود: سیاست دولت در مرمت و حفاظت از بناهای تاریخی، جذب مشارکت مردم و جامعه است؛ از این نظر می‌توان گفت که نقش سازمان میراث فرهنگی در این مهّم صرفاً نقشی نظارتی با هدف افزایش مشارکت مردم بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: با هدف تحقق رویکرد مشارکتی در مرمت بناهای تاریخی همکاری خوبی میان سازمان‌های مردم ‌نهاد صورت گرفته و در این راستا پارسال ۶۰۰ طرح با مشارکت مردم و مالکان خصوصی مرمّت شد که امید است امسال این تعداد به ۹۰۰ بنای تاریخی که در حوزه ثبت ملی ورود پیدا کرده‌اند، برسد.
طالبیان با اشاره به ورود بسیاری از دستگاه‌ها در حوزه مرمت آثار تاریخی تصریح کرد: در اصفهان بیش از ۵۰۰ طرح توسط شهرداری مرمت شده که نشان دهنده رویکرد متفاوت در حوزه حفاظت از آثار تاریخی است، زیرا حوزه حفاظت و مرمت فقط مربوط به یک دستگاه نیست و نیازمند جلب مشارکت و همکاری مردم و مسئولان با یکدیگر است.
وی با اشاره به اهمیت مشارکت مردم در حفظ آثار تاریخی گفت: در مسیر حفظ آثار و ابنیه تاریخی و میراث فرهنگی باید جامعه را به مشارکت بطلبیم، ضمن اینکه از حضور بخش خصوصی در این حوزه باید استقبال کرد و زمینه مرمت برخی آثار تاریخی و تبدیل آن به مراکز خدمات بین راهی را فراهم کرد.
طالبیان با اشاره به اینکه پارسال حدود ۴۰ موزه خصوصی راه اندازی شده است، افزود: به طور کلی امسال نسبت به پارسال تفاوتی به وجود آمده است، پیش از این در موزه ها هر کاری می شد، اما امسال سعی شده است تا نمایشگاه های نوروزی و جشنواره های فرهنگی را به شکل جذاب برگزار کنند که مزیت این برنامه ها افزایش بیش از ۵۰ درصدی مخاطبان بوده است.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۳۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی میراث فرهنگی ساماندهی و مرمت کاروان‌سرای تاریخی جنب شرکت نفت ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  مرتضی صفری در بازدید از کاروان‌سرای شرکت نفت ارومیه اظهار کرد: این کاروان‌سرا از جمله بنا‌های تاریخی ارومیه بوده که در اختیار مالک بخش خصوصی قرار دارد که با گفتگو‌های انجام شده با مالک آن مقرر شد نسبت به ساماندهی آن اقدام شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی افزود: به‌منظور جلوگیری از تخریب بیشتر این مجموعه اقدات احیا و مرمت حجرات پیرامون کاروان‌سرا زیر نظر کارشناسان مرمت و احیا اداره‌کل در اسرع وقت عملیاتی خواهد شد 

او گفت: همچنین برای ساماندهی این بنا شهرداری ارومیه نیزاعلام آمادگی جهت مشارکت داشته است و آواربرداری و محوطه‌سازی با همکاری این مجموعه انجام خواهد شد.

صفری گفت: کاروان‌سرای شرکت نفت ارومیه یکی از مجموعه‌های تاریخی متعلق به اواخر دوره قاجار و اوایل دوره پهلوی است.

دیگر خبرها

  • برگزاری ۲۵۰ برنامه به مناسبت هفته میراث فرهنگی در گیلان
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • مرمت کاروانسرای ینگی‌امام ۲۰۰ میلیارد تومان می‌خواهد
  • آمادگی میراث فرهنگی ساماندهی و مرمت کاروان‌سرای تاریخی جنب شرکت نفت ارومیه
  • توفیق در تحقق شعار سال نیازمند ایجاد فضا برای ارائه ایده و طرح از سوی مردم است
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز با میراث فرهنگی
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا با میراث فرهنگی در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز
  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد