Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-06@16:29:04 GMT

اظهارات زنگنه باعث افزایش قیمت نفت شد

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۴۴۹۳۶

اظهارات زنگنه باعث افزایش قیمت نفت شد

ختلال شدید در عرضه نفت لیبی و اظهارات مقامات رسمی درباره امکان تمدید توافق کاهش تولید اوپک تا آخر امسال باعث افزایش قیمت های نفت در روز سه شنبه شد. با این حال قیمت ها هنوز تحت فشار احیای مجدد تولید نفت آمریکا و همچنین انتظار پر شدن دوباره ذخائر نفتی است که این مسئله نشان دهنده وضعیت معلق عرضه جهانی است که در سه سال گذشته قیمت ها را به صورت مداوم در حالت رکود نگه داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش رویترز، قیمت ها در قرارداد های پیش رو نفت برنت در معاملات آتی LCOc1، که بنچمارک بازار بین المللی است، 55 سنت افزایش داشته است و 51.30 دلار به ازای هر بشکه معامله شد. معاملات آتی وست تگزاس اینترمدیت CLc1 که بنچمارک ایالات متحده آمریکا است با 50 سنت افزایش 48.23 دلار به ازای هر بشکه معامله شد.

برنت از تست پشتیبانی 50 دلار برای هر بشکه در روز دوشنبه ریباند شد و توسط دلار ضعیف نیز حمایت شد که می تواند باعث جذب سرمایه گذاران به بازار های امن تر مواد اولیه شود و در عین حال قیمت نفت را برای کشورهایی که از ارزهای دیگر استفاده می کنند ارزان تر کند. بعد از این که منابع محلی صنعتی اعلام کردند که تولید نفت لیبی تقریبا تا حدود یک سوم یعنی 252 هزار بشکه در روز کاهش پیدا کرده است، نفت برنت و وست تگزاس هر دو 20 سنت افزایش یافتند. علت کاهش تولید لیبی انسداد خط تولید در زمین های نفتی وفا و الشرارة بوده است.
تحلیلگران پی وی ام در گزارشی اعلام کردند "تعدادی از تحولات بازار صعودی به کمک نفت آمده اند تا دوباره به یک تعادلی برسد که مهمترین آن ها اختلالات اخیر در لیبی است. از جمله عوامل دیگری که به تعادل قیمت نفت کمک کرده است سخنان وزیر نفت ایران بوده است که درباره احتمال تمدید قرارداد کاهش تولید اوپک اظهار نظر کرده است.
اظهارات بیژن زنگنه، وزیر نفت ایران بدنبال بیانیه دیگر تولید کنندگان نفت و گاز خارج از اوپک یعنی آذربایجان آمده است که گفته است این کشور نیز آماده الحاق به تمدید قرارداد کاهش تولید برای نیمه دوم سال می باشد.
به هر حال، «اوله هانسن» رئیس استراتژی مواد اولیه در بانک ساکسو اعلام کرده است که پیش از گزارش اداره اطلاعات انرژی ایالات متحده درباره ذخائر نفت، مسئله عرضه نفت در کوشینگ اوکلاهاما با افزایش بی سابقه تولید بیش از 322 هزاربشکه ای نفت در مرکز توجه باقی مانده است.
افزایش سهام در کوشینگ معمولا موجب کاهش قیمت های بنچمارک ایالات متحده می شود و کاهش آن را به نسبت برنت وسیع تر می کند CL-LCO1=R که در عوض موجب جذب سرمایه گذاران به نفت خام آمریکا می شود. این مسئله موجب تضعیف تلاش های اوپک برای کاهش عرضه است.
تحلیلگران که در نظرسنجی رویترز شرکت کردند انتظار دارند سهام نفت خام آمریکا 1.2 میلیون بشکه افزایش یابد و به رکورد تازه ای دست یابد (EIA/S). اطلاعات ای آی آ قرار است در چهارشنبه در 1430 به وقت گرینویچ منتشر شود درحالی که ارزیابی ها از مؤسسه پتروشیمی آمریکا (API) 2030 به وقت گرینویچ در روز سه شنبه منتشر خواهند شد.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۴۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت

داده‌های مربوط به رهگیری کشتی‌ها نشان داد صادرات نفت ونزوئلا در ماه آوریل ۳۸درصد کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، داده‌ها و اسناد مربوط به رهگیری کشتی‌ها نشان داد پس از انصراف مالکان و مشتریان نفتکش‌ها از بارگیری و خروج چند کشتی از آب‌های ونزوئلا، صادرات نفت این کشور در ماه آوریل ۳۸درصد کاهش یافت.

وزارت خزانه‌داری آمریکا ماه گذشته اعلام کرد که این کشور مجوز ۶ ماهه سال گذشته میلادی صنعت نفت ونزوئلا را تمدید نخواهد کرد و به شرکت‌ها تا پایان ماه مه فرصت داد تا مبادله‌های در حال انجام خود را متوقف کنند.

در مجموع ۳۷ کشتی در ماه آوریل از بنادر ونزوئلا حرکت کردند. داده‌های شرکت ال‌اس‌ئی‌جی بر اساس حرکت نفتکش‌ها نشان داد ونزوئلا در ماه آوریل به‌طور میانگین ۵۴۵ هزار بشکه نفت خام و سوخت در روز صادر کرده است که نسبت به بالاترین سطح صادرات روزانه این کشور در ماه مارس یعنی ۸۷۳ هزار و ۵۰۰ بشکه و ۷۰۳ هزار بشکه نفت صادرشده در مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته است.

حدود ۶ نفتکش بزرگ در هفته‌های گذشته پس از ماه‌ها انتظار برای بارگیری نفت خام در بنادر تحت اداره شرکت نفت دولتی ونزوئلا، بنادر این کشور را بدون بارگیری ترک کرده‌اند. داده‌ها و اسناد این شرکت همچنین نشان می‌دهد که تاخیر در بارگیری و ترس مشتریان از پایان یافتن دوره مجوز صادرشده از سوی واشینگتن و در نتیجه تکمیل نیافتن فروش نفت از دلایل خروج نفتکش‌ها به‌شمار می‌رود.

حداقل دو نفتکشی که بدون بارگیری بنادر ونزوئلا را ترک کردند در اجاره پالایشگاه دولتی اورلن لهستان بودند و پیش‌بینی می‌شد که به سمت آسیا حرکت کنند.

دولت لهستان در حال بررسی خسارت حدود ۴۰۰ میلیون دلاری است که واحد تجاری پالایشگاه اورلن در سوئیس به‌عنوان پیش‌پرداخت محموله‌های نفتی ونزوئلا داده و شرکت این مبلغ را دریافت نکرده است.

محموله‌های بارگیری‌نشده به صادرات شرکت دولتی نفت و گاز ونزوئلا به آسیا در ماه آوریل خسارت زد و در نتیجه صادرات این کشور با ۶۴ درصد کاهش به ۲۰۶ هزار بشکه در روز رسید. صادرات ونزوئلا به آمریکا با ۳۴درصد افزایش به ۲۳۸ هزار بشکه در روز رسید که دلیل آن تولید بیشتر و صادرات شرکت سرمایه‌گذاری مشترک بین شرکت دولتی نفت و گاز ونزوئلا و شرکت شورون بود.

ونزوئلا همچنین ۲۳۶ هزار تن فرآورده جانبی نفت و مواد پتروشیمی در ماه آوریل صادر کرد که از ۴۶۳ هزار تن محصول صادراتی این کشور در ماه مارس کمتر است. واردات سوخت این کشور در ماه آوریل با اندکی افزایش نسبت به ماه مارس از روزانه ۵۳ هزار بشکه به حدود ۵۷ هزار بشکه در روز رسید.

دیگر خبرها

  • صادرات نفت عراق کاهش یافت
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ |برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت
  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد