Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-27@11:54:07 GMT

آغاز مذاکرات نفتی ایران و روسیه در مسکو

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۳۹۴۸۳



در نشست معرفی قراردادهای جدید نفتی ایران به روسیه در مسکو، مقامات ایرانی به بیان کلیات پرداختند.
خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد که مقامات ایرانی در این نشست مفاد و جزئیات قراردادهای جدید را برای روسیه افشا نکردند.
رئیس جمهور ایران در حال حاضر به همراه چند تن از وزیران خود از جمله «بیژن زنگنه» وزیر نفت، برای مذاکرات اقتصادی و امضای ۱۵ سند همکاری میان ایران و روسیه در مسکو به سر می برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



**وزیر انرژی قطر: توافق اوپک ادامه یابد
به گزارش پایگاه خبری انگلیسی «آی.بی تایمز»، وزیر انرژی قطر خواسته است که توافق کاهش تولید مشترک اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و کشورهای غیر عضو این سازمان برای ۶ ماه دیگر تمدید شود.
«محمد صالح الساده» پایبندی کشورهای عضو و غیرعضو را بی سابقه خواند و گفت: با کوشش اوپک و غیراوپک، توازن میان عرضه و تقاضا تا سه ماه سوم ۲۰۱۷ میلادی تثبیت می‌شود، اگرچه میزان تقاضا بستگی به عوامل اقتصاد کلان دارد که خارج از کنترل ما است.

** کاهش عرضه نفت عربستان به آمریکا از ماه مارس
خبرگزاری رویترز به نقل از یک مقام رسمی وزارت انرژی عربستان از کاهش ۳۰۰ هزار بشکه ای صادرات روزانه نفت این کشور به آمریکا در ماه مارس ۲۰۱۷ نسبت به ماه پیش خبر داد.
عربستان همگام با توافق کاهش تولید سازمان کشورهای صاردکننده نفت (اوپک) تصمیم گرفته است میزان صادرات خود را از ماه مارس (اسفند - فروردین) کاهش دهد و تا چند ماه به این سیاست ادامه دهد.
طبق گزارش اداره اطلاعات انرژی آمریکا، ایالات متحده در ماه فوریه (بهمن - اسفند) روزانه حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه نفت از عربستان خریداری کرده بود.

** حفظ سهم بازار اوپک با وجود کاهش تولید
براساس گزارش فارکس (fxstreet) تیم تحقیقاتی بانک آلمانی «دویچه بانک» اعلام کرد که سهم بازار سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) حتی پس از یک میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه در روز کاهش تولید نفت اعضای آن از اکتبر (مهر - آبان) سال ۲۰۱۴ میلادی، نسبت به سه سال گذشته به مراتب بالاتر بوده است.
اوپک اکنون ۴۰.۲ درصد از نفت خام جهان را تولید می کند که این میزان در اوت ۲۰۱۶میلادی (مرداد - شهریور) به رکورد ۴۱.۳ درصدی رسید. سهم بازار این سازمان در نوامبر (آبان - آذر) ۲۰۱۴ میلادی ۳۸.۸ درصد بوده است.

** در پی توافق اوپک تایوان برای خرید نفت به اقلیم کردستان روی آورد
به گزارش رویترز با توجه به کاهش عرضه نفت اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک)، تایوان خرید نفت با سولفور بالا را از اقلیم کردستان عراق افزایش داده است.
تایوان یک میلیون بشکه نفت خام از این منطقه خریداری کرده است.

** آنگولا هماهنگ با توافق اوپک از میزان صادرات نفت می‌کاهد
براساس گزارش رویترز یک معامله گر نفت آگاه از برنامه های بارگیری نفت از پایانه های صادراتی آنگولا گفت: سونانگول، شرکت ملی نفت این کشور به منظور پیروی از برنامه کاهش تولید سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) با لغو دو محموله نفت از محموله های ارسالی در ماه مه ۲۰۱۷، به جای یک میلیون و ۶۷۰ هزار بشکه در روز، یک میلیون و ۶۱۰ هزار بشکه در روز صادرات نفت خواهد داشت.

** افزایش تقاضا برای صعود قیمت‌های نفت ضروری است
شبکه خبری آمریکایی«سی.ان.بی.سی» گزارش داد، تحلیلگر و مدیر منطقه ای موسسه گلوبال پلتس اعلام کرده اگرچه احتمال تمدید توافق کاهش تولید سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و رشد قیمت‌های نفت وجود دارد، اما افزایش سطح تقاضا عامل حیاتی برای صعود قیمت ها است.
در این گزارش «آلان بنیستر» از احتمال رشد تقاضا در بازارهای نوظهور با توجه به افزایش فروش وسائل نقلیه جدید خبر داده است.
به گفته وی با توجه به رشد قیمت های نفت در پی توافق اوپک، این برنامه برای ۶ ماه دیگر تمدید می شود.

** روی آوردن پالایشگاه های آسیا به نفت خام سبک در پی توافق اوپک
به گزارش رویترز با توجه به این که توافق کاهش تولید سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) بیشتر شامل نفت خام سنگین است، قیمت جهانی نفت خام سبک کاهش پیدا کرده و این سبب شده است تا پالایشگران آسیایی برای تهیه خوراک پالایشگاه های خود به دنبال خرید نفت سبک از روسیه، آفریقا و حتی آمریکا باشند.
افزون بر این، فرآوری این نوع نفت ارزان تر و آسان تر است و سود پالایشی بیشتری را برای این پالایشگران به ارمغان می آورد. عمده فرآورده های نفتی نفت خام سبک، بنزین و گازوئیل است.

** سومین اکتشاف بزرگ گازی «بریتیش پترولیوم» در مصر
خبرگزاری رویترز از شرکت انگلیسی بریتیش پترولیوم معروف به «بی پی» نقل کرده که این شرکت چاه گاز بزرگی را در دلتای نیل واقع در ۶۰ کیلومتری فراساحل شمال شهر دمیاط کشور مصر کشف کرده است که سومین اکتشاف این شرکت در این منطقه به شمار می رود.
«باب دادلی» مدیرعامل بی پی گفت: اکتشاف اخیر تائید می کند که دلتای نیل یک میدان جهانی گاز است. ۱۰۰ درصد سهام این اکتشاف متعلق به این شرکت است.
دلتای نیل به ناحیه‌ای از مصر گفته می‌شود که در آن رود نیل در انتهای خود به دریای مدیترانه می ریزد.


منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۹۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه: آماده گسترش همکاری‌های نظامی با ایران هستیم

وزیر دفاع روسیه در دیدار با همتای ایرانی خود در حاشیه نشستی در پایتخت قرقیزستان، آمادگی مسکو برای گسترش همکاری‌های نظامی با ایران را اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، "سرگئی شویگو" وزیر دفاع روسیه در دیدار با امیرسرتیپ "محمدرضا آشتیانی" وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح ایران گفت که روسیه آماده گسترش همکاری نظامی با ایران است.

شویگو، امروز (جمعه) در دیدار با همتای ایرانی خود در حاشیه نشست وزرای دفاع سازمان همکاری شانگ‌های در آستانه، گفت: ما آمادگی خود برای پیشرفت و گسترش بیشتر همکاری سودمند دوجانبه نظامی و همکاری نظامی-فنی را اعلام می‌کنیم.

تاکید شویگو بر آمادگی مسکو برای گسترش همکاری‌های نظامی با ایران با وجود پابرجا بودن ادعای غرب درباره حمایت نظامی ایران از روسیه در جنگ اوکراین انجام شده است.

ایران ادعای عرضه پهپاد‌های جنگی به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین را رد کرده و همکاری‌های نظامی با مسکو را در چارجوب روابط دفاعی دوجانبه با این کشور دانسته است.

مسکو نیز گفته بر خلاف اوکراین که برای پیش بردن جنگ به تسلیحات و مهمات متحدان غربی خود متکی است، در این جنگ از تولیدات صنایع نظامی داخلی استفاده می‌کند.

دیگر خبرها

  • افشاگری دی‌ولت از سند محرمانه‌ای که می‌توانست به جنگ اوکراین پایان دهد
  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • آمریکا هیچ مدرکی دال بر دخالت مسکو در مرگ ناوالنی پیدا نکرد
  • وزیر دفاع روسیه: مسکو هرگز ناتو را تهدید نکرده است
  • روسیه: آماده گسترش همکاری‌های نظامی با ایران هستیم
  • اوضاع غزه، موضوع مذاکرات وزرای خارجه بریکس در مسکو
  • آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس با حضور ایران در مسکو
  • آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس در مسکو
  • خودرو جایزه کم مصرفان برق/ توافق نفتی آمریکا و چین