Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد نوروزی دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر گفت: در هفته نخست نوروز در محدوده استحفاظی شاهد افزایش نگران کننده ۳۰ درصدی آمار تلفات جاده‌ای نسبت به زمان مشابه سال گذشته بودیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایرانشهر، محمدمهران امینی‌فرد ظهر امروز در جمع خبرنگاران در ایرانشهر اظهار داشت: از ابتدای شروع طرح امداد نوروزی توسط دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر از تاریخ 25 اسفندماه 95 تا 7 فروردین‌ماه امسال، 920 مورد ماموریت شهری و جاده‌ای توسط امدادگران ما انجام شده که از این میزان ماموریت 120 مورد در پی تصادف شهری و جاده‌ای انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر ستاد نوروزی دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر از تلفات 19 نفری جاده‌های تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر و 189 مورد مصدوم انتقال شده به بیمارستان‌های تابعه خبر داد و گفت: افزایش 30 درصدی تلفات نوروزی 96 نسبت به زمان مشابه سال گذشته جای نگرانی دارد.

وی افزود: از مجموع آمار 169 نفری تلفات تصادفات هفته نخست نوروز که در کل کشور رخ داده، 19 فقره در حوزه تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر بوده و میزان تقریبی 15 درصد تلفات کل کشور مربوط به این حوزه بوده است.

دبیر ستاد نوروزی دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر بیان کرد:در ایام نوروز 45 پایگاه اورژانس 115 و 4 بیمارستان در محدوده تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر به صورت آماده‌باش شبانه‌روزی در حال ارائه خدمات‌رسانی به مسافران نوروزی هستند.

امینی‌فرد تصریح کرد: با وجود نوسازی بخشی از ناوگان آمبولانس منطقه، ولی متاسفانه بخش اعظم آمبولانس‌های موجود فرسوده و به علت کارکرد بالا نیمه فعال هستند و می‌طلبد نسبت به ترخیص سریعتر آمبولانس‌های خریداری شده موجود در گمرک چابهار اقدام شود تا بتوانبا آمبولانس‌های جدید و مجهز خدمات باکیفیت‌تری به بیماران نیازمند اورژانس ارائه کرد.

وی از تمام شهروندان و مسافرین تقاضا کرد ضمن رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، در صورت بروز هرگونه حادثه ترافیکی خونسردی خود را حفظ کرده و با شماره 115 تماس برقرار کنند تا از خدمات فوریت‌های پزشکی بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/

R7843/P1384/S6,65/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۷۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، افزود: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است.

وی اضافه کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌شده‌اند.

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به اینکه استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای طرحهای محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است.

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

دیگر خبرها

  • رونق حمل و نقل جاده‌ای کالا
  • رونق حمل و نقل جاده ای کالا
  • جابه جایی بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن کالا در سیستان و بلوچستان
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • خط کشی ۳هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • کاهش ۵۰ درصدی تلفات ناشی از تصادفات جاده‌ای در ابتدای امسال
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • خط کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس