Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-05@19:15:39 GMT

روز شمار انتخابات پارلمانی آلمان

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۵۱۶۲۲

مردم آلمان اوایل پاییز آینده برای اختصاص کرسی‌های پارلمان به احزاب سیاسی و انتخاب صدراعظم بعدی این کشور پای صندوق‌های رای می‌روند.

خبرگزاری فارس: انتخابات پارلمانی آلمان امسال 24 سپتامبر (2 مهرماه) برگزار خواهد شد. احزاب دموکرات‌مسیحی و سوسیال‌مسیحی به نمایندگی «آنگلا مرکل» که هم اکنون صدراعظم آلمان است، در این انتخابات شرکت خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرکل بار دیگر برای شرکت در انتخابات نامزد شده است و در صورت پیروزی برای چهارمین بار عهده دار این سمت خواهد بود. در مقابل حزب سوسیال‌دموکرات قرار دارد که «مارتین شولتس» رئیس پیشین پارلمان اروپا نامزد این حزب است. حزب آلترناتیو برای آلمان‌ (AfD) هم می‌کوشد تا نقش قابل توجهی در عرصه انتخابات ایفا کند.

در این بین یک موضوع مشهود است و آن اینکه در پایان سال 2017، عرصه سیاسی آلمان دیگر شبیه به آنچه اکنون جریان دارد، نخواهد بود در این مطلب به پاره‌ای از مهمترین رویدادهای پیش رو تا انتخابات اشاره می‌شود:

26 مارس (6 فروردین)؛ نخستین انتخابات محلی در ایالت زارلند

مردم این ایالت کوچک در مرز فرانسه که 51 کرسی در پارلمان دارد، در نخستین انتخابات محلی شرکت کردند. این ایالت با وجودی که کمترین تعداد کرسی را در پارلمان دارد اما همواره به عنوان معیاری برای ارزیابی به شمار می‌رود. نتیجه آرا در این ایالت حاکی از پیروزی دموکرات‌مسیحی‌ها و موفقیت مرکل بود.

7 می (17 اردیبهشت)؛ دومین انتخابات محلی در ایالت اشلسویگ هولشتاین

در این روز دانمارکی‌های ساکن آلمان در ایالت اشلسویگ‌هولشتاین در انتخابات شرکت خواهند کرد. در انتخابات گذشته این اقلیت توانستند 3 کرسی از مجموع 69 کرسی ایالتی را به دست آوردند. این کرسی‌ها بخشی از (کرسی‌های) حزب سوسیال‌دموکرات و حزب سبز خواهند بود.

14 می (24 اردیبهشت)؛ سومین انتخابات محلی در ایالت نورت‌‌راین وست‌فالن

با 17.5 میلیون نفر سکنه که در ایالت نورت‌راین‌ وست‌فالن زندگی می‌کنند، این ایالت یکی از پرجمعیت‌ترین ایالات آلمان است. در این ایالت مناطق روستایی سنتی و مناطق متفاوت شهری به چشم می‌خورد. این 2 عامل یعنی جمعیت و تنوع بافت اجتماعی باعث شده تا نتیجه انتخابات محلی در این ایالت و تاثیر آن در انتخابات سپتامبر بسیار مهم باشد.

19 ژوئن (29 خرداد) ثبت برنامه‌های احزاب

97 روز مانده به برگزاری انتخابات، آخرین مهلت برای تمامی احزاب است تا برنامه‌های خود را در پارلمان اعلام کند. آنها باید برنامه‌های کاربردی خود را تا 6 بعداز ظهر نزد «رودریش اگلر» که بر انتخابات نظارت دارد و رئیس دفتر آمار آلمان ثبت کنند.

7 جولای (16 تیرماه) اعلام احزاب مجاز برای شرکت در انتخابات

در هفتادونهمین روز قبل از برگزاری انتخابات مشحص می‌شود که چه احزابی اجازه دارند در انتخابات شرکت کنند و اگر هر حزبی با حکم اعلام شده مخالفت دارد، 4 روز فرصت دارد تا دادگاه قانون اساسی آلمان شکایت کند.

17 جولای (26 تیرماه) تعیین نامزدهای شرکت‌کننده در حوزه های رای‌گیری

احزاب سیاسی در آلمان تا شصت‌ونهمین روز قبل از انتخابات باید مشخص کنند که چه نامزدی از آنها در کدام حوزه انتخاباتی شرکت می‌کند.

27 جولای (5 مرداد) رای دادگاه درباره احزاب کوچکتر

احزاب کوچکتر که به دادگاه قانون‌اساسی شکایت کرده‌اند در این روز حکم خود را دریافت می‌کنند. این قانون از زمان انتخابات پارلمانی گذشته وضع شده است. در سال 2013، 11 حزب به دادگاه شکایت کردند اما با درخواست هیچکدام موافقت نشد.

13 آگوست (23 مرداد) رقابت‌های انتخاباتی به صورت رسمی آغاز خواهند شد

بر خلاف دیگر کشورها، احزاب آلمانی نمی‌توانند پیش از 6 هفته مانده به زمان برگزاری انتخابات اقدام به چسباندن پوستر کنند و یا در تلویزیون تبلیغ کنند امسال از 13 آگوست این رقابت‌های انخاباتی آغاز می‌شوند.

20 آگوست (29 مرداد) چه کسی می‌تواند رای بدهد؟

اندکی بیشتر از یک ماه مانده به برگزاری انتخابات در آلمان، ویژگی واجدین شرایط رای دادن در انتخابات مشخص می‌شود. در آلمان هر شهروندی که 18 سال و یا بیشتر دارد می‌تواند در انتخابات شرکت کند به این ترتیب 61.5 میلیون نفر واجد شرایط شرکت در انتخابات هستند.

3 سپتامبر (12 شهریور)

در این تاریخ برای همه واجدین شرایط برای شرکت در انتخابات، ایمیلی فرستاده می شود.افرادی که اسم آنها در میان کسانی که می‌توانند رای بدهند، نیست همچنان زمان خواهند داشت که ثبت‌نام کنند و آنهایی که می‌خواهند به وسیله ایمیل رای بدهند باید درخواست بدهند.

18 سپتامبر (27 شهریور) آماده کردن مقدمات رای‌‌گیری

کمتر از یک هفته به زمان برگزاری انتخابات، برگه‌های رای و جعبه‌ها و نیز کارکنانی که در این زمینه همکاری می‌کنند هم آموزش می‌بینند. مقامات محلی هم باید به رای دهندگان اعلام کنند که برای رای دادن کجا بروند. ساکنان محلی هم همچنان وقت دارد تا 36 ساعت پیش از انتخابات برای رای دادن ثبت‌نام کنند.

24 سپتامبر (2 مهرماه8) روز برگزاری انتخابات

حوزه‌های رای‌گیری از ساعت 8 صبح به وقت محلی باز می‌شوند و تا ساعت 6 بعدازظهر به کار خود ادامه می‌دهند. نتیجه اولیه انتخابات همان شب اعلام می‌شود.

25 سپتامبر (3 مهرماه) پیروز انتخابات معرفی می‌شود

پس از اینکه همه آرا شمرده شدند، نتیجه نهایی هم اعلام می‌شود و حتی اگر نامزدی در حوزه خود رای به دست نیاورد، می‌تواند تحت شرایطی در پارلمان کرسی داشته باشد.

24 اکتبر (2 آبان)تشکیل اولین جلسه پارلمان

پارلمان جدید یک ماه بعد از برگزاری انتخابات برای نخستین بار تشکیل جلسه خواهد داد همچنین گفت‌وگو در زمینه تشکیل ائتلاف و انتخاب صدراعظم بعدی هم پیگیری می‌شود.

24 نوامبر (3 آذر)

اگر کسی بخواهد اعتبار انتخابات را به چالش بکشد، 2 ماه برای اینکار فرصت دارد. همه رای‌دهندگان، ناظران انتخابات، رئیس پارلمان و نماینده فدرال انتخابات می‌توانند درخواست تجدید‌نظر بدهند.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۱۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منع جانسون از شرکت در انتخابات محلی به دلیل نقض قانون

بوریس جانسون، نخست وزیر سابق انگلیس به دلیل نقض قانونی که خودش در دوران زمامداری معرفی کرده بود از رای دادن در انتخابات محلی انگلیس منع شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "دی سایت" آلمان، بوریس جانسون، نخست وزیر سابق انگلیس قانونی را که خودش در انتخابات محلی بریتانیا معرفی کرده بود نادیده گرفت.

به گزارش اسکای نیوز، جانسون در یک مرکز رأی گیری بدون مدرک شناسایی حاضر شد. کارمندان حوزه رای گیری مجبور شدند نخست وزیر سابق را پس از آن که در ابتدا از قوانینی که در زمان حضورش در داونینگ استریت معرفی کرده بود پیروی نکرد به محل رای گیری راه ندهند.

جانسون می خواست رای خود در انتخابات محلی را در آکسفوردشایر جنوبی، جایی که با خانواده اش زندگی می‌کند، به صندوق بیندازد. رای گیری در این منطقه برای انتخاب سمت به اصطلاح پلیس و کمیسر جنایی، یک سمت سیاسی که مسئول نظارت بر مقامات پلیس محلی است، برگزار شد.

سخنگوی جانسون این گزارش را رد نکرد، اما گفت که نخست وزیر سابق رای داده است. بر اساس اطلاعات بی‌بی‌سی، جانسون بعداً با مدارک لازم به حوزه رای‌گیری آمد و رای خود را به صندوق انداخت.

در زمان جانسون، قانون موسوم به انتخابات در سال 2022 علیرغم انتقادهای شدید ارائه شد. این قانون رای دهندگان را ملزم می‌کند که خود را با یک مدرک رسمی مانند گذرنامه یا گواهینامه رانندگی معرفی کنند. به گفته منتقدان، این مقررات علیه افراد فقیرتر و مسن تر و همچنین اعضای اقلیت‌هایی که احتمال کمی برای داشتن کارت شناسایی برای آن ها وجود دارد تبعیض قائل می‌شود.

اکثر شهرداری‌ها می خواهند نتایج انتخابات محلی روز پنج شنبه در انگلیس را در اواخر روز جمعه اعلام کنند. نتایج انتخابات شهردار لندن تا روز شنبه احتمالا اعلام می شود. صادق خان از حزب اپوزیسیون کارگر محبوبیت زیادی در این منطقه دارد.

به طور کلی، شکست محافظه کاران نخست وزیر انگلیس در این انتخابات محلی انتظار می رود. یک سیاستمدار حزب کارگر همچنین رهبری نظرسنجی‌ها را در منطقه تازه تاسیس یورک و یورکشایر شمالی در شمال انگلیس، که حوزه نخست وزیری نیز محسوب می شود، داشت.

کارشناسان معتقدند که نتیجه این انتخابات می تواند بر آینده سیاسی سوناک تأثیر بگذارد. اگر حزب محافظه‌کار وی بیش از 500 کرسی از تقریباً 1000 کرسی را که می‌خواهند در انتخابات شورای محلی از آن دفاع کنند، از دست بدهند، بسیاری از مفسران معتقدند که سوناک ممکن است در درون حزب دچار مشکل شود. سوناک از اکتبر 2022 در سمت نخست وزیری انگلیس فعالیت دارد.

بر اساس نظرسنجی موسسه نظرسنجی یوگو حزب محافظه کار سوناک در حال حاضر 18 درصد آرا را در صورت برگزاری انتخابات سراسری به دست می آورد. خبرگزاری انگلیسی پی ای گزارش داد که این دو درصد دیگر نسبت به ماه آوریل کمتر بود. بر این اساس حزب کارگر انگلیس 44 درصد آراء را از آن خود خواهد کرد.

برای محافظه‌کاران، نتایج این نظرسنجی حتی بدتر از زمان نخست‌وزیری لیز تراس است. تراس با سیاست‌های اقتصادی خود باعث آشفتگی در بازارهای مالی شده بود و تنها پس از 49 روز از سمت خود استعفا داد. سوناک جانشین وی است و حدود یک سال و نیم است که در این سمت بوده است. وی در حالی وعده برگزاری انتخابات پارلمانی در نیمه دوم سال جاری را داده است که حزب محافظه کار شرایط بسیار بدی دارد.

در سال‌های اخیر، درگیری‌های داخلی، محافظه‌کاران را که از سال 2010 در قدرت بودند، تضعیف کرده است. از زمان رای به خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا در سال 2016، پنج نخست وزیر مختلف از جمله سه نخست وزیر بین ژوئیه و اکتبر 2022 در این کشور وجود داشته است.

تمایل شدید محافظه کاران انگلیس برای فاصله گرفتن از سوناکانگلیس پناهجویان را برای اخراج به رواندا دستگیر می‌کند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شمار کشته‌شدگان سیل در برزیل به ۵۷ نفر رسید
  • حمله به یک سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات آلمان
  • شمار قربانیان سیل بزریل به ۵۷ نفر افزایش یافت + تصاویر
  • افزایش چشمگیر شمار اخراج‌های پناهندگان از آلمان
  • افزایش چشمگیر شمار اخراج های پناهندگان از آلمان
  • آخرین وضعیت تقسیم استان‌های کرمان و تهران از زبان معاون پارلمانی رییس جمهور
  • جدیدترین اظهارات معاون پارلمانی رییس جمهور در خصوص تقسیم استان‌های کرمان و تهران
  • منع جانسون از شرکت در انتخابات محلی به دلیل نقض قانون
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور با حضور معاون رييس جمهور/همت ۱۰۰ میلیارد تومانی خیرین
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان + تصاویر