Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-27@00:16:52 GMT

6 محصول شادي آور براي يک زندگي متفاوت

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۵۲۳۹۱

خبرگزاري آريا -
در جهان امروز افراد زيادي وجود دارند که از بيماري افسردگي يا بيماري‌هاي ناشي از آن رنج مي‌برند. بسياري از اين افراد براي درمان بيماري خود به متخصصان و کارشناسان اين حوزه مراجعه مي‌کنند و برخي از اين بيماران، بيماري را بدون درمان رها کرده و سختي‌هاي زيادي را در طول زندگي متحمل مي‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسياري از متخصصان براي درمان افسردگي داروهايي را تجويز مي‌کنند که بيشتر اين داروها براي گروه سني بزرگسال توليد شده و عوارض جانبي به همراه دارند. اما متخصصان شيوه‌هاي طبيعي درمان توصيه مي‌كنند به اين دليل که هنوز تحقيقات جامعي روي برخي از داروهاي ضدافسردگي براي گروه سني نوجوان و سالمند صورت نگرفته و مصرف اين داروها با عوارض جانبي همراه است، بهتر است از اين داروها براي درمان افسردگي و افزايش نشاط و شادابي استفاده نكنند و به‌جاي آن شيوه‌هاي درماني طب سنتي را بررسي كنند.

اين روزها خنده كمتر سراغ‌تان مي‌آيد

تا مي‌توانيد غذاي دريايي بخوريد
به اعتقاد متخصصان، کمبود اسيدچرب امگا3 در بدن عوارض مختلفي به همراه دارد كه يكي از آنها احساس غمگيني و افسردگي است، بنابراين اگر مي‌خواهيد روز و شبي شاد را تجربه كنيد غذاهاي دريايي را به سبد غذايي خود اضافه كنيد. اسيدچرب امگا3 نقش بسيار مهمي را روي سلول‌هاي عصبي بدن دارد. براساس تحقيقات دانشمندان در افسردگي‌هايي که به دليل کمبود ميزان اسيدچرب امگا3 صورت مي‌گيرد، جبران اين ماده موجب درمان و بهبود افسردگي در فرد مي‌شود. از اين رو متخصصان توصيه مي‌کنند به طور کلي از موادغذايي حاوي اين ماده مثل انواع ماهي‌ها که سرشار از زنجيره غذايي چربي‌هاي اشباع نشده هستند در رژيم غذايي خود استفاده کرده تا از ابتلا به اين بيماري پيشگيري کنيد. در تحقيقاتي که روي گروهي از کودکان مبتلا به افسردگي انجام شده اين نتيجه به دست آمده که مصرف روزانه هزار ميلي‌گرم از اسيدچرب امگا3 براي اين گروه روند بيماري افسردگي را در بچه‌ها کاهش داده و بعد از گذشت مدتي علائم بهبود بيماري در اين کودکان گزارش شده است.

بي‌حوصله شديد

از تاثير رنگ‌درماني غافل نشويد
يکي از شايع‌ترين عواملي كه ممكن است به كاهش ميزان نشاط و سلامت افراد منجر شود عدم دريافت نور کافي از خورشيد است. همين مسئله يکي از دلايل اصلي بروز و تشديد بي‌حوصلگي، بي‌نشاطي و حتي افسردگي در ميان افرادي كه عادت به خانه‌نشيني دارند بسيار ديده مي‌شود. براي پيشگيري از قرار گرفتن در اين وضعيت درمانگران طب سنتي توصيه مي‌کنند تا بيماران به صورت روزانه درمعرض تابش نور خورشيد قرار بگيرند. در حقيقت متخصصان معتقدند که به واسطه تاثيرات نور خورشيد مي‌توان اين نوع از افسردگي را که در اصطلاح افسردگي فصلي ناميده مي‌شود، درمان کرد. بهترين گزينه براي درمان اين نوع افسردگي درمعرض نور خورشيد قرار گرفتن به‌ويژه در ساعت‌هاي آغازين روز است. کارشناسان طب مکمل معتقدند که تابش نور خورشيد در درمان بيماراني که دچار انواع ديگر افسردگي هستند نيز پرفايده است.

فكر مي‌كنيد افسردگي سراغ‌تان آمده

هر روز نيم ساعت مديتيشن كنيد
تکنيک‌ها و متدهاي ريلکسيشن از جمله شيوه‌هايي است که بسياري از متخصصان براي درمان افسردگي و اضطراب از آن استفاده مي‌کنند. اين متدها از جمله ساده‌ترين شيوه‌هاي درماني در طب جايگزين هستند که از سوي درمانگران به بيماران آموزش داده مي‌شوند. بيمار با انجام اين تکنيک‌ها مي‌تواند با ريلکس کردن عضلات خود از ميزان اضطراب و استرس وارد شده به بدنش بکاهد. در تحقيقاتي که متخصصان در زمينه درمان افسردگي‌ها با ريلکسيشن انجام دادند اين نتيجه به دست آمد که استفاده از اين متد در کنار ساير شيوه‌هاي درماني روند درمان بيماري را بسيار تسريع مي‌کند. به گفته متخصصان اگرچه ممکن است اين تکنيک‌ها تاثيرات فوري و آني در درمان افسردگي نداشته باشد، اما به مرور زمان موجب درمان و تسريع روند درماني بيماري افسردگي به‌ويژه درکودکان و کهنسالان مي‌شود.

مي‌خواهيد جسم شادابي داشته باشيد

نسخه چيني‌ها را از دست ندهيد
گياه جنسينگ يکي از معروف‌ترين گياهان دارويي در جهان است که به دليل خواص شگفت‌انگيز خود به اکسير جواني شهرت يافته است. درمانگران طب سنتي چين اين گياه را به دليل ايجاد نشاط و سرزندگي در مصرف کننده و همين‌طور افزايش سطح تحريک‌پذيري ذهن و بهبود حافظه از جمله گياهاني مي‌دانند که مصرف آن در رژيم غذايي روزانه درجهان به مخاطبان‌شان توصيه و تجويز مي‌كنند. علاوه بر اين مصرف اين گياه موجب از بين رفتن اختلالات ناشي از کهنسالي سلول‌هاي بدن بوده و ميزان قوا و توان جسمي افراد را نيز تا حد قابل‌ملاحظه‌اي افزايش مي‌دهد. به اعتقاد بسياري از متخصصان گياه جنسينگ به واسطه تاثيراتي که بر ترشحات مغزي مانند سروتونين و هيستامين دارد، مي‌تواند به‌عنوان عامل موثري در کنترل، پيشگيري و درمان افسردگي در بيماران مفيد باشند. مصرف اين گياه در رژيم غذايي همچنين براي بالا بردن توان و قدرت دستگاه ايمني بدن بسيار توصيه شده است. درمان ضعف دوران نقاهت نيز يکي ديگر از ويژگي‌هاي گياه جنسينگ است که موجب تقويت عمومي بدن و بهبود سريع‌تر اندام‌هاي رنجور مي‌شود. به طور کلي مصرف اين گياه که در سراسر جهان به عنوان اکسيرجواني شناخته مي‌شود به جز افراد مبتلا به فشار خون و ديابت براي غالب مردم مفيد و موثر است.

دنبال نسخه گياهي مي‌گرديد

دمنوش بهارنارنج بنوشيد
دمنوش بهارنارنج يکي از پرطرفدارترين چاي‌هاي گياهي است كه مي‌توانيد با كمك آن لحظات پرنشاط و خوبي را سپري كنيد. بسياري از حکماي طب سنتي اين دمنوش را براي افزايش نشاط و شادابي توصيه مي‌كنند و حتي نوشيدن مستمر و روزانه آن را در عرض يك ماه بهترين روش براي بهبود و درمان افسردگي مي‌دانند. چاي بهارنارنج که به شيوه چاي معمولي دم مي‌شود بسيار خوشبو و خوش‌طعم بوده و مصرف آن اوقات آرامش‌بخشي را براي اعضاي خانواده به همراه دارد. براي تهيه اين چاي كافي است يك قاشق غذاخوري از گياه بهارنارنج خشك شده را درون يك ليوان آب جوش بريزيد و سر ليوان را نعلبكي بگذاريد تا به مدت 10 دقيقه دم بيايد. اين دمنوش گياهي بهترين نسخه براي افزايش نشاط و انرژي دروني است.

براي دوپينگ شادي نسخه مي‌خواهيد

اين طلاي خوراكي را از دست ندهيد
بيشتر ما از زعفران به‌دليل عطر قوي و رنگ زيبايش در تهيه و تزئين غذاهاي‌مان بهره مي‌بريم اما کمتر با خاصيت آرامش‌بخشي و نشاط‌آوري اين گياه خوش‌رنگ اما گران آشناييم. به اعتقاد درمانگران مکاتب درماني در جهان، زعفران به دليل بو و طعم تلخي که دارد محرک بسيار خوبي براي تسکين اعصاب تحريک شده است. اين گياه علاوه بر اين موجب افزايش شادابي، نشاط و سرزندگي در افراد شده و از سوي درمانگران دارويي مناسب براي افزايش عمق خواب بيماران محسوب مي‌شود. بايد مراقب بود اين گياه را در ظروف در بسته و دور از نور نگهداري کرد چراکه نور و هوا باعث از بين رفتن خواص مفيد آن مي‌شود. نشاط‌آوري يکي از خواص گياه زعفران است که موجب شده اين گياه به عنوان يک گياه دارويي براي درمان بسياري از بيماران مبتلا به افسردگي مورد استفاده باشد.
منبع:برترين ها

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۲۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن

تکثیر بیش از حد باکتری های طبیعی موجود در دهان سبب ایجاد التهاب لثه خواهد شد که در صورت عدم تشخیص و درمان این ناراحتی، رفته رفته موجب استخوان محافظ دندان کاهش و تحلیل می رود و موجب به وجود آمدن عفونت لثه می شود. عفونت لثه ها، بیماری است که علایم ناراحت کننده و دردناکی دارد اما زمانی بروز می کند که بیماری تا حد زیادی پیشرفت کرده است.

به گزارش نمناک، باکتری ها ی که مسسب عفونت لثه می شوند به استخوان های محافظ دندان آسیب می رسانند و زمینه لق شدن یا افتادن دندان را فراهم می آورند حتی اگر دندان های شما سالم باشند اما مراقبت کافی نشوند، ممکن است لق شده و بیفتند. 

علت لق شدن دندان ها در سنین بزرگسالی

هر دندان طبیعی تا حد جابجایی طبیعی دارد و لقی طبیعی که در دندان پزشکی موبالیتی می گویند هیچ اشکالی ندارد.

بیماری لثه مشکلات پریو و مشکل در بافت های نگهدارنده دندان یعنی لثه و استخوان آلوئول موجب لقی دندان ها می شود. در درمان های ارتدنسی برای دندان های لق شده دندان ها پس از تثبیت در محل جدید مجددا سفت می شوند.

برخی بیماری های عمومی سیستمیک با تحلیل استخوان اطراف ریشه دندان آلوئول موجب لقی دندان می شود.

ضربه به دندان موجب شل شدن آن می شودکه این مورد خود بخود رفع می شود اما اگر رفع نشد باید حداقل 6 ماه بیمار تحت نظر دندان پزشک یا متخصص باشد تا در صورت نیاز، درمان انجام شود تا دندان عفونت نکند.

با تجمع تدریجی جرم بر دندان، لثه و مقداری از استخوان نگهدارنده تحلیل می رود و دندان لق می شود. لقی دندان در اثر جرم و پلاک میکروبی است و در مراحل اولیه بیماری های لثه و بافتهای اطراف دندان دیده نمی شود.

دندان هایی که لق شده به نظر می رسند گاهی بلندتر شده و فاصله قابل ملاحظه ای بین دندان و ریشه آن پدید می آید. این عارضه نشانه یک بیماری لثوی به نام التهاب لثه است که دندان را در معرض خطر قرار می دهد.

عوامل بروز و تشدید لق شدن دندان ها

علل متعددی سبب بروز عفونت لثه ها می شود که عبارتند از :

زمینه ژنتیک

برخی از بیماران به صورت ژنتیکی دچار این بیماری هستند و عفونت لثه ها در اعضای خانواده شان وجود دارد بنابراین لازم است از نظر وضعیت سلامت خانوادگی بررسی شوند.

عدم رعایت بهداشت دهان و دندان

رعایت بهداشت دهان و دندان سبب کاهش خطرات بروز عفونت لثه ها می شود. بارها در بخش سلامت دهان و دندان در نمناک اشاره شده است که پلاک های دندانی در خط لثه جمع شده و موجب تحریک لثه و حساس شدن آن می شود که بعضی اوقات خونریزی هم پیدا می کند. جرم های دندان مستقیما عامل بروز بیماری نیستند، اما محیط مناسبی برای رشد و تکثیر باکتری ها فراهم می کنند.

دیابت و سایر بیماری ها

افرادی که سلامت بدنی بیشتری دارندکمتر دچار التهاب و ورم لثه می شوند. مثلا افراد دیابتی نسبت به باقی افراد کمتر در معرض این بیماری قرار دارند. عفونت دندان بر وضعیت سلامت عمومی تاثیرگذار است و افراد مبتلا به ناراحتی های قلبی عروقی، دیابت و خانم های باردار بیشتر به این بیماری دچار می شوند.

استعمال دخانیات

استعمال دخانیات عامل بسیار مهمی در پیشرفت عفونت لثه هاست.

سن

افراد در سنین 30 تا 40 سال بیشتر دچار عفونت لثه می شوند و برای رفع این مشکل به دندان پزشک مراجعه می کنند.

استفاده از مسواک زبر

استفاده از مسواکهای خیلی زبر و مسواک زدن محکم باعث آسیب به بافت لثه و بروز عفونت لثه خواهد شد.

عفونت ویروسی

عفونت ویروسی یکی از علل تورم لثه است که باعث تشکیل پلاک دندانی می شود. پلاک دندانی، مایع و گلبول های سفید خون را در آن منطقه زیاد می کند و باعث ورم لثه می گردد.

علایم هشدار لق شدن دندان

عفونت لثه ها، بیماری موذی و ناراحت کننده و دردناکی است اما زمانی بروز خواهد کرد که بیماری تا حد زیادی پیشرفت کند. خونریزی های مکرر و درد لثه ها هنگام مسواک زدن اولین نشانه هایی است که باید آن را جدی گرفت.

برخی از بیماران، زمان زیادی به خونریزی لثه دچار هستند ، اما تا زمانی که درد یا آبسه به سراغشان نیامده به دندان پزشک مراجعه نمی کنند. درباره قرمزی و انقباض لثه ها نیز درمان مناسب باید صورت گیرد. کسانی که دخانیات مصرف می کنند بیشتر به عفونت و تورم لثه ها دچار می شوند و مصرف دخانیات می تواند نخستین علایم هشدار مانند خونریزی لثه را پنهان کند.

درمان مناسب لق شدن دندان

درمان مناسب این مشکل، کاهش باکتری ها و عوامل زمینه ساز بیماری است.

تکنیک های مسواک زدن را توسط دندان پزشک بیاموزید.

با یک مسواک نرم، با کیفیت، مخصوصا مدل شارژی دوبار در روز دندانها را مسواک بزنید تا ریسک ابتلا به این بیماری را کاهش دهد.

کشیدن نخ دندان و استفاده از دهانشویه ها و دستگاه تمیز کننده بین دندانی، شانس ابتلا به این بیماری را می کاهد.

در صورت تشخیص عفونت لثه ها، تمیز کردن کامل ریشه و عاج دندان ها برای از بین بردن باکتری های سطح و حفره های بین دندانی ضروری است.

بیمار سه تا 6 ماه بعد به دندان پزشک مراجعه نماید تا روند گسترش بیماری بررسی و درمان های مناسب صورت پذیرد.

پیشگیری از لق شدن دندان ها

اصول بهداشت دهان و دندان را رعایت کنید.

دو بار در روز به مدت دست کم دو دقیقه دندان ها را مسواک بزنید.

به طور منظم به دندان پزشک مراجعه کنید.

اگر این بیماری در افراد خانواده وجود دارد آن را نادیده نگیرید.

قرمزی، تورم و خونریزی لثه ها را درمان نمایید.

وقتی مراقبت وجود ندارد

پارادونت مسئول ثبات دندان هاست. همزمان استخوان کندویی که دندان در آن کاشته می شود، رشته هایی که در آن به هم ارتباط پیدا می کنند و بافتی که اطراف همه اینهاست یعنی لثه، هم دخیل هستند. مشکل پارادونت، این است که باکتری های موجود در پلاک دندانی می توانند باعث ایجاد التهاب شوند.

لثه متورم حساس می شود، و به محض مسواک زدن از آن خون جاری می شود. و چنانچه در بخش های قبلی سلامت نمناک گفته شد ممکن است کیسه هایی پر از باکتری بین دندان ها و لثه به وجود آیند و استخوان کندویی ماده خود را از دست می دهد.

برخی اوقات اگر درمان انجام نشود عموما طی چند سال، بخشی از ریشه دندان محو می شود؛ دندان ها بلندتر و کشیده تر شده و فاصله بین آنها بیشتر به نظر می رسند.

جرم گیری دشمن لقی دندان

تنها دندانپزشک است که می تواند شما را از شر رسوب ها و باکتری ها رها کند. اگر پارادونتیت پیشرفت کرده است، جرم گیری زیر لثه الزامی است، صیقل دادن دندان ها هم مانع از جذب باکتری ها می شود.

بعد از انجام این اقدامات، اگر دندان های تان همچنان لق بودند، می توان از روش های جراحی برای دندان هایی که اولویت بیشتری دارند، استفاده کرد.

معمولا افراد هر تغییر رنگی که در دندان ها ایجاد می شود را جرم می نامند و برای رفع آن دندان های خود را جرم گیری می کنند در حالی که یکسری از تغییر رنگها بر روی دندان در واقع پوسیدگی هایی هستند که معمولا به صورت سیاه رنگ مشاهده می شوند و در مراحل پیشرفته به شکل حفره در می آیند.

یکسری از تغییر رنگها در ساختمان خود دندان وجود دارند که دائمی بوده و با جرم گیری از بین نمی روند این تغییر رنگها ناشی از مصرف دارو در زمان رشد جوانه دندان بوده و یا ناشی از نقص تکاملی دندان ها و کمبود املاح مختلف در زمان تشکیل دندان و یا ناشی از افزایش فلوراید آب است.

برخی تغییر رنگها ناشی از موادی است که مصرف می کنیم و رسوباتی که بر روی دندان تشکیل می شود. این رسوبات به صورت رنگدانه و جرم هستند که لثه را تخریب کرده و باعث لقی دندان ها می شود.

جرم های تشکیل شده بر روی دندان ها به مرور باعث آزردگی لثه و عقب نشینی لثه می شود. لثه ای که عقب نشینی کرده با جرم گیری جایگزین می شود و اینگونه از دید بیماران پنهان می ماند. هنگامی که بیمار برای جرم گیری مراجعه می کند لثه تحلیل رفته و بیمار احساس می کند جرم گیری باعث از بین رفتن لثه شده است.

موضوع دیگری که باید مورد توجه قرار گیرد این است که موقع جرم گیری در هر صورت خونریزی اتفاق می افتد این امری طبیعی است ولی بیمار آن را به دلیل صدمه دیدن لثه هایش می داند و فکر می کند همین خونریزی ها به علت کنده شدن لثه ها از روی دندان است.

جرم دندان مانع رسیدن سرما و گرما به دندان می شود و دندان به مرور حساسیت خود را از دست داده و هنگامی که به جرم گیری می رویم ناگهان دندان درمعرض سرما و گرما قرار می گیرد و بیمار فکر می کند که جرم گیری باعث تخریب دندان و حساس شدن آن و تخریب لثه ها شده است.حساس شدن دندانها بعد از جرم گیری به مرور رفع می شود. بعد از جرم گیری حتما از دهانشویه مناسب استفاده کنید.

راهکاری نوین برای درمان عفونت لثه

پیوره، از شایع ترین بیماری های دهان و دندان هاست که سبب بروز عفونت در ناحیه لثه ها و سایر نسوج نگه دارنده دندان، می شود و موجب افتادن دندان خواهد شد. عفونت لثه به دلیل باکتری های بافت های اطراف دندان است که موجب عفونت و در نتیجه تورم می شود.

این باکتری ها به استخوان های محافظ دندان آسیب وارد می کنند و باعث افتادن دندان می شوند. در این شرایط احتمال حمله قلبی و سکته مغزی افرایش می یابد.

محققان با مطالعه روی خواص ضد میکروبی نیترید سیلیکون توانستند نوعی سرامیک با خواص کاهش هسته سلول های باکتریایی را شناسایی کنند. نتایج تحقیقات جدید ثابت کرد نیترید سیلیکون برای بیماری های حاد لثه مناسب است. 

قرار گرفتن این ماده روی لثه به مدت 6 روز سبب تغییر متابولیسم باکتری های عامل این التهاب می شود. گرچه درمان های دیگر برای بهبود این بیماری مؤثر هستند، اما نتایج تحقیقات جدید ثابت می کند که نیترید سیلیکون برای بیماری های حاد لثه بسیار عالی خواهد بود. 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل
  • فال شمع روزانه برای متولیدن ماه‌های مختلف امروز جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت
  • کشفی تازه و متفاوت از تصور پیشین درباره مرز میان مرگ و زندگی
  • پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ وضعیت افسردگی در کشور
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • خواص دارویی گیاه "چوچاق" و عوارض آن
  • انتشار کتابی متفاوت درباره آلبرکامو