Web Analytics Made Easy - Statcounter

رمضانعلی سبحانی فر، پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در گذشته تسهیلات مناسبی برای رونق اشتغال و تولید پرداخت شد، اما به دلیل انحراف این تسهیلات از اهداف تعیین شده، تنها سبب بدهکار شدن بخش زیادی از مردم به بانک ها شد.
او با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب کلیدواژه های مختلف برنامه اقتصاد مقاومتی را در قالب شعارهای سال طرح می کنند، گفت: رهبری بیش از 10 سال است که برای رفع مشکلات، مقابله با بحران های احتمالی و رونق بخش های مختلف در حوزه اقتصاد و نیز مبارزه با تحریم ها موضوع اقتصادی مقاومتی را به عنوان یک برنامه راهبردی کشور مطرح کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سبحانی فر، با بیان اینکه اصلاح الگوی مصرف، جهاد اقتصادی، کار و همت مضاعف، اقصاد مقاومتی، اقدام و عمل و غیر آن از مهمترین جنبه های تحقق برنامه اقتصاد مقاومتی در کشور است، افزود: مهمترین جنبه برنامه اقتصاد مقاومتی که رهبر معظم انقلاب در نامگذاری سال جدید مورد توجه قرار دادند موضوع تولید و اشتغال است.
نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در دولت یازدهم موضوع تحقق شعارهای سال به صورت جدی مورد توجه قرار گرفت که بر همین اساس قرارگاه اقتصاد مقاومتی در کشور با ریاست معاون اول رئیس جمهوری در دولت تشکیل شد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه دولت و مجلس، اولویت برنامه های خود را تحقق شعار سال قرار داده اند، گفت: نخستین نشست های کمیسیون های تخصصی مجلس از جمله اقتصاد و صنایع و معادن به بررسی موضوع تحقق شعار سال اختصاص دارد.
وی با تاکید بر اینکه یکی از مهمترین ابعاد شعار سال لزوم مقابله موثر با موضوع قاچاق کلان کالا است، ادامه داد: مبارزه با قاچاق کالا و ارز از مهمترین راه های تحقق شعار سال و دغدغه های رهبر معظم انقلاب است.
سبحانی فر افزود: وارد کردن کالاهای بی کیفیت خارجی و بدون نشانک های معتبر، با قیمت های ارزان سبب آسیب دیدن بخش های تولید، اشتغال و صنعت کشور می شود که این موضوع با مساله اقتصاد ارتباط مستقیم دارند.
نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ورود این کالاهای قاچاق به کشور سبب می شود تا تولید کنندگان داخلی نتوانند در بازار عرضه و تقاضا به رقابت بپردازند که در نتیجه منجر به آسیب دیدن بخش های تولیدی و صنعتی کشور می شود.
وی عنوان کرد: دولت در مبارزه با قاچاق کالا اقدامات مثبتی کرده که از جمله استفاده از شرکت های دانش بنیان برای دسترسی به آخرین فناوری ردیابی کالاهای قاچاق بهره برده است که این موضوع قابل تقدیر است.
سبحانی فر با تاکید براینکه شعارهای دولت در تحقق برنامه اقتصاد مقاومتی عملیاتی شده، گفت: اختصاص 50 هزار میلیارد ریال در سال گذشته برای رونق بخش اشتغال در روستاها و شهرک های صنعتی، پرداخت 125 هزار میلیارد ریال تسهیلات رفع موانع تولید و بازگشت رونق اقتصادی به 23 هزار واحد صنعتی و کشاورزی از جمله اقدامات دولت در این راستا است.
به گفته وی تصویب لایحه رفع موانع تولید و رقابت پذیری، اصلاح قانون مالیات ها، ارائه قانون کسب و کار، توجه به راه اندازی کارخانه های فرآوری و جلوگیری از خام فروشی مواد معدنی، نفتی و کشاورزی، ایجاد بسترهای قانونی برای افزایش رغبت سرمایه گذاران داخلی به سرمایه گذاری در بخش های تولید و صنعت، اتمام طرح های نیمه تمام صنعتی از جمله هشت طرح فولادی کشور و غیرآن از جمله اقدامات مثبت دولت در تحقق برنامه اقتصاد مقاومتی در سال های اخیر است.
سبحانی فر عنوان کرد: یکی از راه هایی که دولت و مجلس برای رونق بخش های تولید و اشتغال در دستور کار قرار داده اند، کمک به حفظ و استمرار فعالیت این واحدهای صنعتی است که این موضوع با بستر سازی های مناسب قانونی امکان پذیر است.
وی خاطرنشان کرد: برجام نیز زمینه را برای حضور سرمایه گذاران خارجی در کشور فراهم کرده که می توان از حضور آنان برای تحقق رونق تولید و اشتغال استفاده کرد.
سبزوار در 230 کیلومتری غرب مشهد مقدس قرار دارد.
خبرنگار: جواد پورسخاوت ** انتشار دهنده: علی اصغر ایزدی
8144/7500/5132

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۵۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ دکتر اسدالله عباسی امروز در نشست هم‌اندیشی با منتخبان مردم گیلان در دوازدهم دوره مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصویب لایحه هفتم توسعه با همکاری مجلس و دولت، گفت: با آغاز لایحه‌ی هفتم توسعه در سال ۱۴۰۳ ضروریست تا مسائل کلان استان و حوزه انتخابیه نمایندگان بررسی و تصمیم گیری شود. 

استاندار گیلان با بیان اینکه برای حل مشکلات استان با همه مسئولان پای کار باشند افزود: مشکلات حوزه کشاورزی، توسعه شهرستان‌ها، گردشگری و زیرساختی با حضور نمایندگان منتخب مردم در مجلس دوازدهم مطرح شد تا برای حل مشکلات در سطح استانی و ملی تلاش شود.

دکتر اسدالله عباسی یکی از راه‌های توسعه گیلان را همدلی میان دولت و مجلس شورای اسلامی دانست و افزود: برای اجرای طرح‌ها ملی در استان باید در سطح کلان رایزنی‌های لازم انجام شود.

وی با اشاره به سفر ریاست محترم جمهوری و رییس محترم قوه قضاییه به گیلان در آینده نزدیک، افزود: باید مشکلات گیلان در حوزه‌های مختلف جمع آوری شده و همزمان با سفر این مسئولان به کشور پیگیر چگونگی برطرف شدن آن‌ها شویم.

رئیس مجمع نمایندگان گیلان هم در این نشست انسجام میان دولت و مجلس برای پیشبرد اهداف استانی و شهرستانی را از دستاورد‌های این نشست دانست و گفت: با برگزاری این جلسات می‌تواند مشکلات استان را در همه بخش‌ها شناسایی کرده و نزد رئیس جمهور و رئیس قوه قضائیه مطرح کنیم.

ابراهیم نجفی اسپیلی در ادامه، یکی از نگرانی‌های کشاورزان را قیمت پایین برنج دانست و افزود: در روز‌های آینده شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی تشکیل جلسه داده و قیمت تضمینی خرید برنج برای سال ۱۴۰۳ را اعلام کند.

در این نشست همچنین احمدی سنگری نماینده رشت و خمام، دنیامالی نماینده بندرانزلی، علیجانی منتخب رودسر و املش، گودرزوند چگینی نماینده رودبار، لاهوتی منتخب لنگرود، فلاح منتخب رشت و خمام، رحمت زاده منتخب صومعه سرا، زارع منتخب لاهیجان و سیاهکل، معصومی منتخب فومن و شفت و اسلامدوست منتخب شهرستان‌های تالش، رضوانشهر و ماسال هر یک در سخنانی با تاکید بر تداوم همدلی برای توسعه استان، دیدگاه و نظرات خود را بیان کردند.

دیگر خبرها

  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است
  • وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است
  • دولت نباید اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره بزند
  • تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت