Web Analytics Made Easy - Statcounter

سلیمی با اشاره به قاچاق ۲۰ میلیارد دلاری کالا در کشور گفت: هر ۱ میلیارد دلار قاچاق به معنی از دست رفتن ۱۰۰ هزار شغل است و این حجم قاچاق قطعا قاچاق چمدانی نیست و به صورت سازمان یافته و از بعضی از مبادی رسمی کشور صورت گرفته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی در گفتگوی عیدانه با خبرنگارپایگاه خبری صبح محلاتضمن تبریک آغاز سال جدید و عید نوروز گفت: به فرموده مقام معظم رهبری، کشور در سال گذشته شاهد نقاط اوج و در پاره‌ای از اوقات نیز با مشکلاتی در مسیر حرکت خود مواجه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نقاط قوت و اوج ما مرهون تلاش جمعی، حفظ روحیه انقلابی، تبعیت از فرامین رهبری و تلاش و کوشش و برنامه‌ریزی دقیق مسئولین بود و هر کجا هم در داخل کشور با مشکل مواجه بودیم به دلیل فاصله گرفتن از آرمان‌های امام(ره) و منویات مقام معظم رهبری، عدم اتکا به داشته‌های خود و چشم داشت به بیرون از کشور بوده است.

تاکید بر مولفه‌های اقتدار ضامن حرکت با عزت در مسیر پیشرفت کشور است

سلیمی لازمه حرکت با عزت و اقتدار در مسیر پیشرفت کشور را تاکید بر مولفه‌های اقتدار دانست و بیان کرد: مهمترین مولفه های اقتدار کشور، انسجام ملی، ولایت مداری، صبر انقلابی،مقابله در مقابل زیاده خواهی دشمنان و اتکا به قدرت خداوند و اتکا به داشته های داخلی است.

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی افزود: ما اثبات کردیم که می‌توان در این دنیای آشوب زده کنونی اقداماتی اساسی انجام داد و می‌توان هیمنه پوشالی استکبار را در هم شکست و پیروزی‌های جبهه مقاومت در عراق و موصل نشان داد ما ظرفیت‌های فراوانی برای پیروزی‌های پی در پی در اختیار داریم و باید از آنها بیشتر از پیش استفاده کنیم.

گلایه رهبری در پیام نورزی نشان دهنده کارنامه ناموفق در بحث اقتصاد مقاومتی بود

این نماینده مجلس دهم در خصوص شعار سال انتخابی از سوی مقام معظم رهبری گفت: در سال گذشته که با شعار اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل نامگذاری شده بود برخی از مسئولین تلاش‌هایی کردند ولی این تلاش‌ها راضی کننده نبود؛گلایه رهبری در پیام نورزی نشان دهنده کارنامه نا موفق کشور در بحث اقتصاد مقاومتی بود، اگر کارنامه موفقی داشتیم قطعا شاهد سختی در معیشت برخی از اقشار مردم نبودیم.

لازمه عملیاتی کردن شعار سال، پاسداشت تولید داخلی/ واردات بی رویه، تراژدی غم انگیزی که با روح اقتصاد مقاومتی متضاد است

وی ادامه داد: برای عملیاتی کردن شعار سال باید به تولید داخل بها دهیم و بها دادن به تولید داخل یک امر شعاری نیست و باید در عمل تولید کننده و تولید داخلی را پاس بداریم؛ پاسداشت تولید داخلی به معنی جلوگیری از قاچاق کالا و جلوگیری از ورود کالاهای غیر ضرور به کشور است.

سلیمی، ایران را یکی از کشور‌های دارای بیشترین حجم واردات لوازم آرایشی در دنیا معرفی کرد و افزود: چرا باید برخی از کالاهایی که اصلا اضطراری برای واردات آنها وجود ندارد این چنین بی مهابا وارد کشور شود و این واردات بی رویه یک تراژدی غم انگیز است که با روح اقتصاد مقاومتی در تضاد است.

فعال شدن بخش مسکن زمینه اشتغال در ده‌ها شغل دیگر است

این نماینده مجلس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رکود بی سابقه در بخش مسکن اظهار کرد: فعال شدن بخش مسکن زمینه ساز اشتغال در ده‌ها شغل دیگر را فراهم خواهد کرد و امیدواریم دولت در سال جاری در بخش مسکن گام‌هایی بلند و اساسی بردارد.

برخی آمارهای ارائه شده با واقعیات جامعه همخوانی ندارد/غول گرانی و سفره تنگ مردم، آمار کاهش نرخ تورم را باور ندارد

وی یکی از تلخی های سال گذشته به فرموده رهبری را گرانی دانست و گفت: در حالی که برخی مسئولین آمارهایی مبنی بر کاهش نرخ تورم را به مردم ارائه می‌دهند ما به شدت با غول گرانی مواجه هستیم و سفره مردم تنگ‌تر شده و توان اقشار ضعیف و متوسط جامعه برای تهیه کالاهای ضروری به شدت کاهش پیدا کرده است، شاید این آمارها در جای خود صحیح باشند اما با واقعیت جامعه همخوانی ندارند.

سلیمی چاره اندیشی در زمینه اشتغال را ضروری دانست و بیان کرد: درگیری اصلی قشر تحصیل کرده و جوان مسئله اشتغال است و طبق آمار موجود نزدیک به ۲ درصد به آمار بیکاری اضافه شده است که نشان می‌دهد آمارهای ارائه شده در بحث رشد اقتصادی جای اما و اگر دارد.

این نماینده مجلس افزود: اگر واقعا رشد اقتصادی بالای ۸ درصدی را داشته باشیم نباید تا این اندازه آمار بیکاران رو به فزونی باشد؛ رشد ۸ درصد یعنی کاهش جدی نرخ بیکاری و طبق این آمار در حال حاضر باید شاهد آمار ۴ درصدی بیکاری در سطح کشور باشم، باید در ارائه آمارها دقت بیشتری شود.

افزایش ۴۶ درصدی واردات خودروهای خارجی، عدم توجه به اقتصاد مقاومتی است

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس، همدلی و همکاری را لازمه تحقق شعار سال دانست و افزود: در سال گذشته علی رغم آن که شعار اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل را داشتیم در برخی از موارد دچار خلل بودیم و مشاهده افزایش ۴۶ درصدی واردات خودروهای خارجی نشان دهنده عدم توجه و اهمیت به اقتصاد مقاومتی به معنای واقعی است.

افزایش ۳۵ درصدی وابستگی بودجه به نفت

وی افزایش ۳۵ درصدی وابستگی بودجه سال ۹۶ به نفت و همچنین افزایش میزان برداشت‌ها از صندوق ذخیره ارزی را از دیگر نشانه‌های عدم توجه برخی مدیران به مقوله اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: مدیران ارشد تلاش کنند تولید و اشتغال به معنی واقعی جدی گرفته شده و در راستای فرهنگ سازی استفاده از محصولات داخل حرکت کنیم.

قاچاق ۲۰ میلیارد دلاری در کشور قطعا سازمان یافته است/هر ۱ میلیارد دلار قاچاق معادل ۱۰۰ هزار شغل است

سلیمی با اشاره به قاچاق ۲۰ میلیارد دلاری کالا در کشور گفت: هر ۱ میلیارد دلار قاچاق به معنی از دست رفتن ۱۰۰ هزار شغل است و این حجم قاچاق قطعا قاچاق چمدانی نیست و به صورت سازمان یافته و از بعضی از مبادی رسمی کشور صورت گرفته است.

وی افزود: این حجم عظیم قاچاق نگران کننده است و علی رغم تاکیدات رهبری برای آتش زدن کالای قاچاق اقدام مناسبی صورت نگرفته و در سال جاری به منظور حمایت از تولید داخلی حتما باید شاهد اقدامات متفاوت و معنا داری در زمینه مبارزه با قاچاق باشیم.

دریافت سودهای نجومی بانک‌ها از تولیدکنندگان با روح اقتصاد مقاومتی و تولید مخالف است

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی پاسداشت تولید را به معنای حمایت از تولید کننده در عمل دانست و بیان کرد: دریافت سودهای نجومی بانک‌ها از تولیدکنندگان با روح اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید مخالف است و مانع تولید رقابتی در کشور شده است؛ برای کمک به تولید محصولات با کیفیت داخلی باید به سمت تولید رقابتی حرکت کنیم و نباید اجازه دهیم تولید کنندگان در گیر و دار بروکراسی‌های اداری گرفتار شوند.

وی افزود: پاسداشت تولید یعنی دولت به هیچ وجه کالای خارجی خریداری نکند و به سمت فرهنگ سازی استفاده از کالای داخلی حرکت کنیم و این حرکت می‌تواند کشور را از رکود فعلی خارج کند.

این نماینده اداوار مختلف مجلس، نرخ بالای تسهیلات بانکی را یکی از موانع تولید داخلی دانست و اظهار کرد: بانکها علی رغم اعلام کاهش نرخ سود تسهیلات به روش های مختلف در حال دریافت سودهای کلان از مردم هستند و اگر می خواهیم تولید و اشتغال در کشور رونق پیدا کند باید حتما نرخ سود بانکی در بخش تولید کاهش یابد و برای صادرات نیز مشوقهایی در نظر گرفته شود و این در حالیست که مشوق‌های کذایی برای واردات وجود دارد و متاسفانه عده‌ای با استفاده از رانت‌های موجود واردات را در کشور بی رویه گسترش داده‌اند.

واردات روزانه ۳۰ میلیون لیتری فراورده‌های نفتی نگران کننده است

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس ادامه داد: طبق آمار در حال حاضر روزانه ۳۰ میلیون لیتر فراورده‌های نفتی به کشور وارد می‌شود و این در حالیست که در سال‌های گذشته به هیچ وجه فراورده‌های نفتی وارد کشور نمی‌شده است و این برای کشور ما که تاثیر گذار در اوپک و یک کشور تولید کننده نفت است نگران کننده است.

سلیمی تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی یعنی ما به عنوان یک کشور تولید کننده نفت خام به صورت جدی وارد عرصه تولید محصولات و فراورده‌های نفتی شویم.

تشکیل ستادهای کذایی و بدون خروجی بی فایده است/ با برنامه ریزی دقیق و هدفمند حرکت کنیم

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی در خاتمه انسجام و همدلی را لازمه تحقق و عملیاتی شدن شعار سال دانست و خاطر نشان کرد: برای عملیاتی شدن اقتصاد مقاومتی به جای تشکیل ستاد‌های کذایی و بدون خروجی باید با برنامه‌ریزی دقیق، هدفمند و قابل اجرا حرکت و به صورت فصلی به مردم گزارش دهیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۴۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا رستمی اظهار کرد: تلاش ما بر این است که منویات مقام معظم رهبری در امر «جهش تولید با مشارکت مردم» را جامه عمل بپوشانیم، لذا با تدبیر ریاست سازمان، مقررات تسهیل شده جدیدی در صدور پروانه تاسیس واحد تولیدی فرآورده‌های طبیعی سنتی مکمل ابلاغ کردیم.

وی بیان کرد: اگر خط تولید کارخانه‌ای توسط اداره کل داروی سازمان غذا و دارو به تایید فنی GMP رسیده باشد، نیازی به موازی کاری و طی مجدد مراحل تایید در اداره کل فراورده‌های سنتی مکمل طبیعی نخواهد داشت و این موضوعی است که پیش از این بعضا تا حدود شش ماه بطول می‌انجامید

 رستمی تصریح کرد: مباحث جهش تولید، رونق صادرات و خودکفایی در تولید مواد اولیه فراورده‌های طبیعی سنتی مکمل در دستور کار ویژه این اداره کل قرار دارند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • بیشترین فروش فراورده‌های نفتی کرمانشاه در مرز پرویزخان انجام شده است
  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان
  • وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲