Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حمیدرضا طیبی روز پنجشنبه در آئین کلنگ زنی مجتمع گلخانه ای شهرستان کوهدشت افزود: دسترسی به دانش هیبریدی گلخانه ای به عنوان یکی از نیازهای علمی کشور است که موفقیت در این زمینه هماهنگ عمل کردن همه مسئولان و مدیران اجرایی در کشور را می طلبد.
طیبی با بیان اینکه برجام برای کشور اقدامی ضروری بود ، اظهارکرد: با یک وفاق ملی باید از برجام حمایت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نورمحمد بیرانوند فرماندار کوهدشت نیز دراین مراسم گفت: مجتمع گلخانه ای کوهدشت بطور مستقیم باعث ایجاد اشتغال برای 80 نفر و بطور غیرمستقیم برای حدود 100 نفر اشتغالزایی دارد.
وی اظهار کرد: در شهرستان کوهدشت سال گذشته قرار بود 2 هزار و 90 شغل توسط 21 دستگاه اجرایی ایجاد شود که تاکنون برای یکهزار و 914 نفر یعنی بیش از 90 درصد تعهد ایجاد شغل شده است.
وی با بیان اینکه در سال 95 عملیات اجرایی گازرسانی به 44 روستا در شهرستان کوهدشت انجام شد ، گفت: همچنین بیمارستان 250 تحتخوابی شهرستان کوهدشت طی سال جاری کلنگ زنی خواهد شد.
بیرانوند با اشاره به اینکه سد معشوره یکی از مطالبات مردم این منطقه است گفت: 138 هزار هکتار اراضی در شهرستان کوهدشت وجود دارد که 10 درصد آنها آبی و 90 درصد دیم ست.
علی نادر دهقانی رئیس جهاد دانشگاهی لرستان نیزدر این آیین گفت: توسعه باید دانش بنیان باشد و با توجه به مشکلات زیادی که در استان وجود دارد تلاش برای رفع این مشکلات باید صورت گیرد.
وی افزود: مجتمع گلخانه ای کوهدشت با توجه به مشکلات زیادی که داشت سال گذشته به جهاد دانشگاهی واگذار شد و این طرح یکی از فرصت های خوب برای شهرستان کوهدشت به شمار می آید.
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان با بیان اینکه روند کشاورزی کوهدشت باید به شیوه کشاورزی مدرن تبدیل شود گفت:این پروژه در 10 هکتار زمین ایجاد می شود که 6 هکتار آن مسقف بوده و فاز اول آن تا مرداد ماه امسال و فاز دوم تا پایان سال جاری به بهره برداری می رسد.
1920/6060/3210
خبرنگار:محمد یاراحمدی**انتشاردهنده:محمد علیدوستی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۵۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 

محمد رضا نجفی منش عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران در گفت وگو با خبرنگار قدس درباره علت بروز ناترازی بنزین گفت: یکی از معضلات فعلی کشور استفاده بالا از بنزین در کشور و بروز ناترازی بنزین است. در حالی که الان در دنیا همه به سمت سوخت های پاک و متنوع کردن سبد سخت مثل خودروهای برقی رفته اند، در کشور ما این شرایط هنوز ایجاد نشده است.

این عضو اتاق بازرگانی تهران خاطرنشان کرد: البته برای متنوع کردن سبد سوخت و تشویق شدن مردم برای رفتن به سمت خودرهای برقی و هیبریدی، دولت ها باید سوبسید های اساسی به مردم بدهند تا به سمت استفاده از این خودروهای پاک و سبز مثل خودروهای برقی حرکت کنند.

نجفی منش افزود: وارد کردن خودروهای هیبریدی به چرخه مصرف سوخت از جمله بنزین را پایین می آورد. در نهایت هم باید خودروهای فرسوده را از رده خارج کنیم، مسئله ای که در کشور ما اصلا جدی گرفته نشده و خودروهای فرسوده همچنان در کشور در حال تردد هستند.

این عضو هیات نمایندگان تهران گفت: در حال حاضر 29 میلیون خودرو در حال تردد در کشور داریم که بخش زیادی از این خودروهای در حال تردد عمر بیش از 15 سال دارند که مصرف بنزین را بالا می برند، باید اقدامی شود تا این خودروهای فرسوده از رده خارج شوند.

نجفی منش افزود: استفاده از تنوع در سبد سوخت بهترین روش برای کاهش مصرف بنزین است. سوخت های متنوع باید برای تردد استفاده شوند تا فشار به بنزین آورده نشود.

نجفی منش ادامه داد: یکی از عمده ترین علت مصرف بالای بنزین در کشور قاچاق بنزین است. دلیل این قاچاق این است که بنزین در کشورهای همسایه مثل افغانستان، پاکستان و .... با قیمت بنزین در کشور ما تفاوت خیلی بالایی دارد، بنزین در کشور ما نهایتا 3 هزار تومان ولی در ترکیه 2 دلار یعنی 100 هزار تومان است.

وی در ادامه بیان کرد: در این شرایط هر کس یک پیت بنزین هم دستش بگیرد و به کشورهای خارجی برود به میزان زیادی سود کرده است. در ابتدا برای اینکه کاهش مصرف داشته باشیم باید جلوی قاچاق گرفته شود.

این عضو اتاق بازرگانی ادامه داد: راه کار جلوگیری از قاچاق بنزین هم این است که قیمت آن اصلاح شود. تا زمانی که بنزین به این قیمت مفت در اختیار مردم قرار داده شود قطعا قاچاق انجام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • محدودیت یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • نامگذاری روزی به نام سروستان گامی برای اعتلای این شهر است
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • قدردانی از معلمان و مدیران نمونه شهرستان فامنین
  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • پیش‌نیازهای تحقق شعار سال در مناطق آزاد
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فتاوری «وعده صادق»