Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه بی‌شناسنامه خواندن افرادی که منتقد دولت هستند در شأن نظام نیست، گفت: مردم به کارنامه اجرایی دولت نمره قبولی نمی‌دهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛محمدمهدی زاهدی شب گذشته در دیدار با اعضای شورای جبهه مردمی انقلاب اسلامی در گیلان با اشاره به اظهارات اخیر روحانی در سفر به گیلان مبنی بر اینکه عده‌ای به مردم می‌گویند رأی شان در سال 92 اشتباه بوده است،اظهار داشت: مردم همان مردمی هستند که نمره قبولی به کارنامه اجرایی دولت نمی‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: ایشان مردم را بی‌بصیرت تلقی می‌کنند و حتی یکی از وزرای کابینه گفته است برخی رسانه‌ها دست به سیاه نمایی می‌زنند که استفاده از این نوع ادبیات و بی‌شناسنامه خواندن افرادی که منتقد دولت هستند در شأن نظام نیست.

وی با اشاره به اینکه عمکرد دولت توسط مردمرصد می‌شود گفت: اکثریت قریب به اتفاق وعده‌های دولت که افزون بر 446 وعده بود هنوز تحقق نیافته و این کارآمدی دولت را زیر سئوال می‌برد.

زاهدی با بیان اینکه دولت به‌جای رفتارهای پوپولیستی گزارش عملکرد بدهد عنوان داشت: نقدها به عملکرد دولت حاصل واقع گویی و واقع گرایی است.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: جمناجبهه مردمی انقلاب اسلامی است که هدف اعضای آن انجام فعالیت‌های انقلابی وتربیت نیروی ارزشی وفادار به جریان انقلاب است که با برنامه‌ریزی به انتخابات ریاست جمهوری مرتبط می‌شود تا در صحنه‌های مختلف کشور موثر عمل کند.

وی با اشاره به اینکه نیاز نیست اعضای این جبهه اصولگرا باشند ابراز داشت: بر اساس مرامنامه جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی، راه برای حضور موثر همه دوستدارانو حافظان نظام و انقلاب باز است.

زاهدی با بیان اینکه جمنا همانند هرمی است که دارای قاعده و پایه ای ویژه است اظهار داشت: اساس جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامیبر قاعده استوار است و اگر قاعده و پایه کنار کشیده شود کل هرم فرو می‌ریزد.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تاکید بر اینکه نقش قاعده هرم فوق العاده اساسی است و مردم هستندکه این جبههرا به پیش می‌برند افزود: دو نوع مسئولیت وجود دارد؛ مسئولیت قاعده و پایه و مسئولیت شورای مرکزی و کاندیداهای جبهه مردمی.

وی با اشاره به اینکه در همه مراحل چه قبل، چه حین و چه بعد از انتخابات باید به نیروهای مردمی در قاعده هرم جمنا توجه داشت گفت: نباید فردگرایی در این حرکت مردمی وجود داشته باشد و اگر فردی بر منیت شخصی خود تاکید کند این من شیطانی و نفس اماره است.

زاهدی با بیان اینکه باید منیت‌ها را کنار بگذاریم و همه باهم در جهت تحقق اهداف انقلاب پیش برویم افزود: سمت‌های مختلفی در طول سال‌ها در کشور داشتم و در دو دوره تصدی وزارت علوم سعی کردم آرمان‌های نظام و مقام معظم رهبری را دنبال کنم و هزاران جوان با انگیزه را وارد فضای علمی دانشگاه کردم.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به تدوین نقشه جامع علمی کشورمورد تایید مقام معظم رهبریدر دوره تصدی در وزارت علوم، خاطرنشان کرد: ICS پایگاه استنادی اطلاعات علوم جهان اسلام و راه اندازی جشنواره فارابی و توسعه فضاهای دانشگاهی از جمله دستاوردهای آن زمان بود.

وی با اشاره به اینکه کشور دچار مشکل بزرگی در حوزه فرهنگ و اقتصاد و آسیب‌های اجتماعی است اذعان داشت: از مقام معظم رهبری در سخنرانی‌ها مایه می‌گذاریم اما به‌گونه‌ای رفتار می‌کنیم که مخالف اهداف نظام است.

زاهدی با تاکید بر اینکه من باید تبدیل به ما شود و همه با هم باید کشتی انقلاب را جلو ببریم اظهار داشت: باید از نیروهای کارآمد انقلابی در پبشبرد اهداف نظام بهره برد چرا که مطالبه مقام معظم رهبریاست.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اعلام داشت: اولویت اقتصادی باید خروج از رکود باشد و با تزریق نقدینگی کافی و علم و دانش به صنایع بزرگ می‌توان به این مهم دست یافت و بهره‌وری را افزایش داد و بدهی بزرگ دولت به بانک‌ها باید پرداخت شود.

وی با اشاره به اینکه باید روی شرکت‌های دانش بنیان سرمایه گذاری کرد گفت: در مبحث فرهنگی با چالشی بزرگ روبه‌رو هستیم و 256 شبکه تلویزیونی فارسی زبان در حال فعالیت علیه بنیان خانواده و فرهنگ ما هستند که در این راستا باید سند مهندسی فرهنگی کشور را فعال کرد.

زاهدی با بیان اینکه آقای روحانی در زمینه سند مهندسی فرهنگی کشور که تصویب شده و خواست مقام معظم رهبری بود چرا تاکنون حتی یک جلسه و یا نشستی در این راستا در طول فعالیت خود برگزار نکرده است گفت: سند مهندسی فرهنگی، هم‌افزایی سازمان‌های مرتبط با فرهنگ را به همراه دارد.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامیبیان کرد: سند اسلامی شدن دانشگاه‌ها باید عملی شود و عرصه تئاتر و هنر انقلابی کشور باید مورد توجه قرار گیرد چرا که گاهی هنرمندان اسلامی و انقلابی منزوی می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه در حوزه علمی باید اقتدار علمی ایجاد شود چرا که راهی جز این نداریم ابراز داشت: 51 طرح کلان ملی در کشور مطرح شد و حتی یکی در این دولت به ثمر ننشست.

زاهدی با بیان اینکه سفارتخانه‌های ما باید دارای حالت دیپلمات انقلابی باشند عنوانکرد: تعامل ما با دنیا ذیل اقتدارمان معنا می‌یابد و باید از حوزه اقتدار با کشورهای جهان صحبت کنیم.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: نگاه ما به اقتصاد باید کلان باشد و تمامی امکانات مالی و منابع و استعدادهای طبیعی کشور با آمایش سرزمین در حوزه تولید لحاظ شود و رانت‌خواری و بی‌عدالتی و درآمدهای نجومی باید در سایه شفافیت اقتصادی در کشور از بین برود.

وی با اشاره به اینکه شفافیت اقتصادی موجب توسعه اشتغال پایدار می‌شود افزود: در حوزه درمان، تعرفه‌ها 4 برابر شده و در این راستا 10 هزار میلیارد تومان کسری بودجه ایجاد شد در حالی‌که اولویت بهداشت و درمان باید روی پیشگیری می‌بود.

زاهدی با اشاره به اینکه باید نظام ملی نوآوری در کشور ایجاد شود خاطرنشان کرد: بودجه دانشگاه‌های وابسته به وزارت علوم 12 درصد افزایش یافت اما بودجه وزارت بهداشت31 درصد افزایش یافته است.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: سند 2030 هیچ رویکرد انقلابی، فرهنگی، مذهبی و دینی ندارد و ما کاملاً با آن مخالفیم و سند 2030به طور کامل نشأت گرفته از لیبرالیسم و سکولاریسم است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۶۱۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکوت رژیم‌های خودکامه عربی در برابر کنشگری پیرامون آرمان فلسطین

 روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز نوشت: برخی از دولت‌های جهان عرب که در زمینه فرصت‌های اقتصادی و آزادی‌های سیاسی با مردمانشان همسو نیستند، مدت‌هاست که با افزایش نارضایتی از روابط با [رژیم]اسرائیل و حامی اصلی آن، آمریکا مواجه شده اند. اکنون جنگ غزه و همدستی دولت‌های عربی با تل آویو گسست دیرین میان حاکمان و مردم را افزایش داده است.

در ادامه این گزارش آمده است: چند هفته پیش و هنگامی که صد‌ها نفر در مرکز شهر قاهره برای تظاهرات در همبستگی با غزه تجمع کردند، ماموران امنیتی ۱۴ معترض را دستگیر کردند. در ماه اکتبر و در تظاهرات دولتی حامیان فلسطین نیز ده‌ها نفر پس از سردادن شعار‌هایی در انتقاد از دولت مصر بازداشت شدند که بیش از ۵۰ نفر آنها کماکان پشت میله‌های زندان هستند.

این گزارش اضافه کرده است: در مراکش نیز ده‌ها نفر در تظاهرات‌های طرفداران فلسطین تحت پیگرد قانونی قرار گرفتند و یا به دلیل انتقاد از نزدیکی حکومت به [رژیم]اسرائیل در رسانه‌های اجتماعی بازداشت شده اند. در عربستان سعودی که به دنبال توافق عادی سازی روابط با [رژیم]اسرائیل بوده و در امارات متحده عربی که پیشتر به چنین توافقی دست یافته، مقام‌ها آنچنان نسبت به ابراز کوچکترین مخالفتی حساسیت نشان داده اند که بسیاری از مردم وحشت دارند در مورد این موضوع صحبت کنند.

به گفته سازمان عفو بین‌الملل، دولت اردن که از یک سو اکثریت جمعیتش را فلسطینیان تشکیل داده و از سوی دیگر با [رژیم]اسرائیل و آمریکا همکاری نزدیک دارد، از اوایل اکتبر تاکنون دست‌کم یک هزار و ۵۰۰ نفر را بازداشت کرده است. این رقم شامل حدود ۵۰۰ نفری می‌شود که در ماه مارس و در جریان برپایی یک تظاهرات بزرگ در برابر سفارت [رژیم]اسرائیل در امان دستگیر شدند.

نیویورک تایمز در این گزارش اعلام کرد: رژیم‌های خودکامه عربی که به ندرت مخالفت را تحمل می‌کنند، حساسیت خاصی نسبت به کنشگری پیرامون آرمان فلسطین دارند. فعالان عرب دهه هاست که مبارزه عدالت طلبانه برای فلسطینی‌ها را به مبارزه برای حقوق و آزادی‌های بیشتر در داخل کشورهایشان پیوند می‌دهند. برای آنها، [رژیم]اسرائیل نماد نیرو‌های مستبد و استعمارگری است که مانع رشد جامعه خود شده اند.

در این گزارش آمده است: در مصاحبه‌هایی که در سراسر مصر، مراکش و کشور‌های حوزه خلیج فارس - از جمله عربستان سعودی، امارات متحده عربی، بحرین، عمان و کویت - انجام شد، بسیاری از شهروندان آرمان فلسطین را مبارزه عدالت طلبانه و [رژیم]اسرائیل را نماد ظلم و ستم دانسته و در برخی موارد، مراودات حاکمان خود با تل آویو را ورشکستگی اخلاقی توصیف می‌کنند.

نیویورک تایمز اضافه کرده است: پس از توافق بحرین، مراکش و امارات متحده عربی برای عادی سازی روابط با [رژیم]اسرائیل و گام‌های همراستای عربستان، جنگ اخیر خشم مردم این کشور‌ها را نه تنها نسبت به [رژیم]اسرائیل، بلکه علیه رهبران عرب که مایل به همکاری با آن هستند، برانگیخته است. این واقعیت که برخی از کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس از ابزار‌های اسرائیلی برای نظارت بر منتقدان خود استفاده کرده اند، این برداشت را به حقیقت نزدیک‌تر می‌سازد.

بر اساس این گزارش، بسیاری از دولت‌های عربی سعی کرده اند با لفاظی‌های تند در محکومیت جنگ [رژیم]اسرائیل، خشم مردم را مهار کنند. به گفته تحلیلگران، با این حال، مزایای عملی روابط با [رژیم]اسرائیل نزد این دولت‌ها آنچنان زیاد است که از قرارداد‌های صلح صرف نظر نمی‌کنند. مصر، اولین کشور عربی که با [رژیم]اسرائیل صلح کرد، در طول سال‌ها مبارزه مشترک با ستیزه جویان در شمال شبه جزیره سینا، یک مشارکت امنیتی تنگاتنگ با همسایه خود برقرار کرده است. مصر و [رژیم]اسرائیل همچنین برای محاصره غزه و مهار حماس همکاری کرده اند. قاهره نیز برای جلوگیری از هجوم سیل عظیم آوارگان فلسطینی از غزه به همکاری تل آویو نیاز دارد.

در این گزارش آمده است: کشور‌های حاشیه جنوبی خلیج فارس، از جمله عربستان سعودی و امارات متحده عربی، مدت‌هاست که ارتباطات امنیتی مخفیانه با [رژیم]اسرائیل را که ایران را بزرگ‌ترین تهدید علیه خود می‌داند، حفظ کرده و با بهره برداری از راهبرد "دشمنِ دشمنِ من"، راه را برای مذاکرات عادی سازی هموار کردند. انتقاد از این تدابیر نادر است چرا که بسیاری از کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس تمام اشکال اعتراض و سازماندهی سیاسی را ممنوع کرده اند.

بر اساس این گزارش، در گذشته، برخی از رهبران منطقه به مردم مستاصل خود اجازه می‌دادند تا با اقدام‌های عملی در حمایت از فلسطین و مبارزه با [رژیم]اسرائیل، خشم خود را خالی کنند، اما اکنون که بسیاری از شهروندان عرب، حکومت‌های خود را در رنج مردم غزه دخیل می‌دانند، حمایت از فلسطین با حساسیت بیشتری روبرو می‌شود.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • نمره قبولی اکسپو ۲۰۲۴؛ نمایشی از قدرت، اقتدار و امنیت ایران
  • کدام دستاورد‌های دولت رئیسی را می‌توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • بررسی روند اجرای قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • از اسرائیل خواسته‌ایم برای مقابله با پهپادهای ایرانی به ما مشاوره بدهد
  • کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود
  • سکوت رژیم‌های خودکامه عربی در برابر کنشگری پیرامون آرمان فلسطین
  • فرماندار: نارضایتی اجتماعی از هیچ دستگاه اجرایی در زهک پذیرفتنی نیست
  • سفر از سبد خانوارهای ایرانی حذف شده است؟ | توضیح مرکز پژوهش‌ها درباره یک ادعا
  • تأکید نماینده مردم شهرستان بروجن بر تصویب و اجرایی شدن تحقیق و تفحص از عملکرد وزارت نیرو