Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد>جهان - بریتانیا سه روز قبل رسما روند خروج خود از اتحادیه اروپا را آغاز کرد و ایجاد تغییر در مرکز فعالیتهای بانکها و شرکتهای بزرگ از لندن به نقاط دیگر اروپا نگرانی هایی را ایجاد کرده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از یورونیوز، صادق خان شهردار لندن در سفر خود به پاریس نسبت به شکست در مذاکرات برکسیت هشدار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: موضوعی را که خواهان آن نیستیم این است که شرکتها لندن و اروپا را ترک کنند و به نیویورک، سنگاپور، هنگ کنگ و یا سئول بروند. بنابراین خواهان حفظ شرکتهایمان هستم. این نهادها نه تنها درهایشان برروی تجارت و جذب استعدادها باز است بلکه ذهنیت بازی نسبت به دنیای بیرون خود دارند.

شهردار لندن از مقامات اروپایی خواسته تا بریتانیا را به دلیل برکسیت تنبیه نکنند. به اعتقاد وی نقل مکان بانکها و شرکتها به خارج از اروپا به ضرر همه تمام خواهد شد.

از سوی دیگر یک روز پس از آغاز روند خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا لویدز لندن چنین تصمیمی اتخاذ کرده که از تردید این نهاد نسبت به تبعات برکسیت حکایت دارد.

بدین ترتیب لویدز لندن حضور خود در بازار اتحادیه اروپا جایی که یازده درصد درآمد و فعالیتهای خود مربوط به آن است را حفظ خواهد کرد.

بانک جی پی مورگان نیز انتقال قسمتی از فعالیتها و نیروی کار خود را از لندن به دوبلین و یا نقاط دیگر اروپا در دست بررسی دارد.

رالف ویتزلر، کارشناس امور اقتصادی و مالی از فرانکفورت درباره انتقال فعالیتهای بانکها و شرکتها چنین می گوید: «تغییر محل فعالیتها اهمیت زیادی دارد، بویژه برای بانکهای آمریکایی و بانکهای بزرگ سوییسی که فعالیتهای کارگزاری در بازار بورس هم دارند. برای بانکهای تجاری بازرگانی انتقال فعالیتها پیچیدگی کمتری دارد. برای فعالیتهای مربوط به مدیریت سهام این نهادها روند تغییر مکان سریع خواهد بود. فشار بیشتر برروی بانکهای بزرگ سرمایه گذاری است.»

از سوی دیگر مقامات اروپایی تلویحا اعلام کرده اند پس از برکسیت برای فعالیت شرکتهای هواپیمایی بریتانیایی از جمله رایان ایر و یا ایزی جت، در اتحادیه اروپا استثنا قائل نخواهند شد.

کمپانی های ایزی جت، رایان ایر و حتی بریتیش ایرویز برای ادامه پروازهای خود در اتحادیه اروپا مجبور خواهند بود در مرکز اصلی فعالیتها تغییر ایجاد کنند.

پاریس و فرانکفورت دو شهری هستند که برای جذب بانکها و شرکتهایی که در مرکز تجاری لندن موسوم به «سیتی» فعالیت داشتند و اکنون می خواهند مرکز فعالیت خود را منتقل کنند، با یکدیگر رقابت دارند. حدود ۱۰ درصد تولید ناخالص داخلی بریتانیا از فعالیتهای مرکز تجاری لندن تامین می شود.

بازار بورس لندن در برابر آغاز روند خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا از خود مقاومت نشان داد و ارزش سهام در این بازار با افزایش ۰.۴۱ درصدی روبرو بود.

در همین حال اما اکثر بازارهای بورس اروپایی نیز با گرایشی مشابه به آغاز روند برکسیت واکنش منفی نشان نداند.

جیمز هیوز، کارشناس و تحلیلگر بازار بورس می‌گوید: مسلما مبهم بودن امور خطرات اقتصادی و ریسک در بازار بورس را درپی خواهد داشت. نمی دانیم سرانجام چه خواهد شد. اهمیتی ندارد اگر سیاستمداران اتحادیه اروپا و یا بریتانیا به ما بگویند چه چیزی در انتظار ما خواهد بود. یا اینکه چه موضوعی را پیش بینی می کنند. و یا توافق چه می تواند باشد. ما پاسخی نداریم. و از نقطه نظر بازار این تردید، مشکل آفرین است.

ارزش سهام در بازار بورس فرانکفورت رشدی معادل ۰.۴۴ درصد داشته است. این افزایش ارزش سهام در بازار بورس پاریس ۰.۴۵ درصد گزارش شده است.

در همین حال افزایش قیمت میوه، سبزیجات و مواد غذایی وارداتی یکی از تبعات برکسیت که قدرت خرید مردم بریتانیا را تهدید می کند. ارزیابی ها نشان می دهد سقوط ارزش پوند در برابر دلار آمریکا می تواند قیمت این اقلام را تا هشت درصد افزایش دهد.

با این وجود فیلیپ هاموند، وزیر دارایی بریتانیا به آینده خوش بین است و می‌گوید ما مصمم هستیم تا با اتحادیه اروپا نسبت به روابط آینده مان به بهترین توافق دست یابیم. این یکی از اهداف ما جهت ساختن آینده برای بریتانیا است. تضمین آینده در مبادلات بین المللی، همکاریهای بازرگانی و برای پیشبرد برنامه های اصلاحات اقتصادی و شرکتها.

واردات مواد غذایی بریتانیا در سال ۲۰۱۶ به رقم ۵۵ میلیارد یورو رسیده است. ۷۱ درصد واردات این بخش از کشورهای عضو اتحادیه اروپا بوده است.

39223

کلید واژه‌ها : برگزیت -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۶۷۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگ‌ترین شهرهای جهان ۲۰۲۴ بر اساس جمعیت و مساحت

توکیو، دهلی، داکا، سائوپائولو و قاهره بزرگ‌ترین شهرهای جهان در سال ۲۰۲۴ بر اساس جمعیت و مناطق شهری نیوآرک نیویورک، بوستون-پراویدنس، توکیو، آتلانتا و شیکاگو بزرگ‌ترین شهرهای جهان در سال ۲۰۲۴ بر اساس تراکم جمعیتی ساکن در مناطق شهری هستند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، حدود هشت میلیارد نفر در سیاره زمین زندگی می‌کنند که افزایش قابل‌توجهی نسبت به جمعیت جهان در سال ۱۹۵۰ با ۲.۵ میلیارد نفر محسوب می‌شود. با این حال سازمان ملل تخمین می‌زند که نرخ رشد در حال کاهش است و تقریباً ۱۵ سال طول می‌کشد تا به ۹ میلیارد نفر برسد.

بر اساس برآوردهای اخیر سرشماری ایالات‌متحده، حدود ۳۳۵ میلیون نفر از جمعیت جهان در ایالات متحده زندگی می‌کنند، با این وجود در حالی که ایالات متحده یکی از پرجمعیت‌ترین کشورهای جهان است، جمعیت آن در مقایسه با هند و چین که هر کدام بیش از ۱.۴ میلیارد نفر دارند، بسیار ناچیز است.

بزرگ‌ترین شهرهای جهان از نظر جمعیت در سال ۲۰۲۴

توکیو، ژاپن - ۳۷.۱ میلیون نفر

دهلی، هند - ۳۳.۸ میلیون نفر

شانگهای، چین - ۲۹.۸ میلیون نفر

داکا، بنگلادش - ۲۳.۹ میلیون نفر

سائوپائولو، برزیل - ۲۲.۸ میلیون نفر

قاهره، مصر - ۲۲.۶ نفر

مکزیکو سیتی، مکزیک - ۲۲.۵ میلیون نفر

پکن، چین - ۲۲.۱ میلیون نفر

بمبئی، هند - ۲۱.۶ میلیون نفر

اوزاکا، ژاپن - ۱۸.۹ میلیون نفر

بزرگ‌ترین شهرهای جهان بر اساس مناطق شهری

هر کشور، مفهوم شهر را به‌طور متفاوتی تعریف می‌کند، بنابراین تعیین یک اندازه‌گیری استاندارد برای بزرگ‌ترین شهرها بر اساس منطقه و مساحت دشوارتر از بررسی‌های جمعیتی است. برای مبارزه با ناهماهنگی در بین کشورها روشی موسوم به مناطق شهری ایجاد شده است که یک روش استاندارد برای اندازه‌گیری شهرها بر اساس تراکم جمعیت است. با استفاده از منطقه شهری به‌عنوان یک شکل اندازه‌گیری، شهرها و مناطق با هم گروه‌بندی می‌شوند، بنابراین بزرگ‌ترین شهرهای جهان بر اساس مناطق شهری، شهرهای جداگانه نیستند، بلکه گروه‌هایی از شهرها در مجاورت یکدیگر هستند.

نیویورک- نیوآرک ایالات متحده - ۱۲ هزار و ۹۳ کیلومتر مربع

بوستون-پراویدنس، ایالات متحده - ۹,۵۳۸ کیلومتر مربع

توکیو-یوکوهاما - ۸۲۳۰ کیلومتر مربع / ۳۱۷۸ مایل مربع

آتلانتا، ایالات متحده -۷۴۰۰ کیلومتر مربع

شیکاگو، ایالات متحده - ۷۰۰۶ کیلومتر مربع

لس‌آنجلس، کالیفرنیا، ایالات متحده - ۶۳۵۱ کیلومتر مربع

مسکو، روسیه - ۴۶۶۲ کیلومتر مربع

واشنگتن-بالتیمور، ایالات متحده - ۵,۵۰۰ کیلومتر مربع

فیلادلفیا، ایالات متحده - ۵,۴۳۰ کیلومتر مربع

دالاس-فورث، تگزاس، ایالات متحده - ۵,۲۷۹ کیلومتر مربع

بزرگ‌ترین شهرهای جهان بر اساس مساحت کلی

بزرگ‌ترین شهر جهان از نظر مساحت کلی سرمرسوق در گرینلند، تشکیل‌شده از پنج شهرداری کوچک‌تر است که بیش از ۵۳۱ هزار و ۹۰۰ کیلومتر مربع وسعت و تنها ۲۳ هزار و ۱۲۳ نفر جمعیت دارد. به همین دلیل، تراکم جمعیت سرمرسوق ۰.۰۴۳ نفر در کیلومتر مربع است.

دومین شهر بزرگ جهان از نظر مساحت نیز در گرینلند واقع شده است. آواناتا با ۵۲۲ هزار و ۷۰۰ کیلومتر مربع مساحت، ۱۰ هزار و ۷۲۶ نفر جمعیت دارد و تراکم جمعیت آن حتی کمتر از سرمرسوق است (۰.۰۲ نفر در هر کیلومتر مربع).

چین بیشترین تعداد شهرهای بزرگ جهان از نظر مساحت را دارد و سومین، چهارمین، پنجمین و ششمین شهرهای بزرگ جهان از نظر مساحت را در خود جای داده است که شامل ناگچو، هولنبیر، جیوکوآن و شیگاتسه می‌شود.

ناگچو شهری با ۴۵۰ هزار و ۵۳۷ کیلومتر مربع مساحت، شامل ۸۹ شهرستان، ۲۵ شهر و ۱۲۸۳ روستا است. هولنبیر با مساحت ۲۶۳ هزار و ۹۵۳ کیلومتر مربع ۲.۵۴۹ میلیون نفر جمعیت دارد، جمعیت جیوکوان با مساحتی در حدود ۱۹۱ هزار و ۳۴۲ کیلومتر مربع، ۱.۰۹۵ میلیون نفر است و شیگاتسه، با مساحت ۱۸۲ هزار کیلومتر مربع، جمعیتی بیش از ۷۰۳ هزار نفری دارد.

کد خبر 748611

دیگر خبرها

  • بزرگ‌ترین شهرهای جهان ۲۰۲۴ بر اساس جمعیت و مساحت
  • تعرفه تاکسی‌های اینترنتی را شرکت‌ها تعیین کنند یا شورای رقابت؟
  • ورود شورای رقابت به نرخ گذاری تاکسی‌های اینترنتی به صلاح نیست
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • (تصاویر) شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود
  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته
  • تصاویر| شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود / ورود چری به بازار خودروی اروپا
  • پوستکوعلو: اهمیت رویارویی با آرسنال برای جلوگیری از اوج‌گیری رقیب‌ اصلی‌مان را درک می‌کنیم
  • راه‌اندازی بزرگ‌ترین مزرعه بادی فراساحلی بریتانیا
  • صف‌آرایی شکست‌خوردگان، علیه ایران | آمریکا و اروپا دوباره دست به تحریم شدند