Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ سراب قنبر یکی از مکان های تفریحی و خوش آب و هوای کرمانشاه است که در حدود پنج کیلومتری جنوب این شهر واقع شده و یکی از نقاط این منطقه به محل دفن زباله های شهر کرمانشاه تبدیل شده است.
پس از انتشار این گزارش، مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در تماسی با دفتر ایرنا از انعکاس این معضل اجتماعی قدردانی کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی جوابگوی هرگونه شائبه ای در ارتباط با دفن زباله های بیمارستانی در محل دفن زباله های شهر کرمانشاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مهدی محمدی افزود: معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در حوزه پسماند اقدام هایی را انجام داده و به منظور تنویر افکار عمومی آمادگی انعکاس این اقدام ها را دارد.
با همکاری مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زمینه گفت و گو با کارشناس بهداشت محیط این دانشگاه فراهم گردید و یحیی ذائبی در این گفت و گو، برنامه ها، اقدام ها و پیشنهادهای دانشگاه را در ارتباط با پسماندهای بیمارستانی تشریح کرد.
کارشناس بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این گفت و گو از تلاش مسئولان دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستان ها و همکاران خود در حوزه پسماند در جهت بی خطرسازی زباله های بیمارستان خبر داد و تاکید کرد با وجود تمام موانع و محدودیت ها تلاش می کنیم زباله ها را بی خطر کنیم.
یحیی ذائبی با بیان اینکه در مجموع در استان کرمانشاه 23 بیمارستان فعال است، افزود: از این تعداد 13 بیمارستان در شهر کرمانشاه واقع شده اند.
به گفته او، در تمام بیمارستان های استان سعی بر این است که ضوابط و دستورالعمل وزارت بهداشت مبنی بر چگونگی جمع آوری و دفع زباله های بیمارستانی رعایت شود.
وی با بیان اینکه در همه بیمارستان ها دستگاه بی خطرسازی پسماند نصب شده است، گفت: در گذشته زباله ها را می سوزاندند و از آن خاکستر باقی می ماند اما اکنون زباله ها توسط دستگاه در خود بیمارستان با روش غیرسوز بی خطر می شوند.
به گفته وی، برای خرید هردستگاه بی خطرسازی زباله و محل استقرار آنها در بیمارستان هزینه های قابل توجهی شده است و هزینه های جانبی در ارتباط با مدیریت پسماند از جمله عملیات تفکیک در محل، تجهیزات و اپراتوری نیز توسط بیمارستان ها صورت می گیرد.
به گفته وی، پس از بی خطرسازی زباله های بیمارستانی توسط دستگاه بی خطرساز، این زباله در مکان های تعیین شده توسط شهرداری دفن می گردد.
این کارشناس بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه تفکیک، جمع آوری و بی خطرسازی پسماند در بیمارستان ها یک کتابچه و دستورالعمل مشخص دارد که از سوی وزارت بهداشت تدوین و ابلاغ شده است، گفت: براساس این کتابچه و دستورالعمل همه بیمارستان های استان در حوزه پسماند ارزیابی می شوند.
ذائبی با بیان اینکه برای هر نوع زباله یک ظرف مخصوص طراحی شده است گفت: به عنوان مثال اجسام نوک تیز در سیفتی باکس (ظروف مقاوم در برابر سوراخ شدن)، سطل های زباله با رنگ های مختلف برای سایر انواع پسماند در نظر گرفته شده تا روند تفکیک و در نهایت بی خطرسازی پسماندهای عفونی با حداقل خطا صورت گیرد.
او جمع آوری و بی خطرسازی و دفع نهایی زباله را اقدامی سخت توصیف کرد و گفت: ممکن است در مسیر این اقدام سهل انگاری و خطا هم صورت بگیرد اما تلاش مجموعه دانشگاه علوم پزشکی بی خطرسازی پسماندهای بیمارستانی و دفع صحیح آنها است و نیاز به حمایت سایر دستگاه های ذیربط نیز می باشد.
کارشناس بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه با اعلام اینکه در حوزه پسماندهای بیمارستانی ما تابع دستورالعمل های وزارت بهداشت هستیم و براین اساس اقدام می کنیم، به هزینه کردن در مجموع حدود 40 میلیارد ریال برای خرید و استقرار دستگاه های بی خطرسازی زباله در دانشگاه علوم پزشکی استان اشاره کرد و گفت: در تمام بیمارستان های استان این دستگاه ها نصب شده است.
به گفته او، زباله های مربوط به مطب پزشکان در سطح استان نیز توسط شرکت های طرف قرارداد بخش خصوصی جمع آوری و توسط دستگاه های بی خطرسازی مستقر در بیمارستان ها در شهرستان ها و در کرمانشاه توسط شرکت های مجاز بی خطر می شود.
او با بیان اهمیت دفع صحیح انواع پسماند ویژه، ابراز امیدواری کرد که هرچه سریعتر سایت پسماندهای ویژه که مطالعات آن توسط سازمان های ذیربط در حال اتمام است، در شهر کرمانشاه راه اندازی شود تا نگرانی ها در مورد مخاطرات ناشی از تمام پسماندهای ویژه به خصوص پسماندهای پزشکی از بین برود.
وی به حضور برخی افراد در مکان های دفن زباله نیز اشاره کرد و گفت: این افراد که به دنبال جداسازی و بازیافت غیرقانونی زباله ها هستند ضمن اینکه خود به شدت در معرض انواع بیماری ها قرار دارند، فعالیت آنها تهدید کننده سلامت جامعه نیز می باشد.
وی گفت: البته شهرداری و نیروی انتظامی بارها این افراد را از محل خارج نموده اند اما از هر فرصتی برای حضور در محل و بازیافت غیرقانونی استفاده می کنند که این اقدام آنها یک نوع تهدید برای سلامت جامعه است.
وی اضافه کرد: اگر سایت ویژه جمع آوری پسماند راه اندازی شود، دغدغه مربوط به پسماندهای ویژه می تواند پایان یابد.
در کلان شهر کرمانشاه که حدود یک میلیون نفر در آن زندگی می کنند روزانه حدود 650 تن زباله تولید می شود.
3033/8066 خبرنگار:فرزاد نویدی ** انتشار دهنده:علی مولوی.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۹۵۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستانی برای درمان محرومین/ اینجا خدمت حال و هوای دیگری دارد

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: بسیج جامعه پزشکی لرستان در راستای رسالت ذاتی بسیج، یعنی خدمت به محرومین و مستضعفین که در قاموس نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، ولی‌نعمتان انقلاب و نظام‌اند و در امتداد جان‌فشانی‌ها و سلحشوری‌های پزشکان و پرستاران در ایام پرمخاطره جنگ تحمیلی می‌کوشد به‌قدر وسع و توان خود، ذره‌ای از گرد محرومیت نشسته بر سیمای زجرکشیده مردم مناطق محروم را بزداید.

اعزام تیم‌های پزشکی و درمانی به مناطق محروم و ارائه خدمات رایگان سلامت به نیازمندان و برپایی بیمارستان‌های صحرایی یک یا چندروزه بخشی از این اقدامات خداپسندانه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و… بوده است.

اولین اردوی بهداشتی و درمانی در منطقه محروم «میربگ» برپا شد

بهرام دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان امروز جمعه در حاشیه برپایی بیمارستان صحرایی در منطقه محروم «میربگ» شهرستان دلفان، اظهار داشت: در راستای خدمات‌رسانی به مردم و به‌خصوص مردم مناطق محروم، امروز با همکاری سپاه، کمیته امداد، شورای اداری شهرستان دلفان در بخش «میربگ» یک اردوی جهادی تحت عنوان بیمارستان صحرایی برگزار کردیم.

وی گفت: در این اردوی جهادی و بیمارستان صحرایی رشته‌های تخصصی حوزه پزشکی حضور دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، بیان داشت: وظیفه ما است که خدمات بهداشتی و درمانی را از مراکز شهری و بیمارستانی به روستاها بیاوریم.

دلفان با بیان اینکه امروز نیز این کار ما را انجام دادیم و اولین اردوی درمانی را در سال جاری برگزار کردیم، افزود: این کار در مناطق محروم استان ادامه خواهد یافت.

وی با تأکید بر اینکه همچنین این کار در راستای تحقق شعار هفته سلامت امسال «سلامت خانواده و مشارکت مردمی» بوده انجام شده است، گفت: امیدواریم بتوانیم خدماتی را به مردم محروم منطقه ارائه کنیم.

برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومت در منطقه

احسان جهان‌بخش مسئول بسیج سازندگی لرستان نیز در این راستا، اظهار داشت: هفته گذشته سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را داشتیم و در آینده نیز سالروز تأسیس بسیج سازندگی را خواهیم داشت.

وی عنوان کرد: در راستای فرامین مقام معظم رهبری و مسئولیت ذاتی بسیج سازندگی در راستای محرومیت‌زدایی، اشتغال و کارهای جهادی، در شهرستان دلفان بیمارستان صحرایی را باهمت بسیج جامعه پزشکی و همچنین دانشگاه علوم پزشکی برپا کرده‌ایم.

مسئول بسیج سازندگی لرستان، ادامه داد: این بیمارستان صحرایی در منطقه «فرهاد آباد» بخش «میربگ» شهرستان دلفان برپا شده است.

سرهنگ جهان‌بخش در ادامه با اشاره به برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی از سوی بسیج سازندگی در این منطقه در قالب ۱۶ غرفه، گفت: این نمایشگاه و بیمارستان صحرایی با حضور فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان برپا شده است.

وی با بیان اینکه در حوزه اقتصاد مقاومتی در سال ۱۴۰۱، ۱۷.۵ میلیارد تومان، در سال ۱۴۰۲، ۲۲.۵ میلیارد تومان تسهیلات به متقاضیان در شهرستان دلفان پرداخت شده است، افزود: تقاضای ما از معاونت اقتصادی و همچنین استاندار جدی این بوده که در این حوزه شهرستان‌هایی مانند دلفان را ویژه‌تر ببینند.

مسئول بسیج سازندگی لرستان با تأکید بر اینکه معاونت اقتصادی استانداری لرستان قول داده که اعتبارات ویژه‌ای طی امسال در این زمینه در اختیار ما قرار دهند، گفت: شهرستان دلفان به طور حتم جز شهرستان‌هایی بوده که سهم خوبی را از این تسهیلات دریافت خواهد کرد.

استقرار پزشکان عمومی و دندان‌پزشکان در بیمارستان صحرایی

سردار نعمت‌الله باقری فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان نیز دراین‌رابطه، اظهار داشت: امروز در شهرستان دلفان با هماهنگی‌های انجام شده بین مجموعه‌های استانی، دانشگاه علوم پزشکی، اعضای شورای اداری و تأمین شهرستان دلفان، بسیج جامعه پزشکی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان، به مناسبت سالروز تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نزدیک‌شدن به عملیات غرورآفرین حاج عمران، اردوی جهادی و بیمارستان صحرایی را در این منطقه برپا کردند.

وی گفت: در سال گذشته ۷۰ هزار نفر در رشته‌های مختلف پزشکی ویزیت شده‌اند، امروز هم در شهرستان دلفان در قالب بیش از ۲۰ رشته تخصصی پزشکی ارائه خدمات خواهد شد.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان، بیان داشت: در این راستا بیش از ۲۰ پزشک عمومی و ۲۰ دندان‌پزشک و در مجموع ۲۷۰ نفر از مجموعه کادر پزشکی و. پشتیبانی به مردم این منطقه ارائه خدمات خواهند شد.

سردار باقری، افزود: قبل از استقرار این بیمارستان صحرایی و تیم‌های پزشکی، بیماری یابی در این منطقه صورت‌گرفته، امروز بیماران بر اساس برنامه‌ریزی صورت‌گرفته در بیمارستان حضور پیدا کرده‌اند و از خدمات آن بهره‌مند خواهند شد.

وی ادامه داد: این زنجیره تا درمان بیماران در بیمارستان‌های استان ادامه خواهد داشت.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان با تأکید بر اینکه طی امسال این اولین اردوی جهادی و بیمارستان صحرایی است که در شهرستان دلفان برپا شده است و به‌تناوب این کار در استان ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: خدمت بی‌منت به مردم استان و به‌خصوص مناطق محروم را رقم خواهیم زد.

کد خبر 6089012

دیگر خبرها

  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • واژگونی خودرو در باشت ۲ کشته برجا گذاشت
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • بیمارستانی برای درمان محرومین/ اینجا خدمت حال و هوای دیگری دارد
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان