Web Analytics Made Easy - Statcounter

۱۸ هزار و ۲۶۹ استاد و پژوهشگر گروه علوم پزشکی در سامانه علم سنجی وزارت بهداشت حضور دارند که تازه ترین آمارها نشان از ارجاعات بالا به مقاله های این اساتید دارد.

به گزارش گروه رسانه های بی‌باک،سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی علوم پزشکی به صورت آنلاین، میزان مقالات، ارجاعات، ایندکس H و ارجاع به ازای هر مقاله را اعلام می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس نتایجی که تا امروز 15 فروردین ماه سال 96 منتشر شده است، میزان مدارک علمی 18 هزار و 269 استاد، عضو هیات علمی و پژوهشگر گروه علوم پزشکی نشان داده شده است.

دانشگاه علوم پزشکی تهران با یک هزار و 832 دارای بیشترین عضو در این سامانه است و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با یک هزار و 429 نفر در رتبه بعدی قرار دارد.

دکتر محمد عبداللهی استاد داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران در رتبه اول میزان مقالات و ارجاعات قرار دارد.

از میان 18 هزار و 269 استاد، عضو هیات علمی و پژوهشگر، تعداد 12 نفر در مرتبه استاد ممتاز، یک هزار و 810 نفر در مرتبه استادی، سه هزار و 483 نفر در مرتبه دانشیاری، 10 هزار و 280 نفر در مرتبه استادیاری، 12 نفر در مرتبه استاد پژوهش، 2 نفر در مرتبه رهبری پژوهش، 13 نفر در مرتبه پژوهشیار، 8 نفر در مرتبه پژوهشگری، 2 هزار و 641 در مرتبه مربی و 5 نفر در مرتبه مربی آموزشیاری هستند.

همچنین 5 هزار و 543 در مقطع تحصیلی دکتری تخصصی پزشکی، 32 نفر در مقطع دکتری حرفه ای، 2 هزار و 143 نفر در دکتری فوق تخصصی بالینی، 350 نفر در دکتری تکمیلی تخصصی (فلوشیپ)، یک هزار و 905 نفر در دکتری تخصصی دندانپزشکی، 759 نفر در دکتری تخصصی (PhD) داروسازی، 4 هزار و 956 نفر در دکتری تخصصی (PhD) و 2 هزار و 583 نفر در مقطع کارشناسی ارشد تحصیل کرده اند.

جدول میزان مقالات و ارجاعات به مقالات اساتید و پژوهشگران علوم پزشکی بر اساس سامانه علم سنجی (15 فروردین 96)

ردیف

نام و نام خانوادگی

دانشگاه علوم
پزشکی/ سازمان

مقطع/رشته

مرتبه علمی

مقالات

ارجاعات

H-Index

ارجاع بازای هر مقاله

1

محمد عبداللهی

تهران

دکتری تخصصی (PhD) داروسازی / سم شناسی داروشناسی

استاد

673

13804

58

20.51

2

رضا ملک زاده

تهران

دکتری فوق تخصصی بالینی / گوارش و کبد بالغین

استاد ممتاز

470

19564

55

41.63

3

فریدون عزیزی

شهید بهشتی

دکتری فوق تخصصی بالینی / غدد درون ریز و متابولیسم بالغین

استاد

887

13334

55

15.03

4

محمود رفیعیان کوپایی

شهرکرد

دکتری تخصصی (PhD) داروسازی / داروشناسی

استاد

324

6173

50

19.05

5

باقر لاریجانی

تهران

دکتری فوق تخصصی بالینی / غدد درون ریز و متابولیسم بالغین

استاد

743

8835

44

11.89

6

نیما رضایی

تهران

دکتری تخصصی (PhD) / ایمنی شناسی

دانشیار

553

6699

41

12.11

7

رویا کلیشادی

اصفهان

دکتری تخصصی پزشکی / کودکان

استاد

450

6636

41

14.75

8

مرتضی محمودی

تهران

دکتری تخصصی (PhD) / نانو فناوری پزشکی

استادیار

154

7007

40

45.5

9

حسین حسین زاده

مشهد

دکتری تخصصی (PhD) داروسازی / داروشناسی

استاد

226

5365

40

23.74

10

شاهین آخوندزاده بستی

تهران

دکتری تخصصی (PhD) / علوم اعصاب

استاد

267

4898

40

18.34

11

احمد اسماعیل زاده

تهران

دکتری تخصصی (PhD) / علوم تغذیه

استاد

259

5104

38

19.71

12

محمدرضا زرین دست

تهران

دکتری تخصصی (PhD) / علوم اعصاب

استاد

487

6625

37

13.6

13

علی نخودچی

تبریز

دکتری تخصصی (PhD) داروسازی / فارماسیوتیکس

استاد

201

4069

36

20.24

14

رسول دیناروند

تهران

دکتری تخصصی (PhD) داروسازی / فارماسیوتیکس

استاد

271

4772

35

17.61

15

شکوفه نیک فر

تهران

دکتری تخصصی (PhD) داروسازی / اقتصاد و مدیریت دارو

دانشیار

146

4213

35

28.86

16

پروین میرمیران

شهید بهشتی

دکتری تخصصی (PhD) / علوم تغذیه

استاد

302

4932

34

16.33

17

نضال صراف زادگان

اصفهان

دکتری فوق تخصصی بالینی / بیماری های قلب و عروق

استاد

268

4447

34

16.59

18

حسین بهاروند

جهاد دانشگاهی

دکتری تخصصی (PhD) / زیست شناسی

استاد پژوهش

305

4323

34

14.17

19

حسین نجم آبادی

توانبخشی

دکتری تخصصی (PhD) / ژنتیک

استاد

236

4269

34

18.09

20

لیلا آزادبخت

تهران

دکتری تخصصی (PhD) / علوم تغذیه

استاد

202

4217

34

20.88

منبع:مهر

بی‌باک: انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود.


-----------------------------------------------------------------------------

برای ورود به گلبرگها بعنوان جامع‌ترین مجله اینترنتی در حوزه سلامت و خانواده بر روی تصویر ذیل کلیک کنید!

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۰۳۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه دیدارهای سال جدید با معاونت‌ها و مراکز سازمان مرکزی، صبح امروز با حضور در معاونت علوم پزشکی، با معاون، مدیران و کارکنان این حوزه دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی در این نشست با قدردانی از زحمات و خدمات دکتر نفر در معاونت علوم پزشکی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی تنها مؤسسه غیردولتی کشور است که در آموزش پزشکی فعالیت دارد و ان‌شاءالله در سال جاری شاهد یک جهش در این حوزه باشیم. افزایش دوبرابری تخت‌های بیمارستانی در تهران، یکی از بخش‌های جدی برنامه پنج ساله این معاونت است که نشان از اهمیت حوزه بهداشت و درمان در دانشگاه آزاد اسلامی دارد.

دکتر طهرانچی با اشاره به قرار گرفتن رشته روانشناسی بالینی و دامپزشکی ذیل معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: حوزه سلامت دانشگاه آزاد اسلامی یک مدیریت جامع دارد و می‌تواند کارهایی انجام دهد که نظام گسسته قادر به آن نیست. ویژگی دانشگاه آزاد اسلامی این است که از هر دو وزارت علوم و بهداشت، رشته و دانشجو دارد. این موضوع باعث شده از حوزه علوم پزشکی برای دیگر حوزه‌ها الگو بگیریم. به عنوان نمونه؛ امروز مفهوم عرصه و پایه در حوزه مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفته و این مدارس عرصه تعلیم و تربیت هستند. بدین ترتیب معاونت علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی به صورت همزمان امور مربوط به حوزه آموزش و پرورش و وزارت علوم را پیگیری می‌کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: این اتفاق باید با شتاب بیشتری در حوزه روانشناسی بالینی، دامپزشکی و مهندسی پزشکی رخ دهد و اساتید این رشته‌ها به دو گروه عرصه و پایه تقسیم شوند. در مرحله بعدی نیز با تقویت رشته زیست‌شناسی باید بخشی از این رشته که مربوط به حوزه علوم پزشکی است، در این قالب قرار گیرد. نگاه ما در دانشگاه آزاد اسلامی این است که برای رشته‌های تحصیلی پیشران‌های موضوعی داشته باشیم.

وی با اشاره به ویژگی‌های رشته روانشناسی گفت: بخشی از اعضای هیأت علمی روانشناسی مأمور به حوزه علوم پزشکی هستند. بخشی از روانشناسی که مربوط به حوزه دانش آموزان و مدارس می‌شود نیز ذیل دانشکده‌های تعلیم و تربیت اسلامی و بخش دیگر نیز ذیل معاونت علوم انسانی و هنر قرار دارد اما نباید خط و مرزی بین آنها باشد.

وی افزود: امسال باید تحرکات جدی در حوزه علوم پزشکی داشته باشیم چرا که هزینه‌های این حوزه افزایش یافته و برای جبران آن، باید تدبیر کرد. به همین دلیل، موضوع «عرصه و پایه» یک برنامه جدی در دانشگاه آزاد اسلامی است. این دانشگاه به عنوان تنها دانشگاهی که جامع رفتار می‌کند، می‌تواند برای کشور فرصتی به وجود آورد که بتوانیم از این الگو در جاهای دیگر استفاده کنیم.

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: تجربه دانشگاه آزاد اسلامی نشان داد که دانشگاه‌های علوم پزشکی می‌توانند از وزارت علوم رشته بگیرند تا ضعف‌های جدی نظام آموزشی در تربیت نیروی انسانی رفع شود. واقعیت این است که سبد حوزه علوم پزشکی باید اقتصادی شود چرا که برخی رشته‌های این حوزه بسیار پرهزینه است و می‌توان از طریق رشته‌های دیگر، درآمدزایی کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه آنچه مسائل اقتصادی را حل می‌کند، برنامه داشتن و حرکت رو به جلوست، گفت: یکی از موضوعات مهم در دانشگاه آزاد اسلامی، توجه به حوزه معیشتی است. معیشت کارکنان تصویری از ارزش‌آفرینی آنان است و به همین دلیل هرچه ارزش‌آفرینی بیشتر باشد، پاسخ آن نیز در معیشت دیده می‌شود. به عنوان مثال؛ باغ کشاورزی که قنات خود را لایروبی نکند، بعد از چند سال خشک خواهد شد. باید به ارزش‌آفرینی سیستم ازجمله برخورد با دانشجو، کیفیت امور، بیمارستان‌ها و... توجه داشت. اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی یک اقتصاد دولتی و یارانه‌ای نیست؛ بلکه اقتصاد تلاش و تدبیر است.

وی ادامه داد: همه اجزای سیستم باید ارزش‌آفرینی کنند. در این صورت، می‌توان بازخورد آن را در بهبود معیشت دید. ارتقای معیشت در دانشگاه «به فرموده» نیست بلکه بازتاب عمل فردی مجموعه مدیران و کارکنان است. به عنوان نمونه؛ اجرای طرح پویش اشتغال بعد از چهار سال تصویر جدیدی از دانشگاه آزاد اسلامی را در جامعه شکل داده و جوانان فضای این دانشگاه را فضای اشتغال، نوآوری، کارآفرینی و... می‌دانند. در ایجاد فضای جدید تلاش‌های شبانه روزی و زحمات زیادی کشیده شده و این اقدام باعث شد هرساله بر تعداد دانشجویان ورودی دانشگاه آزاد اسلامی افزوده شود.

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: در دهه گذشته، 5 سالی را تجربه کردیم که سالانه 150 هزار دانشجو کاهش می‌یافت اما در 5 سال بعدی که در آن قرار داریم، به همان اندازه به جمعیت دانشجویی اضافه می‌شود. این امر نتیجه همت مجموعه کارکنان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی است. تغییر سخت است اما باید محکم پای آن بایستیم. این تغییر رویه‌ها باعث افزایش اعتماد مردم به دانشگاه آزاد اسلامی شده است. افزایش اعتماد نیز منجر به رونق دانشگاه و رونق دانشگاه نیز منجر به بهبود و ارتقای معیشت می‌شود. بنابراین موضوع معیشت، کنش خودمان است.

لازم به ذکر است در ابتدای این نشست، محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از وضعیت این حوزه ارائه کرد و گفت: برنامه جدی معاونت علوم پزشکی دانشگاه، ارتقای کیفیت آموزش و خدمات‌رسانی بهداشتی و سلامتی است.

همچنین فرهاد ادهمی مدیرکل توسعه آموزش و امور دانشجویان، خانم دکتر وحدت مدیر خدمات سلامت و بیمارستان‌ها، خانم شریعتمدار رئیس اداره تجهیزات پزشکی، مرجانی مشاور حوزه دامپزشکی و خانم هاشمی مشاور حوزه روانشناسی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به ارائه گزارش‌هایی درخصوص فعالیت‌ها و اقدامات حوزه‌های متبوع خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • به همت پژوهش سرای برهان کتاب «عشق برتر» منتشر شد
  • آغاز انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی
  • انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی تا ۱۰ اردیبهشت
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان