Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-30@23:05:41 GMT

خیز دوباره مجلس برای پرسش از قالیباف

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۸۱۰۳۶۰

رویداد۲۴-شرق نوشت: از پا ننشسته‌اند. رأی‌نیاوردن تفحص از شهرداری نقطه پایان پرسش از این مجموعه شهری نخواهد بود. سیزده به در نشده گروهی در مجلس بر آن‌اند تا پیگیر سؤال‏های به زمین مانده‌شان باشند. یکی، دو تا هم نیست. ١٤ محور است و به کمتر سؤالی پاسخ قانع‌کننده داده شده است.

عبدالکریم حسین‌زاده، نایب‌رئیس فراکسیون امید به «شرق» خبر داده که «گروهی در مجلس به دنبال آن‌اند تا پرسش‌های برزمین‌مانده از شهرداری تهران دوباره روی میز بیاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمایندگان بنا دارند از تمام ابزارهای نظارتی خود برای ورود به تخلف‌ها در شهرداری تهران بهره‌گیری کنند. از شکایت و طرح سؤال در کمیسیون اصل ٩٠ تا کلیدزدن تفحصی دیگر با محورهایی تازه».
محورهای برزمین‌مانده حالا بناست در استراتژی تازه مجلسی‌ها از کانال‌های مختلفی دنبال شود. نه‌تنها کمیسیون اصل ٩٠ که هر نماینده به‌تنهایی می‌تواند به ابزار نظارتی مجهز شده و سؤال و پرسش‌های اساسی را پیش‌روی شهردار تهران و مجموعه شهری قرار دهد.
اصل ٩٠ دریچه‌ای برای پیگیری تخلف‌های شهرداری
سال ٩٥ وقتی تفحص در بهارستان رأی نیاورد، علی مطهری با تأکید گفت حالا کمیسیون اصل ٩٠ مجلس می‌تواند به این مسائل رسیدگی کند.
نوروز ٩٦ به پایان رسید و پس‌لرزه‌های رأی منفی مجلس به تفحص از شهرداری پایان نیافت. تازه نوروز و ثبت‌نام شوراها به ماجرا و اهمیت آن هم افزود. رحمت‌الله حافظی، عضو افشاگر شورای چهارم برای دور جدید ثبت‌نام نکرد و در نامه‌ای به انتقاد از کمیسیون عمران مجلس، مجلسی‌ها و ساختار شورای شهر پرداخت. بهرام پارسایی و عبدالکریم حسین‌زاده نیز در نامه‌ای خطاب به او این اقدام را در ادامه مسیر حرکت حافظی در مقابله با رانت و فساد و تخلف تفسیر کردند. آنها در نامه‌شان نوشتند «بدون شک تلنگری که حافظی با خداحافظی معنادار خود، به همه نمایندگان مجلس و شورای شهر فعلی و بعدی زد، مانند تلاش‌های خالصانه او در یک سال گذشته، به‌عنوان سند فسادستیزی وی در تاریخ ثبت خواهد شد».
قاسم میرزایی‌نیکو، از اعضای کمیسیون اصل ٩٠ مجلس است و به طرح سؤال‌های بر‌زمین‌مانده از شهرداری تهران در این کمیسیون اشاره دارد.
تخفیف به چند مدیر
سؤال‌های مطرح‌شده از سوی او درباره املاک نجومی مشخص است. یکی اینکه «شهردار تهران باید رسما اعلام کند به چند نفر از مدیران شهرداری در واگذاری اموال عمومی تخفیف داده است؟»، سؤال دیگر میرزایی‌نیکو این است که «میزان تخفیف در هر مورد چند درصد از قیمت واقعی بوده؟ و مجموع تخفیف‌ها چند‌ هزار‌ میلیارد تومان بوده است؟ همچنین اینکه آیا شهرداری مجوز قانونی برای اعمال چنین تخفیف‌های کلانی داشته است؟». سؤال دیگر اینکه «در صورت وجود مجوز قانونی آیا کسانی که مجوز صادر کرده‌اند خود نیز از این بخشش‏ها بهره برده‌اند؟».
میرزایی‌نیکو تأکید دارد که راه و رسم صحیح، برخورد صادقانه با مردم است و تحقیق و تفحص کمک و راهنمای مردم و شهردار است. مسیری که حالا با رأی منفی نمایندگان به تفحص از شهرداری به برخی اعتراض‌ها در جامعه دامن زده است.
١٧٠‌ میلیون تخفیف ناقابل
برای کارمند سابق
عضو کمیسیون اصل ٩٠ به «شرق» خبر می‌دهد که تمامی محورهای موردنظر و پرسش‌هایش را این بار در قالب گزارش به کمیسیون اصل ٩٠ پیگیری خواهد کرد. اگرچه اسناد درستی از تخفیف‌های شهرداری به کارکنان و دیگر افراد در اختیار ما قرار نگرفته اما با استناد به سخن يك عضو شورای شهر و کارمند سابق شهرداری در خرید خانه تنها به شخص او ١٧٠‌ میلیون تومان تخفیف داده شده: «بنده بعد از ١٤ سال که کارمند شهرداری بودم، فقط ١٧٠ میلیون تخفیف گرفتم». شورای شهر تهران نتوانست در طرح پرسش از شهرداری تهران عزم جزمی از خود نشان دهد. وظیفه سترگ تفحص از شهرداری از بهشت‌نشینان به دوش بهارستان‌نشین‌ها افتاد. آنها نیز در واپسین روزهای سال ٩٥ نتوانستند بارقه امیدی در دل مردم ایجاد کنند. مردمی که چند ماهی است با زمزمه اخبار مرتبط با املاک نجومی با پرسش‌های متعدد در حوزه سلامت مالی شهرداری تهران روبه‌رو شده‌اند. حالا ماجرای املاک نجومی به کنار، آن‌طور که نمایندگان مجلس به «شرق» خبر داده‌اند موج تفحص تازه از شهرداری تنها محدود به املاک نجومی و تخفیف‌های بی‌ضابطه نخواهد بود و نکات و مسائل تازه‌ای نیز مطرح خواهد شد.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۱۰۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ تصویر جالب از گپ و گفت ۳ کاندیدای ریاست مجلس دوازدهم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در جریان نشست علنی صبح روز گذشته دوشنبه، ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ مجلس شورای اسلامی، عکسی از گفتگوی مسعود پزشکیان با محمد باقر قالیباف و مجتبی ذوالنور را مشاهده می‌کنید.

محمدباقر قالیباف، مسعود پزشکیان و ذوالنوری از جمله منتخبان مجلس یازدهم هستند که اسم‌شان به عنوان نامزدهای انتخابات هیأت رئیسه برای کرسی ریاست شنیده می‌شود.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901308

دیگر خبرها

  • تصویری از ۳ کاندیدای اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم
  • ۲ تصویر جالب از گپ و گفت ۳ کاندیدای ریاست مجلس دوازدهم
  • قالیباف: ۱۰ همت برای فوق‌العاده شغل پرستاران اختصاص یافت
  • ۴۶۰ روز به پایان مدیریت شهری ششم باقی مانده است
  • افزایش ایست‌های بازرسی در تهران؛ نماینده مجلس: این‌ها جزو وظایف عادی فراجا است!
  • ادعا درباره اشکال در مفاد قرارداد‌ حمل‌و‌نقلی چین مردود است
  • بررسی مشکل مجوز‌های مالکان زمین «تپه سیف جاجرود» در کمیسیون اصل نود
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود
  • قالیباف: جداول بودجه برای نخستین بار به رای گذاشته می‌شود
  • قالیباف: نباید به مجلس ظلم شود، نخستین بار است که مجلس یازدهم جداول را به رأی نمایندگان می گذارد