Web Analytics Made Easy - Statcounter

وحید احمدی معاون پژوهشی وزارت علوم در گفت‌وگو باخبرنگارحوزه دانشگاهیگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛گفت: در حال حاضر شاهد تحولات و عملکرد جهاد دانشگاهی در بسیاری از حوزه‌ها و عرصه‌های مختلف هستیم.
وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی می‌تواند در انتقال فناوری به داخل کشور نقش مهمی ایفا کند، ادامه داد: شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند وارد این حوزه شوند و گرچه حضورشان ممکن است چندان حرفه‌ای قلمداد نشود، اما جهاد دانشگاهی می‌تواند مسئولیت این کار را بر عهده بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون پژوهشی وزارت علوم تحول فکری و اثرگذاری جهاد دانشگاهی را در نظام توسعه کشور بسیار مهم عنوان کرد و گفت: دانشگاه منشا تحول در نظام فکری و نظام توسعه کشور محسوب می‌شود.
احمدی اضافه کرد: تاریخ تحول جهاد دانشگاهی همراه با انقلاب قابل تامل و تفکر است و مبنای این تفکر پیوند میان دو فرهنگ جهادی و انقلابی و فرهنگی است که مبتنی بر نظام فکری علمی و نوین باشد.
وی بیان کرد: البته در حال حاضر شاهد تحولات و توفیقات بسیاری در حوزه و عرصه‌های مختلف در عملکرد جهاد دانشگاهی هستیم.
معاون پژوهشی وزارت علوم در خصوص ماموریت و نقش آفرینی جهاد در نظام توسعه علمی کشور تصریح کرد: قانون مرزهای علمی در حال برداشته شدن است و نمی‌توان مرزی میان علوم پایه و علوم کاربردی قائل شد همچنین ظهور حوزه‌های میان رشته‌ای به این قضیه دامن می‌زند.
احمدی تاکید کرد: جهاد دانشگاهی این توانایی را دارد که از این موقعیت نیز در جهت مطلوب استفاده کند.
وی ادامه داد: خاستگاه جهاد دانشگاهی در شروع فعالیتش دانشگاه بوده و اکنون در بسیاری از دانشگاه‌ها شعبه آن وجود دارد. در حوزه پژوهشی جهاد، وظیفه وزارت علوم این است که نهادها را در اجرای ماموریت‌ها یاری دهد.
معان پژوهشی وزارت علوم تصریح کرد: این نهاد باید علاوه بر حضور فیزیکی در دانشگاه‌ها در صحنه بین الملل حضور فعال داشته باشد، زیرا حضور در این امر یک ضرورت است.
احمدی اضافه کرد: مشکل دیگر عدم ماموریت گرایی است و باید به اولویت‌ها و آمایش منطقه ای و آمایش علم فناوری توجه شود.
معاون پژوهشی وزارت علوم یادآور شد: متاسفانه درصد پروژه‌های ما رقم قابل قبولی نیست و جهاد می‌تواند در تجاری سازی و توسعه چرخه علم و فناوری کمک شایانی کند.
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۷۳۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه

محمدطیب صحرایی استاندار کرمانشاه در حاشیه نشست پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه که با حضور معاون فناوری و نوآوری و مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیرعامل هلدینگ صنایع مادیران، معاون اقتصادی استانداری کرمانشاه و جمع دیگری از مدیران وزارت ارتباطات و استان برگزار شد؛ گفت : عرصه اقتصاد دیجیتال یکی از حوزه‌های بسیار خوب برای رونق اشتغال و تولید در استان کرمانشاه است.

وی گفت: خوشبختانه با رایزنی‌ها و پیگیری‌هایی که طی ماه‌های اخیر با وزیر ارتباطات و معاونانش صورت گرفته، به توافقات تحول آفرینی برای اجرای طرح‌های مختلف در این حوزه رسیده ایم که در نشست امروز چگونگی اجرای آن‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: طبق توافق صورت گرفته با وزارت ارتباطات، اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای در مجموعه پارک علم و فناوری استان بزودی شروع به فعالیت می‌کند.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: این مرکز با ۲۰ تیم فعالیت خود را برای تولید آثار آغاز می‌کند و در آینده تا ۵۰ تیم گسترش خواهد یافت.

وی ادامه داد: طرح ایجاد سرزمین اقتصاد دیجیتال یکی دیگر از طرح‌های تحول آفرینی که می‌تواند بستر بسیار خوبی برای اشتغالزایی فارغ التحصیلان حوزه‌های فناوری اطلاعات فراهم کند.

صحرایی گفت: با پیگیری‌های انجام شده و همراهی وزارت ارتباطات، امیدوارم بتوانیم در زمان کوتاهی بتوانیم این عرصه بسیار مهم را هم برای اشتغال جوانان و رونق کسب و کار استان فراهم کنیم .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • دهقانی: نظام مالکیت فکری کلید توسعه عادلانه فناوری است
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه