Web Analytics Made Easy - Statcounter

بوشهر - معاون مدیرکل اچ‌اس‌ایی و پدافند غیرعامل وزرات نفت در امور محیط زیست گفت: یکی از سیاست‌های مهم وزارت نفت و دولت یازدهم توجه به مسائل محیط زیستی است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدتقی جعفرزاده بعد از ظهر شنبه در جمع تعدادی از مسئولین زیست محیطی در مجموعه پارس جنوبی اظهار داشت: خاموشی فلرینگ پالایشگاه اول پارس جنوبی در کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای نقش مهمی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: کشور ایران در راستای کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای خود در مقایسه با سال‌های گذشته به دنیا تعهداتی دارد و در این راستا اقدام پالایشگاه اول پارس جنوبی در کاهش فلرینگ خود بسیار ارزشمند است.

معاون مدیرکل اچ‌اس‌ایی و پدافند غیرعامل وزرات نفت افزود: یکی از سیاست‌های مهم وزارت نفت و دولت یازدهم توجه به مسائل محیط زیستی است و ما در کنفرانس پاریس متعهد به کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای شدیم و پالایشگاه اول به همه پیام داد که اگر فکر می کنیم پس می‌توانیم.

جعفرزاده تصریح کرد: این اقدام مهم پالایشگاه اول پارس جنوبی چنانچه با مکانیزم های مالی لازم قبل از اجرا برخوردار باشد می تواند از حمایت های مالی جهانی نیز برخوردار شود.

وی ادامه داد: وزارت نفت در کاهش گازهای گلخانه‌ای کشور به دنیا تعهد دارد و ما می‌توانیم این اقدام پالایشگاه اول پارس‌جنوبی را نقطه عطفی در این مسیر بدانیم و در واقع این پالایشگاه پیام واقعی بودن کاهش فلر در صنعت نفت را به تمام کشور ارسال کرد.

معاون مدیرکل اچ‌اس‌ایی و پدافند غیرعامل وزرات نفت در امور محیط زیست تصریح کرد: خاموشی فلر پالایشگاه اول پارس جنوبی علاوه بر ارزشگذاری زیست محیطی در ارزیابی سود و صرفه اقتصادی نیز بسیار حایز اهمیت است.

به گفته وی، بر اساس وضعیت فعلی، در زمینه کاهش ارسال گاز به مشعل (فلر) در پالایشگاهای کشور تلاش های خوبی در حال انجام است که خوشبختانه در پالایشگاه اول پارس حنوبی این مهم به ثمر نشسته است.

جعفر زاده اظهار داشت: پالایشگاه اول پارس جنوبی باید مستند سازی این اقدام مهم خود را در سطح ملی وبین المللی ارایه دهد و تعهدات انجام شده را به سازمان های ذیربط اطلاع دهد.

وی ضمن تاکید بر ارزشمند دانستن کاهش فلرینگ در همه پالایشگاه‌های پارس جنوبی و دیگر پالایشگاه‌های کشور اظهار داشت: باید کاری کرد تا کاهش فلرینگ پالایشگاه اول پارس جنوبی به‌عنوان بخشی از تعهدات وزارت نفت در کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در نظر گرفته شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۲۶۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است

محمد جواد عسکری گفت: مسائل محیط زیسیت باید جزو اولویت‌های مهم دستگاه‌های دولت و دستگاه‌های اجرایی باشد، امروز اثرات کم توجهی به این حوزه را با مشکلات به وجود آمده مشاهده می‌کنیم و برای جبران این کم توجهی‌ها لازم است در قالب برنامه حرکت کنیم.

نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ۲۲۰ حکم مربوط به دستگاه‌های متولی در زمینه قانون هوای پاک وجود دارد که ۲۰ حکم آن اجرا شده، ۶۰ حکم ناقص اجرا شده و بقیه آن تاکنون اجرا نشده اند، ادامه داد: سالانه افراد زیادی به دلیل آلودگی هوا فوت کرده و یا با مشکلات جدی مواجه می‌شوند، دستگاه‌هایی که در زمینه اجرای قانون هوای پاک کم کاری کرده‌اند به عنوان مصداق ترک فعل به دستگاه‌ قضائی معرفی کرده‌ایم.

این نماینده مردم با تاکید بر اینکه راهی جز ایجاد هم افزایی برای اجرای قانون هوای پاک نداریم، عنوان کرد: باید در کشور گفتمان محیط زیستی را ایجاد کنیم و همه عوام و خواص مسائل زیست محیطی را سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی با بیان اینکه با پیگیری‌ها و نظارت های میدانی انجام شده مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه را برطرف کردیم و روند احیای آن امیدی را ایجاد کرده است، گفت: باید مسائل محیط زیست را جدی تر از گذشته ببینیم، درحال حاضر مسائلی از قبیل آلودگی دریاها و دریاچه‌ها با ورود فاضلاب را شاهد هستیم و از سوی دیگر شاهد خشک شدن دریاچه‌های آب شور هستیم که ریزگرد آن ها خسارت زیادی را به همراه دارد.

عسکری با اشاره به اینکه باید مسائل محیط زیستی را به صورت جدی‌تر در کتاب های درسی آورده شود، افزود: واحدهای تولیدی و معادن باید به تعهد خود در زمینه کنترل آلایندگی حاصل از فعالیت عمل کنند. وزارت نفت نیز باید در حوزه زیست محیطی به وظایف خود عمل کند و متاسفانه کم کاری این وزارتخانه پیگیری نشده است.

وی با اشاره به نشست کمیسیون متبوع خود با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و تاکید بر اینکه باید حوزه محیط زیست را دانش بنیان کنیم، عنوان کرد: خوشبختانه در مناطق حفاظت شده با اقداماتی که صورت گرفته جمعیت قوچ، میش، کل، بز و گوزن زرد ایرانی درحال افزایش است که جای تقدیر دارد و باید این فعالیت ها باید تقویت و حمایت قانونی شوند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آمادگی داریم تا هرگونه حمایتی را در زمینه تقنینی از سازمان حفاظت محیط زیست داشته باشیم، ادامه داد: کم بودن نیروی کار و محیط بان در سازمان حفاظت محیط زیست مشکل ساز است و باید هرچه سریع تر این کسری جبران شود.

رئیس کمیسیون کشاورزی، اّ، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید برای کانون های ریزگردها اقدامات جدی و فوری انجام شود، تصریح کرد: در برخی نقاط کشت درخت اکالیپتوس با توجه به رشد سریع ترویج داده شده اما باید توجه شود که این نوع درخت بسیار آب‌بر بوده و موجب از بین رفتن منابع آبی می‌شود.

منبع: خانه ملت

دیگر خبرها

  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • حل مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه
  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم
  • مراجع قضایی شهرستان ری رویکرد زیست محیطی دارند+فیلم
  • آشنایی دانش آموزان مهابادی با آموزه های زیست محیطی
  • برگزاری کلاسهای آموزش محیط زیست در ارومیه
  • جامعه‌شناسی محیط‌زیست
  • فلرها، سلامتی مردم عسلویه را نشانه گرفته است
  • ترویج فرهنگ حفاظت از زمین پاک در بین دانش آموزان