Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@06:28:07 GMT

محورهای ترافیکی شهرستان اندیمشک بهسازی شد

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۹۵۶۲۷

محورهای ترافیکی شهرستان اندیمشک بهسازی شد

شهردار اندیمشک گفت: با هدف توسعه خدمات شهری و تأمین نیازهای شهروندان طرح توسعه خدمات شهری اجرا و مسیرهای ترافیکی اندیمشک بهسازی شد.

محمد رضا پاپی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم دراندیمشک، اظهار داشت:شهرداری اندیمشک برای رشد خدمات شهری و تأمین نیازهای شهروندان بر بخش‌های مختلف شهری نیازمند ایجاد منابع پایدار مالی به شیوه و میزان مناسب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:شهرداری اندیمشک علی رغم کمبود منابع مالی با پیگیری‌های صورت گرفته، متناسب با نیاز شهروندان امسال برنامه‌های مناسب و شاخصی را در شهرستان طراحی و به اجرا رسانده است.

شهردار اندیمشک با بیان این که با هدف توسعه خدمات شهری و تأمین نیازهای شهروندان طرح توسعه خدمات شهری اجرا و مسیرهای ترافیکی اندیمشک بهسازی شد،عنوان کرد: به همین جهت در سال گذشته، بیشاز 150 میلیارد ریال برای توسعه و بهسازی معابر شهری اندیمشک اختصاص و مناطق مختلف شهری در کوی ولایت و مناطق جدید شهری و برخی معابر اصلی شهر آسفالت شد.

وی افزود: هم چنین،طرح بهسازی کانال کوی ولایت اندیمشکبا هدف کنترل سیلاب‌های فصلی وخروج کوی ولایت از بن بست ارتباطی وزیباسازی فضای شهری اندیمشک، در این شهرستان آغاز شد.

پاپی بیان کرد: عملیات اجرایی بهسازی این کانال به طول یک کیلومتر با اعتباری بالغ بر 20 میلیارد ریال در دو فاز طراحی و به اجرا رسیده است که عملیات اجرایی فاز اول این طرحدر ابتدای سال 1394 و به منظور هدایت آب‌های سطحی و سیلاب‌های بالا دست و هم چنین فاضلاب مناطق کوی ولایت و کوی رسالت آغاز و در سال 1395 به پایان رسید.

وی گفت: پس از تکمیل و بهره برداری از فاز اول طرح بهسازی کانال کوی ولایت اندیمشک وبه علت کمبود اعتبار، عملیات اجرایی فاز دوم آن تاکنون آغاز نشده بود که با پیگیری مسئولان استانی و شهرستانی، عملیات اجرایی فاز دوم این پروژه آغازو تادو ماه آینده این طرح به صورت کامل تکمیل وبه بهره برداری می‌رسد.

شهردار اندیمشک ادامه داد: هم چنین،6 میلیارد و 500 میلیون ریال از اعتباراتاین طرح عمرانی در فاز اولاز منابع مالیسال گذشته شهرداری اندیمشک تأمین و مابقی اعتبارات مورد نیاز آن از در آمدهای جاری شهریو حمایت‌های مسئولان استانی و شهرستانی تأمین و اختصاص یافتهاست.

وی افزود:این کانال در یک مسیر درون شهری و پرتردد شهرستان و در مجاورت کمربندی شرق اندیمشک به عنوان یکی از مهم‌ترین مسیرهای ترافیکی استان خوزستان،قرار داشت وبه علت عدم رسیدگی مناسب در طول سال‌های مختلف،بهلجن زار و نیزار و یکمعضلزیست محیطی درون شهری تبدیلو راه ارتباطی کوی ولایت و کوی فرهنگیان که دو منطقه مهم شهر اندیمشک می‌باشند را از هم جدا کرده بود.

پاپی بیان کرد:به همین جهت، طرح ساماندهی کانال کوی ولایت اندیمشک مورد توجه قرار گرفت وبا احداث این کانال و ساماندهی مسیرهای اطراف آن، ضمن رفع مشکلات زیست محیطی، چهره ورودی استان و شهرستان زیبا سازی شدو با بهره برداری کامل از آن، خدمات ترافیکی مورد نیاز اندیمشک تا میزان قابل توجهیتقویت شد.

شهردار اندیمشک عنوان کرد: بیش از این نیز،عملیات آسفالت کوی ولایت این شهرستان با 15 میلیارد ریال اعتبار و به کار بردن 40 هزار مترمربع آسفالت گرم با کیفیت طراحی و به اجرا رسیده بود تا معابر این بخش از شهرستان که مدت‌ها از آسفالت مناسب بی بهره بودند از خدمات شهری مناسب برخوردار شوند.

انتهای پیام/

R41468/P1336/S6,57/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۹۵۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد

به گزارش خبرنگار مهر، مجید فدوی شامگاه سه شنبه در نشست خبری هفته معلم با بیان اینکه خیرین شهرستان گناباد ۲۳۰ میلیارد ریال برای احداث و بهسازی مدارس این شهرستان کمک کردند، اظهار کرد: معادل این مبلغ هم از اعتبارات اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خراسان رضوی برای احداث و بهسازی ۱۳ مدرسه و فضای آموزشی شهرستان گناباد اختصاص یافت.

رییس آموزش و پرورش گناباد با بیان اینکه با پیگیری‌های انجام شده برای ساخت مدارسی در شهرهای گناباد، بیدخت، روشناوند و … پای کار آمده‌اند اظهار کرد: احیا و راه‌اندازی خانه معلم شهر کاخک و مرکز توانبخشی و روان شناختی آموزش و پرورش بیدخت از جمله اقدامات عمرانی انجام شده در سال ۱۴۰۲ بود.

وی احداث شش چمن مصنوعی و ساخت و تکمیل استخر شهر کاخک را از دیگر اقدامات انجام شده در این مدت بیان و تصریح کرد: احداث و بهسازی دبستان و دبیرستان شهید رفیعی بیدخت، مدرسه بهفر ریابی و تجهیز و توسعه کارگاه هنرستان دخترانه فدک نیز در سال گذشته انجام شد.

فدوی با بیان اینکه سرانه فضای آموزشی شهرستان گناباد حدود دو برابر سرانه استانی است خاطرنشان کرد: در حالی که سرانه فضای آموزشی در استان خراسان رضوی ۴.۳ مترمربع است این میزان در شهرستان گناباد هشت مترمربع است.

رییس آموزش و پرورش گناباد افزود: گرچه از نظر سرانه فضای آموزشی در سطح خوبی هستیم ولی حدود ۳۰ درصد از مجموع ۲۰۰ مدرسه شهری و روستایی شهرستان گناباد فرسوده و نیازمند بازسازی است.

وی اظهار امیدواری کرد که این مدارس فرسوده با کمک خیران و اعتبارات دولتی بازسازی و بهسازی شوند.

رییس اداره آموزش و پرورش گناباد با اشاره به موفقیت‌های آموزشی این شهرستان طی دو سال گذشته تصریح کرد: در همین مدت رتبه آموزش و پرورش شهرستان گناباد در رشته علوم انسانی در بخش کشوری از چهاردهم به هفتم و در کنکور تجربی در بخش استانی از ۱۴ به رتبه نخست ارتقا یافت.

وی افزود: کسب رتبه برتر استان خراسان رضوی در امتحانات نهایی و رتبه اول کشور در حوزه گیاهان دارویی از دیگر موفقیت‌های دانش آموزان شهرستان گناباد است.

رییس آموزش و پرورش گناباد از آغاز پروژه تجاری سازی در سه ماه آینده خبر داد و افزود: با توجه به اهمیت حوزه درآمدی ۶۵ ملک از املاک آموزش و پرورش شهرستان را شناسایی کردیم که یا بدون استفاده هستند و یا اجاره بسیار کمی برای آنها دریافت می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: هم اکنون ۵۰ مدرسه خالی از دانش آموز در شهرستان گناباد داریم و این در حالی است که به عنوان نمونه مدرسه روستای کلاته سیدعلی با توجه به افزایش دانش‌آموز مجدداً فعال شده است.

رییس آموزش و پرورش گناباد افزود: در راستای طرح شهید عجمیان ۴۳ آموزشگاه در مناطق شهری و روستایی شهرستان گناباد بهسازی و بازسازی شده‌اند.

وی به نامگذاری امسال با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم از سوی مقام معظم رهبری اشاره و خاطرنشان کرد: هنرستان های آموزش و پرورش بهترین ظرفیت برای تحقق این شعار هستند و در همین راستا تابستان امسال مدرسه کارآفرینی راه‌اندازی می‌شود.

رییس آموزش و پرورش گناباد با بیان اینکه روزانه ۶۵ هزار نفر معلم، دانش‌آموز و والدین آنها با آموزش و پرورش در ارتباط هستند گفت: ۱۹ هزار دانش آموز در ۹۱۱ کلاس درس بیش از ۲۰۰ مدرسه شهرستان گناباد مشغول تحصیل هستند.

کد خبر 6093655

دیگر خبرها

  • آغاز بهسازی محور ابهر_ مرشون به طول ۸ کیلومتر
  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد
  • لغزنده بودن محورهای مواصلاتی استان ایلام به دلیل بارش باران
  • ساماندهی خودرو‌های عرضه غذا در تهران
  • اجرای طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک نیاز آبی مردم را برطرف می‌کند
  • ضرورت اصلاح نقاط حادثه خیز شهر مراغه
  • عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است
  • سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق
  • حل گره‌های ترافیکی شهرکرد، دغدغه شورای ششم است
  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان