Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی استان ایلام با بیان اینکه تلاش می‌شود تا پایان نیمه اول سال جاری سرمایه صندوق از 160 میلیارد ریال فعلی به 200 میلیارد ریال برسد، گفت: امیدواریم با تامین مالی بیشتر این صندوق بتوانیم کمک بیشتری به سهامداران صندوق کنیم.

دکتر «ابراهیم درویشی» با حضور در دفتر ایسنا،اظهار کرد: صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی استان ایلام مانند سایر صندوق‌های حمایت از بخش کشاورزی بر اساس قانون تشکیل وزارت جهاد کشاورزی تاسیس شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان ایلام در سال 1385 با هدف حمایت از تولیدکنندگان و متقاضیان سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی استان با مبلغ 4.5 میلیارد ریال و با عضویت 71 تشکل و سهامدار شروع به کار کرد و در حال حاضر هم حدود 160 میلیارد ریال سرمایه دارد و 187 تشکل سهامداران آن را تشکیل می‌دهند و این صندوق توانسته با وجودمحدودیت منابع از بخش قابل توجهی از تولیدکنندگان بخش کشاورزی حمایت کند.

هشت زیرمجموعه صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی

مدیر عامل صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی استان ایلام با بیان اینکه اساس و شاکله این صندوق شرکت سهامی خاص است که حداکثر 49 درصد سهام آن مربوط به دولت و حداقل 51 درصد از سهام آن مربوط به بخش غیر دولتی و تولید کنندگان بخش خصوصی است، تاکید کرد: مدیریت صندوق با مشارکت سهامداران انجام می گیرد .

درویشی تصریح کرد: فعالیت‌هایی که در صندوق انجام می‌شود در 8 زیر بخش مشابه سایر صندوق‌های استانی شامل «دام، طیور و زنبور عسل» ، «زراعت و باغبانی، «خدمات مشاوره ای» ، «شیلات» ، «منابع طبیعی»، «مکانیزاسیون» ، «عشایری» و «صنایع تبدیلی» فعالیت دارد.

صندوق توانسته قسمتی از مشکلات مالی تشکل‌های سهام‌دار را مرتفع کند

وی با بیان اینکه صندوق استان ایلام هم باوجود محدودیت‌ها در منابع مالی خود داشته توانسته منشا خدمات خوبی در بخش کشاورزی استان باشد، ادامه داد: از ابتدای تشکیل صندوق بیش از 600 میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه پراخت شده که سهم نیمه دوم سال گذشه حدود 60 میلیارد ریال بوده است. همچنین در شش ماهه دوم سال قبل حدود 15 میلیارد ریال تسهیلات اضطراری نیز به سهام‌داران پرداخت شده و صندوق توانسته است قسمتی از مشکلات مالی تشکل‌های سهام‌دار صندوق را مرتفع کند.

مدیر عامل صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی استان ایلام گفت: این صندوق در برنامه‌هایی مانند خرید میوه شب عید که برای تنظیم بازار بود مشارکت کرده و همچنین در بحث خرید جو از طریق برخی از سهام‌داران مشارکت نموده و توانسته در این راه هم به جوکاران و هم به دامداران کمک کند.

درویشی تصریح کرد: در پایان هر سال مالی بر اساس تراز مالی که در صندوق انجام می‌شود قسمتی از سود به سهامداران پرداخت می‌شود که در پایان سال مالی 94 – 95 مبلغ 1 میلیارد و 600 میلیون ریال سود نقدی برای پرداخت به سهامداران مصوب شده که به صورت نقدی طی 2 ماه آینده به سهامداران پرداخت خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه تلاش ما این است که اثرگذاری صندوق را در بخش کشاورزی استان افزایش دهیم که از جمله آنها تغییر مدل ارائه خدمت است، گفت: تاکنون خدمتی که به سهامداران ارائه شده صرفا در پرداخت تسهیلات بوده ولی تلاش این است که بتوانیم این خدمات را تغییر دهیم و به عنوان مثال کشاورزان را از جمله در بحث تامین نهاده‌ها در حوزه های مختلف بخش کشاورزی یاری کنیم.

خدمات صندوق به سهام‌داران ساده و مکانیزه می‌شود

مدیر عامل صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی استان ایلام با بیان اینکه تلاش شده خدماتی که به سهامداران ارائه می‌شود را مکانیزه و ساده کنیم و خدمات صندوق اثربخشی بیشتری در بخش کشاورزی استان داشته باشند ، ادامه داد: برنامه‌های این زمینه توجه به زنجیره‌های ارزش به فراخور استعدادهای استان است به این معنا که این تلاش آغاز شده تا به یک سری فعالیت‌های ارزش‌آفرین دست بزنیم تا در آن زنجیره‌های تولید و فرآوری محصولات کشاورزی که سود بیشتری عاید حلقه‌های این زنجیره کند، بیشتر دیده شود و این نوع نگاه می‌تواند در مراحل مختلف طراحی، تامین مواد اولیه ، تولید، بازاریابی، فروش و حتی بازیافت محصولات کشاورزی، کشاورزان را یاری کند.

برنامه برای 200 میلیارد ریالی شدن سرمایه‌ی صندوق ایلام تا پایان شهریور 1396

وی در پایان با بیان اینکه به عنوان یکی از مهمترین برنامه ‌ای صندوق در تلاش جهت افزایش منابع مالی صندوق به 500 میلیارد ریالی در 5 سال آینده خواهیم بود، گفت: از مسئولین مربوطه انتظار داریم مطابق موارد متعدد قانونی از جمله تبصره هایی از مواد 31 و 60 قانون احکام دائمی بودجه برنامه ششم توسعه در جهت کمک به تامین مالی این صندوق جهت حل مشکلات نقدینگی بخش کشاورزی همکاری و مساعدت نمایند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۳۵۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی

به گزارش خبرنگار مهر، اسکندر زند شامگاه چهارشنبه در همایش سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی، پیاده سازی، راهکارها و چالش‌ها توضیحاتی از روند تدوین این سند ملی مطرح کرد و گفت: امنیت غذایی موضوعی فرابخشی است که نیازمند همکاری همه دستگاه‌های اجرایی دخیل این امر در کشور است.

وی در ادامه تصریح کرد: مشکلات پیش روی تأمین امنیت غذایی کشور باید بررسی شود که در این مسیر موضوعاتی همچون نداشتن تئوریسین و نپرداختن به تئوری‌ها، تدوین شاخص‌های امنیت غذایی کشور بر پایه شاخص‌های بین المللی، برقراری ارتباط بین همه اندیشکده ها و پژوهشکده‌های فعال در زمینه امنیت غذایی و ارائه مدل سالم سازی مواد غذایی قابلیت بررسی و اقدام را دارد.

بابک مؤمنی سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با تقدیر از همراهی و دغدغه مندی سازمان مدیریت و برنامه ریزی در محور قرار دادن سیاست‌ها و برنامه‌های بخش کشاورزی در استان و همچنین بیان نقش اساسی دانشگاه در تربیت نیروهای انسانی نخبه برای بخش کشاورزی، اظهار داشت: در استان مازندران توسعه همه زیربخش ها عملاً مرتبط با توسعه بخش کشاورزی است و جایگاه نخست کشاورزی مازندران از لحاظ ارزش افزوده محصولات کشاورزی تولیدی بیانگر جایگاه ویژه این بخش در اقتصاد استان و کشور است.

تهیه ۵ برنامه جهش تولید

وی در ادامه خاطرنشان کرد: شعار امسال مقام معظم رهبری که بر روی جهش تولید تأکید دارد و مشارکت مردم را به عنوان یک قید بسیار مهم برای این جهش معرفی کرده است، به عنوان مسیر و چراغ راه راه این سازمان تعریف شده و ۵ برنامه با موضوعات جهش تولید گوشت قرمز، شناسنامه دار کردن واحدهای تولیدی، تولید محصول سالم با محوریت برنج، توسعه کشت محصولات کم آب بر و گلخانه‌ای و تقویت اقتصاد دریاپایه به عنوان اهداف اصلی سازمان جهاد کشاورزی در سال جاری تعیین شده است.

فرج الله فتح الله پور رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران، نقش بخش کشاورزی استان در اقتصاد کشور را قابل توجه دانست و افزود: در جلسات کارگروه برنامه ریزی و توسعه استان چهار موضوع زراعت و باغبانی، صنایع تبدیلی و غذایی، حمل و نقل و لجستیک، آب و انرژی برای توسعه اقتصاد کشاورزی مورد بررسی قرار گرفته و با نگاه برنامه ریزی مسأله محور، مسائل و مشکلاتی از جمله پایین بودن کیفیت و سلامت غذایی و استاندارد تولید محصولات کشاورزی، عدم ثبات بازار محصولات کشاورزی، پایین بودن توان بازاریابی و رقابت واحدهای کوچک صنایع تبدیلی و غذایی، ناترازی آب و انرژی و ضعف در لجستیک و حمل و نقل را به عنوان مسائل اصلی حول محور رشد اقتصادی مطرح کرد.

کد خبر 6088170

دیگر خبرها

  • «ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود
  • سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود
  • حمایت از طرح‌های پرورش آبزیان از سیاست‌های اصلی استان است
  • استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • طرح‌های پرورش ماهی در استان بوشهر حمایت می‌شود
  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/ سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان
  • امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی
  • اعلام برنامه‌های بانک مرکزی برای ‎تامین مالی ‎تولید/ حمایت ۳۵۰ همتی با ابزارهای نوین
  • استفاده از هوش مصنوعی در برنامه‌ریزی‌های بخش کشاورزی