Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجلس شورای اسلامی از همکاری بین جمهوری اسلامی ایران و قزقیزستان برای مبارزه با مواد مخدر و جلوگیری از آسیب‌های آن خبر داد.

به گزارش «قدس آنلاین»، نشست مطبوعاتی روسای مجالس جمهوری اسلامی ایران و جمهوری قرقیزستان امروز (دوشنبه،۴ اردیبهشت ماه) برگزار شد.

علی لاریجانی در ابتدای این نشست مطبوعاتی با بیان اینکه امروز میزبان مهمانانی عزیز از کشور دوست و برادر قرقیزستان، رئیس پارلمان این کشور به همراه برخی نمایندگان این پارلمان هستیم، گفت: روابط ایران و کشور قرقیزستان از لحاظ سیاسی و همکاری‌های بین‌المللی در سطح خوبی قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مذاکرات خوبی در دیدار با رئیس مجلس قرقیزستان در چند بخش مهم انجام شد، افزود: امروز مذاکرات خوبی در زمینه همکاری‌های پارلمانی و گفت وگو بین کمیسیون‌های تخصصی برای اینکه دو کشور بتوانند به یکدیگر در زمینه‌های مختلف کمک کنند انجام شد که این همکاری‌ها در این تفاهم نامه درج شده است.

وی با اشاره به اینکه بخش دیگر گفت وگو مربوط به همکاری‌های اقتصادی بین دو کشور و استفاده از این ظرفیت‌ها توسط تجار است، ادامه داد: امکانات خوبی در دو کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری قرقیزستان وجود دارد که باید فعال شود و در این سفر رئیس مجلس قرقیزستان مذاکره‌ای با اتاق بازرگانی و همچنین بازدید از مراکز صنعتی و کشاورزی مهم دارد که برای صادرات از آن استفاده می‌شود.

لاریجانی یادآور شد: همچنین در این دیدار و گفت وگوها تأکید شد که زمینه تسهیل همکاری بازرگانی بین دو کشور فراهم شود تا تجار از این ظرفیت استفاده کنند. همچنین بر افزایش امکانات پروازی برای فعال شدن گردشگری بین دو کشور تأکید شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: یکی از موضوعات مهم که از گذشته مطرح بوده و امروز بر آن تأکید شد ارتباط مواصلاتی بین دو کشور برای اتصال ایران به چین است که از پروژه‌های مهم بین‌المللی بوده و امیدوارم در گفت وگوی رئیس مجلس قرقیزستان بستر این اقدام فراهم شود.

وی با بیان اینکه دو کشور ایران و قرقیزستان نگاه مشترکی نسبت به خطر تروریست و افراطی‌گری در منطقه دارند، ادامه داد: هر دو کشور از خطرات مواد مخدری که در افغانستان تولید می‌شود آسیب می‌بینند لذا بر روی همکاری‌ها برای رفع این معضل تأکید شده و در یادداشت تفاهم همکاری نیز گنجانده شده است.

رئیس قوه مقننه تصریح کرد: امیدوارم که سفر ایشان موفقیت آمیز بوده و دستاورد این سفر گسترش همکاری های دو جانبه باشد.

در ادامه این نشست مطبوعاتی چینی بای تورسون بکوف رئیس مجلس جمهوری قرقیزستان با بیان اینکه این سفر نخستین سفر رسمی هیات پارلمانی قرقیزستان به ایران است، گفت: این سفر یک جنبه سمبلیک دارد چرا که این سفر رسمی در سالگرد بیست و پنجمین سال برقراری روابط بین دو کشور انجام شده است.

رئیس مجلس جمهوری قرقیزستان افزود: ملت قرقیزستان و ایران از طریق راه ابریشم که پیوند دهنده دو ملت بود از دیرباز روابط خوب و برادرانه داشته اند و امروز دو کشور شریک استراتژیک مناسبی برای یکدیگر بوده و در تمام عرصه های سیاسی و اقتصادی آمادگی توسعه روابط را دارند.

وی ادامه داد: جمهوری قرقیزستان ایران را به عنوان شریک اولویت دار و مهم خود در منطقه می شناسد و در دیدار با رئیس مجلس ایران تمام مسائل مربوط به گسترش و توسعه روابط در ابعاد سیاسی، اقتصادی، علمی و فرهنگی بین دو کشور مطرح شد.

چینی بای تورسون بکوف یادآور شد: تماس های نزدیک تر بین گروه دوستی پارلمانی دو کشور مطمئنا به پیشبرد مسائل کمک می کند.

وی با بیان اینکه کارها و تلاش های زیادی برای گسترش روابط در تمامی زمینه ها به ویژه راه های مواصلاتی و حمل و نقل انجام شده است، افزود: مجالس دو کشور به عنوان یک مقام مهم قانونگذاری باید پایه قانونی لازم برای انجام این اقدامات را ایجاد کنند تا دولت های دو کشور به یکدیگر نزدیک تر شوند.

رئیس مجلس جمهوری قرقیزستان ضن تشکر از دعوت رئیس مجلس و مهمان نوازی ایران تصریح کرد: جمهوری قرقیزستان تمایل و اراده برای گسترش روابط در تمامی عرصه ها دارد.

منبع: خبرگزاری میزان

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۴۹۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال مقامات آفریقایی از توسعه روابط اقتصادی با ایران

خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا که امروز با حضور رئیس جمهور کشورمان و مقامات عالی اقتصادی بیش از ۳۰ کشور آفریقایی در محل سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد، با شماری از مقامات آفریقایی گفتگو کرد و نظر آنها را درباره توسعه روابط تجاری و اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران جویا شد:

میشل اوکیبه بافل معاون وزارت صنعت و تجارت غنا: 
امروز ایران جایگاه مهمی در منطقه دارد و من فکر می‌کنم کشور‌های آفریقایی قدر تعامل با ایران را به خوبی می‌دانند. ما باور داریم ایران کشور مهمی است که باید به شکل جدی به آن نگاه شود و به همین علت ما از غنا به اینجا آمده ایم. ما باور داریم که ایران ظرفیت‌های زیادی دارد که بسیاری از آنها میتواند به توسعه آفریقا کمک کرد. باید از این ظرفیت‌ها و فرصت‌ها در آفریقا برای تجارت و ایجاد ثروت استفاد کرد. آفریقا بازار‌های خوب و دست نخورده و رو به رشدی دارد. باید به آفریقا به عنوان تنها بازار بکری که اکنون وجود دارد، نگاه کرد. بنابراین معتقدم امروز ایرانی‌ها باید نگاه خود را بیشتر به آفریقا و سرمایه گزاری بیشتر در این قاره معطوف کنند. 

کنستانتینو چیونگا، معاون رئیس جمهور زیمبابوه: 
اولا به رئیس جمهوری اسلامی ایران برای برگزاری کنفرانس اقتصادی ایران و آفریقا تبریک می‌گویم. زیرا این اقدام در راهبرد برد-برد، هم به آفریقا و هم به ایران کمک خواهد کرد؛ و این اعتمادی است که ما به دنبال آن هستیم. ایران در مسیر رو به جلو حرکت می‌کند و بازار یک و سه دهم میلیارد نفری ایران و افریقا  هم فرصت‌های تجاری زیادی را برای قاره افریقا و ایران به همراه می‌آورد. ما مصمم هستیم تا این همکاری بر اساس اعتماد متقابل به خوبی پیش برود.

بازار تجارت ایران رو به رشد است و نمایشگاهی که ما طی این دو روز مشاهده می‌کنیم، پیشرفت‌ها و ظرفیت‌هایی را که ایران به دست آورده است، نشان می‌دهد. ما بر اساس یادداشت‌های تفاهمی که امضا کردیم، اقدام خواهیم کرد. در هیئت همراه ما، وزیر آموزش زیمبابوه حضور دارد، زیرا ما می‌خواهیم در حوزه تحقیقات پیشرفت داشته باشیم. در حوزه آموزش، در حوزه نوآوری و... بنابراین همکاری زیادی در این حوزه مشخص وجود دارد. به یاد داشته باشید که تمام موضوعاتی که ما درباره آن گفتگو می‌کنیم، موتور آن آموزش است. وقتی شما آموزش دیده باشید، می‌توانید آن کار را انجام دهید. اگر شما می‌خواهید در حوزه مهندسی یا فن آوری یا پزشکی و... فعالیت کنید، باید آموزش آن را دریافت کنید؛ بنابراین این حوزه‌ای است که ما آن را مد نظر قرار داده ایم. حوزه فناوری، حوزه کشاورزی، حوزه معدن، تولید و همه اینها حوزه هایست که از نظر همکاری بین ایران و زیمبابوه مد نظر ماست و ما قصد داریم همه این‌ها را از طریق تفاهم نامه‌هایی که در سفر ژوئیه گذشته آقای رئیسی به زیبمابوه، امضا شده است، دنبال کنیم.

وزیر صنعت افریقای مرکزی
به نظر من ایران کشوری قوی و پرظرفیت است که هنوز در آفریقا آنطور که باید و شاید، شناخته نشده است. مراسم افتتاحیه امروز و سخنرانی رئیس جمهوری اسلامی ایران بسیار خوب بود. من از دولت و رئیس جمهور ایران می‌خواهم تمام تلاششان را برای تقویت توافقات و همکاری‌ها با قاره آفریقا به کار گیرند. کشور من جمهوری آفریقای مرکزی‏ برای همکاری گسترده با ایران به ویژه در زمینه تجارت آماده است. کشور من هم مانند ایران ظرفیت‌های زیادی دارد و ما به عنوان کشور‌هایی که روابط دوستانه داریم خواهان توسعه روابط تجاری هستیم.

دیگر خبرها

  • تاکید وزرای دفاع ایران و بلاروس بر اجرای
  • وزیران دفاع ایران و قزاقستان دیدار کردند
  • وزرای دفاع ایران و قزاقستان دیدار و گفتگو کردند
  • امیر آشتیانی با وزیر دفاع قزاقستان دیدار و گفت‌وگو کرد
  • استقبال مقامات آفریقایی از توسعه روابط اقتصادی با ایران
  • نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • رئیس جمهور: نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • رئیس جمهور: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • نگاه ایران به آفریقا، راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است