Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرویس انتخابات بی‌باک:

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: علت اصلی اختلاف طبقاتی در کشور ما به این خاطر است که ۴درصد اجازه فعالیت به ۹۶درصد جمعیت ما را نمی‌دهند.

به گزارش بی باک، محمد باقر قالیباف کاندیدای دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری در اولین گفت‌وگوی تلویزیونی خود، در سخنانی گفت: از اینکه امشب دقایقی را در جمع گرم و صمیمی شما مردم عزیز هستم خداوند بزرگ را شاکرم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بنای من این نیست که امشب درباره قالیباف صحبت کنم بلکه می‌خواهم با مردم عزیزمان صحبت کنم در ارتباط با ایران،در رابطه با کشورمان،در ارتباط با فرزندان و خانواده‌هایمان،نسل آینده‌مان و زندگی امروزمان.

قالیباف تأکید کرد: وقتی می‌خواهم از ایران عزیز صحبت کنم قصدم این نیست که برگردم به تاریخ بزرگ این ملت و این کشور بزرگ و به‌یادماندنی. قصد دارم بیشتر درباره امروز و واقعیتهای امروز جامعه‌مان که مسائل و مشکلات امروز یکایک من و شماست سخن بگویم.

وی ادامه داد: می‌خواهم از واقعیتهایی سخن بگویم که شاید دو گروه خوششان نیاید. بعضی مسئولان دولتی امروز شاید علاقه شنیدن این موضوعات را نداشته باشند و بخشی از افراد تافته جدابافته از مردم هستند. البته آنها بسیار افراد محدودی هستند،شاید به‌تعبیر من کمتر از 4 درصد جامعه ما باشند.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: من امروز می‌خواهم از واقعیتها سخن بگویم، از واقعیتی که امروز مردان ما در مسائل اجتماعی و به‌خصوص رسیدگی به آسیبهای اجتماعی در حاشیه هستند.

قالیباف اظهار داشت: امروز در حوزه مسائل سیاسی مردم ما اگر در صحنه هم هستند به‌صورت مقطعی است و از همه مهمتر اینکه در حوزه اقتصاد مردم ما را از گردونه مسائل اقتصادی اخراج کرد‌ه‌اند،در صحنه فرهنگ کنارزده هستند،فرصت مناسب برای بروز استعدادها و ظرفیتهای خودشان را نمی‌بینند.

وی تأکید کرد: امروز می‌خواهم واقعیتهایی را به شما عزیزان بگویم که 10 درصد جمعیت ما فقیر هستند،فقر مطلق. برای ابتدایی‌ترین مسائل زندگی خود دچار چالش هستند. اگر می‌گوییم گرسنه می‌خوابند حرف گزافی نگفتیم.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری متذکر شد: ما کشور ثروتمندی هستیم و ذخایر و ظرفیتهای زیادی داریم؛ به‌طور نمونه امروز ایران عزیز ما در بعد انرژی‌های فسیلی اعم از گاز و نفت، رتبه اول را در جهان دارد. آمارها نشان می‌دهد اگر ما یک درصد جمعیت جهان را داریم ولی 5 درصد ظرفیت های بزرگ را در این کشور داریم.

وی اضافه کرد: ما کشوری هستیم جوان، و نیروی جوانی و فعال، جوانان تحصیل‌کرده، بااراده که دیگر کشورها حسرت چنین ظرفیت بزرگی را در حوزه منابع انسانی دارند ولی واقعیت تلخ این است که با چنین منابع انسانی و مادی و با بهترین شرایط، ولی مردمی کم‌درآمد و فقیر.

قالیباف افزود: اگر در دولت مردم قول حمایت از محرومین و فقرا را دادیم به این خاطر است که آنها دوباره به زندگی خود برگردند؛ اگر قول دادیم که پرداخت یارانه برای آن بخش از قشر کم‌درآمد به‌خاطر اینکه آنها بتوانند حداقل زندگی خود را اداره کنند و شرمنده خانواده خودشان نباشند،اگر قول 5 میلیون شغل را دادیم، به این خاطر است که می‌دانیم ریشه همه این مشکلات، فقر و اعتیاد و رکود و گرانی، در نداشتن شغل و بیکاری جوانان عزیز ماست.

وی تأکید کرد: اگر قول داده‌ایم که آنهایی که قاچاقچیان حرفه‌ای هستند، آنها که زالوصفتانه، دلالانی که بدون هیچ فعالیت و تلاشی بیشترین سهم و سود را از دسترنج کشاورزان و تولیدکنندگان ما چه در حوزه صنعت و چه در کشاورزی، ‌آنها منافع 5‌ــ4 برابری می‌برند ولی آنها که تولیدکنندگان اصلی هستند امروز مقروضین به بانکها هستند.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری اضافهکرد: اگر امروز ما نام می‌بریم از واردات‌چی‌هایی که مزاحم تولید هستند و آنها کسانی هستند که سرباز بیگانگان‌اند؛ آنها حتماً علاقمند نیستند که این حرفها را بشنوند و علت اصلی امروز این اختلاف طبقاتی و این فاصله فقر و غنا در کشور ما وجود دارد به این خاطر است که این 4 درصد اجازه فعالیت به 96 درصد جمعیت ما نداده‌اند.

وی گفت: اگر قول داده‌ایم که با ایجاد سامانه ویژه کارانه بتوانیم کمکی به جوانان عزیز که مشغول به کار بودند و به‌دلایل مختلف به‌خاطر رکود و تعطیلی کارخانه‌ها و کاهش تولید بدون کار شده‌اند به آنها کمکی کنیم و حق کارانه‌ای در حد 250 هزار تومان به آنها داده شود تا زمانی که بتوانند کاری پیدا کنند و از طریق این سامانه آنها را به محیطهای کار معرفی کنیم به این خاطر است که بتوانیم حداقل کمک را به این عزیزان انجام دهیم؛ این حق ماست.

قالیباف ادامه داد: چقدر جوانانی را سراغ داریم و می‌بینیم در این بازدیدها و مراجعات و سرکشی‌ها در کوچه و بازار و در حاشیه‌های شهر تهران که چه مادرانی هستند که با همهمشکلات جسمی که دارند در خانه مردم کار می‌کنند و با حداقل دریافتی جوان خود را روانه تحصیل و دانشگاه می‌کنند به‌امید روزی که بتواند کمکی به خانواده و کشور کند ولی بعد از فارغ التحصیلی این جوان عزیز در خانه باقی می‌ماند و شرمسار است که حتی پول توی جیبی‌اش را باید از مادری که در خانه مردم کار می‌کند،بگیرد،اینجاست که شرمنده و شکسته می‌شود.

وی تصریح کرد: اگر قول می‌دهیم که در مالیات تحول اساسی رخ دهد. ما مالیات را به‌دقت و به‌سختی از 96 درصد مردم می‌گیریم و حتی بعضی اوقات ناخواسته یا به هر دلیل دیگری ازتولید کننده‌ای که درآمد کافی نداشته و از فروشنده این‌چنینی و از کارمند و کسانی که حقوق‌بگیر دولت هستند در سر وقت مالیات را می‌گیریم ولی از آن 4 درصد که بیشترین سود و بهره و رانت را میبرند نام و نشانی نیست و آنها بیشترین سود را بدون پرداخت هیچ مالیاتی می‌گیرند.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: اگر قول می‌دهیم در کشور درآمد را افزایش دهیم به این دلیل است که بتوانیم سطح رفاه و آرامش و آسایش مردم را به‌صورت عمومی، چه در اقصی نقاط دور و در مرزها و روستاها زندگی می‌کنند و چه عزیزانی که در شهرها زندگی می‌کنند، هر ایرانی بتواند یک زندگی افتخارآمیز برای خود داشته باشد.

وی تأکید کرد: دولت مردم وظیفه خود می‌داند که تبعیضی را که بین بازنشستگان است از میان بردارد و وظیفه خود می‌داند که تعهداتش را که باید به فرهنگیان و معلمان عزیز توجه بشود حتماً داشته باشد. دولت مردم این را وظیفه خود می‌داند که بتواند در حوزه مربوط به آموزش و عدالت آموزشی،فرصتهای برابر را برای همه مردم عزیزمان فراهم کند.

قالیباف با بیان اینکه دولت مردم وظیفه دارد در مشکلات جدی محیط زیست چه در آلودگی هوا و چه صوتی به‌خصوص در شهرهای بزرگ و نیز ریزگردها که به‌شدت مردم ما را آسیب رسانده برنامه‌های جدی خود را اجرایی کند، یادآورشد: مردم عزیز ایران، شما می‌توانید در 29 اردیبهشت تصمیم بگیرید؛ یا همین وضعیت موجود ادامه یابد که ادامه‌اش یعنی ادامه بیکاری، ادامه آسیبهای اجتماعی، ادامهرکود؛ یا اینکه با حضورتان این تغییر را ایجاد کنید.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم خاطرنشان کرد: بعد از اینکه من در رابطه با 5 میلیون شغل صحبت کردم، بعضاً گفته‌اند که امکان پذیر نیست. سخن من این هست اگر یک نگاهی به روند جمعیتی کشور بکنیم، در سال 1364 متولدین این سال 1میلیون و 850 هزار نفر بودند؛ و این روند جمعیت تا سال 1374 در آن دهه ادامه داشته است.

وی افزود: متوسط جمعیت در این دهه 1میلیون و 250 هزار نفر است؛ همه اینها امروز در جامعه ما در سن 3ــ22تا 32سالگی هستند و همه اینها شغل می‌خواهند و می‌خواهند ازدواج کنند. اینها مسکن می‌خواهند و حق زندگی دارند. متعجبم از دولتمردان امروز که می‌گویند می‌خواهیم مشکلات را حل کنیم و بعد می‌گویند 5 میلیون شغل امکان ندارد. اگر این کار را نکنیم، یعنی همین هم ایجاد نشود یعنی در 4 سال بعدی شما می‌خواهید برای مردم از شرایط فعلی سخت‌تر باشد.

قالیباف تصریح کرد: دولت مردم متعهد است به مردم که 5 میلیون شغل را در طول دوره خود ارائه کند با کمک شما مردم عزیز،به‌خصوص با کارآفرینان و با کمک جوانان و همه صنعتگران عزیزمان. البته در برنامه ششم هم بر این موضوع تأکید شده است.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: بیش از 20 میلیارد دلار قاچاق وارد کشور می‌شود. اگر همین یک مورد برایش اقدام جدی انجام شود چند صد هزار شغل ایجاد خواهد کرد.

وی اظهار کرد: در صنایع پتروشیمی به‌ازای هر یک میلیون تن به‌صورت مستقیم 200 هزار شغل و به‌صورت غیرمستقیم 400 هزار شغل ایجاد می‌کنیم و ما قادریم با سرمایه داخلی و باتکنولوژی داخلی و با سرمایهگذاری‌هایی که شده و به‌خاطر دخالت آن 4 درصد در این صنعت باعث شده از این ظرفیت استفاده نشود،می‌توانیم 8 میلیون تن به ظرفیت پتروشیمی اضافه کنیم که معنی‌اش یعنی یک‌میلیون و 600 هزار شغل مستقیم و بیش از 3میلیون شغل غیرمستقیم.

قالیباف تصریح کرد: اضافه بر آن در صنایع روستایی و صنایع کوچک و از همه مهمتر فناوری آی‌تی؛ امروز بیشترین دانشجویان فارغ التحصیل و افراد بسیار بامهارت در این صحنه داریم. می‌توانیم از عرصه بین الملل و بازار داخل در این زمینه استفاده کنیم ولی متأسفانه الآن این اتفاق نمی‌افتد.

وی با اعلاماینکه امروز دولت مردم مصمم است که با این 4 درصد مبارزه کند و مصمم است که جلوی واردات مضر و واردات غیرضروری را بگیرد، گفت: البته ما همیشه مدافع واردات تکنولوژی و موارد اولیه که نیازمند فعالیت کارخانه‌هاست، بوده و هستیم و حتماً کمک خواهیم کرد ولی در کشوری که صنعتگران و اندیشمندانش و حوزه‌های دانشگاهی می‌توانند تکنولوژی‌ای داشته باشند، بهترین موشک و رادارها را دارند و می‌توانند ماهواره در مدار قرار دهند نیازی به واردات چوب بستنی است؟ ما تسبیح و مهر و سجاده هم وارد می‌کنیم، این یعنی ظلم به ملت.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: البته من معنی این حرف را با گوشت و پوست و استخوان درک می‌کنم که وقتی با این 4 درصد می‌خواهیم مبارزه کنیم آنها قدرت و پول و پارتی و حوزه نفوذ دارند و حاشیه امنیت دارند و رسانه دارند.

قالیباف اضافه کرد: این را با همهوجودم درک می‌کنم که آنها اهل تهمت زدن هستند،قدرت تخریب دارند،همان کسانی هستند که دیدید در چند ماه قبل در رسانه‌ها عکس دخترخانمی را در مجلس عروسی پخش کردند با آن تجملات کذایی و گفتند این مراسم عروسی دختر قالیباف است. ما روز اولی که پا به خدمت برای این مردم گذاشتیم جان خود را به دست گرفتیم و به میدان جنگ رفتیم،رفتیم که جانمان را بدهیم، امروز هم اگر لازم باشد آبروی خود را می‌دهیم و در مقابل این 4 درصد زالوصفت که خون این 96 درصد را می‌مکند به‌امید خدا و کمک شما مردم عزیز محکم می‌ایستیم.

وی ادامه داد: مالیات را عادلانه می‌کنیم و جلوی فرار مالیاتی را می‌گیریم و رونق می‌دهیم به فضای کسب و کار ولی وقتی با دولتمردان امروز صحبت می‌کنیم، می‌گویند نمی‌شود؛ می‌گوییم چرا نمی‌شود عادلانه فرصتها را در اختیار همه قرار دهیم؟ می‌گویند نمی‌شود،ولی ما می‌گوییم می‌شود.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم یادآور شد: حدود 14 سال قبل که افتخار خدمت در پلیس داشتم از مردمی کردن امنیت سخن گفتم. بعضی آن را به‌سخرهگرفتند،گفتم پلیس را در خدمت مردم درمی‌آورم.، خندیدند. گفتم نظارت مردم را بر پلیس حاکم میکنم.، به ما کنایه زدند. آن روز مردم حق داشتند از من بهسختی این حرفها را قبولکنند و کنایه‌زنندگان مردد شوند. چون وقتی به یک کلانتری سر میزدند می‌گفتند حکم جلب فلانی را داریم، می‌گفتند ما فرصت و نیرو نداریم دستگیرش کنیم. حتی وقتی دزد را می‌گرفتند حاضر نبودند دزد را تحویل بگیرند.

وی ادامه داد: می‌گفتند ماشین نداریم بعدش می‌‌گفتند بنزین نداریم. آن روز به مردم قول دادیم پلیس را به درب خانه‌هایتان می‌آوریم؛ 110 امروز که می‌بینید بعد از فقط 15 ماه همه چیز متحول شد و مردم با یک تلفن، چه سالخورده و چه کودک و هر اعضای خانواده، با یک تلفن پلیس این‌گونه را به‌خدمت گرفتند، متعجبم از دولتمردانی که مرتب می‌گویند، نمی‌شود.

قالیباف تأکید کرد: وقتی می‌گوییم می‌خواهیم به جوانان کمک کنیم، فریاد دولت بلند است که می‌گویند، نشدنی است. اینها شبیه به معجزه است! خیر شبیه به معجزه نیست؛ فرق دولت مردم و دولت وضعیت موجود در همین است که می‌گوییم می‌شود و می‌توانیم و این دولت می‌گوید نمی‌شود ونمی‌توانیم.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم ادامه داد: ما می‌گوییم چطور می‌شود در حالی که همه تروریستها به‌دنبال ناامن کردن کشور ما هستند و همه تلاشمی‌کنند ولی یک جلیقه انفجاری وارد کشور نمی‌شود و ما افتخار می‌کنیم به این قدرت ولی چطور می‌شود بیش از 20 میلیارد دلار کالا از بنادر ما وارد می‌شود و بر جاده‌ها حرکت می‌کند و در کوچه‌بازار توزیع می‌شود و تولیدکننده و جوانان ما را بدبخت می‌کند و ما نمی‌توانیم جلوی ‌آن را بگیریم؟ مردم می‌پذیرند؟ هرگز.

وی ادامه داد: حداقل آن بخش از مردم که جز با یارانه با چیز دیگر زندگی نمی‌کنند و شما تورم و گرانی دارید، چرا آن را افزایش نمی‌دهید؟ می‌گویند منابع نداریم. هزینه دولت در سال 92، 104هزار میلیارد تومان و 95 می‌شود 330 هزار میلیارد تومان شده؛ یعنی هزینه دولت سه برابر شده ولی آن بخش مردم که گرسنه هستند و حداقل زندگی‌شان همان یارانه است، آن نمی‌شود سه برابر شود؟ آن می‌شود این نمی‌شود؟

قالیباف افزود: ما می‌گوییم چون مدیریت شما برگشته به حداقل 60 سال جهانی است، بله، با این مدیریت نمی‌شود، ولی با مدیریت نسل چهارمی و توجه به مدیریت روز امروز دنیا می‌شود. ما می‌گوییم به‌جای شعار بایدکار کرد،به‌جای حرف باید عمل کرد ولی شما می‌گویید با توضیح دادن و گفتگو کردن و توجیه کردن و نصیحت کردن مسائل حل می‌شود. آیا قاچاقچی کله‌گنده و دلال زالوصفت و واردکننده طرفدار بیگانه را با نصیحت و مذاکره می‌شود حل کرد یا با کار و تلاش و مدیریت صحیح؟

وی ادامه داد: پس پول هست، اما آن جایی که باید باشد نیست. مردم عزیز، ما در 29 اردیبهشت باید تصمیم بگیریم و انتخاب کنیم. بین ادامه روند دولت فعلی که همیشه معتقد استنمی‌شود و نداریم و نمی‌توانیمانتخاب کنیم دولت مردم را که می‌گوید داریم، می‌شود و می‌توانیم و نمونه‌های الگوی موفق آن هست.

شهردار فعلی تهران تأکید کرد: در همین شهر تهران با تحریم جهانی که دولتها حق و حقوق مربوط به مترو را ندادند ولی مترو در این دوره که 30 سال از فعالیت مترو می‌گذرد در 20 و اندی سال فقط 70 کیلومتر ساخته شد ولی در این 10 سال با همه تحریمهای داخلی و خارجی 230 کیلومتر مترو ساخته شد و امروز 300 کیلومتر مترو داریم و 8 تا تمام شد.

وی خاطرنشان کرد: روزی که بزرگراه امام علی(ع) و تونلها را شروع کردیم همه می‌گفتند نمی‌شود ولی دیدید که شد. آن روز که زمان‌بندی گذاشتیم و گفتیم فلان مجموعه و برج میلاد و... فلان روز تمام خواهد شد؛ قول دادیم و انجام شد،پس می‌توانیم. با روند دولت فعلی نمی‌توانیم، راه‌آهن غرب کشور چندین سال است می‌خواهد کشیده شود ولی نشده؟ این اتوبان تهران ــ شمال شده قصه تاریخی و پروژه مثال‌زدنی. هنوز هم کسی نمی‌تواند بگوید کی تماممی‌شودبعد از دو دهه.

قالیباف گفت: شما اعتیاد و طلاق و افسردگی و حاشیهنشینی‌ها را نگاه کنید. سی درصد جمعیت شهرهای بزرگ ما حاشیه‌نشین هستند. مهاجرت به شهرها را نگاه کنید. اینها دارند ضعف اقتصادی را به آسیب‌های اجتماعی هم سرایت می‌دهند و اگر این‌طور شود غیر قابل جبران خواهد بود. بعضی خانواده‌ها در آستانه فروپاشی هستند،وقتی این‌طور شد دولتمردان عزیز بدانید که دولت شما هم خواهد ریخت و تضعیف خواهد شد. کشور و جامعه تضعیف خواهد شد و دین و ایمان آسیب خواهد دید.

وی با بیان اینکه در کشوری که کلیه‌فروشی وسیله امرار معاش جامعه و خانواده بشود، نمی‌شود جلوی دین‌فروشی را گرفت، تصریح کرد: در کشوری که جوان بیکار و ناامید باشد جوان مؤمن و دیندار ساخته نمی‌شود. در دولت مردم به‌وسیلهخود مردم اقتصاد کشور را نجات خواهیم داد و این ظرفیت وجود دارد ولی با این مدیریت‌های سنتی و مدیریتهای بسته و رانتی امکان‌‌پذیر نیست.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم متذکر شد: رئیس محترم دولت فرمودند تا 40 سال دیگر هم حل نمی‌شود بعضاً تا 100 سال دیگر هم نمی‌شود. جناب آقای روحانی، این مردم نه صبر ایوب دارند و نه عمر نوح؛ باید از قابلیتهای کشور استفاده کنیم و جوانان را ناامید نکنیم. با روشها و تکنولوژی‌های جدید می‌توانیم اجرای پروژه‌ها را در همه زمینه‌های اشتغال و عمرانو کشاورزی سرعت را ده برابر کنیم و ارزش افزوده را حداقل 3 برابر کنیم، زمان را بخریم و هزینه‌ها را کم و گره‌گشایی کنیم.

قالیباف افزود: ما در دولت مردم بر این اساس زمینه‌ریزی کردیم که اقتصاد را مردمی کنیم و جلوی آن 4 درصد را بگیریم. مدیریت نسل جدید بیاوریم و جوانان خلاق را به کار و روشهای جدید به کار بگیریم. با برنامه‌ریزی دقیق کار کنیم، هم خوب کار کنیم و هم کار خوب کنیم و از خرد جمعی استفاده کنیم.

وی خاطرنشان کرد: ما در دولت مردم مصمم هستیم که آن قشر آسیبپذیری که امروز هیچ فرصتی برای ایستادن ندارند، اگر امروز به آنها نرسیم فردا دیر است،برای اینها چاره‌اندیشی می‌کنیم. بخش کم‌درآمدهای شدید را در اولین قدم رسیدگی می‌کنیم و به‌‌صورت اورژانسی مسائل و مشکلاتشان را کاهش خواهیم داد و برای آنها حتماً یارانه را اضافه می‌کنیم تا این رکود و بیکاری آنها را از پا در نیاورد.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: برای بیکاران و اخراجشدگان آن 250 هزار را خواهیم داد و به کارگاه‌‌ها معرفی می‌کنیم. در دولت مردم توجه به زنان و به‌خصوص توجه به زنان سرپرست خانوارکه هم مادر خانواده هستند وهم پدر توجه ویژه می‌کنیمدر دولت، هرچند وظیفه نداشتیم ولی به این شیرزنان سعی کردیم کمک کنیم.

قالیباف افزود: در بازدیدی که هفتگی انجام می‌دهم بخشی از وقتم را در این سالها به‌طور مرتب به این خانواده‌ها سر زدم. در یک خانواده هشت فرزند، هر هشت فرزند معلول و فقط با یارانه زندگی می‌کنند و پدر هم ندارند.

وی با بیان اینکه دولت مردم برای این عزیزان باید کار ویژه و اورژانسی انجام دهد، گفت:آنها نمی‌توانند منتظر این باشند که رشد را بخواهیم به کجا برسانیمدیگر جانی برایشان باقی نخواهد ماند.

قالیباف خاطرنشان کرد: امیدمن بعد از خدا به همه این جوانان عزیزمان و به‌خصوص جوانان تحصیل‌کرده و متخصصمان است. به همه دختران عزیزم که امروز از دانشگاه‌ها فارغ التحصیل شدند و در کنج خانه نشسته‌اند و افسردگی سراغ آنها آمده است.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری با بیان اینکه کار فقط به‌خاطر پول هم نیست، کار فقط به‌خاطر حقوق نیست بلکه جوهره انسان کار و فعالیت است، اظهار داشت: متعجبم از دولتی که می‌گوید نمی‌توانیم 5 میلیون شغل ایجاد کنیم. این یعنی عمر انسانها و زندگی این آقاپسرها و دخترخانمها برای شما اولویت اول نیست. ما ان‌شاءالله به این موضوع پایان خواهیم داد.

وی افزود: البته لازم است نظام‌های بانکی که سرمایه‌شان متعلق به 96 درصد مردم است ولی وام دادن آنها متعلق به آن 4 درصد است اصلاح کنیم. نگاه کنید چند هزار نفر در کشور چند صدهزار میلیارد تومان وام را می‌گیرند ولی یک تولید کننده ما در مسیر وام هم خودش نابود می‌شود هم کارگاهش. در یک شهرک صنعتی که بازدید داشتم یک فردی به‌خاطر سود بانکی و جریمه‌هایی که به‌ناحق و غیرشرعی از او گرفتندورشکسته شد و خود را در کارگاه حلق‌آویز کرد.

قالیباف با بیان اینکه این بانکها باید اصلاح شوند، گفت: سیستم گمرکی و مالیاتی و سیاستهای پولی و مالی ما باید اصلاح شود و هزینه‌های دولت باید کاهش یابد. سیاست خارجی ما باید کمک به تجارت ما کند نه به تجارت برای خرید و ظرفیت‌سازی شرکت‌های خارجی. باید سیاست خارجی ما در راه تلاش برای توسعه کشور و برای بازاریابی کالای ایرانی اولویت‌بندی باشد.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری با بیان اینکه برجام موجود با همه نقدهایی که متخصصان و دلسوزان دارند ولی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۹۰۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت هزارو۱۲۷ میلیاردتومانی ازسبدامنیت غذایی مردم سیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان،خلیل‌احمد سلامی گفت: طرح کالابرگ الکترونیکی در دولت سیزدهم برای بهبود سبد معیشت مردم اجرایی شد که دریکسال اخیر شهروندان سیستان و بلوچستان از آن بخوبی استقبال کردند.
وی افزود: در بازه زمانی یکساله طرح کالابرگ الکترونیکی، بیش از ۶۷۰ هزار خانوار در استان از این طرح استقبال کردند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با بیان اینکه گردش مالی این طرح در سیستان و بلوچستان نیز سه هزار و ۶۷۰ میلیارد تومان است، اظهار کرد: از این مبلغ، دو هزار و ۱۰۵ میلیارد تومان توسط مردم بصورت نقدی وهزار و ۵۴۶ میلیارد تومان آن بصورت یارانه توسط دولت پرداخت شده است.
سلامی در خصوص طرح فجرانه هم گفت: از هفدهم بهمن سال قبل که این طرح آغاز شد، در مرحله اول، ۵۴۶ هزار خانوار، در مرحله دوم ۴۵۲ هزار خانوار و در مرحله سوم که تا ۱۷ اردیبهشت ادامه دارد، تا الان ۳۷۰ هزار خانوار با مراجعه به چهار هزار و ۲۰۰ فروشگاه مجری طرح در استان، یازده قلم کالای تعریف شده را خریداری کردند.
وی ادامه داد: میزان یارانه تشویقی اختصاص یافته توسط دولت سیزدهم از ابتدای طرح فجرانه تا الان در سیستان و بلوچستان، هزار و ۱۲۷ میلیارد تومان است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان همچنین در ادامه از کاهش ۱۰ درصدی حوادث ناشی از کار در سال گذشته در استان خبر داد .

دیگر خبرها

  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • طرح کالابرگ ادامه می یابد؟
  • تلاش و جدیت برای کاهش نرخ بیکاری
  • گرامیداشت یاد و خاطره شهدای روحانی در مدرسه علمیه رضویه قم
  • بودجه فعلی ساری جوابگوی جمعیت شناور آن نیست
  • تلاش بیشتری برای کاهش نرخ بیکاری کرمانشاه خواهیم کرد
  • خروش مردم انگلیس در حمایت از فلسطین
  • نرخ‌ بیکاری اصفهان تک رقمی شد
  • آنکارا: هدف قرار دادن اردوغان نشان دهنده وضعیت روانی فعلی اسرائیل است
  • حمایت هزارو۱۲۷ میلیاردتومانی ازسبدامنیت غذایی مردم سیستان وبلوچستان