Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی خوزستان گفت: ناجا به سمت پلیس جامعه محور بودن و براین اساس نیروی انتظامی و سایر ارگان‌های امنیتی باید تمام تلاش خود را در جهت آگاهی بخشی به ۹۹ درصد باقیمانده معطوف کنند تا به یک درصد مجرم ملحق نشوند.

به گزارشخبرگزاری تسنیماز اهواز، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی خوزستان به همراه برخی از اعضای این معاونت در آستانه سال نو و فعالیتهای ویژه نیروی انتظامی در راستای امنیت و نظم شهرها از دفتر تسنیم در استان خوزستان بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرهنگ علی قاسم‌پور در ان بازدید ضمن آشنایی با اقدامات و فعالیتهایخبرگزاری تسنیمدر استان خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگاران تسنیم اظهار داشت:خوشحالم کهخبرگزاری تسنیمبه عنوان یکخبرگزاری فرهنگی است و به نوعی می‌تواند معاونت اجتماعی را در امر حفظ امنیت کمک کند.

معاون اجتماعی نیروی انتظامی خوزستان با اشاره به اهمیت و ابعاد فراملی استان خوزستان گفت: به طورویژه در خوزستان اگر کوچک‌ترین نقطه ضعفی وجود داشته باشد خبر آن در کشورهای خارجی بیشتر از داخل کشور می‌پیچد به همین دلیل همکاری با رسانه‌ها را در امر اطلاع‌رسانی به فال نیک می‌گیریم.

وی با بیان اینکه معاونت اجتماعی خواسته‌ای در بعد انتظامی ازخبرگزاری تسنیمدارد، افزود: معاونت اجتماعی برای پیشگیری از تلفات اجتماعی سعی می‌کند سایر نهادها و ارگان‌ها را در موضوع پیشگیری تلفات اجتماعی دخیل کند تا نیروی انتظامی صرفابه صورت سلبی امنیت را در جامعه برقرار نکند.

معاونفرماندهی انتظامی خوزستانبا اشاره به اینکه یکی از کارهای پیشگیری از تلفات اجتماعی افزایش هزینه ارتکاب جرم است، گفت: آمار زندانیان در خوزستان کمتر از یک درصد است که این میزان با احتساب زندانیان مربوط به مسائلی مانند چک و مهریه و نفقه است؛حتی اگر کل زندانی‌ها را به صورت کامل مجرم بدانیم نباید تمام توان نیروی انتظامی و سایر ارگان‌های امنیتی را برای این یک درصد جمعیت مجرم بگذاریم بلکه دستگاه‌ها و نهادها باید خود را درگیر 99 درصد مردم کنند.

قاسم‌پور با بیان اینکه ناجا به سمتی روی‌آورده است که پلیس جامعه محور باشد، بیان کرد: نیرو انتظامی و سایر ارگان‌های امنیتی باید تمام توان خود را در جهت آگاهی بخشی به 99 درصد باقیمانده کنند تا به یک درصد مجرم ملحق نشوند و جامعه را دخیل کنیم.

وی فازود: از ابتدای انقلاب تاکنون در انجام هرکاری که مردم هم‌سو با مسئولان بودند آن کار مورد مقبولیت همه قرار گرفته است و نمونه آن نیز اربعین حسینی در سالهای اخیر است.

معاون اجتماعی ناجا خوزستان گفت: ورود و خروج مردم در ایام اربعین مجموعا2 میلیون و 500 هزار نفر بود که بحمدالله یک مورد منفی نیز نداشتیم و این یکی از نمونه‌های هماهنگی دولت و مردم است.

سرهنگ قاسم‌پور عنوان کرد: در این مسیر اصحاب رسانه می‌توانند به سرمایه‌گذاری، اقتصاد مقاومتی، اشتغال و پرکردن اوقات فراغت مردم در خوزستان کمک زیادی کنند و همه این عوامل موجب پیشگیری از سرقت، اعتیاد، آسیب‌های اجتماعی از جمله طلاق و خشونت می‌شوند به دلیل اینکه اکثر کسانی که مرتکب جرم می‌شوند افراد بیکار هستند.

وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبینی بر اینکه امنیت یک کلید اجتماعی است، تصریح کرد: امنیت یک فرآیند است و باید همه دست به دست هم دهند تا امنیت را به صورت نهادینه برای مردم ایجاد کنند. خوشبختانه با تدابیر مسئولان امنیتی خوزستان، امنیت در استان حاکم است.

معاونفرماندهی انتظامی خوزستان یکی از نقش‌های اصحاب رسانه ارتقا احساس امنیت در سطح جامعه است، خاطرنشان کرد: هنگامی که رسانه‌ها خبرهای درگیری را به دلیل افزایش جلب توجه مخاطب کار کنند در اصل وجهه استان و مردم را در نظر شهروندان دیگر استان‌ها خراب می‌کنند و ما نباید به مردم القای ناامیدی کنیم.

وی با بیان اینکه ناجا در انعکاس کشفیات خود کم‌کاری کرده یا نتوانسته رسالت خود در کشف به درستی انجام دهد، افزود: خوزستان به ویژه اهواز پس از خراسان دومین استانی است که مناطق حاشیه‌نشین زیادی دارد و آسیب‌های اجتماعی در مناطق حاشیه‌نشین به وجود می‌آید.

معاونفرماندهی انتظامی خوزستانافزود: ناجا در این راستا به غیراز اقدامات پاکسازی و سلبی اقدامات آموزشی نیز برای گروه‌های هدف در نظر گرفته است. معاونت اجتماعی چند بار در سال تیم های‌پزشکی را به مناطق حاشیه‌نشین برای خدمات درمانی و رفاهی اعزام می‌شوند.

به گزارشخبرگزاری تسنیماز اهوازدر این دیدار همچنین مجید منادی مدیرخبرگزاری تسنیمدر استان خوزستان ضمن خوشامد به میهمان خبرگزاری تسنیماظهار داشت:خبرگزاری تسنیمبا توجه به تاکیدات فراوان مدیران ارشد خبرگزاری مسئله امور اجتماعی در استان را به عنوان یکی از اولویت‌های خود می‌داند که از طریق صاحبنظران و متخصصان باید به آن پرداخته شود.

وی افزود: این دفتر آماده همکاری با معاونت اجتماعی ناجا است و انتظار داریم این معاونت به عنوان پل ارتباطی نیروهای زحمتکش و دلاور انتظامی با اصحاب دلسوز رسانه خوزستان عمل کند.

منادی گفت: در مواقع حساس و بحرانها و حوادث یکی از دلایل اصلی ترویج شایعات و مخدوش شدن فضای امنیت روانی مردم عدم پمپاژ صحیح اخبار و اطلاعات به مردم است و در نتیجه افراد ناآگاه و یا مغرض نیز فرصت پیدا می‌کنند از طریق شبکه‌های مجازی اقدام به شایعه پراکنی کنند بنابراین معاونت اجتماعی باید در مواقع حادثه در دسترس باشد تا بتوان اخبار و اطلاعات صحیح را به مخاطبان ارائه داد.

وی همچنین با اشاره به پیچیدگی کار ناجا در استان خوزستان به عنوان یک استان مرزی و متنوع گفت: مردم همواره قدردان امنیت مثال زدنی این استان هستنداما باید با تلاش بیشتر مواردی مانند کیف قاپی نیز کاهش یابد.

گزارش از صالحه بوعذار

انتهای پیام/

R41468/P1384/S6,57/CT2

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۹۳۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارند؟ 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، جمعیت‌شناسان می‌گویند طی ۵۰ سال آینده تعداد سالمندان ۶۰ سال به بالا افزایش خواهد یافت و این گروه بخش قابل‌توجهی از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند.

تخمین زده شده تا سال ۲۰۵۰ جمعیت افراد بالای ۶۰ سال به دومیلیارد نفر در جهان خواهد رسید و به این معناست که به ازای هر پنج نفر یک سالمند خواهیم داشت. 

به این ترتیب نه فقط در کشور‌های توسعه‌ یافته بلکه در کشور‌های در حال‌توسعه نیز بخش قابل‌توجهی از جمعیت را سالمندان تشکیل خواهند داد و افزایش سالمندان در صورت نداشتن برنامه‌های مدون، در آینده به چالشی مهم برای جوامع تبدیل خواهد شد. 

در کشور‌های توسعه‌یافته، از سه دهه گذشته سرویس‌های خدمات مراقبت روزانه به عنوان جایگزینی برای مراقبت‌های سازمانی و رسمی به وجود آمده است و این سرویس‌ها نقش مهمی در مراقبت‌های مبتنی بر جامعه برعهده گرفته‌اند. 

حالا با توجه به روند روبه رشد جمعیت سالمندان و نیاز‌های آنها بویژه باتوجه به مسائلی ازجمله تغییر در سبک زندگی خانواده‌ها و مهاجرت فرزندان و افزایش شمار سالمندان تنها، توسعه مراکز نگهداری روزانه سالمندان در کشور ما نیز ضروری به نظر می‌رسد. 

برخی از کارشناسان معتقدند اگر همین حالا برای افزایش تعداد سالمندان، برنامه‌هایی در نظر گرفته نشود به‌زودی با یک بحران جدی مواجه خواهیم شد.

درحال حاضر بیش از ۱۰درصد جمعیت کشور را سالمندان تشکیل می‌دهند و باتوجه به آمار، پیش‌بینی شده است در سال ۱۴۲۰ حدود ۲۰درصد از جمعیت کشور را سالمندان تشکیل خواهند داد که باید به نیازهایشان ازجمله بیمه، خدمات در زمینه‌های مختلف از جمله مسکن پاسخ داده شود.

حمید صاحب مدیر کل سلامت شهرداری تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: متاسفانه تهران در حوزه جمعیت در آستانه بحران است که می‌توان از آن به ابر بحران نام برد، زیرا در جوانی جمعیت وضعیت خوبی نداریم.

وی با بیان اینکه متوسط ۱۳ درصد تهرانی‌ها سالمند محسوب می‌شوند گفت: اگر اقدام عاجل و موثر انجام ندهیم درصد سالمندان قابل توجه خواهد شد.

صاحب در خصوص میزان سالمندان در مناطق مختلف تهران گفت: درصد سالمندان در مناطق تهران متفاوت است به صورتی که در منطقه ۱، ۳، ۶، ۲۱ بیشترین تعداد سالمند را در تهران دارند و حدود ۱۶ درصد جمعیت سالمندان تهران را دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • وقوع سرقت در سیستان و بلوچستان ۱۸ درصد کاهش یافت
  • شورایی که به‌دنبال مسائل حاشیه‌ای باشد موفق نیست
  • لزوم صدور پروانه‌های ساختمانی در کمتر از یک‌ماه
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارند؟ 
  • اختصاص بودجه ویژه برای مناطق کمتر برخوردار شهر گرگان
  • یکشنبه‌های الگونمایی؛ این هفته «ایران جوان بمان(جمعیت)»
  • ساخت ۲۳۰ واحد برای جا به جایی ساکنین منبع آب اهواز
  • سفر مقام معظم رهبری موجب عبور کردستان از حوزه امنیتی به حوزه فرهنگی شد/ علمای مناطق شرقی با روشنگری بسترساز امنیت پایدار شوند