Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-30@22:59:14 GMT

توصیه جالب انتخاباتی همسر شهید مدافع حرم+تصاویر

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۰۱۰۸۰

توصیه جالب انتخاباتی همسر شهید مدافع حرم+تصاویر

همسر شهید مدافع حرم اظهار داشت: مدافع بودن و دفاع کردن از اسلام محدود به زمان و مکان نیست کسی که عاشق باشد در هر زمان ومکان خودش را موظف میداند تا مدافع باشد که یک نمونه آن بحث انتخابات است، چرا که اگر این اتفاق مدیریت شود و انتخاب ها و رفتارها عاقلانه باشد برابر است با دفاع از اسلام و کشور اسلامی، پس نه تنها هر فردی باید خودش بصیرت داشته باشد بلکه این بصیرت و آگاهی را به کل جامعه انتقال دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت خبری ثامن؛ خانواده شهدا از جمله شهدای انقلاب اسلامی و شهدای هشت سال دفاع مقدس همواره در زمینه های مختلف که مربوط به استقلال آزادی و عزت نظام جمهوری اسلامی ایران در صف اول دفاع از ارزش ها و آرمان های بوده و هستند این روزها هم که شهدای مدافع حرم با فداکاری جان خود را تقدیم آرمان های انقلاب و امنیت نظام جمهور اسلامی کردند، خانوادهایی دارند که زینب گونه در عرصه های مختلف اجتماعی و سیاسی از جمله راهپیمایی ها ، یادواره ها و انتخابات فراتر از جناح های سیاسی و با یک نگاه انقلابی حضور دارند.

شهید علی اکبر عربی، پاسدار سپاه علی ابن ابیطالب استان قم بود که بهمن سال 94در عملیات آزادسازی شهرهای شیعه نشین نبل و الزهرا سوریه در درگیری با نیروهای تکفیری و تروریستی به خیل شهدای مدافع حرم پیوست، از این شهید والا مقام در زمان شهادت سه فرزند هفت و شش ساله و یک نوزاده هفت ماهه به یادگار مانده است.

بعد از شهادت شهید عربی مریم رضایی همسر این شهد والا مقام با حضور در یادواره ها و اجتماعات مردمی رسالت زینبی خود را به نمایش گذاشته و به ادامه دادن مسیر شهدا با تبعیت از مقام معظم رهبری تاکید کرده و برای اثبات حقانیت مسیری که همسر شهیدش پیموده است همواره با همسران شهدای مدافع حرم قم در تشییع دیگر شهدای مدافع حرم از جمله شهدای افغانستانی و پاکستانی مدافع حرم حضور پیدا می کند.

به بهانه انتخابات ریاست جمهوری و شورای اسلامی با همسر شهید مدافع حرم علی اکبر عربی گفتگویی داشتیم.

به نظر شما کاندیدای ریاست جمهوری چه ویژگی باید داشته باشد؟

همسر شهید عربی: یک نامزد ریاست حمهوری در ابتدا باید یک فرد دیندار و ولایتمدار باشد و جایگاه و مقام خودش را در جامعه اسلامی در نظر بگیرند و بدانند برای کجا و در چه جایگاهی انجام وظیفه می کنند و تنها برای خدمت به نظام جمهوری اسلامی ایران و مردم پا به عرصه انتخابات بگذارد.

بصیرت و آگاهی نامزدهای انتخابات باید به جامعه اسلامی فراتر از مرزهای جغرافیایی باشد زیرا آگاهی از مسائل فرا مرزی به خدمت بهتر در داخل می انجامد، همچنین کاندیداها باید بدانند که نسبت به جامعه مسئولند و باید طبق قانون و شرع مقدس نظامی جمهوری اسلامی ایران در جهت تحقق اهداف نظام پیش بروند.

شهید عربی در انتخاباب شرکت می کردند؟ چه نظری در مورد انتخابات داشت؟

همسر شهید مدافع حرم: بله؛ ایشان در همه صحنه های انتخاباتی از جمله تحقیق در مورد فرد اصلح و شرکت در انتخابات فعال بودند، و با درایت و مدیریت پیگیر بودند تا فرد اصلحی را برگزینند که در راس کارها و رفتار و گفتارش صحبتهای حضرت آقا مقام عظمای ولایت را قرار می دادند، مسئله ولایت و ولایت پذیری مسئولین برای شهید عربی بسیار با اهمیت بود.

فرزندان شهید عربی در راهپیمایی روز جهانی قدس

اصل شرکت در انتخابات چه ضرورتی دارد؟

همسر شهید عربی: حضور در انتخابات تکلیف الهی است و وظیفه هر شخصی که زیر سایه نظام زندگی جمهوری اسلامی زندگی می کند است که در انتخابات شرکت کند، چرا که ما نسبت به کشور و جامعه مان وظایفی داریم که باید انجام دهیم، با حضور در انتخابات فراتر از اینکه به چه کسی رای می دهیم می خواهیم از کشور اسلامی خودمان حمایت کنیم، زیرا برای بدست آوردن و زنده نگه داشتن این کشور خون های زیادی ریخته شده و همه ما مدیون خون شهدا هستیم.

از طرفی همه امید شیعیان دنیا به کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران است وقتی آزادی خواهان جهان ببیند که مردم ایران از نظامی که به آن تعلق دارند حمایت می کنند مطمئنا روحیه مضاعفی برای ادامه تلاش های آزادی خواهانه خود پیدا می کنند.

ما باید با حضور آگاهانه مان اجاز ندهیم فردی امور جامعه را به دست بگیرد که تمام سرمایه های مردم را به تاراج ببرد این سرمایه نه تنها سرمایه مادی بلکه مهتر از آن سرمایه معنوی نظام جمهوری اسلامی است باید فردی در راس قرار گیرد که همواره در راه تحقق اهداف اسلامی و برای توسعه و شکوفایی کشور قدم بردارد.

آیا شرکت در انتخابات و مبارزه با دشمنان در میدان جهاد ربطی به هم دارند؟

همسر شهید مدافع حرم: صد در صد؛ چرا که اگر ما فرد اصلحی را انتخاب کنیم که با بصیرت و اعتقاد اسلامی باشد نه تنها سرمایه های کشور را حفظ می کنند بلکه در راه توسعه وشکو فایی کشور قدم های بزرگی بر می دارد، انتخابات هم مانند میدان جهاد دفاع از ارزش ها و اصل نظام جمهوری اسلامی و یک آری به نظام جمهوری اسلامی ایران است.

نامزدها انتخاتی باید چه اصولی را رعایت کنند که به نفع کشور باشد؟

همسر شهید عربی: کاندیداها باید در تبلیغات خود طوری رفتار کنند که نشان از دینداری و ولایتمداری، صداقت ، امانتدار مسائل سیاسی و مذهبی کشور باشد همچنین چنان زیرک و عاقلانه رفتار کنند و گفتارشان طوری باشد که صحنه انتخابات که یک صحنه زیبا برای نظام است تبدیل به وسیله ای تبلیغی دشمن نشود، و هر فردی هم انتخاب شد به دور از هر نگاه سیاسی که دارد عزت و آبروی کشورش برایش از هر چیزی مهمتر باشد.

توصیه به جوانانی که دوست دارند به سوریه بروند و مدافع حرم شوند اما این امکان برای اعزام فراهم نیست در داخل کشور چگونه می توانند مدافعان حرم را یاری کنند.

همسر شهید مدافع حرم:مدافع بودن و دفاع کردن از اسلام محدود به زمان و مکان نیست کسی که عاشق باشد در هر زمان ومکان خودش را موظف میداند تا مدافع باشد که یک نمونه آن بحث انتخابات است، چرا که اگر این اتفاق مدیریت شود و انتخاب ها و رفتارها عاقلانه باشد برابر است با دفاع از اسلام و کشور اسلامی، پس نه تنها هر فردی باید خودش بصیرت داشته باشد بلکه این بصیرت و آگاهی را به کل جامعه انتقال دهد.

گفتگو از مرضیه مهدیلو

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۰۱۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استانداران در صف مقدم مبارزه با آسیب‌های اجتماعی باشند

احمد وحیدی در نشست هم‌اندیشی با استانداران، ضمن تقدیر از استانداران سراسر کشور در برگزاری مطلوب انتخابات، نکات تکمیلی را در برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در روز جمعه ۲۱ اردیبهشت به حاضرین در جلسه یادآور شد.

وزیر کشور انتخابات مرحله اول مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان در اسفند ۱۴۰۲ را از جهات مختلف قابل قبول و مطلوب دانست و افزود: با عنایت به راهبرد‌های چهارگانه انتخاباتی رهبر معظم انقلاب اسلامی، مرحله دوم انتخابات نیز به یاری خداوند متعال به شکل مطلوب برگزار خواهد شد.

رئیس شورای امنیت کشور با اشاره به مسئولیت توأمان استانداران در ستاد انتخابات و شورای تأمین استان اظهار کرد: همواره ممکن است اشکالات و خطا‌های کوچکی در عرصه اجرا وجود داشته باشد، اما استانداران باید فرمایش مقام معظم رهبری در حق‌الناس بودن رأی مردم را در نظر داشته باشند و تلاش کنند تا انتخابات پیش رو در مطلوب‌ترین وضع ممکن برگزار شود.

وحیدی افزود: انتخابات یکی از عرصه‌هایی است که معاندان و بداندیشان آن را فرصتی برای ایجاد بدبینی نسبت به نظام جمهوری اسلامی در جامعه می‌شمارند و از این رو تمامی دست اندرکاران برگزاری انتخابات، باید پیش‌بینی‌های لازم را انجام دهند تا چنین افکاری همانند گذشته ناکام بماند.

در بخش دیگری از این نشست، استانداران، گزارشی از وضعیت آسیب‌های اجتماعی و برنامه‌های پیش رو با تاکید بر ماموریت‌های استانی ارائه کرده و به بحث گذاشتند.

وزیر کشور آسیب‌های اجتماعی را در کنار استحکام اقتصادی و عدالت، سه مسأله اصلی پیش روی نظام جمهوری اسلامی دانست و افزود: آسیب‌های اجتماعی بنا به فرمایشات رهبر معظم انقلاب حتی در اولویتی بالاتر از مسائل امنیتی و سیاسی قرار می‌گیرد و از این رو توجه دو چندانی را می‌طلبد.

وحیدی با اشاره به مسئولیت وزارت کشور در زمینه آسیب‌های اجتماعی عنوان کرد: استانداران باید در صف مقدم مبارزه با معضلات و آسیب‌های اجتماعی باشند. از این رو نیازمند تدوین برنامه‌ای جامع با خصوصیات کیفی و کمّی هستیم که نه تنها خصوصیات خاص هر استان و شهر در نظر گرفته شده باشد، بلکه دارای انسجامی در روش باشد تا طرح به شکل ملی اجرایی شود.

وی وظیفه استانداری‌ها را متولّی‌گری در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی دانست و افزود: استانداری‌ها نمی‌توانند با تصدی‌گری در امور اجتماعی نقش مناسب و متناسب خود را در این حوزه انجام دهند. از این رو باید نهاد‌های واسطه‌ای تقویت شوند تا بتوانند با تقدم رویکرد پیشینی و پیشگیری بر رویکرد پسینی و درمانی، کاهش و حل معضلات و آسیب‌های اجتماعی را به ثمر رسانند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • فهرست انتخاباتی جامعه اسلامی مهندسین در دور دوم منتشر شد
  • بسیاری از ناظران انتخاباتی فرهنگیان هستند
  • وزیر کشور: انتخابات در بهترین وضع برگزار شود
  • استانداران در صف مقدم مبارزه با آسیب‌های اجتماعی باشند
  • کدهای انتخاباتی کاندیداهای راه یافته به مرحله دوم اعلام شد
  • (ویدئو) پاسخ جالب همسر کاپیتان تیم ملی فوتسال به یک سوال جنجالی
  • ببینید | پاسخ جالب همسر کاپیتان تیم ملی فوتسال به یک سوال جنجالی
  • ضبط مناظره‌های انتخاباتی در صدا و سیمای اصفهان
  • ببینید | اعتراف خنده‌دار مهران غفوریان در برنامه تلویزیون؛ حرکت جالب همسر آقای بازیگر علیه او
  • زمان برگزاری انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزشی مشخص شد