Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بسياري از محققان توسعه فناوري هاي حوزه باتري خود را به بهبود طول عمر آنها محدود کرده اند اما آيا مطالعه اي هم در زمينه افزايش سرعت انتقال انرژي انجام شده است؟ اخيراً تيمي تحقيقاتي از دانشگاه نورث کارولاينا استيت موفق به توليد ماده اي شده اند که مي تواند تحولي در اين زمينه ايجاد کند.
دانشمندان دانشگاه NCSU با استفاده از ماده اکسيد هيدراته و کريستاله شده تنگستن توانسته اند با بهره گيري از لايه هاي آبي با ضخامت تنها يک اتم، سرعت انتقال شارژ را به طور چشمگيري بهبود دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتني است زماني که اين ماده در داخل بخش شبه خازن «pseudocapacitor» به کار رود، مي تواند سبب توليد باتري شود که از لحاظ تئوري در دنيا منحصر بفرد است.
گفتني است باتري مورد اشاره علاوه بر دارا بودن چگالي انرژي بالا، مي تواند به رفت و آمد و حرکت بسيار سريع تر يون ها هم کمک کند. همچنين لايه هاي آب به کار رفته در آن سبب کاهش اتلاف انرژي به صورت گرما شده و از اين رو به ذخيره هرچه بهينه تر انرژي کمک مي کنند.
لازم به اشاره است که تيم تحقيقاتي مذکور انتظار دارند تا فناوري توسعه يافته به شتاب گيري سريع تر خودروهاي الکتريکي منجر شود. علاوه بر آن مي توان انتظار بهبود عملکرد ذخيره سازي در شبکه هاي انرژي هاي تجديد پذير را داشت و همچنين ممکن است در آينده شاهد به کارگيري باتري هايي با ضخامت کمتر در گجت ها باشيم.
اما مي بايست به اين نکته نيز اشاره کرد که فناوري مورد بحث همانند بسياري ديگر از تکنولوژي هاي نوظهور داراي کاستي هايي هم هست که از جمله آن مي توان جذب انرژي کمتر نسبت به اکسيد تنگستن مرسوم در بازه هايي شارژ شدن بيش از ده دقيقه اشاره کرد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۴۲۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، همکاری بین المللی، رشد و توسعه و انرژی سه محوری است که در نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد در داووس که امروز در ریاض، پایتخت عربستان سعودی و برای اولین بار در خارج از شهر داووس سوئیس افتتاح شد، مورد توجه قرار خواهد گرفت.

این مجمع با شعار «همکاری بین المللی، رشد و انرژی برای توسعه» و با حضور بیش از هزار نفر از جمله سران کشورها، مقامات ارشد و کارشناسان بین المللی از بخش‌های دولتی و خصوصی به مدت دو روز ادامه دارد. برای بحث در مورد مسائل و تحولات مختلف اقتصادی جهانی.

این نشست فرصتی برای تصمیم گیرندگان از سراسر جهان است تا زمینه‌های مشترکی برای ایجاد تأثیرات مثبت جهانی پیدا کنند.

گفتنی است، با وجود اینکه داووس سالی یک بار برگزار می‌شود اما تأثیر آن بر اقتصاد جهانی قابل توجه است، زیرا مهم‌ترین مسائل جهان را برجسته می‌کند، هدف آن یافتن راه حل برای مسائل مطرح شده و دستیابی به ثبات سیاسی و اقتصادی در جهان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساخت نوعی باتری سدیمی که ظرف چند ثانیه شارژ می‌شود
  • پتروشیمی‌ها برای کمک به رفع مشکل ناترازی انرژی آماده اند
  • آخرین تحولات اوکراین| تاکید دبیرکل ناتو بر انتقال سریع تسلیحات به کی‌یف
  • توسعه خط انتقال آب روستای آبخورده شهرستان پیرانشهر
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد
  • موعد پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه تعیین شد
  • شروط مجلس برای معافیت مالیات بر سرمایه در انتقال املاک
  • زمان پرداخت «مالیات بر عایدی سرمایه» تعیین شد
  • شروط معافیت از مالیات بر عایدی سرمایه در انتقال املاک تعیین شد