Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولید کننده یزدی گفت: رکود آزاردهنده بازار سبب تعطیلی بسیاری از کارخانجات شده و به‌قدری صنعت و تولید را تحت‌فشار قرار داده که اکثر سرمایه‌گذاران سرمایه‌های خود را در بانک‌ها سپرده کرده و معتقدند در شرایط رکود کنونی تولید توجیه اقتصادی ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راهدانا؛ مدیرعامل شرکت بافندگی تابان یزد در مصاحبه با آوای اقتصاد؛ رکورد بازار، کمبود نقدینگی، قاچاق کالا و وابستگی فنّاوری ماشین‌آلات این صنعت به دیگر کشورها را از مهم‌ترین مشکلات حال حاضر صنعت نساجی کشور دانست و گفت: رکود آزاردهنده بازار سبب تعطیلی بسیاری از کارخانه‌ها شده و به‌قدری صنعت و تولید را تحت‌فشار قرار داده که اکثر سرمایه‌گذاران سرمایه‌های خود را در بانک‌ها سپرده کرده و معتقدند در شرایط رکود کنونی تولید توجیه اقتصادی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرحیمی قاچاق کالا و واردات محصولات چینی به بازار کشور را از دیگر عوامل عدم تمایل سرمایه‌گذاران داخلی عنوان کرد و ابراز داشت: اگر دولت تمهیدات لازم را برای حمایت از تولید ملی انجام دهد و مردم را نسبت به خرید کالای ایرانی ترغیب کند می‌توان به رونق وضعیت بازار داخلی امیدوار بود.

رحیمی؛ عدم بومی‌سازی ماشین‌آلات صنعت نساجی و وابستگی به بیگانگان را مشکلی دیگر در این صنعت دانست و اظهار داشت: هزینه بالای ماشین‌آلات، قطعات و عدم پشتیبانی فنی به همراه رکود حاکم سبب شده تا نصب و راه‌اندازی ماشین‌آلات به‌روز دنیا توجیهی نداشته باشد.

مدیرعامل شرکت تابان یزد در ادامه به اقدامات صورت گرفته برای راه‌اندازی طرح توسعه این شرکت پرداخت و اظهار داشت: در ابتدای سال 95 عملیات تکمیل ساخت‌وساز ساختمان این شرکت آغاز و پس از هفت ماه در مهرماه به پایان رسید.

رحیمی افزود: در مهرماه تولید آزمایشی را باهدف راه‌اندازی کامل ماشین‌آلات، تربیت نیروی انسانی و بازگشت به بازار با طرح‌های نوین، آغاز کرده و از ابتدای سال هم با 30 نفر کارکنان به دنبال ورود به بازار به‌صورت حجم تولید انبوه و حرفه‌ای هستیم.

وی ادامه داد: تولیدات این شرکت درگذشته روفرشی و پتوی مینک بوده که امروزه به خاطر منسوخ شدن این نوع از محصول و جایگزینی محصولات نرمینه (سیلک) تمرکز خود را روی تولید روفرشی گذاشتیم و تولید پتوی مینک با ظرفیت کمتر را نیز دنبال می‌کنیم.

رحیمی با اشاره به تلاش این شرکت برای استفاده از مواد اولیه و تولید محصولات باکیفیت گفت: ازنظر کیفیت در حال رقابت با شرکت‌های برتر ایران در این زمینه هستیم و قصد داریم توسعه تولیدات پتوی سیلک و طرح‌های متنوع را در دستور کار خود قرار دهیم.

مدیرعامل شرکت تابان یزد با توجه به وجود قابلیت افزایش ظرفیت شرکت متبوعش ابراز داشت: امیدواریم با تحقق اهداف و خارج شدن بازار از رکود بتوانیم اشتغال 20 نفر دیگر در محل واحد و با گسترش تولیدات فرا کارخانه‌ای اشتغال افراد بیشتری را در واحدهای همکار فراهم کنیم.

وی در پایان خطاب به مسئولان ابراز داشت: مسئولان محترم بر تمامی مشکلات اشراف داشته و راه‌حل‌های آن را نیز می‌دانند و تنها باید اقدام عملی و عزم جدی برای حل مشکلات و خروج صنعت از این وضعیت در آن‌ها وجود داشته باشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۴۳۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است

محمدرضا فرجی تهرانی اظهار داشت: در صورتی که تخصیص ارز به واردکنندگان لپ تاپ مشروط به فروش ۷۰ درصدی واردات پیشین باشد بازار لپ تاپ در نیمه دوم سال با کمبود کالا روبه‌رو می‌شود، این در حالی است که بازار کنونی نیز راکد است و متقاضیان بلاتکلیف هستند.

به گزارش ایلنا، براساس بخش‌نامه جدید وزارت صمت از این پس واردکنندگان لپ تاپ باید ۷۰ درصد کالای خود را فروخته باشند و این فروش را در سامانه جامع تجارت ثبت کنند و خریدار نیز تیک تایید را بزند تا واردکنندگان بتوانند تایید دوباره برای سفارش واردات کالا بگیرند و تخصیص ارز آن‌ها تایید شود.

محمدرضا فرجی تهرانی، رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران در گفتگو با خبرنگار ایلنا در واکنش به مفاد این بخش‌نامه گفت: در صورت اجرای بخش‌نامه عرضه همه کالا‌هایی که واردات آن‌ها مشمول آن می‌شود در بازار کاهش می‌یابد و تعادل بازار در نیمه دوم سال بر هم می‌خورد، این بخش‌نامه به یکباره و از حدود ۱۰ روز پیش به بازار لپ تاپ ارائه شده در حالی که اجرای آن باید به طور تدریجی صورت بگیرد.

وی افزود: صدور چنین بخش‌نامه‌ای نشانگر این است که مسئولان دولتی بار دیگر بدون مشورت با بخش خصوصی تصمیماتی برای این بخش گرفته‌اند در حالی که براساس قانون بخش دولتی باید در ابلاغ بخش‌نامه‌های اجرایی از بخش خصوصی ذینفع نظرخواهی کند. با این حال هیچ یک از سازمان‌های دولتی تاکنون از نهاد‌های خصوصی ماندن اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و اتاق تعاون برای ابلاغ بخش‌نامه‌ها مشورت نگرفته‌اند.

رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران در ادامه از وضعیت کنونی بازار لپ تاپ گفت و اظهار کرد: متقاضیان خرید لپ تاپ هنوز در یک وضعیت بلاتکلیفی به سر می‌برند.

وی درباره تاثیر نوسانات ارزی اخیر بر بازار لپ تاپ خاظرنشان کرد: واردکنندگان لپ تاپ با ارز نیمایی واردات را انجام می‌دهند به همین دلیل نمی‌توانند قیمت خود را از محدوده تعیین‌شده بالاتر ببرند، بنابراین نمی‌توان گفت نوسانات قیمت ارز بازار لپ تاپ را چندان تحت تاثیر قرار داده است. با این حال بازار در رکود عجیبی فرو رفته و به نظر می‌رسد نقدینگی موجود در دست مردم کم است و از قدرت خرید آن‌ها کاسته شده در چنین شرایطی تاثیرات رکود بیشتر از پیامد‌های نوسانات ارزی در بازار مشهود است و در صورتی که این رکود از بین برود قیمت کالا‌ها افزایش پیدا می‌کند.

فرجی تهرانی یادآور شد: در حال حاضر کالا‌های استوک که بخشی از آن از مسیر‌های قاچاق و بخشی دیگر از طریق مزایده‌های سازمانی تامین می‌شوند بازار خوبی دارند و تقاضا برای این دسته از کالا‌ها برقرار است، همچنین کاهش قدرت خرید مردم به افزایش تقاضا برای تعمیرات انجامیده است.

دیگر خبرها

  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی
  • معرفی چهار زنجیره تولید چهارمحال‌وبختیاری در نمایشگاه اکسپو
  • تسهیل گری برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی از وظایف مناطق آزاد است
  • احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • ساماندهی فضای کسب و کار؛ جهش تولید و صنعت در استان اردبیل