Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا ، حسین نورانى نژاد که در ستاد مردمى جوانان و دانشجویان حامی دکتر روحانى در بجنورد، مرکز استان خراسان شمالى سخن می گفت، افزود: تنها راه اخلاقی، عقلانی و قانونمند برای اعتلای کشور بعد از این آواربرداری 4 ساله این است که با آرای همه ما دولت دکتر روحانی ادامه یابد.

عضو کمیته اطلاع رسانی ستاد مرکزی دکتر روحانی در تهران خاطرنشان کرد: در 8 سال دولت های نهم و دهم قشر عظیم جوانان ما به دلیل شکل گیری دولتی که با مباحث توسعه ای ناسازگاری داشت، بسیار ضرر کرد اما بعد از سال 92 بود که فضا تغییر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان سیر تاریخی از مشروطه تا انقلاب اسلامی و حماسه دوم خرداد 76 تا امروز تأکید کرد: با توجه به تجارب قبلی ملت ایران در صد و اندی سال اخیر نباید اجازه داد که پیوند بین نسل کنونی جوانان اصلاح طلب با نسل اول اصلاحات گسسته شود بلکه باید با استفاده از تجارب گرانسنگ پیشین و انباشت تجربه ای که حاصل آمده است، بین آرمان گرایی و واقع بینی پل بسازیم

این روزنامه نگار ادامه داد: مصاف امروز دو جریان اصلی حاضر در صحنه انتخابات در واقع امتداد مصاف حق گرایی و تکلیف مداری یا ادامه مصاف جریان معتقد به حقوق شهروندی و کرامت انسان و حق تعیین سرنوشت جامعه با جریانی است که جامعه را صغیر و به شکل ارباب-رعیتی می بیند.

نورانی نژاد گفت: جریان مشروطه خواه، آزادی خواه و قانونگرا در ادامه سیر تاریخی خود اکنون به اصلاحات رسیده که معتقد است باید در روندی تدریجی و حرکت درون نظام، به اصلاح امور پرداخت و ساختارشکن و انقلابی گر نیستند.

وی خاطرنشان کرد: این جریان در انتخابات 84 خطای فاحشی مرتکب شد که همان وزن کشی احزاب و گروه ها و ورود به عرصه انتخابات با چند نامزد بود؛ هرچند که شاید خطای مشترک دیگری را پیش از آن و در جریان انتخابات شوراهای دوم، سیاسیون و مردم با هم مرتکب شدند که ثمره آن، قهر از صندوق های رأی و راهیابی افرادی با 70 یا 80 هزار رأی به شورای شهر تهران بود که از دل آن، شهرداری مثل احمدی نژاد بیرون آمد.

این روزنامه نگار و عضو اطلاع رسانی ستاد مرکزی دکتر روحانی تصریح کرد: از آن زمان بود که همه نیروهای اصلاحی و اعتدالی کشور به این نتیجه رسیدند که باید با اجماع پیش رفت اما حوادث 88 رخ داد که برنده ای نداشت و اصلاح طلبان بیشترین هزینه ها را متحمل شدند. وی گفت: فشارها به قدری زیاد بود که گویا تلاش داشتند ما را به موضع انفعال یا ساختارشکنی بکشانند اما با تنجه به تجارب پیشیمن و استفاده از انباشت تجربه این جریان از رادیکالیسم پرهیز کردیم و به درستی تأکید داشتیم که این نظام را از آن خود می دانیم و حاضر به خروج و قهر نیستیم تا اینکه این نحوه سیاست ورزی مسئولانه و اجماع و ائتلاف برنامه ریزی شده پس از آن به حماسه 92 منجر شد.

نورانی نژاد ادامه داد: حماسه خرداد 92 رخدادی اتفاقی نبود بلکه رویدادی حاصل برنامه ریزی یک ساله و توجه به سناریوهای مختلف بود که ازجمله سناریونویسان آن هم مرحوم آیت الله هاشمی بود که بصیرت خود را سال ها قبل نشان داده بود و هنگام نام نویسی در انتخابات از دکتر روحانی خواست که صحنه را ترک نکند. وی افزود: در نهایت امر با فضای ایجادشده پس از ردصلاحیت وی و حرکت هماهنگ و اجماع و ائتلاف نیروهای این جریان، دکتر روحانی که هنگام ورود به عرصه انتخابات شاید 4 درصد رأی بیشتر نداشت و ناشناخته بود، طی 3-4 روز مانده به روز انتخابات چنان موجی ایجاد شد که آن حماسه عجیب رخ داد. وی تصریح کرد: هر شهروند یه ستاد و یک رسانه، شعاری بود که در خلق این حماسه نقش مهمی داشت اما باید بدانیم که آن حماسه هنوز به سرانجام نهایی خود نرسیده و لازم است که با تداوم دولت روحانی به نتیجه برسد.

این روزنامه نگار با اشاره به برخی دستاوردهای دولت تدبیر و امید در حوزه های مختلف ازجمله رفع تحریم ها و کاشه تورم و رشد اقتصادی مثبت یادآور شد: این در حالیست که دکتر روحانی کشوری را که بیش از 700 میلیارد دلار درآمد نفتی طی 8 سال پیش از آن داشت، با تورم بالا و رشد منفی و فشار مضاعف تحریم ها و انزوای بین المللی تحویل گرفت.

وی با بیان این که کشور در آن سال ها در مسیر تبدیل به ونزوئلایی دیگر در حرکت بود، تأکید کرد: حماسه 92 کشور را از قعر دره بیرون آورد اما باید آن حماسه تداوم بیابد.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۴۹۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود

جواد هروی، سخنگوی حزب اعتدال و توسعه در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین درباره محور جلسه اخیر این حزب گفت: روز پنجشنبه اجلاسیه شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه و دفتر سیاسی با حضور روسای شعب استان‌های حزب اعتدال و توسعه، واعظی، جنتی و نوبخت برگزار شد. در این جلسه برنامه‌های حزب در سال جاری مطرح شد. یکی از محورها به این ترتیب بود که تاکید حزب بر این است که همه دستگاه‌های اجرایی کشور باید به سمت رفع اختلافات داخلی گام بروند، به عبارت دیگر به سمتی برویم که بتوانیم نسل جوان را بیشتر به خودمان جذب کنیم و بر وفاق ملی دامن بزنیم. استراتژی حزب اعتدال و توسعه در سال جدید استفاده از همه ساز و کارهای مدنی برای بهبود اوضاع کشور است و حزب اعتدال و توسعه هم سعی می‌کند در تحولات جاری داخل و خارج از کشور نقش‌آفرینی داشته باشد و ما همچنان تاکید می‌کنیم که با هر گونه ساختارشکنی مخصوصا در زمینه سیاسی مخالف هستیم و همچنان بر راهکارهای مدنی و غیر خیابانی و اعتراضات خیابانی تاکید داریم و زمانی که همه می‌دانیم، هیچ امیدی به خارج از کشور نیست باید به سمت وحدت آفرینی حرکت کنیم.

وی افزود: مقوله انتخابات ریاست جمهوری و شوراها برای ما اهمیت دارد، مخصوصاً اگر حاکمیت اندکی نرمش نشان دهد و با این نرمش در بحث انتخابات ریاست جمهوری شاهد توفیقات باشیم و اگر غیر از این باشد، مجدداً شاهد کاهش حضور مردم خواهیم بود و شاید این بار مردم نسبت به دفعات قبل مشارکت پایین‌تری داشته باشد. حزب اعتدال و توسعه تلاش دارد به صورت شفاف مردم را برای مشارکت در بهبود شرایط کشور دعوت کند و از هر گونه سخن رادیکال و تنش‌زا پرهیز می‌کند، در حقیقت حزب اعتدال و توسعه تلاش دارد که با عقلانیت به نقد وضع موجود در عرصه سیاست داخلی بپردازد.

هروی همچنین تصریح کرد: دومین محور که در جلسه روز پنجشنبه حزب اعتدال و توسعه برگزار شد، سیاست خارجی است. هنگامی که احساس می‌کنیم غرب و شرق همگی برای توسعه کشور مانع‌تراشی می‌کنند باید باهم به وحدت و تنش‌زدایی بپردازیم، در غیر این صورت نتیجه‌ای نخواهد داد. در سیاست خارجی اعتقاد بر این داریم که باید درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود، کما اینکه کشوری مانند عراق در همین روزهای اخیر با تولید بیش از ۴ میلیون بشکه نفت توانسته بسیاری از مشکلات اقتصادی خود را حل کند اما ما همچنان با بسته بودن و انزوای سیاسی در عرصه جهانی، دچار مشکلات اقتصادی هستیم.

برخورد خیابانی با حجاب بی‌تدبیری است

سخنگوی حزب اعتدال و توسعه ادامه داد: سومین محور و شاید اصلی‌ترین بحثی که در اجلاسیه حزب اعتدال و توسعه مطرح شد، تحلیل وضع داخلی بود. ما همه جناح‌های سیاسی باید نشان بدهیم ایران عامل ثبات منطقه خاورمیانه است اما در این میان که در حال کشمکش اسرائیل و قدرت‌ها هستیم، جریحه‌دار کردن افکار عمومی خطا است، در حالی که کشورهای منطقه در حال توسعه و پیشرفت هستند، اینکه ما به مجادلات داخلی و تحریک جوانان مبادرت کنیم، کاملاً از روی بی‌تدبیری است. تشویش اذهان، ایجاد ناامیدی و رعب و وحشت بین نسل جوان، آن هم در خیابان‌ها و با حرکت‌هایی مانند برخورد با حجاب، منجر به ایجاد نا امیدی در کشور می‌شود که این نشانه بی‌تدبیری است.

هروی اظهار کرد: اما آنچه در مورد وضعیت داخلی وجود دارد این است که دولت سیزدهم به دست اندازی در بخش خصوصی رو آورده و به جای درآمدزایی به سمت کسب درآمدهای بیشتر از مردم می‌پردازد که این امر شایسته و بایسته مردمی که همه چیز خود را برای نظام دادند، نیست. به عبارت دیگر مشکل اول کشور حجاب نیست بلکه ایجا روح همدلی و امید و رفع مشکلات معیشتی مردم است.

وی با اشاره به برخورد دولت با فساد ابراز کرد: نکته دیگر ارجحیت منافع ایدئولوژیک بر منافع ملی است. متاسفانه احساس می‌شود اقلیتی از نظام حاکمیت به دنبال این هستند که مباحث ایدئولوژیکی یا نگرش‌های افراطی مذهبی را بر منافع ملی ترجیح بدهند ، که این امر موجب شده اشکالات اساسی در نحوه برخورد با مردم مانند برخوردهای شکل بگیرد، که این رفتارها کاملاً از سر بی‌تدبیری است. نکته بعدی مربوط به ناکارآمدی مدیران دولت سیزدهم است که متاسفانه در همه اضلاع دولت مشاهده می‌شود، چنانچه شایسته‌سالاری رنگ باخته و نظام مسئولیت‌سپاری دچار خدشه شده است.

هروی همچنین افزود: نکته پایانی که همه اعضای حزب و دبیرکل بر آن تاکید داشتند، مربوط به فساد و تبعیضی است که در جامعه وجود دارد. امروز برخورد دوگانه در سطح جامعه انجام می‌شود و این برخورد منجر به دلسردی و ناامیدی مردم شده است. درحقیقت به نظر می‌رسد که با عاملان فساد مدارا می‌شود ، مماشات با مفسدان در سطوح مختلف و در مباحث اقتصادی و عقیدتی منجر به این امر شده که مردم دچار یاس دینی و ناامیدی شوند که متاسفانه این مورد برای بهبود شرایط کشور مناسب نیست.

سخنگوی حزب اعتدال و توسعه همچنین خاطرنشان کرد: علاوه بر این در حالی که با جوانان برخوردهای خیابانی تحت عنوان حجاب و برخورد با منتقدین، افرادی که در روزنامه‌ها سخن می‌گویند و شرایط سیاسی و آرای دولت را نقد می‌کنند، برخلاف آن چیزی است که باید انجام شود. لذا از این برخورد دوگانه که با عاملان فساد مماشات می‌شود اما با جوانانی که نقادی می‌کنند برخورد می‌شود، را حزب اعتدال و توسعه محکوم می‌کند و خواهان تدبیر نظام حاکمیت در قبال این قضیه است.

هروی در رابطه با برنامه حزب اعتدال و توسعه برای مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم، یادآور شد: در این مورد در کل کشور تلاشی آغاز کردیم و امیدوارم بتوانیم در بین نامزدهایی که به مرحله دوم رسیدند افرادی که عضو نیروها و یا هواداران حزب اعتدال و توسعه هستند، کمک می‌کنیم که بتوانیم حداکثر نیروهای اعتدالی را در این مرحله از انتخابات در مجلس داشته باشیم. همچنین در مورد فراکسیون تلاش‌هایی را در مجلس آغاز کردیم و امیدواریم فراکسیون با تمایلات اعتدالی شکل بگیرد.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899876

دیگر خبرها

  • استمرار روند کاهشی تورم، رشد نقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل و مراقبت جدی است
  • استمرار روند کاهشی تورم و قیمت ارز نیازمند مراقبت جدی است
  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • امیرعبداللهیان بر استمرار همکاری های دو کشور در عرصه های بین المللی تاکید کرد
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • تامین سبد غذایی مردم با رویکردی عقلانی/ نمره ۲۰ دولتمردان در اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی
  • تامین سبد غذایی مردم با رویکردی عقلانی
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است