Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون تبلیغات انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری مستقر در سازمان صدا وسیماگفت: دو مناظره بعدی هم به همین شکل که درجمعه قبل اجرا شد بصورت 6 نفره برگزار می شود.

به گزارش مشرق، احسان قاضی زاده هاشمیسخنگوی کمیسیون تبلیغات انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری درباره شکل مناظره کاندیداها در روز جمعه اظهار کرد: در دو مناظره بعدی هم تغییری در شکل مناظره ها نخواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: دو مناظره بعدی هم به همین شکل که در جمعه قبل اجرا شد بصورت 6 نفره برگزار می شود.


قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: ما در این مناظره آن زمانبدی هایی را که برای حفظ عدالت و تساوی بین کاندیداها باید رعایت کنیم را در نظر می گیریم به این معنا که هر کاندیدایی که از وقتش کمتر استفاده کرده در این دوره، همان زمانی که حرف نزده به وقتش اضافه می شود.


سخنگوی کمیسیون تبلیغات انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری مستقر در سازمان صدا وسیما افزود: در جلسات مان روی زمان کاندیداها بحث هایی داریم تا برای کسانی که کمتر صحبت کرده اند از آن حداکثر وقت، یک زمانی را به وقتشان اضافه کنیم.


قاضی زاده یادآور شد: همچنین در جلسات‌مان بدنبال این هستیم تا کارهای فنی ای انجام شود که زمان کاندیداها برای صحبت از آن وقت قانونی تعیین شده فراتر نرود.


وی اضافه کرد: در زمان پایانی مناظره اول نشان داده شد که هرکدام از کاندیداها چه وقتی را صرف کرده اند و همه مردم دیده اند کدام کاندیدا زمان بیشتری صحبت کرده است و براساس همان زمانی که ثبت شده، وقت های جدید برای صحبت کردن کاندیداها را اعمال می کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه حجت الاسلام و المسلمین روحانی در مناظره اول زمان بیشتری را صحبت کردند، آیا در مناظره دوم زمان کمتری به او اختصاص پیدا خواهد کرد؟، گفت: خیر، مابه التفاوت این زمان به وقت دیگر نامزدها اضافه می شود.


سخنگوی کمیسیون تبلیغات انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری مستقر در سازمان صدا وسیما در پاسخ به این سوال که اگر انتخابات به دور دوم کشیده شود، برنامه ای برای برگزاری مناظره هایش دارید، کفت: در حال حاضر به این موضوع ورود نکرده و اظهار نظری در این باره نمی کنیم.

منبع: میزان

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۵۹۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، وحید زمان زاده افزود: در صورت خلا مراکز درمانی از نیروهای پرستاری، این مساله لطمه بزرگی بر پیکره سلامت کشور وارد خواهد آورد، مصداق این‌موضوع، افزایش استعفای پرستاران از مراکز درمانی است که به طور مستقیم سلامت مردم را نشانه گرفته است.

بیشتر بخوانید: لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران به کجا رسید؟

وی گفت: امروز ضروت توجه به خواسته های پرستاران، از مرز درخواست های شخصی یا پیگیری های صنفی در سازمان نظام پرستاری و سایر نهادهای پرستاری عبور کرده و در صورت ادامه این شرایط بحرانی، سلامت مردم به خطر خواهد افتاد.

زمان زاده افزود: تنها راه بازگشت و ترغیب پرستاران جهت ماندگاری در مراکز درمانی، فارغ از بوروکراسی های اداری، توجه اورژانسی به مشکلات معیشتی و قانونی پرستاران به صورت ویژه و آن طور که مورد نظر قانون و خود پرستاران در زمینه های مختلف مانند تعرفه گذاری خدمات پرستاری، فوق العاده خاص با بالاترین ضریب، تبدیل وضعیت و…، است.

وی خاطر نشان کرد: باید مسئولین در قوای سه گانه برای حفاظت از سلامت و رفاه مردم که بنیادی ترین هدف حاکمیتی است، پرستاری را به صورت اختصاصی در نظر بگیرند چرا که در صورت عدم تغییر نگرش ها نسبت به مقوله پرستاری و مراقبت، دچار بحران بزرگی در حوزه سلامت خواهیم شد و تاخیر در این موضوع عواقب جبران‌ناپذیری را به همراه خواهد داشت که مسئولان خدوم در دولت باید جوابگوی آن باشند.

زمان زاده افزود: امیدوارم دلسوزان نظام‌سلامت چشمان خود را شسته و با یک نگاه منطقی تر و معقولانه تر به مساله مسائل رفاهی و معیشتی پرستاران که از عوامل اصلی مهاجرت پرستاران می باشد، ورود نمایند زیرا آیندگان اعمال ما را به بهترین شکل، تحلیل خواهند کرد و این آینده خیلی دور نیست.

کد خبر: 1228954 برچسب‌ها پرستار

دیگر خبرها

  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است
  • جبران خسارت‌های سیل به روستای قطرم بافق
  • ۲۴۰ هزار سرباز در کشور مهارت تخصصی فرا گرفتند
  • مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد
  • گزارشی از ۳ سریال جدید تلویزیون + زمان پخش
  • تجهیزات الکترونیکی برگزاری انتخابات در خرم‌آباد فراهم است
  • آغاز ضبط مناظره تلویزیونی کاندیداهای حوزه انتخابیه خرم آباد و چگنی
  • ضبط مناظره‌های انتخاباتی در صدا و سیمای اصفهان
  • مناظره ۲ کاندیدای مجلس دوازدهم اردبیل
  • آغاز ضبط مستند تبلیغاتی و مناظره نامزدهای دور دوم انتخابات