Web Analytics Made Easy - Statcounter

متاسفانه استفاده از امکانات دولتی برای تبلیغات ریاست جمهوری برای دولت امری متداول در دستگاهها شده و در دانشگاه پیام نور گنبد برنامه ای که نه به دعوت از تشکل دانشجویی بلکه از سوی جریانات بیرونی تشکیل شد که در واقع این حرکت رفتاری غیر قانونی می باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «دانشجو سلام» همزمان با ایام تبلیغات انتخابات هریک از کاندیداهای ریاست جمهوری به میزان یکسان از امکانات رسانه ملی جهت تبلیغ اهداف و برنامه های خود اقدام نموده اند در این بین گویا دولت از این میزان استفاده از امکانات دولتی راضی نیست و بیش از حق خود مطالبه می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دولتی که اخلاق و رعایت قانون را جزو شعارهای اصلی انتخاباتی خود قرار داد و همواره در بحثها و مناظرات به بی قانونی رقبا و دولت گذشته دامن می زند شاهدیم بیشترین بی قانونی در لوای نام زیبای قانون صورت می گیرد و نه تنها مسئولین نسبت به آن واکنشی نشان نمی دهند بلکه در برخی مواردحامی آن هم می باشند.

متاسفانه استفاده از امکانات دولتی برای تبلیغات ریاست جمهوری برای دولت امری متداول در دستگاهها شده و پس از آنکه امکانات آموزش و پرورش برای تبلیغات دولت به کار برده شد حال شاهد این حرکت در دانشگاهها می باشیم.

چندی پیش نیز شاهد استفاده از امکانات دانشگاه پیام نور خرم آباد برای تبلیغات آقای روحانی بوده ایم و این بار نوبت به پیام نور گنبد رسید دانشگاهی که این روزها به ستاد تبلیغاتی دولت تبدیل شد و جوانان حامی روحانی با استفاده از امکانات دولتی میتینگ تبلیغاتی خود را در این دانشگاه برگزار کردند.

برنامه ای که نه به دعوت از تشکل دانشجویی بلکه از سوی جریانات بیرونی تشکیل شد که در واقع این حرکت رفتاری غیر قانونی تلقی می شده است.

متینگی که در آن شعارهایی همانند احیاء اصول فراموش شده قانون اساسی تا احقاق حقوقی شهروندان برای جوانان داده شد، اما خدمت این آقایان و سخنرانان محترم باید گفت لازم است بدانید که اصل برگزاری چنین مراسمی در دانشگاه و استفاده ازبیت المال غیر قانونی می باشد!

چطور کسانی که در الفبای اجرای قانون باز ماندند دم از قانونمداری و عمل به قانون می دهند!

جلسه ای که از بدو برگزاری تا مطالبی که در آن مطرح شد همه نماینگر بی قانونی می باشد !

متاسفانه در نظر این افراد قانون و عمل به آن تا زمانی که منافع حزبی و گروهی شان تامین شود خوب و زیباست! رعایت حقوق شهروندی و تمکین به آن تا زمانی که منافع خودشان تامین شود مورد پسند است!

رابط جوانان استانداری که خود حقوقدان است آیا نمی داند استفاده از بیت المال برای نفع شخصی و حزبی جرم است؟! آیا شعار به نفع کسانی که حقوق ملت را در انتخابات 88نادیده گرفتند و به رای مردم تمکین نکرده اند قانونی است؟

این دولت با اینگونه رفتارها بیش از پیش نشان داد که پیشتاز در حرف است و بیش از آنکه عمل کند حرف زده و بیش از آنکه اقدامی انجام دهد شعار داده است و مبانی و کلمات زیبا را برای اهداف حزبی و گروهی خود به کار گرفته است!

مسئولین دانشگاه باید بدانند که استقلال و شان دانشگاه را نباید فدای منافع حزبی نمایند و به عنوان قشر فرهیخته جامعه در معرض قضاوت دانشجویان و جوانان می باشند و واقعا برای یک چنین ضعف و تسلیمی در مقابل فشارهای دیگران چه پاسخی به دانشجویان دارند که دهند!

شان و قداست دانشگاه باید به دور از این فضاها حفظ گردد و همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند دانشگاه و دانشجو باید سیاسی باشد و نه سیاست زده، ولی این گونه تحرکات دانشگاه را از رسالت خود دور کرده و قشری که باید الگو و پیشتاز در جامعه باشد را بازیچه دست جریانات و احزاب سیاسی کرده است.

امیدورایم دولت محترم به عنوان مجری قانون خود در تمکین به قانون و رعایت بیت المال که حق الناس نیز می باشد الگو باشد و دیگر شاهد چنین سوء استفادهای از امکانات دولتی نباشیم که موجب دلسردی جامعه می گردد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۴۳۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش اعتراضات حامیان فلسطین در اروپا

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، از لندن تا ژنو، تظاهرات کنندگان در دانشگاه‌ها و پایتخت‌های کشورهای اروپایی در اعتراض به ادامه حملات اسرائیل به نوار غزه تجمع کرده و خواستار آتش بس شدند. اعتراضاتی شبیه به آنچه در دانشگاه‌های آمریکا در حال برگزاری است و از دانشگاه کلمبیا در نیویورک آغاز شده است.

بسیاری از شهرهای اروپا شاهد اعتراضات حامیان فلسطین هستند که پایان حملات به غزه که کنون هزاران شهید برجای گذاشته است را طلب می‌کنند.

USA Today در این باره گزارش داد که علی‌رغم اهداف مشترک اعتراضات در اروپا و دانشگاه‌های آمریکا، ظاهر و نحوه برگزاری این تظاهرات‌ها با یکدیگر تفاوت دارد.

براساس آمار ارائه شده از سوی سازمان ای سی ال ای دی، که فعالیت‌های سیاسی در سراسر جهان را رصد می‌کند، از هفتم اکتبر تا نیمه آوریل کشورهای اروپایی شاهد برگزاری بیش از سه هزار و 100 تظاهرات در ارتباط با جنگ غزه بودند. در آمریکا نیز تعداد تظاهرات‌ها و تجمع‌ها در این باره به دو هزار و 700 مورد رسیده است.

دانشجویان از جمله کسانی هستند که با شرکت در اعتراضات حمایت از فلسطین خواستار آتش بس و ارائه کمک‌های بشردوستانه به مردم فلسطین هستند که با گرسنگی دست و پنجه نرم می‌کنند. آنها از دولت‌های اروپایی می‌خواهند که هرگونه کمک تسلیحاتی به اسرائیل و همکاری به این رژیم را پایان دهند.

فرانسه
شماری از دانشجویان فرانسوی از روز پنج‌شنبه با حضور در ساختمان دانشگاه با برافراشتن پرچم فلسطین از پنجره‌های دانشگاه و بالای ورودی ساختمان و در حالی که برخی از آنها در اعلام همبستگی با غزه چفیه فلسطینی به گردن انداخته بودند، شعارهایی را در حمایت از فلسطین سردادند.


این دانشجویان نیز مانند دانشجویان آمریکایی از مدیریت دانشگاه خواستند تا اقدامات اسرائیل را محکوم کنند.

ریما حسن، فعال فرانسوی فلسطینی که برای انتخابات اروپا نامزد شده است، با حضور در میان دانشجویان به خبرنگاران گفت که این دانشجویان حامل شرافت فرانسوی هستند.

این در حالی است که مدیریت دانشگاه "ساینس‌پو" ضمن محکوم کردن این جنبش دانشجویی تصمیم گرفته است تعدادی از ساختمان‌ها در حریم دانشگاه را ببندد.

این دانشگاه دیروز جمعه نشستی با نمایندگان دانشجویان برگزار کرد و در این نشست به دلیل اجازه ورود به نیروهای پلیس برای ورود به دانشگاه مورد انتقاد قرار گرفت.

کمیته فلسطین در دانشگاه از مدیریت خواست که اقدامات اسرائیل را به صورت آشکار و روشن مورد انتقاد قرار داده و هرگونه همکاری با همه موسساتی را که در سرکوب سازماندهی شده مردم فلسطین مشارکت دارند، پایان دهد.

دانشجویان "ساینس پو" نیز مانند دانشجویان آمریکا به تشدید یهودستیزی در حریم دانشگاه متهم شده‌اند.

آلمان
در برلین نیز نیروهای پلیس چادرهای اعتصاب‌کنندگان حامی فلسطین در خارج از پارلمان را که خواستار توقف صادرات اسلحه به اسرائیل و پایان جرم‌انگاری جنبش اعلام همبستگی با فلسطین بودند، جمع کرد.

پلیس ضمن جمع کردن چادرها با استفاده از زور، تظاهرات کنندگان را متفرق کرده و اطراف منطقه را برای ممانعت از حضور دیگر معترضان بست.



فعالان آلمانی از هشتم آوریل جاری هم‌زمان با آغاز رسیدگی دیوان بین‌المللی دادگستری به شکایت نیکاراگوئه علیه آلمان به دلیل کمک‌های نظامی برلین به اسرائیل با برپایی چادرهایی اعتصاب کردند.

ده‌ها معترض با نشستن بر روی زمین شعارها و سرودهایی در حمایت از فلسطین سر می‌دادند. این در حالی بود که پلیس با استفاده از بلندگو از آنها می‌خواست که آن منطقه را ترک کنند.

پلیس آلمان همچنین مانع برگزاری کنفرانس فلسطین شد.

لندن
تظاهرات در انگلستان به صورت منظم هر شنبه در لندن و دیگر شهرها برگزار می‌شود.

مات پیچ، مدیر مرکز سیاست انگلستان در دانشگاه هال در گفت‌وگو با روزنامه USA Today در این باره گفت: تظاهرات‌های حمایت از فلسطین به یک رویداد هفتگی تبدیل شده است که با حضور ده‌ها هزار نفر برگزار می‌شود.



همچنین نانسی پلوسی، رئیس سابق شورای نمایندگان آمریکا روز پنج شنبه هنگام حضور در دانشگاه آکسفورد برای سخنرانی با اعتراض روبه‌رو شد و همین که خواست سخنرانی خود را آغاز کند دو دانشجو که پیراهنی بر تن داشتند که بر روی آن نوشته شده بود «خواسته های جوانان» با در دست داشتن پرچم فلسطین وارد شده و در طول 20 دقیقه از سخنرانی پلوسی با سکوت ایستاده بودند تا این که نیروهای پلیس آنها را خارج کردند.

بسیاری از سازمان‌های غیردولتی در گفت‌وگو با خبرگزاری فرانس پرس نسبت به سرکوب صداهای حامی فلسطین در اروپا با تحت پیگرد قرار گرفتن اندیشمندان و فعالان و ممانعت از برگزاری فعالیت‌ها ابراز نگرانی کردند.

جولیا هال، پژوهشگر در سازمان عفو بین‌الملل در این باره تصریح کرد که قوانین در خصوص مبارزه با تروریسم برای مقابله با حامیان فلسطین مورد سوء استفاده قرار می‌گیرند.

وی افزود: اروپا شاهد سیلی از ممنوعیت‌ها و حمله به تظاهرات کنندگان و دانشگاهیان و هر فردی است که با حقوق بشر فلسطینیان اعلام همبستگی کرده و یا رژیم اسرائیل را مورد انتقاد قرار می‌دهد.

جولیا هال معتقد است که ساکت کردن صدای حامیان فلسطین به بهانه مقابله با یهودستیزی، امروز معنای خود را از دست داده است زیرا بسیاری از منتقدان اسرائیل خود یهودی هستند.

چنانکه در ماه اکتبر ایریش هیویتس، متخصص روانشناسی در برلین به این دلیل بازداشت شد که بر روی یک پلاکار نوشته بود به عنوان یک یهودی از شما می‌خواهم که نسل‌کشی در غزه را متوقف کنید.

همچنین جمعیت یهودی "یودیشی شتیمی" که همکاری آلمان با نظام آپارتاید در اسرائیل را محکوم کرده بود اعلام کرد که همه حساب‌های این جمعیت بلوکه شده است.
 

دیگر خبرها

  • دولت انگلیس بخشی از محور نسل‌کشی در غزه است
  • دانشجویان دانشگاه پیام‌نور شیراز هم به جرگه حامیان ضدصهیونیست‌ها پیوستند
  • دیپلمات ایرانی: جنبش دانشجویی در خط مقدم اعتراض‌ به حامیان نسل‌کشی در غزه است
  • ببینید | هشدار رئیس قوه‌قضائیه به متجاوزان به بیت‌المال
  • «پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟
  • فیلم/ اژه‌ای: برخورد با متجاوزین به بیت‌المال باید بازدارنده باشد
  • فیلم/ سرکوب حامیان فلسطین در دانشگاه ایلینوی آمریکا
  • ملحق شدن اساتید دانشگاه نیویورک به جمع حامیان فلسطین + ویدئو |‌ برخورد خشن پلیس آمریکا را ببینید
  • گسترش اعتراضات حامیان فلسطین در اروپا
  • سرکوب حامیان فلسطین در آمریکا