Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مازند مجلس»
2024-04-29@06:53:48 GMT

تولید داخلی 320 قلم داروی وابسته به خارج در دولت یازدهم

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۴۹۲۰۲

تولید داخلی 320 قلم داروی وابسته به خارج در دولت یازدهم

مازندمجلس: دکتر ایرج حریرچی روز چهارشنبه در جشنواره گرامیداشت سومین سال اجرای طرح تحول نظام سلامت در ساری افزود : تا پیش از روی کار آمدن دولت یازدهم در سال 92 حدود 350 قلم داروی مورد نیاز کشور از خارج تامین می شد.
وی ادامه داد : با برنامه ریزی وزارت بهداشت و حمایت دولت سلامت محور یازدهم ، هم اکنون تنها 30 قلم داروی مورد نیاز بیماران از خارج کشور تامین و در اختیار داروخانه ها و مراکز درمانی قرار داده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون وزیر بهداشت گفت که دولت یازدهم با داخلی کردن تولید 320 قلم داروی مورد نیاز کشور ، در این مدت یک میلیارد و 250 میلیون دلار صرفه جویی ارزی به ارمغان آورده است .


** افزایش 44 درصدی تولید تجهیزات پزشکی
حریرچی همچنین از افزایش 44 درصدی تولید داخلی تجهیزات پزشکی در کشور خبر داد .
وی گفت : تا پیش از آغاز فعالیت دولت تدبیر و امید یکهزار و 480 قلم تجهیزات پزشکی در داخل کشور تولید می شد که هم اکنون به 2 هزار و 130 قلم رسیده است .
او افزود : علاوه بر افزایش 44 درصدی تولید ، قیمت تجهیزات پزشکی هم در مقایسه با دوره فعالیت قبل 40 درصد نسبت به دولت قبلی کاهش یافته است.


** رشد پنج برابر سرانه بیمه روستایی
معاون وزیر بهداشت گفت که در دولت یازدهم سرانه بیمه روستایی از 20 هزار تومان در دولت نهم و دهم به حدود یکصد هزار تومان در دولت یازدهم افزایش یافت .
وی افزود : در این دولت چهار هزار و 100 روستا از داروخانه ، 2 هزار و 700 روستا از آزمایشگاه و یکهزار و 750 روستا از مرکز رادیولوژی برخوردار شدند.


** هزینه 104 هزار میلیارد تومانی طرح تحول نظام سلامت
معاون وزیر بهداشت گفت که تا پیش از دولت تدبیر و امید 58 درصد از هزینه درمان از جیب بیماران و خانواده های آنان پرداخت می شد که با اجرای طرح تحول نظام سلامت این پرداختی به کمتر از 10 درصد رسید.
وی افزود : دولت تاکنون 104 هزار میلیارد تومان برای درمان بیماران از محل طرح تحول نظام سلامت هزینه کرده است.
او توضیح داد : در مجموع با روی کارآمدن دولت یازدهم 57 هزار میلیارد تومان هزینه درمان را که باید از جیب مردم پرداخت می شد ، دولت تقبل کرد.
حریرچی گفت : براساس آمار تا پیش از اجرای طرح تحول نظام سلامت حدود سه درصد از جمعیت کشور یعنی هر از هر 33 نفر ، یک نفر به دلیل هزینه های بالا درمانی ، تمام زندگی خود را از دست می داد.
وی افزود : اجرای طرح تحول باعث شده تا هیچ مریضی به دلیل نداشتن هزینه درمان روی زمین نماند و تمام هزینه ها از جیب دولت تامین می شود.


** برخوردار شدن 100 درصد ایرانی از دفترچه بیمه
سخنگوی وزارت بهداشت همچنین گفت که تا قبل از روی کارآمدن دولت یازدهم 12.5 درصد از جمعیت کشور معادل 10 میلیون نفر از داشتن هرگونه دفترچه درمانی بی بهره بودند و این جمعیت در دولت یازدهم زیر چتر بیمه رایگان قرار گرفتند.
وی 13 برابر شدن آمار تخت های بیمارستانی در دولت یازدهم در مقایسه با دولت نهم و دهم را از دیگر دستاوردهای سه و نیم گذشته در زمینه بهداشت و درمان برشمرد.
حریرچی اظهار داشت : در این دولت تاکنون 23 هزار تخت بیمارستانی در کشور تجهیز شد و این در حالیست که در دولت گذشته در سال یکهزار 300 تخت بیمارستانی تهیه و نصب می شد.
وی گفت که در این دولت یکهزار و 800 تخت ال ای دی زایمان طبیعی ، یک هزار تخت روانپزشکی برای نخستین بار در کشور و 2 هزار و 285 تخت ای سی یو احداث شد.


** رشد 40 برابر اعتبارات عمرانی وزارت بهداشت
معاون وزیر بهداشت گفت که در دولت یازدهم سالانه هشت هزار میلیارد ریال برای اجرای طرح های عمرانی ، بهداشتی و درمانی اعتبار اختصاص یافت.
حریرچی افزود : این درحالیست که در دولت نهم و دهم در سال 200 میلیارد ریال اعتبار برای این بخش اختصاص یافت.
معاون وزیربهداشت به منظور شرکت جشنواره سومین سال اجرای طرح تحول نظام سلامت صبح امروز به مازندران آمد.

منبع: مازند مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۴۹۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود

آیت‌الله لطف‌الله دژکام در دیدار با مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به اتفاق اعضاء شورای عالی کار و تشکیلات کار و کارگری فارس ضمن تبریک روز جهانی کار و کارگر، گفت: امیدوارم جامعه کارگری ما در آینده این کشور و آینده دنیا بتواند به عنوان یک مجموعه نمونه‌ای که عدالت، رفاه، خدمت و تولید را به اوج می‌رساند مطرح شود، طبیعتاً برای رسیدن به چنین هدفی از کارفرما، کارگر، دولت و مجموعه‌های مردمی و علمی باید تلاش کنند تا این مسیر بسیار طولانی را طی کنیم.

او افزود: ما ادعای بزرگی داریم که ملتی با فرهنگ چند هزار ساله هستیم و آرزو و آرمان بزرگی نیز داریم و می‌گوییم ایرانیان زمینه ساز عدالت جهانی هستند و این ادعا در طول تاریخ ما تکرار شده است پس از این جهت باید خود را آماده کار و تلاش کنیم.

امام جمعه شیراز در خصوص رتبه‌سنجی‌ها، بیان کرد: این کار بد نیست و نشان دهنده این است که به نوعی در بین مجموعه‌های فعال در کشور دارای رتبه هستیم، اما باید توجه داشته باشیم که از یکطرف با وضعیت موجود و از طرف دیگر با آرمان‌های خود باید شرایط را بسنجیم تا در ادامه بتوانیم یک حرکت معقول متناسب به سوی پیشرفت داشته باشیم، اگر صرفا خودمان را با وضعیت کشور بسنجیم در چند سال گذشته و در بحث مقامات ملی استان فارس عقب‌گرد داشته‌ایم در حالیکه مقام معظم رهبری فرمود فارس در قله است. 

آیت‌الله دژکام افزود: ما در قله بودیم و باید در قله بمانیم و برای در قله بودن همه دوستان از مدیران دولتی تا کارفرمایان و کارگران عزیز باید تلاش کنند و از نقش خودمان به عنوان استان پیشران در عرصه‌های مختلف تولید تا فرهنگ تنزل نکنیم.

او با اشاره به مشکل جهانی آب و ...، گفت: امروز باید کاری کنیم تا گذران دنیا بر ما آسان شود و تحمل پیدا کنیم. چه چیزی باعث می‌شود در دنیا زندگی را تحمل کنیم؟ یکی از موارد عدالت است و برای همین است که امیرالمؤمنین هر هفته در خطبه‌های نمازجمعه می‌خواندند و ما نیز به تبعیت از ایشان در خطبه می‌خوانیم که «إِنَّ اللَّهَ یَأْمُرُ بِالْعَدْلِ».

نماینده ولی فقیه در استان فارس در خصوص نامگذاری روز نام کار و کارگر گفت: به خاطر اینکه به صورت سنتی در طول تاریخ دنیا کارفرمایان زورشان می‌رسید و حق کارگران درست ادا نمی‌شد روز کارگر را گذاشتند که حق کارگران عادلانه داده شود، اما بحث یک روز یا یک هفته خاص در طول سال نیست و همیشه در کشور ما و همه دنیا بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود. ما باید به نقطه‌ای برسیم تا همینی که هست منصفانه قسمت شود و اصل همین است.

آیت‌الله دژکام ادامه داد: در بحث تولید اول باید پول را تولید کنید و اینکه رهبری می‌فرماید دانش بنیان‌ها به کمک بیایند برای این است که هزینه تولید کم شود و سود خالص اضافه شود و به کارگر سهم و سود بیشتر داده شود و در این زمینه باید کار شود وگرنه اوضاع همین خواهد ماند.

امام جمعه شیراز در پایان با بیان اینکه هزینه تولید در قسمت‌هایی آنقدر زیاد است که آسیب می‌بینیم و اگر کار بر پایه دانش جلو نرود بعد از مدتی شکست روی شکست است و روی این مسائل باید فکر کنیم و از آدم‌های بصیر استفاده کرده و هزینه برای آن بپردازیم، گفت: برخی‌کارخانه‌ها مرکز تحقیقات دارند یعنی اینکه می‌خواهند کیفیت را افزایش دهند و هزینه تولید کمتر شود و جنس تولیدی بهتر با هزینه کمتر به دست بیاید. انشاءالله در این مسیر همه به یکدیگر کمک دهیم و برنامه‌ریزی کنیم تا به نتایج مطلوب برسیم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود
  • تسلیم شدن ۱۰۰ تروریست الشباب سومالی
  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • مالیات بر سوداگری برای کند کردن تیغ سوداگران است/گام بلند مجلس برای هزینه دار کردن فعالیت های سوداگرانه و دلالی
  • تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • جامعه و دولت به درآمدی که مردم ایجاد می‌کنند وابسته است
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد