Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-29@02:08:55 GMT

فرمانده ناجا: به هیچ جریان و گروه سیاسی وابسته نیستیم

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۸۰۴۲۳

فرمانده ناجا: به هیچ جریان و گروه سیاسی وابسته نیستیم

فرمانده نیروی انتظامی تأکید کرد: ما به هیچ جریان سیاسی ، فرد و یا گروهی وابسته نیستیم و تنها وابستگی ما به فرماندهی معظم کل قوا ، رهبر و مرجع‌مان است. آفتاب‌‌نیوز : به گزارش ایسنا، سردار حسین اشتری در بیستمین گردهمایی سراسری معاونان اجتماعی استان ها و پلیس های تخصصی ناجا ضمن تبریک اعیاد شعبانیه خصوصا سالروز تولد منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج)، اظهار داشت: امیدواریم بتوانیم از فیوضات این ماه و باقی مانده آن حظ معنوی برده و خود را برای ورود به ماه مبارک رمضان آماده کنیم؛ این ایام و ماه ها زمینه تقرب انسان به درگاه حق است که باید از این فرصت ها استفاده کافی ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سردار اشتری خاطر نشان کرد: در سال 96 به دلایل مختلف حساسیت کار ما در نیروی انتظامی بسیار بالا است که به همان اندازه بایستی پیش بینی های لازم و نیز آمادگی هر چه بهتر در اجرای مأموریت ها را داشته باشیم.

وی به نقش بسیار مهم رسانه در عصر حاضر اشاره کرد و گفت: در گذشته، نقش رسانه ها کم رنگ بود اما امروز به دلیل گستردگی و اهمیت کار آنها ، قدرت دست کسانی است که توان و ظرفیت رسانه ای بالایی دارند که این می تواند به نفع و یا ضرر جوامع بشری باشد.

وی به حضور گسترده ناجا در اقصی نقاط کشور اشاره کرد و گفت: نیروی انتظامی در حوزه خدمت رسانی به مردم در ابعاد مختلف، ده ها میلیون خدمات ارائه می دهد که هیچ سازمانی به اندازه ناجا چنین مأموریتی را بر عهده ندارد.

سردار اشتری به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه نیروی انتظامی از ارکان امنیت است، اشاره کرد و گفت: ناجا متولی امنیت است البته دستگاه های امنیتی دیگری نیز در این امر مسئولیت هایی را برعهده دارند.

فرمانده ناجا با اشاره به ناامنی در کشورهای پیرامونی و اقدامات گروهک های تروریستی برای ناامن کردن مرزهای کشور گفت: به لطف خداوند امنیت مطلوبی در مرزهای کشور حاکم است.

وی خطاب به معاونان اجتماعی گفت: قدرت پیشگیری در امر مقابله با آسیب های اجتماعی در دست شما است؛ قدرت اثربخشی در حوزه اجتماعی و فعالیت های مرتبط با آن بالا است که باید در این زمینه استفاده لازم را ببریم.

فرمانده ناجا استفاده از مراکز مشاوره و مددکاری در کلانتری ها را یکی از اقدامات خوب معاونت اجتماعی ناجا برشمرد و افزود: اکنون تعداد مراکز مشاوره در کلانتری های سراسر کشور به 1000 مرکز رسیده است؛ بیش از 70درصد پرونده های ارجاعی به مراکز مشاوره به مصالحه منجر شده که این امر حاکی از اهمیت و ضرورت اقدامات این مراکز است.

وی به اقدامات پیشگیرانه مراکز مشاوره و مددکاری اشاره کرد و گفت: جامعه ای که دارای فرهنگ غنی اسلامی است هرگز دچار آسیب نمی شود، در برخی روستاها و محلات قدیمی که ریش سفیدان و معتمدان حضور دارند بسیاری از مشکلات اهالی محل حل و فصل می شود اما متأسفانه در برخی از محلات دیگر به دلیل عدم فقدان چنین افرادی شاهد بروز آسیب ها و معضلاتی هستیم؛ حضور ریش سفیدان، بزرگترها و معتمدان محلات در کاهش آسیب ها و معضلات بسیار موثر است .

سردار اشتری خطاب به معاونان اجتماعی سراسر کشور گفت: شناسایی نقاط ضعف و آسیب شناسی معضلات از وظایف شما به شمار می آید که بایستی اقدامات پیشگیرانه و راهکارهای برخورد با آن حتما ارائه شود؛ در سال گذشته مأموریت های پلیس به ویژه در حوزه اجتماعی با برنامه ریزی دقیق معاونت اجتماعی صورت گرفت به گونه ای که با رصد آسیب های اجتماعی از بروز و گسترش آن جلوگیری شد.

فرمانده ناجا خاطر نشان کرد: متأسفانه انتشار آسیب ها و معضلات اجتماعی از طریق فضای مجازی و شبکه های اجتماعی آن را به یک موضوع ملی تبدیل می کند که قطعا انتشار آن عواقب جبران ناپذیر به همراه دارد، لذا بایستی آگاهانه و هوشمندانه از بروز آن جلوگیری کنیم.

سردار اشتری با اشاره به انتخابات پیش رو گفت: مسئولیت امنیت انتخابات برعهده ناجا است که باید خیلی خوب آن را مستندسازی کرده تا بتوانیم زحمات و تلاش های همکاران خود را در این امر نشان دهیم. کلیه کارکنان ناجا و خانواده های آنها در انتخابات حضوری گسترده و پرشور خواهند داشت. ما به هیچ جریان سیاسی، فرد و گروهی وابسته نیستیم و تنها وابستگی ما به فرمانده معظم کل قوا، رهبر و مرجع‌مان است.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۸۰۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است

به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالفضل نیکوکار معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان تهران گفت: یکی از چالش‌های اساسی در حدود ۱۲۰ سال قانونگذاری در ایران، اجرای ناقص و ناتمام قوانین است و یکی از اشکالاتی که بر قانونگذاری وارد است میزان توان و ظرفیت دستگاه‌های اجرایی در ارجاع امور قوانین است.

معاون قضائی دادگستری کل استان تهران در فراکسیون سازمان‌های مردم نهاد مجلس شورای اسلامی در بررسی وضعیت آسیب‌های اجتماعی شهر تهران افزود: یکی از چالش‌های اساسی در حدود ۱۲۰ سال قانونگذاری در ایران، اجرای ناقص و ناتمام قوانین است، عدم اجرای قانون و ترک فعل برخی از دستگاه‌های اجرایی از انجام وظایف و تکالیف قانونی مانند عدم اجرای قانون هوای پاک، قانون حمایت از اطفال و نوجوانان و قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی به عنوان یک مسئله در دستگاه قضائی مطرح است.

نیکوکار در ادامه گفت: یکی از آسیب‌های شهر تهران، کودکان کار و خیابان و زباله گرد است که در قانون حمایت از اطفال و نوجوانان، تقسیم کار در دستگاه‌های ذی‌ربط صورت گرفته است؛ ولی به دلیل عدم تخصیص اعتبار و عدم نگارش آئین نامه یا دستورالعمل یا شیوه نامه معطّل مانده است.

وی اشاره کرد: در این زمینه لازم به ذکر است با تاکید رئیس کل دادگستری استان تهران تمام قد در برخورد قضائی و ساماندهی موضوعات آسیب زا همچون معتادان متجاهر و اماکن پلاک قرمز و حمایت از جمع‌آوری و ساماندهی کودکان کار و زباله گرد خیابان توسط شهرداری اقدام شود.

معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان تهران گفت: باید بپذیریم اگر پیشگیری‌های اولیه و ثانویه در چند دهه گذشته به موقع و منسجم به اجرا درمی‌آمد، دچار آسیب‌های جدی اجتماعی در بخش‌های مختلف در شهر تهران نبودیم.

نیکوکار با اشاره به اینکه باید در مورد پیشگیری از آسیب‌ها، دستگاه‌های متولی کوشا باشند؛ گفت: دغدغه اصلی ما در مورد سازمان‌های مردم نهاد (سمن‌ها)، عدم اجرای قوانین و مقررات و ضوابط و دستورالعمل‌ها و شیوه نامه‌های موجود است.

کد خبر 6090550

دیگر خبرها

  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • نقشه پراکندگی نیروهای مقاومت از یمن تا فلسطین
  • تسلیم شدن ۱۰۰ تروریست الشباب سومالی
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • شهادت ۲ فرمانده جماعت اسلامی لبنان در حمله رژیم صهیونیستی
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است
  • مقام ارشد حماس: اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم
  • مقام ارشد حماس : اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم و به یک حزب سیاسی تبدیل خواهیم شد