Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند گفت: ۱۱ واحد صنایع تبدیلی غیرفعال در نهاوند وجود دارد که عمده مشکلات صنایع تبدیلی در نهاوند کمبود سرمایه در گردش و موقعات بانکی است.

احمد باقری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در نهاوند اظهار داشت: صنایع تبدیلی شهرستان نهاوند شامل واحدهای کشتارگاه صنعتی دام و طیور، صنایع لبنی، سردخانه میوه، صنایع بسته‌بندی، کارخانه آرد، کارخانه روغن نباتی، واحدهای تولید آبمیوه و کمپوت، واحدهای تولید خوراک دام، بسته‌بندی میوه و خشکبار و کارخانه تولید مالت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: عمده مشکلات صنایع تبدیلی در شهرستان نهاوند بالا بودن نرخ سود تسهیلات بانکی، کمبود سرمایه در گردش و موقعات بانکی است.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند افزود: بیشترین صنایع تبدیلی در شهرستان نهاوند را صنایع تبدیلی لبنی تشکیل می‌دهد و در حال حاضر 11 واحد صنایع تبدیلی در شهرستان نهاوند فعالیت دارند و 9 واحد غیرفعال هستند.

وی عنوان کرد: با توجه به اینکه شهرستان نهاوند قطب مهم کشاورزی و دامپروری در استان همدان است از همین رو ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی برای رونق اقتصادی و شکوفایی شهرستان نهاوند لازم و ضروری است.

باقری با بیان اینکه توسعه صنایع تبدیلی در تحقق اقتصاد مقاومتی نقش مهم و مؤثری دارند، تأکید کرد: با توجه به اینکه وجود واحدهای صنایع تبدیلی در شهرستان سبب افزایش ارزش افزوده برای محصولات کشاورزی می‌شود و‌ در این راستا برای اشتغال‌زایی گسترش صنایع تبدیلی و حل مشکلات این واحدها مورد توجه ویژه قرار بگیرد.

وی در ادامه به مشکلات واحدهای صنایع تبدیلی شهرستان نهاوند اشاره کرد و گفت: عمده مشکلات صنایع تبدیلی در شهرستان نهاوند بالا بودن نرخ سود تسهیلات بانکی، کمبود سرمایه در گردش و موقعات بانکی است و در این راستا برای حل مشکلات واحدهای صنایع تبدیلی جلسات مختلفی با حضور مسئولان استانی، شهرستانی و بانک‌های عامل برگزار شده است و در کارگروه رفع موانع تولید پرونده تک تک این واحدها مورد بررسی قرار گرفته است و تصمیمات خوبی برای حل مشکل این واحدها گرفته شده است.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان نهاوندبیان کرد: چون صاحبان اکثر این واحدها برای راه‌اندازی صنایع تبدیلی وام‌هایی با سود بالا دریافت کرده‌اند در باز پرداخت تسهیلات با مشکل مواجهه شده‌اند که امیدواریم با همکاری بانک‌های عامل تنفس برای پرداخت تسهیلات بانکی به این واحدها داده شود تا این واحدها بتوانند مجددا به خط تولید برگردند.‌

وی تصریح کرد: واحدهای صنایع تبدیلی غیرفعال برای راه‌اندازی مجدد به تسهیلات و سرمایه در گردش نیاز دارند که امیدواریم با همکاری همه مسئولان مربوطه و بانک‌های عامل در پرداخت تسهیلات و کاهش نرخ سود تسهیلات بانکی شاهد راه‌اندازی مجدد این واحدها باشیم.

انتهای پیام/

R41405/P1336/S6,75/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۱۵۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکل کمبود آب شرب روستای میرآباد مازول نیشابور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مدیر شرکت آب و فاضلاب نیشابور گفت:کمبود چند ساله آب شرب روستای میرآباد مازول در بخش مرکزی نیشابور رفع شد.
جعفر تمیز افزود: با توجه به کمبود آب و جیره‌بندی چاه آبرسانی روستای میرآباد مهندسی مجدد این چاه در دستور کار قرار گرفت.
وی گفت: چاه آبرسانی روستا با نوسازی لوله آبده، کابل برق رسانی، الکتروپمپ و تابلو برق با اعتباری بالغ بر ٢۱ میلیارد ریال تجهیز و وارد مدار بهره‌برداری شد.
تمیز افزود: با اجرای عملیات تجهیز چاه آبرسانی روستای میرآباد آبدهی چاه از ٧/۵ لیتر به ٢٠ لیتر بر ثانیه افزایش و مشکل چندین ساله کمبود آب ١٢٠٠ مشترک این روستا رفع شد.

دیگر خبرها

  • رفع مشکل کمبود آب شرب روستای میرآباد مازول نیشابور
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • تنش آبی و نبود صنایع تبدیلی از چالش‌های مهم خدابنده است
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟
  • کشت ۳۵۰ هکتار گیاه دارویی در شهرستان نهاوند
  • ۷۵۰۰۰کارگرتحت پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هستند
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها
  • رفع مشکل کمبود فشار آب در مناطق کوی دانشگاه شهرستان نقده