Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-30@07:32:25 GMT

بازتاب حضور گسترده مردم در انتخابات در رسانه‌های خارجی

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۵۶۲۳۵

حضور گسترده مردم کشورمان در انتخابات دوازدهمین دوره ریاست‌جمهوری بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های خارجی داشت. آفتاب‌‌نیوز : خبرگزاری رویترز گزارش داد: مردم ایران با حضور در صف‌های طولانی رای‌گیری برای انتخابات رئیس‌جمهور آینده خود پای صندوق‌های رای رفتند.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، مردم ایران در ساعات ابتدایی روز جمعه رای‌ دهی برای انتخابات میان دو نامزد اصلی ریاست جمهوری، یعنی حسن روحانی رئیس‌جمهور میانه روی ایران و ابراهیم رئیسی از اصولگرایان که فردی تندرو است را آغاز کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم ایران پس از انداختن رای خود در یک صندوق اخذ رای در تهران، خواستار حضور گسترده مردم در این رقابت‌ها شد و آن را یک انتخابات مهم برشمرد.
وی تاکید کرد: سرنوشت کشور توسط مردم مشخص می‌شود.
شبکه‌های تلویزیونی ایران به طور مرتب تصاویری از صف‌های طولانی مردم برای شرکت در انتخابات در حوزه‌های اخذ رای پخش می‌کنند.
دیگر مقامات ارشد ایران نیز در همان دقایق ابتدایی شروع رای گیری پای صندوق‌های رای رفتند.
هم‌زمان با رئیس جمهور، مردم ایران اعضای شوراهای شهر و روستای خود را نیز انتخاب می‌کنند.
رئیسی 56 ساله و روحانی 68 ساله رقبای اصلی در این انتخابات هستند و بنابر اعلام رسانه‌های داخلی، حدود 350 هزار نیروی امنیتی در سراسر ایران برای محافظت از این انتخابات مستقر شده‌اند.
بی‌بی‌سی: مردم ایران برای انتخاب رییس‌جمهور خود رأی می‌دهند
شبکه بی‌بی‌سی با اشاره به فضای انتخاباتی کنونی در کشورمان گزارش داد: مردم ایران برای حضور در انتخاباتی پای صندوق‌های رأی رفته‌اند که در آن حسن روحانی برای دور دوم خود رقابت می‌کند.
به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری بی‌بی‌سی، مردم ایران روز جمعه برای انتخاب رییس جمهور خود پای صندوق‌های رأی رفتند. در این انتخاب چهار نازمزد حضور دارند که به نظر می‌آید رقابت اصلی میان حسن روحانی 68 ساله، رییس‌جمهور میانه‌رو ایران و ابراهیم رئیسی 56 ساله که یک فرد تندرو به شمار می‌آید است.
اگر هیچ یک از نامزدها نتواند بیش از 50 درصد آرا را به خود اختصاص دهد، انتخابات به دور دوم کشیده و هفته آینده مجدداً برگزار خواهد شد.
تمامی رییسان جمهور ایران از سال 1985 تاکنون دو دوره خدمت کرده‌اند.
آیت‌الله خامنه‌ای رهبر ایران در لحظه اول آغاز انتخابات رأی خود را به صندوق انداخت و از مردم کشورش نیز خواست تا در همین ساعات ابتدایی پای صندوق‌های رأی بروند و در این انتخابات مهم شرکت کنند.
آسوشیتدپرس: حضور گسترده مردم ایران در اولین انتخابات پس از توافق هسته‌ای
خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد: مردم در اولین انتخابات ریاست جمهوری پس از توافق هسته‌ای به طور گسترده پای صندوق‌های رای رفته‌اند.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، مردم ایران در حالی روز جمعه( امروز) قرار است رئیس‌جمهور آینده خود را انتخاب کنند که این انتخابات به عنوان یک رفراندوم برای سیاست‌های حسن روحانی رئیس‌جمهور میانه‌رو 68 ساله ایران دیده ‌می‌شود. وی علیرغم برخی انتقادات داخلی توانست با قدرت‌های جهانی به توافقی جامع دست یابد که براساس آن، ایران در ازاء لغو تحریم‌های بین‌المللی برنامه هسته‌ای خود را محدود کرده است. مسائل اقتصادی نیز یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های مردم ایران در این انتخابات است. بیش از 56 میلیون نفر در ایران واجد شرایط هستند که در بیش از 63 هزار حوزه اخذ رای، آرا خود را به صندوق خواهند ریخت.
آیت‌الله علی خامنه‌ای رهبر معظم ایران که بالاترین مقام در این کشور است، در همان دقایق ابتدایی آغاز انتخابات سراسری ایران رای خود را در صندوق انداخت و از مردم خواست تاحضور حداکثری داشته باشند و هرچه سریعتر پای صندوق‌ها بروند.
وی تاکید کرد: سرنوشت کشور در دست تمام مردم است.
به گزارش آسوشیتدپرس، صف مردم برای شرکت در انتخابات بسیار طولانی است و تحلیل‌گران می‌گویند که این مشارکت گسترده به روحانی برای دومین پیروزی‌اش کمک خواهد کرد.
حسن روحانی نیز که در این انتخابات به سختی با ابراهیم رئیسی تندرو رقابت می‌کند، رای خود را به صندوق ریخت و گفت: هر نامزدی که انتخاب شود باید برای انجام مسئولیت‌هایش مورد حمایت قرار گیرد.
گاردین: در صف‌های طولانی انتخابات ایران، روابط آینده با غرب انتخاب می‌شود
روزنامه گاردین در گزارشی نوشت: انتخاب رئیس‌جمهور در ایران به یکی از مهم‌ترین رویدادها تبدل شده است، چراکه آینده تعاملات تهران را تعیین خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه گاردین، مردم ایران روز جمعه در حالی پای صندوق‌های رای رفته‌اند که گفته می‌شود نتایج آن می‌تواند مسیر این کشور برای یک نسل را مشخص کند. پیروز این رقابت‌ها نه تنها بر آینده تاثیرگذار است، بلکه مسیر آینده کشور را تعیین خواهد کرد. رقبای اصلی در این انتخابات حسن روحانی رئیس‌جمهور ایران و ابراهیم رئیسی هستند.
روحانی که به عنوان فردی میانه‌رو شناخته می‌شود توانست در ژوئیه 2015 با گروه موسوم به 1+5 به توافقی هسته‌ای دست یابد که منجر به رفع تحریم های ایران در ازاء محدودیت برنامه هسته‌ای این کشور شد.
به نظر می‌آید رئیسی که از حزب اصولگرا و تندرو است، رویکردی بسته‌تر در تعامل با جامعه بین‌الملل دارد. اما چالش بزرگ روحانی برای پیروزی دوباره در انتخابات ریاست جمهوری است.
گاردین نوشت: مردم ایران که در صف‌های طولانی رای‌گیری را آغاز کرده‌اند، قرار است روابط آینده کشور با غرب را نیز انتخاب کنند.
المیادین: ایرانیان به طور گسترده‌ در شعبه‌های اخذ رای حاضر شدند
دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران بازتاب زیادی در رسانه‌های عربی داشت.
به گزارش ایسنا، المیادین نوشت: ایرانیان به طور گسترده‌ در شعبه‌های اخذ رای حاضر شدند و مقام معظم رهبری انتخابات را بسیار مهم توصیف کردند.
این خبرگزاری در ادامه نوشت: صبح امروز درهای شعبه‌های اخذ رای برای عموم مردم ایران باز شد و مردم حضور گسترده و پرشوری داشتند.
المیادین در ادامه نوشت: مقام معظم رهبری برای شرکت در انتخابات حضور یافت و گفت که انتخابات ریاست جمهوری بسیار مهم است و ملت ایران باید به آن اهتمام دهند.
حسن روحانی، رئیس جمهور کنونی ایران نیز رای خود را به صندوق انداخت و گفت: امروز ملت ایران مسیر و سرنوشت خود را مشخص خواهند کرد.
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران نیز به پای صندوق‌ رای رفت.
ابراهیم رئیسی، کاندیدای ریاست جمهوری نیز در یکی از شعبه‌های اخذ رای در جنوب تهران حاضر شد و رای خود را به صندوق انداخت و گفت: همه ملت ایران باید در انتخابات شرکت کنند.
گزارش روسیا الیوم از حضور گسترده مردم ایران در انتخابات
انتخابات ریاست جمهوری ایران بازتاب زیادی در رسانه‌های عربی داشت.
به گزارش ایسنا، روسیا الیوم نوشت: دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران صبح امروز آغاز شد و مقام معظم رهبری در حسینیه امام خمینی (ره) حضور یافت و رای خود را به صندوق انداخت و گفت که ملت ایران هر چه سریعتر در انتخابات شرکت کنند.
حسن روحانی،‌ رئیس جمهور ایران نیز در حسینیه ارشاد در شمال تهران حضور یافت و رای خود را به صندوق انداخت، همچنین مصطفی هاشمی طباء، کاندیدای ریاست جمهوری و اسحاق جهانگیری و محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران در همان ساعات اولیه در شعبه های اخذ رای حضور یافتند و رای خود را به صندوق انداختند.
روسیا الیوم در ادامه نوشت: انتخابات ریاست جمهوری راس ساعت 8 صبح به وقت تهران آغاز شد و 56 میلیون و 410 هزار و 234 نفر شرایط شرکت در انتخابات را دارند .

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۵۶۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی ۶۶۹ صندوق در أخذ رأی برای حوزه انتخابیه کرج

فرماندار کرج از پیش بینی ۶۶۹ صندوق اخذ رای برای دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی خبر داد. - اخبار استانها -

‌‌یحیی رمضانی فرماندار کرج در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرج ‌اظهار داشت: برای کاهش مشکلاتی که در سال‌های گذشته در حوزه انتخابیه کرج وجود داشت، فرمانداری این شهرستان اقدام به تشکیل 14 ستاد مشابه انتخابات کرد.

وی ادامه داد: از آنجایی که در دوره‌های قبلی انتخابات، تمامی تجهیزات و امکانات رأی‌گیری از طریق یک مرکز در شهر کرج، انجام می‌شد، نیازمند خلاقیتی در این زمینه بودیم تا مشکلاتی که در این بخش بود را برطرف کنیم.

‌رمضانی گفت: همچنین گستردگی شهرستان کرج در این بخش هم مان‌بر و هم هزینه‌بر شده بود و لذا می‌بایست خلاقیتی را در برگزاری انتخابات ایجاد کرد.

وی ادامه داد: برای رفع این مشکل با هماهنگی و نظارت کامل هیئت‌های نظارت و بازرسی در شهرستان اقدام به ایجاد 14 ساختار و 14 ستاد انتخابات مشابه کردیم  که هرکدام بتوانند پاسخگوی نیازهای برگزار کنندگان انتخابات در 14 منطقه شهرستان کرج باشند.

فرماندار کرج در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: این اقدامات و همچنین حمایت‌های استاندار البرز، ستاد انتخابات البرز و سایر عوامل از جمله هیئت‌های نظارت‌، بازرسی و اجرایی سبب شد تا حوزه انتخابیه کرج بالاترین مشارکت را در بین استان‌های کشور داشته باشد.

وی افزود: استان البرز در این دوره بیش از 8.30 درصد مشارکت داشته است.

نتایج انتخابات 1402 مجلس در استان البرز 30 درصد از واجدید شرایط در استان البرز در انتخابات شرکت کردند

 ‌رمضانی فرماندار کرج، در ادامه به آمادگی کامل حوزه انتخابیه شهرستان کرج برای برگزاری دور دوم انتخابات اشاره کرد‌ و اظهار داشت: از عوامل و دست‌اندرکاران انتخابات در حوزه انتخابیه شهرستان کرج می‌خواهم که در دور دوم نیز منت را تمام کرده و تلاش کنند که در دور دوم نیز با مشارکت حداکثری انتخابات برگزار شده و در تاریخ این شهرستان ثبت شود.

وی افزود: تحقق این کار این است که تیم اجرایی با انگیزه با‌صلابت به موقع آموزش‌دیده پر انرژِی در قالب همان انتخابات 14 محله محوری که در دور گذشته فعالیت می‌کردند، کار را انجام دهند.

‌فرماندار شهرستان کرج‌ با اشاره به ماده 13 قانون انتخابات اظهار داشت: دستگاه‌های اجرایی طبق ماده 13 قانونا و شرعا بایستی حمایت‌های مالی و مادی از ستاد انتخابات را داشته باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قدرت نفوذ رسانه در بازتاب اعتراضات آمریکا و اروپا نمایان شد
  • پیش‌بینی ۶۶۹ صندوق اخذ رای در دور دوم انتخابات مجلس در کرج
  • پیش‌بینی ۶۶۹ صندوق در أخذ رأی برای حوزه انتخابیه کرج
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • بازتاب قهرمانی فوتسال ایران در رسانه‌های جهان
  • بازتاب سیزدهمین قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران در رسانه‌های جهان
  • رسانه‌ها چهره خبیث رژیم صهیونیستی را به جهانیان نشان می‌دهند
  • اقدامات خوب رسانه و هوشیاری مانع از تحقق اهداف دشمن می‌شود
  • ۲۵۰۰ بازرگان خارجی برای بازدید از اکسپو به ایران آمدند
  • حضور استان فارس در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران